Cum să-ți păcălești părinții să te gândești că ești bine

Toți copiii trebuie să taie și să învețe independența prin ruperea regulilor părinților lor în fiecare moment și apoi. Dar pentru a scăpa de a fi "rău" din când în când, ar trebui să încercați să fiți "buni" restul timpului - la urma urmei, părinții dvs. sunt mai susceptibili să suspecteze ceea ce vă gândiți deja dacă se gândesc deja de la tine ca un copil rău. Fiind bun în ochii lor nu numai că face să scape cu infracțiunea ocazională atât mai ușoară, dar îi va face mai probabil să vă ierte dacă vă prind.

Pași

Metoda 1 din 4:
Dovedind că ești un copil bun
  1. Imaginea intitulată păcăli părinții voștri în a vă gândi
1. Îndeplinește așteptările părinților. Acoperiți elementele de bază: Fii politicos, faceți treburile dvs. și păstrați grade bune la școală. Dacă aveți probleme într-o anumită clasă, studiați atât de greu. Dovedește-le că problema dvs. nu se datorează lipsei de efort.
  • Păstrați-o când sunteți singuri. Faceți treburile și temele când sunt în afara casei. Oferiți dovezi că numai timpul dvs. este cheltuit productiv și responsabil. Inspirați încrederea că puteți fi lăsată singură fără a provoca îngrijorări.
  • Imaginea intitulată păcăli părinții voștri în a vă gândi
    2. Voluntar pentru mai multe responsabilități. Arătați-vă părinților că vă gândiți despre familie și cum puteți face lucrurile mai bine pentru ei. Oferta de a face mai mult în jurul casei sau, chiar mai bine, faceți-o și surprindeți-i. Dovediți-le că sunteți atât maturi și considerați față de ceilalți.
  • Imaginea intitulată păcăli părinții voștri în a vă gândi
    3. Angajați-vă părinții. Întrebați despre ziua lor. Întrebați despre propriile lor experiențe ca și copii. Arătați îngrijorarea cu privire la bunăstarea și interesul lor în propria lor viață. Fă-i să se simtă apreciați și iubiți.
  • Lăsați deoparte telefonul dvs. atunci când le angajați. Arătați-le că au o atenție totală. Dacă primiți un apel, verificați cine este și setați telefonul înapoi în jos. Arătați-vă părinților că sunt o prioritate în viața voastră.
  • Imaginea intitulată păcăli părinții voștri în a vă gândi
    4. Arată recunoștintă. Recunoașteți lucrurile frumoase pe care le fac pentru dvs. Arătați-le că apreciați timpul, efortul și / sau banii pe care îi petrec în încercarea de a vă face fericiți.
  • Arată recunoștința, chiar dacă lucrurile frumoase pe care le fac este ceva ce ați putea face cu adevărat fără. Dacă părinții dvs. cumpără bilete de sezon pentru echipa locală de baseball, fără a realiza că urăsc baseball-ul, nu trebuie să te prefaceți că iubești jocul, dar ar trebui să faci un punct de a le mulțumi pentru efortul pe care l-au făcut. Afișând aprecierea chiar și atunci când sunteți dezamăgit, vă veți ajuta să vă asigurați că vor face același lucru dacă și când le dezamăgesc.
  • Imaginea intitulată păcăli părinții voștri în a vă gândi
    5. Fă-i mândri în fața altora. Să fie pe cel mai bun comportament în public. Părinții se simt judecați de alții atunci când copiii lor acționează. Să-și susțină stima de sine prin faptul că este politicos și atent la alți adulți.
  • Imaginea intitulată păcăli părinții voștri în a vă gândi
    6. Fii consistent. Se comportă la școală și în altă parte exact așa cum ați fi acasă. Păstrați imaginea părinților dvs. intactă, asigurându-vă că nici un profesor sau alt adult nu o întrerupe.
  • Metoda 2 din 4:
    Cerând ceea ce doriți
    1. Imaginea intitulată păcăli părinții voștri în a vă gândi
    1. Întrebați mai întâi. Evitați să intrați în dificultate pentru a face ceva pe care părinții dvs. le-ar fi permis dacă ați cere doar permisiunea. Spune un prieten are o petrecere la casa lor, în timp ce părinții lor sunt în afara orașului - Unii părinți ar putea spune nu la acest lucru, dar alții pot fi convinși să spună da. Luați în considerare situația dvs. și dacă părinții dvs. sunt susceptibile de a fi convinși.
  • Imaginea intitulată păcăli părinții voștri în a vă gândi
    2. Întrebați când părinții dvs. sunt într-o stare bună. Dacă sunt deja supărați, îngrijorați sau subliniați altceva despre altceva, așteptați un timp când sunt mai puțin probabil să vă respingă cu un moment dat. Să profite de oportunitatea atunci când sunt mai relaxați și dispuși să ia în considerare propunerea dvs.
  • Imaginea intitulată păcăli părinții voștri în a vă gândi
    3. Întrebați dacă au un minut. Dacă spun că nu așteptați când au mai mult timp să vă audă. Dacă trebuie să așteptați, să deschideți din nou întrebându-vă dacă au un minut. Lăsați-i să știe că vă așteptați să aveți o conversație, nu un răspuns imediat cu un singur cuvânt. Crește probabilitatea de a spune da, lăsându-i să știe că nu trebuie să răspundă imediat.
  • Imaginea intitulată păcăli părinții voștri în a vă gândi
    4. Da-i timp să se gândească. Spuneți părinților dvs. că nu vă așteptați la un răspuns în acest minut. Invitați-i să vorbească sau să doarmă pe idee. Recunoașteți că ar putea avea preocupări cu privire la propunerea dvs. și, făcând acest lucru, dovedesc că sunteți atât matur, cât și considerați față de ceilalți.
  • Imaginea intitulată păcăli părinții voștri în a vă gândi
    5. Faceți o afacere. Dacă părinții dvs. sunt încă indecisivi sau înclinați spre "nu", voluntari să facă treburi suplimentare sau să accepte alte responsabilități. Arătați-i că sunteți suficient de maturi pentru a lucra pentru ceva pe care doriți cu adevărat. Sau, face compromisuri. Propuneți aceleași condiții pe care le așteptați că vor stipula înainte de a putea: să vă dați propriul dvs. momeală, de exemplu sau promisiunea de a apela în fiecare oră.
  • Metoda 3 din 4:
    Minciună părinților tăi
    1. Imaginea intitulată păcăli părinții voștri în a vă gândi
    1. Utilizați adevărul pentru a spune o minciună. Dacă trebuie să mergeți în spatele părinților tăi înapoi, evitați toată lucrarea care merge într-o poveste falsă, b) spunându-i convingător, c) coaching toți prietenii și colaboratorii dvs. în aceeași minciună pentru a vă sprijini și d) îngrijorătoare dacă va ține împreună. În schimb, se află prin omisiune când este necesar. Spuneți părinților dvs. ceea ce este adevărat și acceptabil pentru ei și lăsați ce nu este.
    • De exemplu, dacă te duci la petrecerea prietenului tău, în timp ce părinții lor sunt în afara orașului, spune părinților tăi doar că te duci la casa prietenului tău. Nu menționați partidul sau că părinții lor sunt plecați. Deși nu este tot adevărul, ceea ce ați spus este adevărat din punct de vedere tehnic, deci sunteți mai puțin probabil să vă dați departe cu ticurile nervoase și spuneți.
  • Imaginea intitulată păcăli părinții voștri în a vă gândi
    2. MISIRECT cu răspunsuri indirecte. Dacă părinții dvs. vă pun o întrebare directă pe care nu o puteți răspunde sincer, evitați un răspuns direct. În schimb, oferiți-le o afirmație adevărată numai pare să răspundă la întrebarea lor.
  • Spuneți părinții dvs. întrebați dacă prietenul dvs. este un copil bun. Știți că, prin definiția lor de "bun", răspunsul este nu. Prietenul tău fumează țigări, bea bere și se strecoară din casa lui noaptea. Dar, în ciuda tuturor acestor lucruri, prietenul tău este un student direct. Deci, pentru a răspunde la întrebarea părinților dvs., răspundeți pur și simplu ", este un student direct."
  • Imaginea intitulată păcăli părinții voștri în a vă gândi
    3. Anticipați întrebările părinților dvs. Întrebați-vă ce recomandă să vă întrebați. Au un răspuns gata atunci când o fac. Evitați să veniți cu o minciună pe loc.
  • Metoda 4 din 4:
    Manipularea de a fi prins
    1. Imaginea intitulată păcăli părinții voștri în a vă gândi
    1. Acționați matur. Atenuați dezamăgirea părinților dvs. prin comportarea ca un adult. Evitați să faceți o scenă, vina pe alții sau acționând defensiv.
  • Imaginea intitulată păcăli părinții voștri în a vă gândi
    2. Acceptați responsabilitatea. Recunoașteți că ați făcut ceva greșit. Acest lucru vă va asigura părinților dvs. că, în ciuda faptului că a fost "rău", știți încă diferența dintre rău și bun. Recunoașterea comportamentului tău rău nu vă va câștiga premii, dar părinții dvs. vor vedea probabil ca un exemplu de comportament bun, care va diminua dezamăgirea lor în tine.
  • Imaginea intitulată păcăli părinții voștri în a vă gândi
    3. Scuza. Spune cuvintele: "Îmi pare rău."Recunoașteți faptul că v-ați dezamăgit părinții și le cereți să vă ierte. Reparați legăturile dintre dvs. făcând momentul în care voi toți, în loc de dvs.
  • Imaginea intitulată păcăli părinții voștri în a vă gândi
    4. Propune o soluție. Asigurați-vă părinților că vă veți comporta diferit în viitor. Oferă modalități de a compensa ceea ce ați făcut deja.. Anticipați cum probabil că vă vor pedepsi și oferiți ideea ca și cum ar fi fost propria dvs. Dovedește-le că câștigă încrederea în spate este importantă pentru dvs.
  • sfaturi

    Alegeți bătăliile. Nu rupeți regulile ori de câte ori puteți doar pentru că puteți. Fă-o atunci când obiectivul tău contează cu adevărat pentru tine. Dacă vă prindeți, părinții dvs. pot aprecia diferența dintre cele două.
  • Nu stați cu oameni care fumează sau nu fac droguri, chiar dacă el / ea este o dreaptă.
  • Avertizări

    Fii bun. Fiecare copil trebuie să se revoltă la un moment dat și fiecare părinte știe acest lucru, pentru că erau și copii odată. Dar nu fiecare părinte a acționat crime periculos sau a comis ca un copil. Bucurați-vă de emoția răzvrătirii, dar păstrați-vă rebeliunea în verificare. Știți când să renunțați și să renunțați la rău.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar