Cum să vă convingeți părinții să vă permită să postați videoclipurile pe youtube

Un canal YouTube poate fi un proiect de distracție, creativ să treacă timpul. Cu toate acestea, părinții dvs. pot fi preocupați de problemele legate de siguranță și confidențialitate. Dacă doriți permisiunea lor, urmăriți-vă cu părinții dvs. pentru a le arăta conținutul adecvat. Întrebați-vă frumos și oferiți-vă să fiți responsabili și să-i lăsați să aprobe videoclipuri pe care le încărcați. Dacă încă refuză, acceptați răspunsul pentru moment și încercați să întrebați din nou în viitor. Dacă părinții dvs. văd că puteți accepta în mod maturând alegerea lor, ei își pot schimba mintea în cele din urmă.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificarea abordării
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să postați videoclipurile pe YouTube Pasul 1
1. Decideți asupra conținutului adecvat. Gândiți-vă la tipul de videoclipuri pe care doriți să le încărcați și dacă vor face apel la părinții dvs. Dacă părinții dvs. vor fi de acord să vă permită să postați videoclipuri online, probabil că doresc să vă asigurați că sunteți potrivit. Figura Subiecte care vă interesează că ar putea fi folosite corespunzător pe un canal YouTube.
  • Oamenii fac adesea canale despre hobby-urile, opiniile politice, animalele de companie și interesele. Gândiți-vă la ceva cu care sunteți pasionat și găsiți un unghi pentru ao explora.
  • Poate că sunteți interesat de meșteșuguri. Ai putea face tutoriale de artizanat pe YouTube, care sunt în mare parte necontrolate. Părinții dvs. sunt mai predispuși să aprobe acest tip de conținut.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să postați videoclipurile pe YouTube Pasul 2
    2. Faceți un videoclip practic. Un videoclip de practică vă poate ajuta să arătați părinților dvs. pentru prima dată felul de conținut pe care îl veți încărca. Încercați să faceți o practică video în timpul liber pe computerul dvs. Înainte de ao încărca pe Internet, arată părinților dvs. video pentru a vedea dacă vor aproba.
  • Asigurați-vă că păstrați videoclipul dvs. potrivit. Faceți videoclipul dvs. pe un subiect non-controversat și evitați blestemul.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să postați videoclipurile dvs. pe YouTube Pasul 3
    3. Face o listă de preocupări potențiale. Părinții au o mulțime de preocupări cu privire la utilizarea socială a copiilor lor. Probleme precum siguranța, confidențialitatea și hărțuirea online pot fi preocupări majore pentru părinții dvs. Scrieți o listă cu orice preocupare a părinților dvs. să aibă și să se gândească la modalități de a le aborda.
  • Dacă părinții dvs. sunt îngrijorați de confidențialitatea dvs., oferiți-vă să vă păstrați fața din videoclipurile dvs. Puteți face videoclipuri folosind grafică sau desene cu dvs. faceți o voce în schimb.
  • Dacă părinții dvs. sunt îngrijorați de hărțuirea online, spuneți-le că veți încerca să nu vă gândiți prea mult la comentariile negative și să blocați pe cineva care vă agregă online. De asemenea, le puteți spune că veți dezactiva comentariile despre videoclipurile dvs.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să postați videoclipurile pe YouTube Pasul 4
    4. Planificați ce veți spune. Poate ajuta la practicarea de câteva ori. Puteți repeta în fața unei oglinzi sau în jos gândurile. Nu trebuie să aveți un script exact planificat, dar poate ajuta la a avea o idee brută despre cuvintele pe care le veți folosi.
  • Partea 2 din 3:
    Vorbind cu părinții tăi
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să postați videoclipurile pe YouTube Pasul 5
    1. Găsiți un moment bun pentru a vorbi. Timpul pe care îl alegeți să discutați cu părinții dvs. Dacă ajungeți la ei în timp ce ei sunt stresați sau s-au grabit, vor fi mai puțin probabil să asculte. Alegeți un moment în care părinții dvs. sunt relativ relaxați și liberi, ca o după-amiază de sâmbătă, în loc de o săptămână ocupată.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să postați videoclipurile dvs. pe YouTube Pasul 6
    2. Introduceți subiectul direct. Când vorbești cu părinții tăi, este mai bine să ajungi direct la punct. Spune ceva de genul "Hei, am vrut să vă întreb despre ceva." Apoi, introduceți calm și maturând subiectul. Spune ceva de genul, "Vreau să-mi încep propriul canal YouTube."
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să postați videoclipurile pe YouTube Pasul 7
    3. Uita-te la YouTube cu părinții tăi. Părinții dvs. nu pot fi familiarizați cu YouTube și cu comunitatea care o înconjoară. Mulți părinți presupun că comunitățile online sunt pline de negativitate sau că conținutul nu este adecvat sau educațional. Arătați-vă părinților tipul de conținut pe care îl vizionați astfel încât să înțeleagă apelul YouTube.
  • Alegeți canalele care sunt în mare parte adecvate și chiar educaționale. Ceva de genul canalului YouTube al autorului Jour Green este, în general, educațional. Poate lăsa părinții tăi cu o impresie bună despre YouTube.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să postați videoclipurile dvs. pe YouTube Pasul 8
    4. Arată recunoștința când întrebi. Flagitoare Părinții dvs. Un pic îi poate ajuta să vă vadă și situația mai favorabil. Afișarea recunoștinței pentru toți părinții dvs. pentru dvs. arată maturitate, așa că asigurați-vă că lucrați într-o anumită recunoștință atunci când întrebați.
  • De exemplu, spune ceva, "Știu că vrei doar să fiu în siguranță și apreciez asta. Înțeleg că sunteți strict în ceea ce privește modul în care folosesc internetul pentru că vă pasă."
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să postați videoclipurile pe YouTube Pasul 9
    5. Spuneți părinților dvs. că veți fi în avans despre utilizarea dvs. la Internet. Părinții sunt de obicei curiosi despre utilizarea dvs. la internet și mulți părinți urmăresc obiceiurile de internet ale copiilor lor. Cu cât sunteți mai avansați, cu atât mai confortabil părinții dvs. vor fi cu dvs. folosind Internetul. Spuneți-le că pot să se uite deschis la istoria căutării și sunt bineveniți să vizioneze canalul.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să postați videoclipurile dvs. pe YouTube Pasul 10
    6. Ascultați perspectiva părinților tăi. După ce v-ați făcut cazul, este important să lăsați părinții dvs. să împărtășească punctul lor de vedere. Nu întrerupe când părinții dvs. răspund și încearcă să empatizeze cu adevărat și să înțeleagă ceea ce spun.
  • Aceasta poate fi o oportunitate de a aborda orice preocupare. Dacă părinții dvs. își exprimă ezitare, ascultând aceste preocupări vă poate ajuta să găsiți o modalitate de a compromite.
  • Partea 3 din 3:
    Care se ocupă de eșecuri
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să postați videoclipurile dvs. pe YouTube Pasul 11
    1. Evitați argumentarea sau plângerea. Dacă părinții dvs. ezită sau spun că nu, nu discutați sau nu vă plângeți ca răspuns. Acest lucru vă va frustrează părinții și ar putea escalada situația într-un argument. În loc să se certe, să rămână calm și să abordeze cu respect preocupările.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să postați videoclipurile dvs. pe YouTube Pasul 12
    2. Sunt de acord să vă păstrați videoclipurile private. Mulți părinți nu doresc ca copiii lor să-și pună viața online pentru toată lumea să vadă. Ei se pot îngrijora de agresiune și hărțuire sau de oameni care vă găsesc în viața reală. Dacă aceasta este o preocupare majoră, sunteți de acord să vă păstrați canalul privat și să îl împărțiți doar cu prieteni buni și oameni pe care îi cunoașteți.
  • Spune ceva de genul, "Dacă nu vrei să fac contul public, o pot păstra privat. În acest fel, numai prietenii mei pot vedea videoclipurile mele."
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să postați videoclipurile dvs. pe YouTube Pasul 13
    3. Spuneți părinților dvs. că vă pot urmări adepții dvs. Părinții doresc adesea să monitorizeze modul în care copilul lor interacționează cu alții online. Dacă oferiți să fiți cât mai transparent posibil, ei pot fi mai confortabili cu ideea de a avea un canal YouTube. Sunt de acord să-i lași să se uite la canalul dvs. și să verifice conturile oricui care vă urmărește.
  • De asemenea, puteți spune părinților dvs. că veți bloca orice adepți că nu au încredere. Acest lucru poate ajuta la abordarea oricăror preocupări legate de siguranță.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să postați videoclipurile pe YouTube Pasul 14
    4. Oferi ceva în schimb. Dacă părinții dvs. sunt ezitanți, oferă un fel de compromis. Canalul YouTube poate fi o recompensă pentru un comportament bun. De exemplu, oferta de a vă aduce gradul de matematică în sus. Adresați-vă părinților dacă puteți avea un canal în schimbul obținerii unui a "B" în loc de A "C" La următoarea carte de raport.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să postați videoclipurile dvs. pe YouTube Pasul 15
    5. Acceptați răspunsul lor pentru moment. Dacă părinții tăi spun încă "Nu," Acceptați acest lucru. Argumentând, plângerea sau înșelarea va face ca părinții să vă îngrijească. Dacă acceptați grațios a "Nu," părinții dvs. vor vedea că sunteți maturi și vă pot schimba mintea în viitor.
  • Terminați conversația spunând ceva asemănător, "Vă mulțumim că ați ascultat oricum. Apreciez asta."
  • sfaturi

    Avertizări

    Mergând în spatele spatelui părinților dvs. și făcând un canal să vă arate într-o mulțime de probleme. Cel mai bine este să întrebați permisiunea în avans, astfel încât să nu trebuie să vă ascundeți canalul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar