Cum să vă convingeți părinții să vă permită să obțineți un cont tiktok

Doriți uneori ca părinții dvs. să vă lase să aveți un cont Tiktokok? Ei bine, deși pot avea motivele pentru asta, există modalități prin care le puteți convinge că sunteți pregătiți pentru unul și că puteți fi de încredere.

Pași

  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un cont Tiktokk Pasul 1
1. Nu-l descărcați doar fără să-i spuneți părinților. Acest lucru îi va face să se simtă supărat la tine pentru a ascunde lucrurile și că nu poți fi de încredere. Ar trebui să aveți întotdeauna consimțământul părintelui înainte de a face un cont social media, deoarece au dreptul de a ști despre asta.
  • Dacă sunteți sincer pentru ei despre faptul că ați descărcat Tiktokok, atunci sunt mai puțin probabil să fie supărați sau confuzi la tine despre asta. Ei vor avea mai mult respect pentru tine, pentru că ai avut capacitatea de a vorbi cu ei.
  • Dacă nu-ți spui părinților cu privire la faptul că ai un cont Tiktokk, și apoi mai târziu au aflat, ai putea fi într-o mulțime de necazuri. În funcție de cât de stricte sunt părinții dvs., pot exista consecințe, cum ar fi luarea telefonului dvs. departe de dvs. Deci, asigurați-vă că vorbiți cu părinții dvs. despre asta, pentru că sunt șanse, vor crește să o accepte.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un cont Tiktokk Pasul 2
    2. Spune-le că prietenii tăi sunt pe tiktokok. Spunându-le că ai prieteni pe aplicație ar putea să-i facă să creadă că dacă au un cont, poate și tu.
  • Asigurați-vă că vă spuneți părinților că principalul motiv pentru care doriți să vă alăturați lui Tiktok este să aveți un alt mod de a interacționa cu prietenii dvs.
  • De asemenea, puteți juca cartea Ultimată afirmând că prietenii dvs. sunt la aceeași vârstă ca și dvs., eventual mai tineri și au un cont. Deci, de ce nu ar trebui să aveți unul?
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un cont Tiktokk Pasul 3
    3. Faceți părinții dvs. conștienți de faptul că vă puteți pune contul pe setările private. Părinții sunt adesea îngrijorați de siguranța online, asigurându-le că numai prietenii vor putea să vă vadă profilul.
  • Spune-le că atunci când aveți un cont pe privat, înseamnă doar oameni cu care sunteți prieteni cu puteți vedea videoclipurile dvs.
  • Poate fi important să spunem că singura modalitate de a deveni prieteni este dacă cei doi utilizatori urmăresc reciproc.
  • Spuneți-le că nu veți face nimic pentru a-ți risca siguranța pe site, cum ar fi acceptarea cererilor de prietenie de la orice persoană aleatorie.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un cont Tiktokk Pasul 4
    4. Întreabă-le dacă ar dori să monitorizeze contul dvs. atât de des. În acest fel, ei pot fi asigurați că rămâneți în siguranță online. Acest lucru poate suna ca o idee teribilă, dar dacă sunteți hotărât să nu faceți acest lucru, atunci probabil că ar trebui să regândiți modul în care acționați online. Acest lucru se datorează faptului că dacă v-ați comporta în mod sensibil și în modul în care ați promis părinților dvs., nu ar trebui să aveți probleme cu ei trecând prin contul dvs. Ei pot fi, de asemenea, suspicioși că ascundeți ceva de la ei.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un cont Tiktokk Pasul 5
    5. Întrebați-le dacă au întrebări și le răspund tuturor în mod sensibil și sincer. Ei ar putea dori să afle mai multe despre aplicație sau ar putea dori doar să vă ceară dacă credeți că sunteți gata. Să fie deschis despre a vă oferi răspunsurile, deoarece acest lucru le va face să creadă că sunteți destul de matur.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un cont Tiktokk Pasul 6
    6. Dacă spun că nu, întrebați de ce. Nu-l întrebați ca și cum nu sunteți de acord cu ei - în schimb, ar trebui să spuneți pur și simplu, "Îmi pare rău, dar sunt confundat de ce ai spus nu. Puteți să vă explicați motivele mai clare?"
  • Dacă este vorba de motive de securitate, atunci le puteți relata întotdeauna că veți fi la fel de sigure cum puteți fi acolo și că credeți că aveți cunoștințele pentru a vă menține în siguranță online.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți un cont Tiktokk Pasul 7
    7. Dacă răspunsul final nu este, atunci nu descărcați aplicația pentru a le spita. În viitor, ei vă pot permite, dar dacă vă faceți în spatele spatelui și nu le respectați prin descărcarea aplicației, ei vor crede că sunteți imatur.
  • sfaturi

    Stick la numai după prietenii și familia Dacă nu doriți ca părinții dvs. să vă întrebe despre cine urmați.

    Avertizări

    Nu acceptați solicitări sau mesaje de la străini. Ei nu pot întotdeauna să însemne bine și ei nu pot fi întotdeauna cine spun că sunt.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar