Cum să vă întrebați părinții dacă puteți juca un joc

Uneori poate fi dificil să vorbim părinții, mai ales când trebuie să-i cereți permisiunea pentru ceva. Dacă părinții dvs. vă fac să cereți permisiunea de a juca un joc, atunci trebuie să fiți foarte inteligenți despre modul în care vă apropiați de ele. Mergând despre a cere să joace un joc pe cale greșită poate duce la un argument care vă poate lua jocurile luate de mult timp. Este important să vă amintiți întotdeauna că este doar un joc și relația dvs. cu părinții dvs. este mai importantă.

Pași

Partea 1 din 3:
Cum să-ți faci părinții fericiți
  1. Imagine intitulată Adresați-vă părinților dacă puteți juca un joc de joc 1
1. Să-și îndeplinească așteptările. Păstrați camera curată. Fă-ți tema. Finalizați toate treburile. Acoperiți toate lucrurile pe care părinții dvs. vă așteaptă să faceți în prealabil. Dacă aveți o cameră dezordonată și cereți să jucați jocuri, probabil veți primi un răspuns negativ. Ei probabil vă vor spune să faceți tot ce au suferit să faceți mai întâi. Doar obțineți îndatoririle tale ca să le puteți spune că totul este deja făcut. Apoi nu au nici un motiv să spună că nu meritați să vă jucați jocul.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dacă puteți juca un joc Pasul 2
    2. Faceți părinții dvs. mândri. Aici se plătește un bun student în școală. Dacă puteți reuși să vă impresioneze părinții în domenii importante ale vieții, sunt mult mai probabil să fie lenienți atunci când cereți să faceți ceva ce doriți.
  • Chiar dacă nu sunteți cel mai bun student, le impresionați în alte moduri. Data viitoare au o companie peste, fiți politicoși, sociabili și utile cu alimentele, băuturile și mâncărurile. Ei vor fi atât de mândri de modul în care vă purtați cu prietenii că vor încerca puțin mai greu să vă facă fericiți.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă părinților dacă puteți juca un joc pasul 3
    3. Face să se simtă apreciați. Înainte de a cere ceva, mulțumiți-le pentru ceea ce v-au dat deja. De exemplu, "Hei mama, am vrut doar să spun mulțumesc pentru acel joc pe care mi-ai luat-o. M-am bucurat de ea. Cred că mă duc să joc puțin timp acum, dacă e în regulă cu tine." Părinții tăi vor fi bucuroși să audă că apreciați ceea ce fac pentru dvs. De asemenea, în loc să încerce să abordeze problema, le-ai întrebat deja indirect și într-un mod politicos.
  • Asigurați-vă că sunteți sincer atunci când vă arătați aprecierea. Dacă sună ca și cum ați spune doar, părinții dvs. sunt probabil să o vadă ca o placă.
  • Faceți această metodă mai eficientă prin mulțumirea în mod regulat a părinților. Nu fiți recunoscători când doriți să faceți ceva. Afișarea aprecierii regulate va contribui la construirea unei relații mai bune care să faciliteze comunicarea atunci când doriți ceva.
  • Partea 2 din 3:
    Cum să puneți întrebarea
    1. Imagine intitulată Adresați-vă părinților dacă puteți juca un joc de joc 4
    1. Alege un moment bun. Dacă vă puteți spune părinților dvs. sunt foarte ocupați sau nu într-o stare bună, sunteți mai bine să așteptați să vă întrebați despre jocul dvs.
    • Dacă nu sunteți sigur dacă este sau nu un moment bun înainte de a vă întreba despre jocul dvs. întrebați dacă au un minut să vorbească sau dacă sunt prea ocupați.
    • Dacă părinții dvs. vă spun că sunt ocupați, lăsați-i să știe că este în regulă și veți reveni mai târziu. Nu puneți presiune asupra lor pentru a vă ocupa imediat, ei pot avea ceva important încât să se concentreze asupra lor.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dacă puteți juca un joc de joc 5
    2. Întrebați frumos. Nu faceți o cerere sau Whine pentru a vă juca jocul. Întrebându-se frumos este la fel de simplu ca și cum ați spune că vă rog. Nu trebuie să-l puneți prea gros prin cerșind, fii politicos. De exemplu, ați putea încerca să spuneți, "Aș putea să joc jocul meu timp de o oră înainte de culcare?" Părinții voștri vor să vă facă fericiți și să vă lăsați să faceți lucruri, dar dacă nu sunteți în stare să întrebați frumos, ei pot crede că este un rezultat al părinților lenți și pot decide să vă spun nu ca o lecție.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dacă puteți juca un joc Pasul 6
    3. Lăsați-i să știe de ce vrei să joci. Uneori obținerea unui răspuns pozitiv este la fel de ușor ca și explicarea că aveți nevoie de o pauză. Părinții vor înțelege sentimentele voastre. Poate ai avut o zi groaznică la școală sau tocmai ați terminat o mulțime de teme și aveți nevoie de un timp mai rău pentru a vă recupera și relaxa. E mai greu de spus să știi când te deschizi și pot vedea cu adevărat cum te simți.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă părinților dacă puteți juca un joc de joc 7
    4. Luați în considerare un schimb. Oferiți-vă să faceți ceva ce părinții voștri vor face în schimbul că este capabil să joace jocul după aceea. Poate că au fost bugging să taie iarba, să-ți pui rufele sau să ajuți cu un fel de proiect în jurul casei. Ei vor aprecia foarte probabil că voința voastră de a intra și de a simți ca ei obțin mai bine sfârșitul ofertei.
  • Vedeți dacă părinții dvs. vor crea un sistem de recompense. Ele pot crea o listă de lucruri care trebuie făcute în fiecare săptămână și puteți câștiga o cantitate stabilită de timp de joc pentru a le completa. În acest fel știți ce se așteaptă de la tine și puteți obține treburile din calea când vă simțiți la el.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă părinților dacă puteți juca un joc Pasul 8
    5. Invitați-i să ia o pauză și să stea cu tine. Mulți părinți nu joacă jocuri, dar unii fac. Chiar dacă părinții tăi nu joacă niciodată un joc, nu doare să-i invite să-ți petreci timpul cu tine. Unii părinți vor fi atât de încântați să facă ceva împreună cu dvs. Ei vor fi de acord, chiar dacă nu le place ceea ce este.
  • Partea 3 din 3:
    Cum să se ocupe de un răspuns negativ
    1. Imaginea intitulată Adresați-vă părinților dacă puteți juca un joc de joc 9
    1. Nu mergeți. Fii prietenos și respect. Chiar dacă vă fac cu răspunsul lor, nu-i numiți nume sau nu se scurge în camera dvs. și slam ușa. Dacă doriți ca părinții tăi să-ți respecte dorințele și să te trateze ca o persoană care este suficient de matură pentru a-și lua propriile decizii, apoi să le arăți că ești matur.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă părinților dacă puteți juca un joc de joc 10
    2. Aflați motivul din spatele alegerii lor. Înțelegerea de ce părinții dvs. au spus că nu vă va ajuta să faceți schimbările în abordarea dvs. care să conducă la auzul da data viitoare. Amintiți-vă că părinții voștri vă iubesc și doriți să spuneți da și vă fac fericiți. Când spun că nu, ei probabil au un motiv bun.
  • Încercați să vă schimbați credințele greșite despre motivul pentru care nu puteți juca. Găsiți-le afară, schimbați-le.
  • Poate că simt că ați petrecut prea mult timp să jucați jocuri și sunteți îngrijorați că nu este sănătos pentru dvs. Urmăriți cât timp ați jucat în fiecare săptămână și ați stabilit o perioadă de timp cu ei.
  • Părinții dvs. ar putea vedea jocul de jocuri anti-sociale, deoarece sunteți singuri în camera dvs. de a le juca. Arătați-le cât de multe jocuri implică interacțiunea cu alți jucători online și adesea lucrează împreună pentru a realiza un scop comun. Dacă vă pot vedea că dezvoltați abilități de conducere sau învățați să fiți un jucător de echipă, ei ar putea vedea jocul dvs. într-o lumină nouă.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dacă puteți juca un joc de joc 11
    3. Nu renunta. Arătați-le că puteți fi matur și găsiți o altă modalitate constructivă de a petrece puțin timp. Citiți o carte, ajutați-vă la cină sau doar discutați cu ei. Întrebați din nou mai târziu seara când s-ar fi văzut suficient de bun comportamentul dvs. de a-și influența decizia.
  • sfaturi

    Opriți jocul când vă spun sau vă puteți pierde jocurile pentru o vreme.
  • Fiind pe partea bună a părinților dvs. vă va aduce beneficii dincolo de copilărie.
  • Fă-ți cel mai bine să nu ai probleme la domiciliu, școală sau oriunde altundeva. Pedeapsa ta poate fi să pierzi privilegii precum timpul jocului sau jocul cu totul.
  • Iată cum să cereți să jucați un joc, alegeți un moment bun atunci când nu vă urmăresc spectacolul preferat, întrebați-vă politicos atunci, setul de viață.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar