Cum să fii un mare soț

Nu există nici o formulă de o singură dimensiune - toate pentru a fi un soț minunat. Fiecare partener și fiecare căsătorie este diferită. Dar există câteva probleme comune pe care multe cupluri căsătorite se confruntă, și o parte a faptului că este un mare soț este capabil să navigheze și să se ocupe de aceste probleme. În general, a fi un mare soț implică tratarea partenerului cu dragoste, crescând împreună cu ei și păstrarea liniilor de comunicare deschise.

Pași

Metoda 1 din 3:
Tratarea partenerului dvs. cu respect
  1. Imaginea intitulată Fii un mare soț 1
1
Fi cinstit cu partenerul dvs. despre gândurile și sentimentele voastre. Într-o relație matură, onestitatea este cea mai bună politică. Poate fi dificil, dar adevărul va permite să respire relațiile. Dacă ceva nu le se potrivește, le spuneți, altfel nu vor avea încredere în părerea dvs.
  • Sugerează o alternativă și să atașați lauda la alternativa. De exemplu, dacă vă întreabă dacă vă plac hainele, le-ați încercat, spuneți-i că ar putea funcționa, dar credeți că cel albastru este preferatul dvs. până acum pentru că se potrivește cu ochii lor.
  • S-ar putea să nu fie întotdeauna ușor de a fi cinstit și amabil în același timp, deci concentrați-vă pe învățarea cum să da un sandwich de feedback și amândoi veți fi mai bine.
  • Imaginea intitulată Fii un mare soț Pasul 2
    2. Comunicați cu partenerul dvs. în mod deschis. Ca progresul relațiilor, acesta poate fi tentant să comunice mai puțin și mai puțin. Lupta împotriva acestui impuls și fii deschis despre sentimentele tale, experiențe zilnice și finanțe. Asigurați-vă că ascultați de fapt, nu doar așteptați ca rândul dvs. să vorbească. A pus o vibrație care îți spune partenerului că îți pot spune ceva.
  • Spuneți partenerului dvs. ceea ce credeți și nu presupuneți că vă pot citi mintea. Când crezi că arată frumos, spune-le. Când te gândești că ești norocos să le ai, spune-le. La fel ca tine, ei vor ca să audă că sunt apreciați.
  • Asigurați-vă că dacă aveți probleme care vă vor afecta starea de spirit (e.G., O zi proastă la locul de muncă), ele sunt conștiente de motivele pentru problemele și starea de spirit. În acest fel, nu veți apărea doar să fiți o persoană fictivă și mâncătorie, iar partenerul tău va ști că nu ești supărat pe ei.
  • Imaginea intitulată Fiți un mare soț Pasul 12
    3. Faceți parte din jurul casei. Curățați după dumneavoastră după mese și când vă întoarceți acasă de la muncă sau socializare. Nu faceți ca partenerul dvs. să vă ceară să vă trageți greutatea în jurul casei. Acest lucru îi face să se simtă ca un NAG, care nu este niciodată bun. Soțul dvs. este partenerul dvs., nu părintele dvs. Arătați-le că pot conta pe tine pentru a obține lucrurile manipulate.
  • Contribuiți la lucrările de uz casnic, făcând lucruri cum ar fi spălarea mâncărurilor, aspirarea și praful. Partenerul dvs. va vedea că simțiți că aveți un interes special în casa pe care o împărțiți și că vă mândriți în crearea unui mediu lustruit pentru a vă bucura.
  • Imaginea intitulată Fii un mare soț 13
    4. Luați responsabilitatea pentru acțiunile dvs. Aceasta este o modalitate excelentă de a arăta partenerului dvs. că aveți maturitate emoțională și sunteți suficient de un adult pentru a face față propriilor dvs. acțiuni, indiferent dacă sunt bune sau rele. Oamenii responsabili își onorează angajamentele, își acceptă îndatoririle și sunt răspunzători pentru daunele pe care le suportă, datorii pe care le datorează și susțin că o fac.
  • De exemplu, dacă partenerul dvs. află că le-ați criticat în spatele lor, nu faceți o scuză sau nu neagă ce sa întâmplat. Spune ceva de genul, "Este adevărat că am spus acele lucruri despre tine și îmi pare rău. Data viitoare când sunt supărat de ceva pe care l-ai făcut, o să-l aduc mai întâi cu tine."
  • Imaginea intitulată Fii un mare soț 3
    5. Nu vă opriți partenerul. Oamenii o găsesc adesea exasperarea când ei primesc sentimentul că partenerul lor îi tratează ca fiind inferior într-o relație. O mulțime de oameni au fost învățați că singura modalitate de a atrage atenția atunci când partenerul lor încearcă să le ignore este de a acționa mai emoțional și de a fi mai tare până când partenerul în cele din urmă se predau și îi acordă atenție, chiar dacă în supărare.
  • Dacă partenerul dvs. simte că le dați umărul rece, ei se pot îngrijora, mai ales când se întâmplă fără nici o explicație de la dvs.
  • Dacă știți că starea dvs. de spirit vă poate duce la supraîncărcare, pur și simplu spuneți "Mă simt într-adevăr iritat chiar acum. Putem vorbi despre asta mai târziu după ce mă răcesc puțin?"
  • Imaginea intitulată Fii un mare soț Pasul 4
    6. Nu vă arătați disprețul sau sarcasmul partenerului. Disprețul și sarcasmul pot otrăvi o relație. Dacă partenerul dvs. face ceva care nu vă emoționează, nu luați o atitudine de superioritate, chiar subtilă în trecere. Evitați comportamentele, cum ar fi mișcarea momentală, suspinurile de dezgust sau laminarea ochilor. Astfel de gesturi, deși aparent nesemnificative, arată profund o lipsă de sprijin, respect și încredere, mai ales într-o perioadă de timp.
  • Modul în care acționați în mod natural față de partenerul dvs. ar trebui să se subdly Validați-le ca persoană, chiar și atunci când nu înțelegeți sau sunteți de acord cu ei.
  • Dacă vă arătați dispreț în fața copilului (Ren), copilul dvs. (Ren) va simți apoi că este o modalitate adecvată de a trata partenerul dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Arătând partenerul dvs. că vă pasă
    1. Imaginea intitulată Fii un mare soț Pasul 11
    1. Prioritizați-vă partenerul în viața de zi cu zi. Ele sunt persoana pe care ați ales să vă petreceți viața cu: tratați-le ca atare. Discutați cu partenerul dvs. și stabiliți așteptări clare cu privire la deciziile pe care le puteți face fără ceilalți și ce decizii trebuie discutate absolut. Întrebați-vă opinia când aveți îndoieli să vă arătați partenerului dvs., prețuiți contribuția lor.
    • De exemplu, dacă știți că partenerul dvs. este de gătit cina acasă și un prieten de lucru vă cere să vă alăturați pentru o oră fericită rapidă, spuneți ceva de genul, "Vă voi alătura data viitoare, dar știu că partenerul meu a vrut să fiu acasă la cină în seara asta."
  • Imaginea intitulată Fii un mare soț Pasul 10
    2. Să fie cel mai mare susținător al lor. Fii cineva pe care partenerul tău știe că pot conta mereu. Fi acolo pentru ei când au avut o zi lungă. Ascultați partenerul dvs cu atenție și să le încurajeze când se confruntă cu momente dificile. Spune ceva de genul, "Îmi pare rău că ai avut o zi grea la locul de muncă, dar știu că ești minunat la slujba ta și îmi place cât de mult te potrivezi în sarcina pe care o lucrezi la." De asemenea, puteți să vă sprijiniți partenerul, vorbind cu prietenii reciproci.
  • Dacă ați făcut ceva pentru a le răni, chiar dacă nu ați vrut să le spuneți, spuneți-le că îi pare rău și arătați-le afecțiune. Acest lucru trebuie să fie sincer! Nu este nimic mai rău decât un "Îmi pare rău" care este pus pe sau falsă.
  • Imaginea intitulată Fii un mare soț Pasul 9
    3. Aveți grijă de relația dvs. Relațiile sunt distractive și pline de satisfacții, dar ele pot fi, de asemenea, dificile și iau multe lucruri de întreținut. Investiți timpul și energia în îngrijirea partenerului dvs. și pentru relația și familia dvs. Partenerul dvs. se poate simți copleșit de copii, de muncă sau de alte aspecte ale vieții lor. Luați-o asupra voastră pentru ai sprijini, indiferent de ce trec.
  • Ajutați-vă mâncarea preferată sau faceți băutura preferată. Ajutați-vă cu copiii și ajutați-vă în jurul casei (cum ar fi felul de mâncare).
  • Imaginea intitulată Fii un mare soț Pasul 8
    4. Adresați-vă partenerului ce puteți face pentru a face lucrurile să funcționeze. O parte a factorului de a fi un mare soț implică solicitarea partenerului dvs. dacă au vreun nevoi pe care nu vă întâlniți, sau dacă ar dori să contribuiți la relația în moduri pe care nu sunteți. Întrebați-i despre ceea ce trebuie să se simtă iubiți de dvs. Încercați să spuneți ceva de genul, "Cred că lucrurile au fost mari între noi în ultima vreme. Dar eu sunt doar curios, există ceva ce vrei să fac asta, nu am fost sau orice modalități diferite pe care le pot contribui la căsnicia noastră?"
  • Dacă partenerul dvs. are nevoie să le oferiți complimente, să învățați să stăpâniți arta complimentelor. Dacă au nevoie să vii acasă la timp, să fii la timp. Și, dacă știți că veți veni acasă târziu, numiți-i și spuneți-i să știe.
  • Dacă partenerul dvs. are nevoie să ajuți copiii cu temele, să petreacă timp cu familia, în loc să ieși cu prietenul tău.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea vieții românești și a vieții sexuale
    1. Imaginea intitulată Fii un mare soț Pasul 5
    1
    Fi romantic cu partenerul dvs. în mod regulat. Ce "Fiind romantic" mijloacele variază foarte mult de la o persoană la alta, dar în centrul său, romantismul implică face ceva pentru a exprima afecțiunea într-un mod semnificativ, dar neașteptat. Un adevărat act de romantism necesită creativitate și sinceritate, adesea inspirată de iubire (fie prezența sau posibilitatea acesteia). Reintroduceți entuziasmul care a caracterizat începutul relației.
    • De exemplu, tratați-vă partenerul ca fiind singuri, și încercați să câștigați afecțiunea și încrederea lor. Opusul de a fi romananțat este considerat ca fiind considerat. Nimeni nu vrea să simtă că au fost deja "prins" și sa terminat și făcut.
    • Există milioane de modalități de a spune "te iubesc" și "Sunt norocos să te am." Cumpărați flori, gătiți-le o masă sau o surprindere cu o vacanță rapidă de weekend.
    • S-ar putea să încercați, de asemenea, să re-creați momente speciale din primele zile din relația dvs., cum ar fi revizuirea restaurantului în care ați avut prima dată.
  • Imaginea intitulată Fii un mare soț Pasul 6
    2. Păstrați viața sexuală invigorată. Odată cu trecerea anilor, viața sexuală a unui cuplu poate începe să se simtă rutină sau să înceapă să fie lag. Gândiți-vă la modalități de a contracara acest lucru. De exemplu, sărutați-vă partenerul la revedere dimineața, așa cum nu doriți să plecați. Le dă ceva de gândit toată ziua. Sugerați idei noi pentru a încerca în dormitor sau întrebați partenerul dvs. dacă există un nou act sexual, jucărie sau poziție pe care le-au dorit să încerce. Fii dispus să-și pună plăcerea înaintea ta.
  • Vorbește despre sex, atât ce a funcționat bine pentru voi doi și ceea ce nu a făcut-o. Intimitatea (apropierea emoțională și fizică) este importantă în menținerea unei relații sănătoase.
  • Sexul este chiar mai distractiv când construiți anticiparea. Scăpați câteva sugestii în urechea partenerului dvs. la începutul zilei, astfel încât să puteți aștepta cu nerăbdare să ne întâlnim împreună pentru câteva momente intime după muncă.
  • Imaginea intitulată Fii un mare soț Pasul 7
    3. Da cadouri ca o surpriză. Oricine poate cumpăra un cadou pentru o zi de naștere, Crăciun sau o aniversare. Ascultați-le când sunteți în afara cumpărăturilor de ferestre și dacă există ceva ce le place și este în intervalul de preț, amintiți-vă și surprindeți-i cu el când se așteaptă cel puțin, fără nici un motiv deloc. Sau alegeți ceva în drum spre casă de la locul de muncă și spuneți-le că vă gândiți la ele când ați văzut-o.
  • Darul nu trebuie să fie mare sau scump. Cumpărarea unei cărți pe care o cunoașteți că vor dori sau un CD de către trupa lor preferată este un gest frumos.
  • Sfaturi rapide de căsătorie

    Exemplu I Depuneri

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Cheile de probă la o căsnicie bună

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Modalități de probă de a gestiona stresul

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Discutați despre visele dvs. financiare împreună și cercetarea și intenționați să le atingeți împreună.
  • Petreceți timpul de calitate cu partenerul dvs. Aceasta înseamnă râs, vorbind, doar să se distreze împreună. Fă-i să vadă că oriunde vă aflați, vă simțiți bine când sunteți împreună.
  • Lăudați-vă partenerul în public (până la o anumită măsură fără să vă loviți!), dar dacă observați ceva ce doriți să comentați mai critic, găsiți un moment privat.
  • Spune "mulțumesc" Când apreciați ajutorul partenerului dvs. Sună simplu, dar face o mare diferență.
  • Când partenerul dvs. este supărat, ascultați și puneți întrebări. Arătați-le că încercați să înțelegeți motivele pentru furia sau frustrarea lor. Dacă sunt supărați de tine, asigurați-vă că înțelegeți de ce. Poate fi dificil să auziți că ați rănit sau vă supărați soțul / soția, dar ascultați cu atenție și oferiți scuze sincere dacă ați făcut ceva greșit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar