Cum de a crea un profil fake facebook

Thiste parere cum să creați un cont secundar FAKE Facebook. Efectuarea unui cont Fake Facebook în sine este destul de ușor - partea dură este de a face contul credibil. Odată ce ați elaborat detaliile profilului dvs., puteți crea profilul în sine utilizând site-ul Facebook pe un computer sau utilizând aplicația mobilă Facebook pe un iPhone sau Android.

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând un cont fals credibil
  1. Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 1
1
Configurați un nou cont de e-mail. Nu trebuie să utilizați o adresă de e-mail personală existentă pentru profilul dvs. fals - în schimb, creați o adresă de e-mail nouă pe care o utilizați numai pentru contul dvs. fals.
  • Abțineți de la utilizarea e-mailului dvs. fals pentru orice servicii care se leagă înapoi (e.G., Conectați informațiile pentru un cont bancar sau un serviciu de abonament).
  • Utilizați un alt serviciu de e-mail decât cel pe care îl utilizați pentru contul dvs. normal Facebook. De exemplu, dacă utilizați Gmail în contul dvs. curent, creați o adresă Yahoo sau Outlook pentru contul fals.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 2
    2. Determină o identitate. Nu este nevoie să introduceți informații personale foarte multe pe Facebook, dar ar trebui să aveți câteva lucruri în minte:
  • Îi place și interese - elaborarea unei liste de lucruri în care aliasul dvs. este interesat. Hobby-uri, activități zilnice și divertisment preferat ar trebui să fie în mintea ta.
  • Data de nastere - Alegeți o doamnă care se corelează cu vârsta dvs. proiectată. În funcție de plăcerea și interesele pe care le alegeți să vă puneți profilul, acest lucru va varia.
  • Nume - Alegeți un nume suficient de comun încât nu atrage atenția, dar nu atât de comună încât ridică suspiciunea. Evitați aliasurile comune (e.G., "John Smith"). Luați în considerare alegerea unui nume care a fost popular în timpul dvs "anul nasterii" Aici.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 3
    3. Intelege "mai puțin este mai mult" regulă. Adăugarea detaliilor credibile pe care nimeni nu le poate verifica - cum ar fi fotografiile, interesele și o locație curentă adecvată - este bine, dar nu exagerați-l. Adăugarea detaliilor pe care oamenii le pot verifica ca inexacte vor diminua credibilitatea profilului dvs. și, în cele din urmă, dați-o ca falsă.
  • De exemplu, nu listați o anumită școală sau un loc de muncă în contul dvs., determinând dacă cineva a participat sau nu de fapt la o școală sau frecvent un loc de muncă este destul de ușor.
  • Cu cât sunt mai vagi detalii despre profilul tău, cu atât vor fi mai credibile aceste detalii.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 4
    4. Limitați numărul de asemănări dintre dvs. și profilul dvs. fals. Locația curentă a profilului dvs. Fake, vârsta, numele, interesele, locurile de muncă, și așa mai departe ar trebui să varieze considerabil din profilul dvs. real. În plus, modul în care interacționați cu oamenii ar trebui să fie diferit.
  • De exemplu, dacă utilizați gramatica și punctuația corespunzătoare în contul dvs. real, încercați să utilizați gramatica sau capitalizarea slabă pe profilul dvs. fals.
  • Lucruri precum vârsta dvs. și interesele dvs. sunt imposibile pentru ca oricine altcineva să se verifice, deci nu ezitați să le faceți, fără teamă de cineva care să prindă.
  • Veți dori să vă abțineți de la adăugarea mai multor persoane sau două persoane pe care le cunoașteți pe profilul dvs. fals și nu adăugați niciodată doi oameni care nu ați ști dacă nu ați fi fost într-un anumit loc (e.G., un colegiu) sau eveniment.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 5
    5. Utilizați fotografii reale. Tragerea fotografiilor de pe Google este o modalitate garantată de a fi prins de furați conținut, deci va trebui să luați și să încărcați fotografii originale în profilul dvs. Asigurați-vă că nu există aspecte de identificare ale acestor fotografii care vă vor oferi locația dvs. reală.
  • De exemplu, ați putea încărca o imagine a unei lungi generici în loc de o lovitură de stradă în orașul dvs.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 6
    6. Evitați să vă prezentați fața reală. Firește, nu doriți ca nimeni să poată potrivi cu fața dvs. reală în contul fals. Din acest motiv, veți dori să evitați postarea fotografiilor dvs.
  • Acest lucru merge pentru fotografiile prietenilor și familiei.
  • O mulțime de oameni folosesc imagini cu animalele de companie (sau, în cazul dvs., animale de companie altcineva), astfel încât refuzul de a arăta fața dvs. reală nu este suspicios.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 7
    7
    Adăugați prieteni. Nu contează cât de convingător profilul tău fals este dacă nimeni nu este în jur pentru a interacționa cu ea, așa că adăugați niște prieteni! Încercați să adăugați oameni din zona în care profilul dvs. spune că locuiți, precum și oameni din grupuri sau interese pe care le-ați enumerat în profilul dvs.
  • Rețineți că hărțuirea persoanelor cu contul dvs. fals, în afară de a fi greșit, poate duce la suspendarea contului dvs.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 8
    8. Ca și pagini. Făcând clic pe Ca Butonul de lângă pagini Profilul dvs. s-ar putea bucura de fezabil va adăuga aceste pagini în profilurile dvs "Îi place". Aceasta este o modalitate ușoară de a adăuga mai multă adâncime profilului dvs.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 9
    9. Arată, nu spuneți. Oamenii rar vorbesc despre lucruri precum personalitățile lor și alte subiecte mundane - afirmând în mod explicit fapte despre tine în speranța de a umple golurile despre profilul tău va servi doar ca steag roșu pentru persoanele din lista de prieteni.
  • În schimb, puteți demonstra lucrurile despre personalitatea dvs. adăugând informații despre profilul dvs "Despre" secțiunea, plăcerea de pagini, actualizarea intereselor dvs. și așa mai departe.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 10
    10. Limitați-vă comunicarea mesagerului cu ceilalți. Acesta este un alt caz în care "mai puțin este mai mult" Regula se aplică: Cu cât trebuie să vorbiți mai mult despre dvs. sau despre activitățile dvs., cu atât mai ușor va fi pentru un alt utilizator pentru a descoperi că contul dvs. este fals. Cu excepția cazului în care aveți absolut să discutați ceva cu un alt utilizator Facebook în privat, luați în considerare evitarea întregului mesager.
  • Dacă utilizați Messenger, nu uitați să respectați gramatica și alte metode de comunicare pe care le-ați stabilit în postările dvs. (e.G., Utilizați Casual, Gramatica informală în Messenger dacă este modul în care postați).
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 11
    11. Stai activ. Majoritatea persoanelor care folosesc Facebook sunt destul de active în contul lor pe parcursul zilei, așa că asigurați-vă că adăugați prieteni, plăcerea conținutului, încărcarea o dată în timp de timp, și, ocazional, actualizați-vă munca sau datele de contact.
  • Poti Utilizați modul incognito al browserului dvs Pentru a vă conecta la profilul dvs. fals fără a fi nevoie să vă deconectați din profilul real.
  • Dacă doriți să luați o pauză din contul dvs. FAKE Facebook, luați în considerare postarea unui statut, cum ar fi "Mergând în vacanță pentru un pic". Puteți chiar să încărcați fotografii de la dvs "concediu de odihna" Data viitoare când vă conectați.
  • Postarea evenimentelor de viață din când în când, va împrumuta credibilitatea actualizărilor dvs. De exemplu, ați putea posta o aniversare de un an pentru slujba dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Pe desktop
    1. Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 12
    1. Deschideți Facebook. Mergi la https: // Facebook.COM /. Acest lucru vă va deschide pagina de alimentare de știri dacă sunteți conectat (ă).
    • Dacă nu sunteți conectat la Facebook, săriți înainte la "Introduceți un nume și prenume" Etapa.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 13
    2. Clic
    Imagine intitulată Android7dropdown.jpg
    . Este un triunghi mic în partea îndepărtată a barului albastru închis, care este în partea de sus a paginii Facebook. Dacă faceți clic pe acesta solicită un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 14
    3. Clic Deconectați-vă. Veți găsi acest lucru în partea de jos a meniului derulant. Ar trebui să fiți deconectați acum din profilul dvs.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 15
    4. Introduceți un nume și prenume. Introduceți primul nume pentru contul dvs. fals în "Nume" câmpul de text, apoi tastați numele de familie fals în "Numele de familie" camp.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 16
    5. Adăugați adresa dvs. de e-mail falsă. Introduceți-l în "Număr mobil sau e-mail" câmp, apoi reintroduceți-l în "Reintroduceti emailul" Câmpul de mai jos.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 17
    6. Scrie o parolă. Introduceți parola pe care doriți să o utilizați în "Parolă Nouă" câmpul de text.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 18
    7. Setați ziua de naștere. Faceți clic pe caseta derulantă lunară și selectați luna de naștere a aliasului, apoi repetați acest pas pentru casetele derulante zi și an.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 19
    8. Selectați un gen. Verifică "Masculin" sau "Femeie" cutie lângă partea de jos a "Inscrie-te" secțiune. Facebook în prezent nu are alte opțiuni de gen aici.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 20
    9. Clic Inscrie-te. Este un buton verde în partea de jos a "Inscrie-te" secțiune. A face acest lucru creează profilul dvs. Facebook.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 21
    10. Verifică-ți adresa de email. Deschideți adresa de e-mail falsă pe care ați folosit-o pentru a crea profilul, faceți clic pe "Xxxxx este codul dvs. de confirmare Facebook" E-mail de pe Facebook și faceți clic pe Confirmă-ți contul butonul din e-mail. Acest lucru vă va verifica contul, moment în care sunteți liber să începeți să vă construiți profilul fals.
  • Dacă vi se solicită, introduceți codul de cinci cifre care este listat în linia de subiect a e-mailului de pe Facebook înainte de a începe să creați contul.
  • Partea 3 din 3:
    Pe mobil
    1. Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 22
    1. Deschideți Facebook. Atingeți pictograma aplicației Facebook, care seamănă cu un alb "F" într-o cutie albastră. Acest lucru vă va deschide feed-ul de știri dacă sunteți conectat (ă).
    • Dacă nu sunteți conectat la Facebook, săriți înainte la "Atingeți Înregistrează-te pe Facebook`" Etapa.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 23
    2. Atingeți . Este fie în colțul din dreapta jos al ecranului (iPhone), fie colțul din dreapta sus al ecranului.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 24
    3. Derulați în jos și apăsați Deconectați-vă. Aceasta se află în partea de jos a meniului.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 25
    4. Atingeți Înregistrează-te pe Facebook. Este o legătură în partea de jos a ecranului. Acest lucru începe procesul de creare a contului.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 26
    5. Atingeți Incepe. Este un buton albastru în mijlocul ferestrei pop-up.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 27
    6. Introduceți adresa dvs. de e-mail falsă. Apasă pe "Introduceți adresa dvs. de e-mail" câmpul de text, apoi introduceți adresa de e-mail pe care doriți să o utilizați.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 28
    7. Atingeți Continua. Este sub câmpul Text de adresă de e-mail.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 29
    8. Adăugați numele FAKE primul și prenumele. Apasă pe "Nume" câmpul, tastați numele FAKE FAKE, apoi atingeți "Numele de familie" câmp și tip în numele de familie.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 30
    9. Atingeți Continua.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 31
    10. Creați o parolă. Apasă pe "Parola" câmpul de text, apoi tastați o parolă pe care doriți să o utilizați.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 32
    11. Atingeți Continua.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 33
    12. Setați ziua de naștere. Selectați o lună, zi și an pentru data falsă a profilului dvs. de naștere.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 34
    13. Atingeți Continua.
  • Imagine intitulată Creați un profil Fake Facebook Pasul 35
    14. Selectați un gen. Atingeți fie Femeie sau Masculin- Profilul dvs. Facebook va fi creat după ce a făcut acest lucru.
  • În timp ce nu există un Alte sau Prefer să nu spun Opțiune, puteți ascunde sexul selectat din profilul dvs. mai târziu, dacă este necesar.
  • Dacă vi se solicită un cod de verificare, deschideți adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a crea contul dvs. Facebook, căutați codul din linia de subiect a e-mailului de pe Facebook și introduceți codul pe promptul Facebook.
  • sfaturi

    Luați în considerare crearea și menținerea altor conturi media sociale (e.G., Twitter, Tumblr, Instagram, YouTube) cu identitatea dvs. falsă. Puteți să le conectați la contul dvs. Facebook pentru a adăuga la credibilitatea profilului.

    Avertizări

    Folosind contul dvs. fals pentru a hărțui sau înșelătorii sunt ilegale și poate duce la consecințe legate de Facebook și legale.
  • Conform Termenilor de Serviciu al Facebook, vă permite să aveți doar un cont Facebook și trebuie să utilizați numele dvs. real. Dacă Facebook află că aveți un cont fals, contul dvs. ar putea fi interzis.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar