Cum să vă întâlniți în secret când sunteți un tween sau adolescent

Indiferent de motivele pentru care doriți să vă dați în secret, ar trebui să fiți conștienți de potențialele riscuri înainte de a face decizii dureroase. În fața acestor riscuri, dacă tot credeți că relația merită să meritați, ați putea fi surprins de unele tehnici pe care le puteți utiliza pentru a rezolva problemele părinților cu Dating. Dar dacă găsiți părinții voștri care nu doresc să accepte partenerul dvs. romantic, există modalități prin care vă puteți proteja confidențialitatea, astfel încât să puteți întâlni fără interferențe de la părinții care au răsturnat.

Pași

Partea 1 din 3:
Înțelegerea riscurilor
  1. Imaginea intitulată data în secret când sunteți un Tween sau adolescent pas 1
1. Contemplați consecințele ascunderii relației dvs. Mai ales dacă părinții dvs. vă interzis în mod expres de la întâlniri, dacă află că nu ați ascultat regula, puteți obține probleme serioase. Acest lucru poate deteriora încrederea părinților în tine, care va lua timp și efort pentru a reconstrui. Trustul deteriorat ar putea face mai greu pentru tine până când sunteți mai în vârstă și aveți mai multă libertate.
  • Nu este nimic în neregulă cu începerea de la tineri. Cu toate acestea, deși s-ar putea să fiți încântați să începeți să întâlniți ca un adolescent, vârsta ta tânără va limita ceea ce puteți face cu partenerul dvs. Deteriorarea încrederii părinților dvs. devreme ar putea face mai greu să vă bucurați de întâlniri atunci când aveți mai multe opțiuni disponibile atunci când sunteți puțin mai în vârstă.
  • Imagine intitulată data în secret când sunteți un Tween sau adolescent pas 2
    2. Recunoașteți potențialul de sarcină neplanificată. Anii dvs. adolescenți sunt un timp de schimbare și este doar natural pentru ca emoțiile dvs. să fie puternice și dificil de controlat. Aceasta include emoțiile dvs. cu privire la partenerul dvs. romantic. Sentimentele de dragoste pot duce la sex și deși Sexul sigur reduce dramatic Șansele unei sarcini neplanificate, există încă o șansă pe care ați putea rămâne însărcinată.
  • O sarcină neplanificată va schimba toate planurile viitoare. Nu veți mai putea să vă urmăriți numai visele, va trebui, de asemenea, să luați în considerare copilul dvs. și cum veți oferi și îl veți ridica.
  • În funcție de stat, ca minor (persoană sub 18 ani), părinții dvs. pot avea puterea de a lua decizii pentru dvs. cu privire la copilul dvs. nenăscut. Această situație ar putea duce la faptul că trebuie să mergeți împreună cu dorințele părinților dvs.
  • Imagine intitulată data în secret când sunteți un Tween sau adolescent pas 3
    3. Realizați că secretele pot provoca stres. Păstrarea unui secret ar putea fi distractiv pentru o vreme, dar poate duce la sentimente de vinovăție și stres atât în ​​tine, cât și în partenerul tău. Stresul poate provoca multe efecte negative asupra sănătății tale, cum ar fi probleme de stomac, probleme de inimă, probleme emoționale, tensiune, un sistem imunitar slab și mai mult.
  • Decizia dvs. de a vă menține relația un secret nu vă va afecta numai, va afecta și persoana care vă interesează. Chiar dacă tu și partenerul tău vă simțiți confortabil păstrarea relației dvs. un secret la început, ar trebui să verificați partenerul dvs., pe măsură ce timpul trece pentru a vă asigura că efectele stresului nu au un impact negativ.
  • Imagine intitulată data în secret când sunteți un Tween sau adolescent pas 4
    4. Înțelegeți că unii oameni nu sunteți cine credeți. În timp ce în acest moment în relația dvs. lucrurile ar putea merge bine, există întotdeauna șansa ca partenerul tău să nu fie cine crezi. În căldura momentului, ați putea fi presați să faceți ceva ce nu sunteți gata și dacă vă păstrați relația un secret, ați putea simți că trebuie să păstrați acest secret de la părinții voștri.
  • În unele cazuri, acest lucru ar putea duce la starea tăcută despre viol sau abuz în loc să căutați ajutor sau să raportați partenerului dvs. pentru a împiedica să se întâmple cu altcineva. Vorbind despre viol sau abuz poate fi dificil, dar nu sunteți de vină.
  • Imaginea intitulată data în secret când sunteți un Tween sau adolescent pas 5
    5. Luați în considerare sentimentele partenerului dvs. Păstrarea relației dvs. un secret ar putea face ca partenerul dvs. să se simtă neimportant. În unele cazuri, partenerul dvs. ar putea chiar să se simtă ca și cum ați fi jenat de relația dvs. Acest lucru poate duce la stres nesănătos, care ar putea avea un efect negativ asupra relației dvs.
  • Ar trebui să vă gândiți dacă vă dați relației dvs. o lovitură echitabilă prin păstrarea secretă. La urma urmei, stresul și sentimentele potențiale negative care ar putea rezulta din păstrarea acestuia pe scădere scăzută cauză relația dvs. de a eșua.
  • Partea 2 din 3:
    Rezolvând problemele părinților dvs. cu Dating
    1. Imaginea intitulată data în secret când sunteți un Tween sau adolescent pas 6
    1. Explorați subiectul pentru a înțelege punctul lor de vedere. Chiar dacă aveți părinți tradiționali care sunt stricți despre lucruri precum întâlnirile, părinții dvs. au trebuit să se întâlnească pentru a vă naște! Aceasta înseamnă că, la un anumit nivel, ei înțeleg nevoia de bază a iubirii romantice.
    • Arămându-vă părinților dvs. pe care doriți să-l înțelegeți și să respectați punctul lor de vedere, ei ar putea interpreta acest lucru ca pe un semn că sunteți suficient de matur pentru a începe să se întâlnească. Și chiar dacă nu, prin înțelegerea preocupărilor lor, puteți lua măsuri pentru a ușura temerile lor.
  • Imagine intitulată data în secret când sunteți un Tween sau adolescent pas 7
    2. Adresa preocupărilor părinților dvs. Cum vă adresați preocuparea părintească va depinde de situația dvs., dar este foarte probabil ca acest lucru Afișarea maturității va ajuta Convingeți-vă părinții dvs. sunteți suficient de mare până în prezent. Când vorbim cu părinții tăi, ar trebui să le întrebi cum să le dovediți că sunteți gata până acum, sau dacă există ceva ce puteți face pentru a le face să se simtă mai confortabil cu situația.
  • Amintiți-vă să vă luați în serios părinții. În majoritatea cazurilor, ei se uită doar pentru bunăstarea voastră. Deși vă ramificați și deveniți propria persoană, sunteți în continuare responsabilitatea părinților tăi.
  • Răspundeți în serios sugestiilor părintești. Dacă părinții dvs. vă vor cere să arătați maturitatea făcând ceva și nu reușiți să o faceți, poate să-și consolideze părerea că pur și simplu nu sunteți gata de întâlnire.
  • Imaginea intitulată data în secret când sunteți un Tween sau un adolescent pas 8
    3. Sugerează potențiale compromisuri. Acum că ați învățat câteva dintre motivele pentru care părinții dvs. nu vă doresc să vă gândiți, gândiți-vă cum ați putea rezolva aceste preocupări. Acest lucru ar putea însemna că este de acord să verificați cu părinții dvs. prin mesaj text la fiecare oră pe care o aveți la o întâlnire sau poate că le-ar face să se simtă mai confortabil dacă ați continuat doar datele din locurile publice.
  • S-ar putea să puteți pune mintea părinților în ușurință făcând ceva la fel de simplu ca și părinții partenerului dvs. și părinții partenerului dvs., numere de telefon. Dar înainte de a vă oferi părinților dvs. numărul dvs., permiteți partenerului dvs. (și părinților săi) mai întâi.
  • Deși poate fi jenant, unii părinți deosebit de stricți ar putea fi dispuși să vă permită să se întâlnească cu un chaperon. Având unul dintre părinții dvs. sau unul dintre părinții dvs. de-a lungul datei dvs., ar putea fi ciudat, este mai bine decât să vă îmbolnăviți de stres și este cu siguranță mai bună decât nici o dată.
  • Imaginea intitulată data în secret când sunteți un Tween sau adolescent pas 9
    4. Utilizați un adult de încredere pentru a vă ajuta să discutați cu părinții dvs. Uneori, indiferent cât de bine este raționamentul tău, părinții tăi nu te vor lua în serios. Chiar dacă creșteți, părinții sunteți încă copilul lor și poate fi greu pentru părinții dvs. să accepte perspectiva nouă și mai adultă. În acest caz, ați putea vorbi cu un adult cu care vă simțiți confortabil, ca o mătușa, unchiul, liderul bisericii, profesor sau consilier școlar și întrebați dacă vă pot ajuta să discutați cu părinții dvs.
  • Poate doriți să încercați să discutați cu părinții dvs. pe cont propriu, chiar dacă sunteți sigur că nu vor asculta. În acest fel, dacă părinții tăi se supără că ai implicat pe altcineva, poți să subliniezi politicos că ai încercat deja să vorbești cu ei despre asta. Fii respectuos, supărarea părinților dvs. ar putea face lucrurile mai dificile pentru dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Datând în secret
    1. Imaginea intitulată data în secret când sunteți un Tween sau adolescent Pasul 10
    1. Discutați cu partenerul dvs. Ascunderea lucrurilor de la partenerul dvs. sau fără a spune întregului adevăr despre situația dvs. poate fi nesănătoasă pentru relația dvs. Asigurați-vă că partenerul dvs. vă cunoaște situația și De ce Simți că nu poți fi cinstit cu părinții tăi. Dacă partenerul dvs. este încă în regulă, cu întâlniri în secret, puteți discuta limitele pe care le trebuie să le respectați pe părinți să aflați.
    • Aceste limite vor varia în funcție de situația dvs. Într-un oraș, probabil că veți avea mai multă anonimitate decât o zonă rurală, ceea ce înseamnă că veți avea mai puțin o șansă de a vă arăta cu partenerul dvs.
    • Există întotdeauna posibilitatea ca o să vă loviți într-un prieten, o rudă sau cunoștință, deci va trebui să discutați despre modul în care vă așteptați să acționați în public și ceea ce este povestea. Puteți afirma că sunteți pur și simplu prieteni, colegii de clasă care lucrează la un proiect de grup sau poate că ați intrat unul în celălalt și ați decis să vă petreceți la mall.
  • Imaginea intitulată data în secret atunci când sunteți un Tween sau adolescent pas 11
    2. Găsiți o priză de încredere. Datorită faptului că păstrarea relației dvs. un secret poate provoca stres sever, ați putea dori să găsiți cel puțin o persoană de încredere cu care vă puteți împărtăși sentimentele. Acest lucru vă va da sentimentele o ieșire care ar trebui să ajute la scăderea stresului. Cu toate acestea, alegeți priza cu înțelepciune - există întotdeauna șansa ca priza dvs. să lase pisica din sac.
  • Gândiți-vă la alegerea unui adult pentru a vă confrunta, ca o mătușă, unchi sau un consilier școlar. Puteți avea încredere în cel mai bun prieten al tău cu viața ta, dar niciodată nu știi când un argument sau sentimente rănite ar putea duce la ceva spus.
  • Imagine intitulată data în secret când sunteți un Tween sau un adolescent Pasul 12
    3. Evitați postarea despre relația dvs. pe social media. Cuvântul se poate răspândi foarte rapid pe social media. Chiar dacă nu aveți imagini iubitoare, postate pe pagina dvs. Facebook, postarea prea multe Imaginile dvs. și partenerul dvs. împreună pot fi, de asemenea, suspecte.
  • Dacă doriți să utilizați social media pentru a vă ajuta să urmăriți reperele, timpul de distracție, zilele de naștere și așa mai departe, ați putea face un profil fals și păstrați-o privată din viața voastră personală. Partenerul dvs. ar putea face și un profil, astfel încât să puteți fi "Oficial Facebook" Fără să știe cineva.
  • Imaginea intitulată data în secret când sunteți un Tween sau un adolescent pas 13
    4. Protejați-vă telefonul, e-mailul și social media cu parole. Dar nu aceleași parole! Părinții dvs. pot chiar să cunoască deja parolele dvs. preferate, așa că veți dori să alegeți ceva diferit de cele obișnuite și dificil de ghicit pentru a vă proteja confidențialitatea. S-ar putea, de asemenea, doriți să veniți cu o scuză în cazul în care părinții dvs. devin suspicioși De ce aveți brusc o nouă parolă pe telefon când nu ați făcut-o niciodată înainte.
  • Pentru a vă explica noile parole, ați putea spune ceva de genul, "A doua zi, un prieten de-al meu a fost transformat când cineva și-a luat telefonul. Nu vreau să se întâmple asta, așa că am decis să pun o parolă pe telefonul meu."
  • Parolele pot fi greu de reținut. S-ar putea să vă mai simțiți mai ușor dacă ați folosit un citat, lirici sau o expresie pe care nu o veți uita niciodată să vă creați parola. Faceți-vă parola și mai dificilă utilizând prima literă a fiecărui cuvânt și numărul de cuvinte pe linie pentru versuri, un exemplu de care ar putea arăta:
  • Cântec: Cineva de iubit, de regina
    1 linie: Cun ANybody FInd ME Some to LOve → Cafmstl7 (cele șapte provine din cele șapte cuvinte conținute în prima linie)
  • Imagine intitulată data în secret când sunteți un Tween sau adolescent Pasul 14
    5. Să se abțină de la afișarea publică a afecțiunii. Acest lucru poate fi foarte dificil când sunteți cu cineva cu care vă pasă cu adevărat, dar arătând că afecțiunea dvs. în public ar putea duce la cineva care vă vadă! Bârfe în școala medie și liceul poate fi deosebit de rău, iar oamenii vorbind despre PDA-ul dvs. ar putea duce la aflarea părinților dvs.
  • S-ar putea să găsiți că aveți mai multă intimitate să vă arătați fizic afecțiunea unei persoane speciale în zone izolate sau în locuri cu vizibilitate slabă. De exemplu, într-un teatru de film întunecat sau de pe calea bătută într-un parc pustiu.
  • Imaginea intitulată data în secret când sunteți un Tween sau un adolescent pas 15
    6. Convinci părinții tăi partenerul tău este un prieten. Acest lucru poate fi complicat. Pe măsură ce relația dvs. crește și vă apropiați de partenerul dvs., este vorba numai de faptul că veți dori să vă exprimați sentimentele fizic, cum ar fi ținând mâinile, îmbrățișarea, sărutarea și așa mai departe. Va trebui să rezistați nevoii de a face acest lucru în fața părinților dvs. și alții, astfel încât secretul dvs. să nu iasă.
  • Această tehnică poate fi utilă în special dacă dvs. și partenerul dvs. nu sunteți mare pe afișajele publice de afecțiune. Cu toate acestea, nu ar trebui să presupunem că partenerul dvs. este în regulă cu el - el sau ea ar putea dori de fapt să vă țină mâna fără să știți. Păstrați în bună comunicare cu partenerul dvs., astfel încât nu neglijați nevoile nereușite.
  • sfaturi

    Avertizări

    Există întotdeauna șansa ca părinții dvs. să afle. Poate doriți să aveți un plan pentru ceea ce veți spune dacă secretul dvs. iese.
  • Păstrarea secretelor, în special păstrarea lucrurilor importante pentru dvs. un secret, poate provoca stres serios. Acest lucru poate fi dăunător pentru sănătatea ta.
  • Este ușor să deveniți înfășurați în cineva când sentimentele dvs. sunt atât de puternice. Nu sacrificați părți importante ale dvs. doar pentru a păstra o dată în jur.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar