Cum să curățați scoici

Curățarea scallopurilor este o parte importantă a pregătirii lor pentru mese. Tehnicile adecvate de curățare în scalări pot asigura că scoici sunt sănătoși și delicios pentru a mânca. Pentru a curăța scallopurile proaspete, veți mai trebui mai întâi să vă opriți cochilia deschisă și apoi să curățați bine scallopul. Prin clătirea scallopului și îndepărtarea oricărui murdărie, membrană și mușchi lateral, scallopul dvs. va fi gata să gătească.

Pași

Partea 1 din 2:
Deschiderea scallopului
  1. Imagine intitulată Pregătirea și bucătarii Scallops Pasul 1
1. Păstrați scoici pe gheață. Acest lucru îi va permite să se deschidă cu ușurință. Încălzirea scallopurilor sunt foarte greu de deschis. De asemenea, puteți să vă păstrați scoici în frigider.
  • Imagine intitulată Clean Scallops Pasul 1
    2. Țineți scallopul cu partea mai întunecată în sus. Rotiți specimenul astfel încât partea cea mai întunecată a scallopului să fie îndreptată spre dvs. Balamala cochiliei ar trebui să fie îndreptată spre tine.
  • Partea mai întunecată este partea de sus a cochiliei și nu va avea pe scoiana atașată la ea. Acest lucru vă va permite să eliminați jumătatea mai întunecată a cochiliei fără a renunța la scallopul.
  • Imagine intitulată Clean Scallops Pasul 2
    3. Introduceți un obiect ascuțit între jumătățile cochiliei. Luați un cuțit de paring sau lingură și introduceți-l între jumătățile de sus și de jos ale cochiliei. Acest lucru vă va permite să vă deschideți.
  • Nu introduceți cuțitul prea adânc în cochilie sau puteți deteriora scallopul. În funcție de dimensiunea cochiliei și a scallopului, ați putea introduce cuțitul aproximativ un centimetru (aproximativ 2.5cm) în cochilie fără tăierea scallopului.
  • Imagine intitulată Clean Scallops Pasul 3
    4. Închideți coaja deschisă. Aplicați presiunea la cuțit sau o lingură pentru a deschide încet coaja. Găsiți unde mușchiul scallopului îndeplinește jumătatea superioară a cochiliei și a tăiat-o prin ea. Când tăiați acest mușchi, veți dezactiva jumătatea superioară a cochiliei din jumătatea inferioară, permițând cochilia să se deschidă.
  • Imagine intitulată Clean Scallops Pasul 4
    5. Aruncați jumătatea superioară a cochiliei. Aruncați jumătatea superioară a cochiliei (jumătatea mai întunecată) Odată ce ați tăiat atașamentul. Acum aveți nevoie doar de jumătatea inferioară, care va ține scallopul.
  • Pentru a îndepărta jumătatea superioară, trageți-o în sus și o rupeți în afară de jumătatea inferioară la balama sa.
  • Partea 2 din 2:
    Curățarea scallopului
    1. Imagine intitulată Clean Scallops Pasul 5
    1. Scoateți întunericul întuneric. Curățați interiorul cochiliei de teatru al tuturor lucrurilor, dar a mușchiului. Îndepărtați toate părțile întunecate ale scallopului, lăsând mușchiul alb în interiorul cochiliei.
    • Când faci acest lucru, ar trebui să-l distrugi în afara mușchiului folosind cuțitul de paring sau lingura. Acest lucru se poate face cu ușurință și într-o singură lovitură dacă începeți să vă răzuiți la balamale și să urmați de-a lungul mușchiului într-o mișcare curată.
  • Imagine intitulată Clean Scallops Pasul 6
    2. Scoateți scallopul din cochilie. Detașați mușchiul din cochilie odată ce ați scos în interiorul cochiliei. Puteți face acest lucru introducând un cuțit de paring sau o lingură ascuțită sub mușchiul scallopului și dislocând mușchiul din cochilie.
  • Nu ar trebui să nu aveți probleme în îndepărtarea mușchiului.
  • Puteți renunța la jumătatea inferioară a cochiliei după îndepărtarea scallopului.
  • Imagine intitulată Clean Scallops Pasul 7
    3. Rulați scallopul sub apă rece. Punerea scallopului sub apă va spăla impuritățile și va scăpa de nisip și alte grite. Rulați-l sub apă rece timp de cel puțin 30 de secunde.
  • Imagine intitulată Clean Scallops Pasul 8
    4. Frecați scallopul cu degetele. Acest lucru se va asigura că toate impuritățile au fost eliminate din scallop. Faceți acest lucru în timp ce îl țineți sub apă curentă sau plasați scallopul într-un castron de apă rece pentru a clăti orice granulație.
  • Uneori, nisipul sau granula vor rămâne pe scoici, dar vor fi invizibili la ochi. Furierea scallopului vă asigură că obțineți toate impuritățile care nu pot fi vizibile pentru dvs.
  • Imagine intitulată Clean Scallops Pasul 9
    5. Îndepărtați orice mușchi lateral rămas. În timp ce spălați scallopul, ați putea găsi alte persoane rămase sau un mușchi lateral. Îndepărtați toate acestea prin tragerea ușoară sau tăind-o. Singurul lucru lăsat ar trebui să fie mușchiul alb rotund.
  • Mușchiul lateral rămas poate fi inconspicuos. Pentru a determina dacă ceea ce atingeți este mușchiul lateral, examinați scallopul și simțiți-vă pentru bucăți dure de mușchi pe partea laterală a scallopului. Dacă aceste piese dure au, de asemenea, fibre care rulează împotriva bobului mușchiului scallopului, atunci acestea sunt mușchii laterali și pot fi îndepărtați.
  • Este important să scoateți mușchiul lateral deoarece nu gătește bine. Va deveni cauciuc când se gătește.
  • Imagine intitulată Clean Scallops Pasul 10
    6. Clătiți din nou scallopul după îndepărtarea mușchiului lateral. Dați scallop o clătire finală bună după îndepărtarea mușchiului lateral. Acest lucru va spăla orice reziduu rămas. Scallopul dvs. este acum gata să fie gătit!
  • sfaturi

    Unele mușchi laterali pot fi îndepărtați prin simpla strângere între degete și tragându-le departe.
  • Când se ocupă de scoici proaspeți, luați în considerare punerea lor pe gheață pentru a le ajuta să slăbească și să se deschidă.
  • Magazinul de scoici cumpărat poate necesita măsuri mai reduse de curățare decât scoici proaspeți - unii trebuie doar să fie rulați sub apă. Cu toate acestea, atunci când luați scoici la un magazin, căutați scoici care sunt albe perle și ușor umede. Scallops care sunt prea uscate sau umede pot fi indicative de probleme cu prospețimea, manipularea sau ambalarea.
  • Asigurați-vă că carcasa scallop este închisă în siguranță înainte de a începe procesul de curățare. Dacă nu este inițial închisă, scallopul din interior poate fi nesigur să mănânce.
  • Avertizări

    În timp ce scoici au cumpărat la un magazin pot fi mai curate decât scoici proaspeți, ei încă mai necesită un fel de proces de curățare. Nu trebuie să mănânci niciodată scoici fără a inspecta și curăța în mod corespunzător.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar