Cum să vă convingeți părinții să vă aducă un telefon nou

Telefoanele mobile se îmbunătățesc în mod constant și este probabil ca noul dvs. telefon să nu fie la fel de bun ca și cum ar fi fost. Dacă aveți nevoie de un telefon nou, ați putea avea o sarcină dificilă înainte de a vă convinge părinții că merită. Dar chiar și cu cele mai stricte dintre părinți, folosind câteva tehnici dovedite, vă puteți îmbunătăți șansele de a obține noul telefon pe care îl meritați pe bună dreptate.

Pași

Partea 1 din 2:
Vorbind cu părinții tăi
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un nou telefon 1
1. Vorbește despre obținerea unui nou telefon. Uneori, începerea conversației vă poate duce la o soluție. Fiți politicos când vă spuneți că sunteți părinți că sunteți interesați să obțineți un nou telefon și să ascultați cu adevărat ceea ce au de spus. Dacă puteți răspunde la motivele și scuze ale părinților dvs. pentru că nu vă aduceți un telefon nou într-un mod convingător, vor fi mai probabil să se scoată din nou pentru noul dvs. dispozitiv mobil. S-ar putea să întrebați:
  • "Ce pot face pentru a câștiga un nou telefon?"
  • "Există alte treburi pe care le pot ajuta să dovedim că sunt pregătit pentru un telefon nou?"
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un nou pas al telefonului 2
    2. Lucrați pentru a găsi soluții. Rămâi calm în întreaga dvs. discuție cu părinții dvs. despre situația dvs. de telefon și păstrați-vă răcoarea dacă auziți a "Nu" in raspuns. Aceasta este o oportunitate pentru a vă arăta maturitatea dvs. și pentru a câștiga puncte cu părinții dvs. În loc de a fi supărat sau frustrat, întrebați părinții dvs .:
  • "Ce pot face pentru a vă schimba mintea?"
  • "Ce pot face pentru a vă dovedi că am nevoie de un telefon nou?"
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un nou telefon 3
    3. Oferiți-vă să vă puneți banii față de noul dvs. telefon. Acest lucru poate fi complicat, mai ales dacă sunteți prea tânăr să lucrați. Dacă aveți bani de zi cu zi salvate, puteți oferi acest lucru spre obținerea unui telefon nou sau puteți oferi mai multă gospodărie în schimbul unei indemnizații.
  • Oferiți-vă serviciilor dvs. ca babysitter prietenilor și familiei care au copii care sunt mai tineri decât cei care au nevoie de supraveghere.
  • S-ar putea să fiți capabili să câștigați bani în jurul cartierului dvs., făcând treburi sezoniere, cum ar fi să cosi peluze în timpul verii sau zăpadă în iarnă.
  • Image intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un nou telefon 4
    4. Fi persistent fără a fi nepoliticos. Când vrei ceva rău, uneori este tot ce te poți gândi. Cu toate acestea, întrebându-vă din nou și din nou vă poate irita părinții, făcându-i mai puțin dispuși să vă aducă un telefon. În loc să întrebați în mod repetat aceeași întrebare, întrebați într-un mod rotund care evidențiază efortul dvs. recent. S-ar putea spune, de exemplu:
  • "Cum arată bucătăria? Am încercat să ajut prin a face feluri de mâncare. M-am gândit că poate că dacă aș fi ajutat în jurul casei mai mult, am putea vorbi din nou despre obținerea unui nou telefon."
  • "Știu că ai fost ocupat cu munca în ultima vreme, așa că am aspirat casa pentru tine. Mai este ceva ce pot ajuta? Mă gândeam că dacă am contribuit mai mult, aș putea să obțin un nou telefon."
  • Image intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un nou telefon 5
    5. Construi un argument convingător. Părinții dvs. vor fi mai probabil să vă cumpere un telefon nou dacă sunt de acord cu raționamentul dvs. Raționamentul dvs. va fi influențat de situația dvs. personală, deci veți decide care argumente vor funcționa cel mai bine pentru dvs. Unii ar putea dori să ia în considerare includ:
  • Caracteristici de siguranță, cum ar fi GPS îmbunătățite
  • Recepție slabă din cauza unui model depășit
  • Câștigați bani pentru a vă cumpăra propriul dvs. telefon vă va învăța responsabilitatea
  • Fiabilitate, cum ar fi telefonul dvs. și dezactivat aleatoriu sau la mesaje care sosesc târziu la telefon
  • Partea 2 din 2:
    Negocierea pentru noul dvs. telefon
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un nou telefon 6
    1. Alegeți-vă cu înțelepciune. Ori când părinții tăi sunt ocupați, înflorit sau supărat ar putea duce la un a "Nu" la cererea dvs. de telefon. Încurajați o bună dispoziție în părinții voștri înainte de a vă cere, fiind foarte politicoasă și să faceți vreo miez pe care ați putea avea înainte de a cere ei. Pentru a vă îmbunătăți șansele de a da înainte de a vă cere noul telefon, ați putea, de asemenea, să:
    • Porniți muzica preferată a părinților
    • Vorbește despre o experiență în care amândoi ați avut distracție
    • Faceți o activitate pe care părinții dvs. le găsesc plăcută
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un nou pas 7
    2. Întrebați-vă în vreme bună și după mese. În general, oamenii sunt mai plăcuți după ce mănâncă, și acest lucru ar putea pune părinții într-o stare mai favorabilă atunci când vă cereți noul telefon. Vremea poate face, de asemenea, părinții dvs. mai mult sau mai puțin acceptabili. Zilele însorite cu cerul clar vă vor îmbunătăți șansele de a obține telefonul pe care îl doriți.
  • Țineți minte că acest lucru nu va mereu fi cazul. Mama sau tata dvs. ar putea avea în continuare o zi proastă, chiar dacă este însorită afară și tocmai ai luat prânzul.
  • Imagine intitulată 3164476 8
    3. Ia-ți piciorul în ușă cu o mică cerere. Părinții dvs. vor avea mai multe șanse să accepte solicitarea dvs. de un nou telefon dacă le obțineți mai întâi de acord cu câteva cereri mici, conexe.
  • De exemplu, cereți-vă părinților să mănânce sau o altă mică cerere pe care probabil că o vor spune da, înainte de a le întreba un nou telefon.
  • Imagine intitulată 3164476 9
    4. Faceți o înțelegere cu părinții dvs. Dacă părinții dvs. sunt deschisi pentru a face o muncă suplimentară în jurul casei sau o altă sarcină pentru a câștiga telefonul dvs., rămâneți în partea de sus a treburilor suplimentare, fără a fi întrebat. Acest lucru vă va arăta părinților că vă luați în serios acordul dvs., ceea ce va duce la faptul că părinții dvs. îl iau în serios.
  • Poate dura ceva timp înainte de a obține telefonul. Nu vă așteptați să obțineți telefonul după doar o săptămână de a face treburi - poate dura mai mult decât atât.
  • Nu vă faceți griji dacă alunecați o dată sau de două ori. Atâta timp cât vă arătați părinților că încercați cel mai greu, ei vă pot da niște slăbiciune.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un nou telefon 10
    5. Așteptați o vacanță sau ziua de naștere. În timp ce părinții dvs. ar putea fi în mod normal dispuși să plătească costul unui nou telefon, o zi specială, ca o vacanță de cadouri, poate fi scuza ideală pentru a splina pe un cadou. În acest timp, fii clar cu părinții tăi. Lăsați-i să știe că preferați să aveți un telefon decât jucării sau daruri pe care nu le puteți folosi.
  • Nu faceți o vacanță sau nu utilizați o vacanță pe care nu o sărbătoriți. De exemplu, dacă familia dvs. nu sărbătorește Hanukkah, atunci nu cereți un cadou Hanukkah.
  • Dați părinților dvs. timp să achiziționați darul. Nu întrebați ziua chiar înainte de ziua de naștere. Dați părinților dvs. o lună sau cam așa ceva.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un nou pas al telefonului 11
    6. Rezumați ce spun părinții dvs. Ascultați ceea ce trebuie să spună părinții dvs. cu atenție și atunci când este rândul tău să vorbești, pune ceea ce au spus în cuvintele tale. Arătând că auziți și respectați ceea ce spun ei, vă veți îmbunătăți șansele de a obține noul dvs. telefon. De exemplu, ați putea spune:
  • "Deci, dacă vă aud bine, mama, nu credeți că un nou telefon merită costul și sunteți îngrijorat că o voi lăsa ca ultimul meu telefon. Am auzit ce spui, dar am niște idei..."
  • Ajutor de conversație

    Solicitați părinților dvs. un nou telefon

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Avertizări

    Asigurați-vă că rămâneți adevărat la orice promisiuni pe care le faceți părinții voștri. Părinții dvs. ar putea interpreta promisiunile rupte ca un semn că nu sunteți pregătit pentru un telefon nou.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar