Cum să vă întâlnim fără ca părinții să cunoască

Părinții tuturor au ceva timp când ei vrei până acum, dar uneori, nu este atunci când vrei.În general, neascultarea părinților dvs. și mergeți în spatele spatelui lor este nu încurajați, dar dacă trebuie să faceți acest lucru, faceți-o în mod corect.Acest ghid poate ajuta!

Pași

Partea 1 din 4:
Întrebarea deciziei dvs. până în prezent fără permisiune
  1. Imaginea intitulată răscumpărați pasul 4
1. Luați în considerare modul în care Dating fără a spune părinților dvs. afectează relația dvs. cu părinții dvs. Vei fi în mod constant părinților tăi despre ceva care este o mare afacere. Da, este o afacere mare. Contează suficient pentru ei să considere că nu sunteți încă gata până acum, deci trebuie să vă gândiți cu adevărat prin consecințele minciunii în mod constant și potențialul de a fi prins afară. Gândiți-vă la următoarele înainte de a merge mai departe cu întâlniri fără a le spune:
  • Nu puteți împărtăși bucuria sentimentelor tale cu părinții tăi.
  • Vă minți tot timpul. Nu doar o dată, de două ori sau de trei ori, dar în mod constant. Care vă va purta în cele din urmă.
  • Lucrurile sunt obligate să alunece undeva. Un cuvânt greșit, o întâlnire de șansă, un alt părinte care face un comentariu...
  • Părinții dvs. au un motiv bun pentru interzicerea datelor. Poate că este mai bine să vorbim despre acest motiv cu atenție înainte de a vă lua decizia.
  • Imaginea intitulată atrage o femeie pasul 8
    2. Amintiți-vă că sunteți încă tineri. Aveți decenii înainte de tine pentru a afla acea persoană specială. Aceasta nu este o decizie de lucru sau moare, chiar dacă se simte ca la acea vreme.
  • Imaginea intitulată Rugați-vă eficient pasul 8
    3. Gândiți-vă cu atenție la întrebarea de fapt dacă vă puteți întâlni. Spuneți părinților dvs. că un tip sau o fată ar dori să vă întâlnească și pe care doriți să o faceți. Explicați-vă că înțelegeți că nu doresc să-i permită, ci să le dea o mulțime de motive pentru care puteți avea încredere și să le oferiți o mulțime de libertate pentru a face condiții care controlează dating, cum ar fi ființa într-un grup doar și de a ajunge acasă la începutul anului fiecare dată. Acest lucru poate fi mult mai bun decât târât și culcat tot timpul.
  • Citit Cum să-i spui părinților dvs. că aveți un prieten Pentru mai multe informații pentru a vă ajuta.
  • Partea 2 din 4:
    Făcând lucrurile să pară normale
    1. Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău, pentru că îți place pasul 4
    1. Atârnă în jurul datei cu alte persoane. În acest fel, părinții dvs. nu vor fi suspicioși, deoarece data dvs. va fi doar unul din grup.
  • Imaginea intitulată Vorbește mama în a spune da pasul 1
    2. Utilizați cel mai bun prieten ca o scuză. Dacă prietenul sau prietena dvs. vă întreabă la o întâlnire, spuneți părinților dvs. că ieșiți cu cel mai bun prieten al tău, care trebuie să fie același gen ca tine. Cel mai bun prieten al tău trebuie să fie dispus să acopere pentru tine, dacă este necesar. O altă alternativă este să spunem că vă aflați pe o noapte fete / băieți.
  • Imaginea intitulată permite o relație eșuată Pasul 7
    3. Evitați utilizarea mediilor sociale pentru a vă conecta. Gândiți-vă de două ori și chiar de trei ori, înainte de a utiliza Facebook sau MySpace pentru a vorbi cu prietenul / prietena ta.
  • Imaginea intitulată comunică Eficient Pasul 3
    4. Nu vă trimiteți textul de a iubi lucrurile dacă părinții dvs. verifică telefonul atât de des!
  • Partea 3 din 4:
    Care se ocupă de semnele dvs. evidente
    1. Imaginea intitulată tratează o fată Pasul 15
    1. Nu faceți nimic care să facă acest lucru că vă întâlniți ușor de observat, cum ar fi HiCkeys.
  • Imaginea intitulată tratează o fată Pasul 4
    2. Rămâi calm și chiar un chilou. Odată ce începeți să întâlniți un tip / o fată, este probabil ca să vă simțiți foarte încântați și fericiți. Majoritatea oamenilor vor observa această schimbare sau "strălucire" care a venit peste tine și va presupune ce se întâmplă. Va fi și mai evident dacă sunteți în mod normal moros sau glum. Dacă părintele dvs. vă întreabă ce se întâmplă, spuneți ceva asemănător "Nu cred că este corect să fii sumbru tot timpul, încerc să mă schimb și să fiu mai apreciat de tot".
  • Imagine intitulată prinde pe cineva culcat pasul 2
    3. Continuați să acoperiți cât mai bine puteți. Realizați că această șaradă poate fi nevoită să meargă de-a lungul timpului și asta este ceva ce trebuie să-l dați în tine și să continuați să acționați ca și cum lucrurile sunt normale în exterior. Încercați să vă ascundeți relația cât mai mult posibil până când perechea dintre dvs. vă despărți sau părinții dvs. decideți că puteți începe să se întâlnească. Când vă spun că puteți începe să veniți acasă de la școală în următoarea zi și să le spuneți știrile.Doar asigurați-vă că nu le spuneți că aveți un prieten / prietena prea repede sau părinții vor deveni suspicioși de ce ați întâmplat până acum după ei, permițându-vă.
  • Imagine intitulată de abordare Femei oriunde Pasul 16
    4. Refuzați-l. Dacă părinții tăi pop întrebarea temuită, "Aveți un prieten / prietena?", Spune-le că nu ai, nici nu te-ai gândit să primești unul. Este o minciună dreaptă și dacă au dovezi contrare, îți dai seama că vei fi mers chiar într-o capcană și lucrurile probabil că nu vor continua atât de bine de aici.
  • Partea 4 din 4:
    Care se ocupă de prieteni și de data dvs
    1. Imagine intitulată prinde pe cineva culcat pasul 14
    1. Păstrați-l de la prieteni dacă este posibil. Dacă nu îl puteți ascunde de la prietenii dvs., explicați-l doar câtorva prieteni reciproci și faceți-i să jure să nu spună nimănui. Dacă ei spun cuiva, spune-le că ești supărat și să nu spui altcuiva. Dacă persoana pe care prietenul tău le-a spus începe să spună oamenilor, spune-le să se oprească. Dacă nu se opresc, spune-le că a fost o glumă pe care tu și ai prietenul tău te joci unul pe celălalt.
  • Imaginea intitulată Fii o prietena mai bună Pasul 11
    2. Dacă iubitul sau prietena voastră dorește să vă întâlnească părinții, fiți gata să explicați. Explicați de ce nu puteți face acest lucru la momentul respectiv.
  • sfaturi

    Dacă prietenul / prietena dvs. este permis să nu se întâlnească și nu sunteți, spuneți-i să nu-i spună părinților, deoarece părinții dvs. se vor întâlni în cele din urmă și părinții lor ar putea spune ceva în jurul liniilor lui "Nu pot să cred că copiii noștri se întâlnesc atât de mult timp". Web-ul de înșelăciune crește, ceea ce îl face mai greu de întreținut.

    Avertizări

    Considerați serios că nu se întâlnește cu această persoană fără permisiunea părintelui dvs. Veți găsi în cele din urmă. Oamenii nu pot ajuta decât să vorbească și chiar dacă credeți că sunteți atent, locuiți într-o lume a imaginii digitale capturarea la fiecare loc posibil pe care l-ați putea gândi.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar