Cum să-ți conving părinții să vă lase și pe prietenii tăi să iasă

Indiferent dacă doriți să vă petreceți cu prietenii dvs. la mall pentru o după-amiază sau să mergeți la un eveniment viitoare, este posibil să aveți nevoie să obțineți permisiunea părinților dvs. Mai ales dacă aveți părinți supraprotectivi, veți avea nevoie de strategie de partea dvs. Faceți cercetarea dvs. și veniți pregătiți să negociați cu respect cu părinții dvs. pentru a obține ceea ce doriți.

Pași

Partea 1 din 3:
Programarea timpului de a vorbi cu părinții dvs
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un telefon mobil sau un smartphone (pentru copiii indieni) Pasul 8
1. Adresați-vă părinților când au timp să vorbească. Timpul trebuie să fie de partea dvs. atunci când doriți să vă asigurați că părinții dvs. vă permit să ieșiți cu prietenii. Aflați când părinții dvs. au câteva minute să se așeze și să vorbească cu dvs. despre planurile dvs. Să se adapteze la programele lor, nu la timpul tău.
  • Dacă familia dvs. este de obicei împreună pentru cină, ar fi un moment bun pentru a întreba. Sau dacă familia dvs. se relaxează împreună după-amiaza duminicală, ar putea fi un moment ideal pentru a vorbi.
  • Planificați în mod corespunzător pentru evenimente mari. Dacă vă întrebați despre un concert de săptămâni, nu așteptați până în ultimul minut să întrebați. Părinții apreciază pregătirea, mai ales când vor fi implicați bani și transport.
  • Planurile de ultim moment, de obicei, nu vor zbura cu părinții, dar uneori puteți obține permisiunea de a merge la un hangout de profil redus la casa unui prieten dacă îl primiți pe ele.
  • Imaginea intitulată recunoaște anxietatea adolescentului Pasul 4
    2. Asigurați-vă că sunt într-o stare bună când discutați despre planuri. Mai mult decât probabil că părinții dvs. vor spune nu pentru dvs. indiferent de situație dacă sunt stresați sau obosiți. Așteptați până când furtunile suflă și apoi întrebați dacă vă puteți petrece cu prietenii.
  • Cu siguranță, asigurați-vă că nu sunteți în probleme sau întemeiați înainte de a cere permisiunea.
  • Va trebui să vă deplasați ca să vă împământați înainte de a vă putea aștepta ca părinții să vă permită să faceți ceva suplimentar. Curățarea camerei dvs. este o modalitate excelentă de a arăta că sunteți matur. În plus, arată că puteți fi organizați și de ajutor.
  • Un moment bun pentru a cere ar fi atunci când ați terminat temele și treburile pentru săptămână. Sau pentru a îndulci afacerea, face toate acele lucruri deasupra curățării după cină. Nu uitați să renunțați la sugestii atât de des, astfel încât acestea să nu fie atât de surprinse când le spuneți.
  • Imagine intitulată face față cu anxietatea de la petrecerea de vacanță Pasul 1
    3. Fiți răbdători când așteptați să discutați cu părinții dvs. Buggind-le neîncetat le va descuraja să dorească să-ți spună da. Părinții supărați sunt mai puțin probabil să fie foarte dăruiți și sunteți mai probabil să aveți probleme dacă le împingeți prea departe. Dați-le câteva zile să vă gândiți la întrebările dvs.
  • Imaginea intitulată vine la termenii cu fiica dvs. adolescentă Datând un bărbat mai vechi Pasul 7
    4. Lucrați cu programul familiei dvs. Oricare ar fi planurile tale, este în interesul tău cel mai bun pentru a încerca să planifice lucruri în jurul vieții de zi cu zi a familiei tale. Nu cereți să discutați cu părinții dvs. despre planurile serioase atunci când este o zi de război aglomerată. În schimb, așteptați până când toată lumea este acasă și se bucură de seară, astfel încât să existe timp pentru a discuta despre planurile dvs.
  • De exemplu, dacă mama vă scapă de sora dvs. la practica de fotbal, ați putea cere apoi să fiți abandonați la mall-ul din apropiere, deoarece este pe drum.
  • Coordonați planurile cu părinții dvs. ". Încercați să nu cereți prea multe călătorii suplimentare și, în schimb, gândiți-vă la modul în care puteți combina excursii în jurul orașului.
  • Evitați să cereți să renunțați la evenimentele de familie pentru a merge în afara cu prietenii. Supraîncărcarea părinților dvs. îi va face mai puține șanse de a da în viitor.
  • Partea 2 din 3:
    Negocierea cu părinții dvs
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să mergeți la internarea școlii 3
    1. Vino pregătiți să-ți prezinte argumentul pentru ei. Au toate detaliile gata atunci când părinții tăi au timp să vorbească. Cu cât mai multe informații aveți cu atât va fi mai bine argumentul dvs.
    • Spune-le unde te duci, cine va fi cu tine, cât timp vei fi plecat și ce vei face.
    • Fii complet cinstit tot timpul. Dacă vă prindeți în orice fel, veți pierde încrederea părinților.
    • Nu puteți avea prea multe detalii. Aflați în prealabil dacă veți avea nevoie de transport, cheltuiți bani sau rezervări dacă doriți să mergeți la un eveniment programat.
    • Începeți mici și lucrați mai mare. Înainte de a cere să mergi într-o călătorie de lungă durată, încercați să cereți să dormiți la casa unui prieten pentru o noapte mai întâi. Ei pot vedea că puteți să vă ocupați de lucruri mici și apoi să aveți încredere că veți ieși pentru perioade mai lungi de timp.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să aveți un telefon mobil sau un smartphone (pentru copiii indieni) Pasul 13
    2. Explicați de ce doriți să mergeți. S-ar putea să vă fie evident că nu doriți să pierdeți campingul mare al anului sau la o super vânzare la mall. Părinții dvs., pe de altă parte, ar putea să nu știe de ce este o afacere mare, deci să fie clar atunci când le cereți permisiunea. Explicați de ce această ocazie este interesantă pentru dvs.
  • Dacă există beneficii educaționale, asigurați-vă și menționați-le, deoarece părinții dvs. vor dori să reușească în școală.
  • Imaginea intitulată Opriți-vă părinții să lupte împotriva banilor Pasul 3
    3. Spune-i părinților ce vor să audă. Îi pasă de tine și de siguranța ta și vrei ce e mai bine pentru tine. Liniștiți-le că în siguranță este în siguranță și că nu sunteți suficient de prostească pentru a face ceva periculos sau ilegal. Promite să păstreze un telefon mobil încărcat cu tine și să comunice cu ei periodic în timp ce ești afară.
  • Să le informeze de orice chaperones adulți cu care veți fi cu, așa că știu că veți fi îngrijiți.
  • Chiar dacă au încredere în tine, spunându-le că sunteți de încredere vă veți ajuta să vă întăriți cazul.
  • Imaginea intitulată Câștigă părinții Încredere înapoi după ce le-au dezamăgit ca un pas de student 2
    4. Păstrați calm atunci când discutați planurile. Fiind dramatic și ridicându-ți vocea doar o va arăta că sunteți încă prea imaturi pentru a ieși. Puteți arăta entuziasm, dar nu lăsați acel entuziasm să se întoarcă în furie dacă lucrurile nu merg în cale. Mai aveți încă o șansă să le convingeți, așa că nu-l suflați prin pierderea răcoroasă.
  • Chiar dacă se pare că părinții tăi vor spune nu, încercați cel mai bine să nu strigați, să țipați sau să strigi din frustrare.
  • Nu amenințați sau nu cereți cerințe. Nu veți putea să vă convingeți părinții dvs. amenințând să nu mai faceți treburi dacă nu puteți ieși. Veți ajunge doar la mai multe probleme.
  • Imaginea intitulată Opriți-vă părinții să lupte împotriva banilor Pasul 7
    5. Dă-i timp să gândească lucrurile. După prezentarea părinților dvs. cu planurile dvs., lăsați-i să se gândească. De exemplu, ai putea spune: "Mulțumesc că mi-ai ascultat. Dacă doriți ca ceva timp să vă gândiți la decizia dvs., înțeleg."Acest lucru îi va dovedi că sunteți răbdători și maturi, chiar dacă doriți doar să vă petreceți ceva timp la casa unui prieten care joacă jocuri video.
  • Imaginea intitulată Fii un adolescent creștin fericit pas 5
    6. Implică frații dvs. numai atunci când este necesar. Oferiți-vă să vă aduceți sora sau fratele împreună cu dvs. dacă părinții dvs. sunt încă nesiguri de a vă lăsa să ieșiți. Uneori, având un tampon de frate, îi va convinge că nu vei fi greșit.
  • Frații au tendința de a raporta părinților. Acest lucru poate funcționa în favoarea dvs. atunci când negocierea de când părinții vor avea mai multă încredere dacă un frate vă însoțește.
  • Cu toate acestea, asigurați-vă că vă comportați dacă vin de-a lungul pentru că ei încă ar putea fi tattle pe tine la părinții voștri.
  • Imagine intitulată Ajutați-l pe un teen stresat pasul 3
    7. Acceptați înfrângerea pentru a câștiga data viitoare. Chiar dacă părinții dvs. spun că nu puteți beneficia în continuare. Mulțumesc că ați vorbit cu dvs. și nu vă supărați sau nu vă strigați la ei. Dacă arătați maturitate și înțelegere chiar și atunci când spun că nu este posibil ca data viitoare să ceri ceva, vor fi impresionați de comportamentul tău și să spună da.
  • Partea 3 din 3:
    Etanșarea afacerii
    1. Imaginea intitulată Ajutați un adolescent să depășească anxietatea de testare Pasul 8
    1. Faceți toate treburile și temele în prealabil. Faceți efortul de a vă curăța camera și pentru a termina orice proiecte școlare înainte de a merge la părinții dvs. pentru permisiune. Nu le dați un motiv să vă întrebați, trebuie doar să faceți totul, astfel încât acestea vor fi impresionate de abilitățile de gestionare a timpului matur.
    • Dacă nu aveți timp înainte de a vă cere, promiteți că veți avea toate responsabilitățile dvs. înainte de a ieși.
  • Imaginea intitulată Opriți-vă părinții să lupte împotriva banilor Pasul 3
    2. Părinții dvs. vor vorbi cu prietenii sau chaperone. Șansele sunt părinții dvs. vor dori să știe dacă vor exista adulți când ieșiți cu prietenii. Dați-le ocazia de a apela și de a vorbi cu ceilalți părinți. Arătând părinților că veți avea supravegherea îi va ajuta să-i convingă să vă lase să ieșiți.
  • Dacă nu aveți adulți cu dvs., nu vă minți părinților dvs. și spuneți că există unii. Ei vor afla în cele din urmă minciuna.
  • Imaginea intitulată are o cameră de petrecere de fată Pasul 7
    3. Dați părinților dvs. o șansă de a vă întâlni cu prietenii. Dacă nu au întâlnit niciodată oamenii cu care doriți să ieșiți, ei pot fi atenți. Invitați prietenii dvs. în casa dvs. mai întâi pentru a le lăsa să-și cunoască părinții. În acest fel, când cereți să ieșiți cu ei, părinții dvs. vor ști și vor avea încredere în cine sunteți.
  • Imaginea intitulată Ajutați un adolescent Depășiți anxietatea de testare Pasul 9
    4. Sărutați-vă părinților dvs. Un pugging puțin groveling sau dignificat poate merge mult. În timp ce vă așteptați ca părinții dvs. să vă dea permisiunea, să știți cât de mult le apreciați prin scrierea de note sau pur și simplu le-ați spus. Fiind pe cel mai bun comportament vă ajută, dar, de asemenea, nu doare să facă lucruri cum ar aduce flori de acasă pentru mama ta sau pentru a lăsa tatăl tău să aibă ultima bucată de tort.
  • Fi subtil și nu prea evident. Părinții vor ridica minciuni pe care îi faceți față de ei doar pentru a le face să vă dea ceva.
  • Nu exagerați. Intrați-vă părinții, dar nu mergeți atât de mult încât ei cred că îl falsificați.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă părinții să vă iertați pentru un pas teribil greșit 3
    5. Oferă o muncă suplimentară în jurul casei. Faceți treburi suplimentare pe partea de sus a ceea ce sunteți deja așteptat să faceți. Spălați mașinile, să coace gazonul înainte de a cere chiar și să vă ajute să faceți cina pentru câteva nopți pentru a ajunge pe partea bună. Făcând munca lor le va lăsa să se relaxeze mai mult și vor fi într-o stare mai bună de a vă întreba și de a obține permisiunea de a ieși.
  • Imagine intitulată Ajutați-vă la un adolescent stresat Pasul 2
    6. Arată-ți aprecierea după aceea. Mulțumesc părinților dvs. indiferent de ce spun ei. Fii recunoscător dacă te lași să ieși cu prietenii. Dacă ei spun că nu le mulțumesc. Amintiți-vă, părinții voștri doriți să vă distrați, dar ei doresc, de asemenea, ce este mai bine pentru tine în general. Fii recunoscător pentru dragostea și protecția lor, indiferent de.
  • sfaturi

    Avertizări

    În timpul procesului de a vă convinge părinții, asigurați-vă că stați cinstit tot timpul, precum și atunci când ieșiți.
  • Breaking Trust este cea mai rapidă modalitate de a obține fundamentarea, precum și a periclita orice planuri viitoare pe care le puteți avea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar