Cum să vă convingeți părinții că sunteți suficient de vechi până în prezent

Pentru unii părinți, ideea de a-și întâlnirea este o perspectivă înfricoșătoare. Aceasta indică o tranziție de la a fi copil, în a fi un adult tânăr mai matur. Din acest motiv, nu este neobișnuit ca părinții să-și împiedice copiii să se întâlnească pentru că nu cred că sunt suficient de vechi sau maturi. De multe ori această teamă provine dintr-o teamă că copilul lor va deveni intim prea devreme în viață sau că vor pierde concentrarea asupra lucrurilor importante, cum ar fi școala, hobby-urile sau sporturile. Ca un copil al unui părinte care gândește în acest fel, poate fi incredibil de frustrant și nedrept. Din fericire, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă convinge părinții dvs. sunteți suficient de bătrâni până în prezent.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dovedind că ești matur
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce un pas 3 iPhone
1. Aveți grijă de responsabilități, cum ar fi treburile, fără a fi întrebat. Dacă părinții dvs. trebuie să vă reamintească în mod constant să faceți treburile voastre, ei nu cred că sunteți suficient de responsabil pentru a începe să mergeți la date. Când vă întâlniți, este important să luați decizii responsabile și să prioritizați ceea ce este important, deoarece alegerile pe care le faceți atunci când sunteți tineri pot avea un impact asupra restului vieții.
  • Menținerea unei încăperi curate și ajutând la feluri de mâncare sau spălătorie este o modalitate excelentă de a ajunge pe partea bună a părintelui dvs.
  • Având îngrijirea unui animal de companie de uz casnic, mergând sau hrănindu-l este un alt mod de a arăta că sunteți responsabil.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pas 10 iPhone
    2. Mențineți note bune în școală. Unii părinți cred că dating este o distragere a atenției de la școală. Dacă nu mențineți note bune, atunci acesta poate fi motivul pentru care nu vi se permite să se întâlnească. Factorii sociali afectează efectiv performanța academică, astfel încât să stați în topul studiilor dvs. Asigurați-vă că nu veți săriți la clasă și faceți temele astfel încât să puteți menține un bun GPA.
  • Puneți școala ca o prioritate față de viața dvs. socială, dacă vă luptați cu clasele voastre.
  • Ia o odihnă bună înainte de a trebui să mergi la școală, așa că ești ascuțită în timpul școlii.
  • Dacă încă mai aveți probleme cu un subiect, luați în considerare obținerea unui tutore pentru a vă ajuta.
  • Imagine intitulată Fixați-vă relația cu părinții dvs. (adolescenți) Pasul 11
    3. Tratați toată lumea în familie bine și nu fiți la cald. Chiar dacă se poate simți frustrant că nu puteți să vă întâlniți, este important să vă păstrați răcoarea. Nu strigați sau spuneți lucruri dureroase părinților sau altor membri ai familiei.
  • Dacă aveți frați mai tineri, asigurați-vă că sunteți un model de rol și nu le bateți.
  • Dacă vă simțiți supărat, faceți un pas înapoi și revizuiți conversația mai târziu.
  • Fiind mai amabili nu numai că veți fi apreciați de familia dvs., vă va face, de asemenea, să vă simțiți mai bine emoțional.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un iPhone pas 6
    4. Obțineți un loc de muncă în weekend dacă sunteți destul de bătrân. Dacă lucrați și vă puteți permite să vă cumpărați propriile lucruri, acesta va fi un semn părinților dvs. că sunteți suficient de mare până în prezent. Când vă puteți permite să vă cumpărați propriile bilete de film sau concert, acesta facilitează, de asemenea, planificarea unei întâlniri, deoarece nu trebuie să întrebați părinții pentru bani.
  • Unele locuri de muncă bune pentru tineri includ să lucreze la un restaurant, care lucrează în comerțul cu amănuntul, fiind un consilier de tabără, îndrumarea sau ședința copilului.
  • Uită-te la panourile de locuri de muncă online pentru a vedea deschiderile locale.
  • Discutați cu părinții dvs. despre dorința dvs. de a obține un loc de muncă înainte de a începe să aplicați.
  • Amintiți-vă să vă dați seama de transportul fiabil la și de la locul de muncă.
  • Imagine intitulată Fixați-vă relația cu părinții dvs. (adolescenți) Pasul 13
    5. Rămâneți veridici și respectați regulile părinților voștri. Dacă nu puteți urmări regulile părinților dvs. în timp ce sunt în jur, este puțin probabil ca ei să aibă încredere în tine. Minciuna este, de asemenea, o altă modalitate de a vă face părinții să vă rătăcească, așa că asigurați-vă că le spuneți adevărul, chiar și atunci când vă rupeți una dintre regulile lor.
  • Dating în spatele părintelui tău înapoi poate să vă rănească șansele de a întâlni oameni pe termen lung.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un smartphone Pasul 12
    6. Îmbunătățiți la școală în schimbul privilegiilor de dating. O modalitate bună de a negocia cu părinții dvs. și de a le arăta că sunteți matur, este să le oferiți ceva în schimbul capacității de a merge la date. Stabiliți un obiectiv pe care îl cunoașteți este realizabil și spuneți "Voi ridica gradul meu în știință, dacă mă lași să mă întâlnesc."
  • Ar putea dura mult timp pentru părinții dvs. să vadă rezultatele în notele dvs. Au răbdare și adu-o în timpul timpului de raportare.
  • Dacă continuați să obțineți probleme în școală, promiteți-vă să vă îmbunătățiți comportamentul și să vizitați să fiți mai respectuoși profesorilor și altor studenți.
  • Puteți îmbunătăți alte lucruri în schimbul privilegiilor de dating, cum ar fi promițătoare pentru a vă trezi la școală la timp sau de a fi mai frumos pentru frații și surorile dvs.
  • Nu puteți face ceva pozitiv o dată și apoi uitați de asta. Dacă doriți să vă puteți întâlni, trebuie să o mențineți pe termen lung.
  • Metoda 2 din 3:
    Compromite cu părinții dvs
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține un pasaj iPhone 18
    1. Discutați cu părinții dvs. despre o curfew și lipiți-o. Părinții tăi ar putea fi îngrijorați că veți veni acasă prea târziu dacă vă întâlniți. Asigurați-vă că ați negociat o reducere rezonabilă cu ei pentru a vă ușura mințile la perspectiva întâlnirii.
    • Nu aduceți conversația după ce vii acasă târziu.
    • Puteți spune "Mă duc afară, dar temele mele sunt făcute și promit că sunt acasă cu 9 p.M."
    • Dacă ați rupt curfew în trecut, singura modalitate de a construi încrederea înapoi este să le lipiți în viitor.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă informeze Pasul 13
    2. Discutați cu părinții dvs. despre limitele fizice. Una dintre cele mai mari temeri pentru mulți părinți este că copiii lor vor deveni fizic intimă prea devreme în viață. Discutați cu părinții dvs. despre ceea ce este acceptabil sub regulile lor în ceea ce privește sărutările, ținând mâinile și sexul. Asigurați-le că sunteți suficient de responsabili pentru a lua deciziile corecte și pentru a le pune întrebări pe care le puteți avea. Nu vă bazați pe televizor, pe Internet sau pe prietenii pentru sfaturi în jurul acestui lucru, deoarece sfaturile pe care le dau pot fi adesea inexacte sau greșite.
  • Poți să spui că "știu că ești îngrijorat de mine să fiu fizic cu cineva, dar sunt prea tânăr pentru asta și cred că e gros. Îmi place doar această persoană și vreau să-mi petrec timpul cu ei."
  • Dacă discutați cu părinții dvs. despre limitele fizice și arătați că sunteți de acord cu ei, ei vă pot permite să vă prezentați.
  • Nu vorbiți doar despre lipirea regulilor, faceți-o un punct pentru a le dovedi prin acțiuni în timp.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă informeze Pasul 3
    3. Setați limitele în momentul petrecut cu persoana pe care o întâlniți. Dacă părinții dvs. cred că întâlnirea pe cineva va ocupa prea mult din timpul dvs. și va lua studiile de focalizare, apoi asigurați-vă că aveți o conversație în profunzime cu ei despre stabilirea limitelor. Stick la limitările pe care le-ați stabilit prin ieșirea de pe telefon devreme sau doar de acord să mergeți la o dată pe săptămână. Dacă părinții tăi spun că "nu vreau să te întâlnești pentru că va lua prea mult timp din studiile tale," Răspundeți spunând "Am ceva timp social liber în fiecare săptămână și mă voi asigura să nu-mi monopolim timpul această persoană. Vreau doar să ieșesc și să mă simt bine, dar responsabilitățile și școala mea sunt prioritatea mea principală."
  • Puteți începe prin stabilirea limitelor la cât vorbești sau socializați cu prietenii dvs. pentru a dovedi părinților dvs. că o puteți face.
  • Amintiți-vă să discutați acest lucru cu persoana pe care o întâlniți, de asemenea.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă informeze Pasul 11
    4. Adresați-vă părinților dvs. dacă puteți merge la data zilei în timpul zilei. Părinții tăi nu pot să-ți placă ideea de a ieși târziu și acest lucru ar putea fi un motiv pentru care te împiedică să te întâlnești. În loc să meargă la o întâlnire mai târziu în noapte, încercați să le întrebați dacă este în regulă că mergeți la parc sau muzeu în timpul zilei.
  • Este mai ușor să mergeți în zilele de zi în timpul weekend-ului, când nu aveți școală.
  • Alte idei de zi în timpul zilei includ mall-ul, o matinee, o excursie sau o excursie la o grădină comunitară.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă informeze Pasul 12
    5. Mergeți la un loc public pentru data dvs. Mergând la un loc public pentru data dvs. nu este doar mai distractiv, dar va ușura preocupările părintești cu privire la intimitate între dvs. și data dvs. Dacă părinții dvs. vă limitează de la întâlniri, deoarece veți fi singuri cu persoana, le veți liniști prin a le spune că mergeți într-un loc public și nu veți avea timp sau spațiu pentru a fi singur.
  • Dacă părinții tăi spun că "nu vreau doar numai cu ei", puteți răspunde spunând "Vom fi într-un loc public pentru tot timpul și nu va trebui să fim singuri într-o cameră nesupravegheată. Încerc doar să mă distrez cu această persoană, să nu fiu fizic."
  • Fiind singur cu data în camera sau casa lor nesupravegheată, poate aduce preocupări legate de sex.
  • Un concert de muzică, o piesă sau un parc de distracții sunt o mulțime de distracție și în locuri publice.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă informeze Pasul 4
    6. Ieșiți pe datele de grup în loc de cele individuale. Suspendarea cu o grămadă de prieteni nu pare atât de gravă ca o dată exclusivă, dar veți avea în continuare ocazia de a petrece timp cu persoana care vă place.
  • Puteți merge toți la filme, un restaurant care să mănânce sau pe aleea de bowling.
  • Ieșirea cu prietenii pe care ați făcut-o în trecut, vă va face părinții să se simtă mai confortabil.
  • Imaginea intitulată Spune părinților tăi despre prietenul tău de lungă distanță Pasul 13
    7. Textați părinții în fiecare oră pentru a le spune că sunteți bine. Deși poate fi obositoare și jenantă, aceasta este o modalitate bună de a compromite părinții dvs. Odată ce încep să vă permită să mergeți la date, puteți avea o conversație despre limitarea textului.
  • Spuneți "Vreau să merg la o întâlnire, dar îți promit că te-am informat și în buclă, așa că știi că totul este în regulă."
  • Cu cât ieșiți mai mult de supravegherea părintească, cu atât mai mult vor avea încredere că vă puteți descurca.
  • Imaginea intitulată Obțineți părinții dvs. pentru a vă realiza că sunteți un adolescent acum Pasul 6
    8. Adresați-vă părinților dacă vă pot conduce la dată. Unii părinți nu-i plac ideea copilului lor în mașină cu un șofer neexperimentat. Alți părinți ar putea să nu creadă că spuneți adevărul despre destinația dvs., astfel încât să vă împiedice să vă plimbați cu prietenul dvs. O modalitate excelentă de a ajunge în jurul valorii de aceasta este să le conduceți și să vă luați la curent.
  • Permițând părinților dvs. să conducă, vă veți ușura mintea despre locul în care mergeți sau ce faceți.
  • Dacă părinții dvs. nu pot sau nu vor conduce, întrebați-i dacă este în regulă pentru un alt părinte să vă conducă.
  • Metoda 3 din 3:
    Introducerea datei dvs. părinților dvs
    1. Imagine intitulată trece peste un prieten
    1. Asigurați-vă că această persoană merită introducerea părinților dvs. Dacă ați avut probleme cu convingerea părinților să vă informeze, doriți ca prima persoană pe care o introduceți să o merite. Gândiți-vă cât de mult vă place această persoană și dacă merită să încercați să le întâlniți. Dacă credeți că veți fi jenați de ei, este un semn bun că nu sunt cea potrivită.
    • A fi capabil să se deplaseze de la o persoană pe care o cunoașteți nu este potrivirea potrivită este un semn de maturitate.
    • Asigurați-vă că doriți să întâlniți persoana, în loc să fiți infatuați cu ideea de a fi într-o relație.
  • Imaginea intitulată Spune-ți părinților despre prietenul tău de lungă distanță Pasul 15
    2. Discutați despre data dvs. înainte de a le introduce părinților dvs. Puteți face subconștient o impresie bună la data dvs. potențială înainte ca părinții dvs. să aibă nici o șansă de a le întâlni. Vorbiți despre realizările datei dvs. și despre alte lucruri care sunt pozitive despre ele.
  • Încercați să vă gândiți la ceea ce vă place părinții dvs. Dacă le plac notele bune, spunând ceva de genul "Știu această persoană în școală și sunt minunați la matematică și engleză."
  • Nu vorbiți despre data dvs. în necazuri sau faceți lucruri rele.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă informeze Pasul 10
    3. Introduceți data potențială ca prieten la început. Părinții dvs. ar putea fi mai acceptați pentru dvs. întâlniți o persoană pe care o cunosc și de încredere. Dating un prieten va arăta, de asemenea, părinților dvs. că vă place de fapt persoana, în loc să fiți obsedați de ideea de întâlnire.
  • Introducerea datei viitoare între un grup de prieteni este o modalitate bună de a începe.
  • Introducerea datei într-un loc public poate ușura tensiunile.
  • Imagine intitulată Încredere prietenul tău Pasul 19
    4. Pregătiți-vă data pentru părinții dvs. Reacții posibile. Dacă părinții dvs. sunt pupa și supraprotectivă, este o idee bună să vă lăsați data să știe astfel încât să se poată pregăti. Nu vă surprindeți niciodată data cu o întâlnire neașteptată din familia dvs., deoarece ar putea deteriora relația.
  • Puteți pune mintea dată în ușurință spunând: "Acest lucru nu poate merge bine, dar vă voi plăcea totuși și vreau să vă întâlnesc, chiar dacă reacțiile lor sunt rele."
  • Dacă introducerea merge prost, asigurați-vă că ați sunat mai târziu în acea noapte.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar