Cum de a construi încredere în părinții dvs. Pentru a-ți câștiga lucrurile înapoi

Invenirea problemelor cu părinții dvs. și încălcarea încrederii în tine poate duce la privilegii pierdute.Părinții tăi pot lua lucruri precum telefonul tău, t.V., Conturi media sociale, timp cu prietenii sau computerul dvs.Oricare ar fi decis părinții dvs., singura modalitate de a vă aduce lucrurile înapoi este prin reconstruirea încrederii care a fost deteriorată.Va trebui să arătați că vă pare rău că ați făcut tot ceea ce ați făcut și demonstrați că vă puteți ocupa în mod responsabil despre privilegiile luate de la dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând lucrurile din nou
  1. Imaginea intitulată Ia părinții tăi
1. Scuza.Un prim pas simplu pe care îl puteți lua este să-mi cer scuze.Cer scuze arată că înțelegi ce ai făcut și că a rupt încrederea dintre tine și părinții tăi.Solicitarea poate, de asemenea, să demonstreze că doriți să faceți modificări și să faceți momentul potrivit.Încercați să vă cereți scuze să vă arătați înțelegerea situației, să vă reconstruiți încrederea și să vă relaxați privilegiile.
  • Asigurați-vă că scuzele dvs. este autentic.
  • Ai putea încerca să spui ceva asemănător "Mamă, tată, vreau să-mi cer scuze pentru ceea ce am făcut.Am înțeles că a fost greșit de la mine și vreau să fac lucrurile corecte."
  • Având o bună înțelegere a ceea ce a mers prost vă poate ajuta să construiți o scuză mai bună.
  • Încercați să oferiți exemple care să vă arate înțelegerea situației.De exemplu, ați putea spune "Văd acum că minciuna pentru tine mai devreme a fost rău și face greu să ai încredere în ceea ce spun în viitor."
  • Imaginea intitulată Ia părinții tăi
    2. Face rambursări dacă este necesar.Dacă ați cauzat daune ceva, este posibil să fie nevoie să o reparați sau să o plătiți.Prin repararea ceva sau înlocuirea acestuia, puteți arăta că ați luat responsabilitatea pentru acțiunile dvs. și ați înțeles cum au deteriorat încrederea dintre dvs. și părinții dvs.Voluntariatul pentru a repara sau a înlocui ceva ce ați deteriorat poate fi un pas bun în reconstruirea încrederii și pentru a vă întoarce lucrurile înapoi.
  • De exemplu, poate că ați rupt ceva ce ați împrumutat "fără permisiune.Oferirea fie a repara sau a cumpăra un înlocuitor poate demonstra înțelegerea situației.
  • Imaginea intitulată Ajutați-vă părinții să vă iertați pasul 3
    3. Fii atent cu acțiunile și cuvintele tale.Odată ce știți ce puteți face pentru a construi încredere din nou și obțineți lucrurile înapoi, este timpul să mergeți la lucru.Concentrați-vă pe luarea de acțiuni pe care le cunoașteți că sunt permise de părinții dvs., va demonstra responsabilitatea și va construi încredere.Încercați să vă amintiți că acest lucru este mai mult despre acțiunile și alegerile dvs., mai degrabă decât să vă întoarceți lucrurile înapoi.
  • Evitați eventualele izbucniri destinate părinților dvs.Încercați să vorbiți cu respect, chiar dacă nu sunteți de acord cu ceva.
  • Fii sincer cu părinții tăi.Minciuna către părinții dvs. va provoca doar neîncredere și vă poate face să vă pierdeți lucrurile și mai mult timp.
  • Întotdeauna luați responsabilitatea pentru acțiunile dvs.
  • Încercați să urmați regulile cât mai îndeaproape cât puteți.
  • Dacă nu sunteți sigur că vă permiteți să faceți ceva, întrebați-vă mai întâi părinții.
  • Partea 2 din 3:
    Vorbind cu părinții tăi
    1. Imaginea intitulată Ia părinții tăi
    1. Vorbește cu părinții tăi.Dacă nu știți exact ce ați făcut greșit sau cum puteți reconstrui un sentiment de încredere, obținerea lucrurilor înapoi poate fi dificilă.Deși poate fi dur, vorbind cu părinții dvs. despre problema poate fi cea mai bună cale de urmat.După ce învățați care este problema prin împărtășirea gândurilor și sentimentelor, puteți lua pași direcți pentru a reconstrui încrederea și pentru a vă întoarce lucrurile înapoi.
    • Nu vă fie frică să întrebați părinții dvs. de ce aveți probleme.Spune ceva de genul "Înțeleg că am făcut ceva greșit, dar nu sunt sigur ce este greșit cu ea."
    • Este bine să vă împărtășiți părțile cu părinții dvs. și să vorbiți sincer despre modul în care vă simțiți.
    • Având o discuție onestă și civilă cu părinții dvs. poate fi un prim pas bun pentru a arăta maturitatea și reconstruirea încrederii.
    • Chiar dacă părinții dvs. sunt supărați, evitați să strigați la ei sau să vorbiți cu orice fel de ton sarcastic.
    • Arătând o înțelegere a ceea ce ați făcut greșit și cum a afectat încrederea dintre dvs. și părinții dvs. poate fi o idee bună.Ai putea spune ceva "Știu că se strecoară noaptea trecută a fost greșită și periculoasă.Îmi pare rău că am făcut-o și vreau să ajut să fac lucrurile mai bune."
  • Imaginea intitulată Adresați-vă părinților dacă puteți juca un joc de joc 7
    2. Părinții dvs. își fac așteptările clare.Dacă nu vă simțiți că există o cale clară, reconstruirea încrederii poate părea imposibilă.Știind exact ceea ce vă puteți aștepta de la comportamentul dvs. bun vă poate ajuta să știți cum să acționați, ce să faceți și cum vă puteți aduce lucrurile înapoi.Adresați-vă părinților dvs. pentru câteva detalii despre când și cum puteți avea privilegiile înapoi.
  • Cereți părinților dvs. ce comportament se așteaptă de la dvs. în viitor.Ai putea spune"Vreau să fac pentru ceea ce am făcut.Ce pot face pentru a arăta asta?"
  • Adresați-vă părinților dvs. atunci când vă puteți aștepta la restaurațiile sau privilegii restaurate.Încercați să întrebați ceva "Cât timp mă aștept să aștept înainte de a-mi lua lucrurile înapoi?"
  • Imagine intitulată își cere scuze pentru un tip de tip 8
    3. Cereți un feedback pozitiv.Poate fi destul de evident când ați făcut ceva pentru a vă face părinții supărați.Cu toate acestea, acest lucru nu face întotdeauna mai ușor atunci când încercați să faceți ceea ce este corect.Solicit părinților dvs. să vă informeze când faceți acest lucru potrivit poate ajuta la reconstruirea încrederii și să demonstrați că încercați să faceți lucrurile corecte.
  • Ai putea întreba părinții tăi ceva "Vreau să fac ceea ce trebuie și să-mi cer scuze pentru ceea ce am făcut.Ar fi frumos să audă când fac ceea ce trebuie.Cred că acest lucru mă va ajuta să mă concentrez asupra a ceea ce trebuie să fac data viitoare."
  • Imaginea intitulată Ia părinții tăi
    4. Nu vă grăbiți.Restaurarea încrederii între dvs. și părinții dvs. nu se va întâmpla peste noapte.Oricând încrederea este spartă, va dura ceva timp înainte de a fi restabilit.Nu fiți într-o grămadă de a reconstrui încrederea și pentru a vă aduce lucrurile mai repede.Deocamdată, concentrați-vă să faceți ceea ce trebuie în viitor și să evitați să faceți ceva care ar putea face situația mai rău.
  • Partea 3 din 3:
    Păstrați lucrurile și sentimentele de încredere
    1. Imaginea intitulată Ajutați-vă părinții să vă iertați pasul 1
    1. Așteptați ca privilegiile sau lucrurile să fie returnate.Când reconstruiți încrederea, este în mare parte o chestiune de timp.Va trebui să demonstrați un comportament bun, alegeri bune și o bună înțelegere a responsabilităților dvs.Dacă acționați într-un mod care este în mod constant demn de încredere, privilegiile și lucrurile vă vor fi returnate în curând.
  • Imaginea intitulată Ia părinții tăi
    2. Evitați încrederea dăunătoare în viitor.Încrederea dintre dvs. și părinții dvs. poate fi fragilă.Construirea încrederii poate dura mult timp, în timp ce ruperea poate dura doar câteva secunde.În timp ce încercați să restaurați sau să vă mențineți încrederea părinților în voi, evitați întotdeauna să faceți ceva care ar putea provoca mai multe probleme.Încercați să evitați unele dintre aceste comportamente pentru a vă menține pe drumul cel bun, mențineți încrederea și păstrați-vă lucrurile:
  • Strigăt, izbucniri furioase, sau țipătoare pot lua tot sentimentul de încredere că sentimentele pot fi împărtășite în mod deschis.
  • Nu rupeți regulile importante pe care părinții v-l-au dat.De exemplu, ascuns noaptea pentru a sta cu prietenii pot obține alte privilegii luate de tine.
  • Nu minți părinților tăi.Dacă ați fost prinși, minciuna despre lucruri vă poate face mai rău situația.
  • Imaginea intitulată Ia părinții tăi
    3. Cereți părinților dvs. despre ceea ce este permis.Dacă sunteți vreodată nesigur dacă ceva ar fi bine sau nu, cereți-i părinților.Este mult mai ușor să întrebați și să vi se spună "nu", decât ar fi să vă rupeți încrederea părintelui dvs. și să o reconstruiți.Deși ar putea să nu fie ușor să vă întrebați părinții, acest lucru vă poate arăta considerația pentru regulile lor, demonstrați respectul și vă poate ajuta să păstrați sentimentul de încredere puternică.Verificați întotdeauna cu părinții dvs. înainte de a face tot ce credeți că ar putea să-și rupă încrederea și să vă costă câteva lucruri sau privilegii.
  • Ai putea încerca să spui "Mă întrebam dacă aș putea să stau la o oră mai târziu decât normal cu prietenii mei.Știu că nu sunt de obicei permis, așa că am crezut că aș întreba."
  • Nu vă supărați sau nu vă certați dacă spun părinții dvs "Nu" după ce întrebați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar