Cum să prindeți un partener înșelător

Aveți o relație minunată, dar dintr-o dată începeți să simțiți că ceva este greșit. Simți că partenerul dvs. sa schimbat. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că partenerul dvs. vă poate înșela, începeți să căutați steaguri roșii. Având timp pentru a evalua relația dvs. și partenerul dvs. vă poate ajuta să aflați dacă vă înșeală.

Pași

Partea 1 din 3:
Acordarea atenției semnelor
  1. Imagine intitulată prinde un partener de înșelăciune pas 1
1. Observați dacă partenerul dvs. își petrece mai puțin timp cu dvs. Partenerul dvs. poate dezvolta noi interese bruște sau prieteni dacă sunt înșelătoare.Ei pot începe să lucreze mai mult timp.Dacă întrebați partenerului dvs. unde se dorește, partenerul dvs. vă poate da un răspuns vag, cum ar fi "Out." sau "Întâlnire cu unii oameni."
  • Când încercați să contactați partenerul dvs. atunci când sunt în afara, partenerul dvs. vă poate trimite apelul la mesageria vocală sau să nu returneze mesajele text.Partenerul dvs. poate spune frecvent, "Nu am auzit telefonul." sau "Îmi pare rău, bateria mea a murit."
  • Rețineți dacă acesta este un model consistent sau dacă acesta durează doar un timp scurt. Partenerul dvs. ar putea avea un proiect la locul de muncă, luând mai mult timp. Cu toate acestea, ar trebui să se simtă confortabil să vă spun că acest lucru se întâmplă. Dacă nu, acest lucru ar putea fi un semn că partenerul dvs. este înșelător.
  • Imagine intitulată prinde un partener de înșelăciune Pasul 2
    2. Observați dacă partenerul dvs. a devenit mai secret. Partenerul dvs. poate începe să părăsească camera să vorbească la telefon sau să nu părăsească niciodată telefonul când părăsesc camera.Dacă partenerul dvs. este pe computer, pot închide computerul când mergeți sau intrați în cameră.Partenerul dvs. poate deveni secret pentru că simt nevoia de a ascunde lucrurile de la dvs.
  • Asigurați-vă că secreția este ceva nou.Dacă partenerul dvs. a fost întotdeauna privat, ar putea fi mai greu să observați nimic.
  • Dacă cereți partenerului dvs. care a fost la telefon sau ce făceau pe computer, partenerul dvs. poate răspunde spunând, "Nici unul," sau "Este legată de muncă." sau "Număr greșit." sau "De ce întrebați?"
  • Imagine intitulată prinde un partener de înșelăciune Pasul 3
    3. Observați dacă dvs. și partenerul dvs. se certa mai mult.O persoană se poate simți vinovată sau mai iritabilă, având o aventură.Păstrarea unui secret poate face o taxă pe o persoană. Pentru a face față sentimentelor lor, un partener de înșelăciune poate începe să lupte cu dvs., să vă critică, sau chiar să vă acuze de înșelăciune.Un partener de înșelăciune va încerca să te facă să te simți rău despre tine sau că ai făcut ceva greșit.
  • În timpul argumentelor, partenerul dvs. poate încerca să pară că este problema în relație în loc de ei.
  • Amintiți-vă că partenerul dvs. acționează în acest fel din cauza minciunii că aceștia trăiesc. Nu trebuie să vă simțiți vinovați de nimic.
  • Imagine intitulată prinde un partener de înșelăciune Pasul 4
    4. Recunoașteți schimbările în relația dvs. fizică. Partenerul dvs. poate deveni mai puțin afectuos când au o aventură și se îndepărtează de dvs. dacă încercați să arătați afecțiune.Partenerul dvs. poate să nu inițieze sexul sau să se simtă îndepărtat chiar și atunci când faci dragoste.Partenerul dvs. nu vă mai vă poate saluta cu o îmbrățișare sau un sărut sau poate să nu fie interesat să dețină mâinile.
  • O creștere a unității de sex ale partenerului dvs. sau un interes în încercarea unor lucruri sexuale diferite poate fi, de asemenea, un indiciu.
  • Dacă îi spui partenerului dvs. că ați observat o diferență, probabil că o vor nega sau sugerează că sunteți sensibili sau nerezonabili.
  • Imagine intitulată prinde un partener de înșelăciune Pasul 5
    5. Observați dacă partenerul dvs. pune mai mult efort în aspectul lor fizic.Partenerul dvs. a început să meargă la sala de sport mai mult sau să-și schimbe dieta?Partenerul dvs. a plecat la cumpărături pentru un garderobă nou sau a început să poarte diferite coloni sau parfumuri? Partenerul dvs. poate cumpăra, de asemenea, haine noi, dar nu le purtați niciodată în jurul vostru.Probabil că încearcă să arate bine pentru altcineva.
  • Observați dacă partenerul dvs. miroase diferit când vin acasă, de asemenea.
  • Imagine intitulată prinde un partener de înșelăciune Pasul 6
    6. Verificați telefonul. Verificați telefonul când partenerul dvs. dormește sau în duș. Nu vrei să fii prins Snooping. Uitați-vă prin jurnalul de apeluri și mesajele text pentru nume sau număr pe care nu vă familiarizați.Dacă partenerul dvs. este inteligent, pot șterge mesajele text și pot șterge jurnalul de apeluri.
  • De asemenea, puteți verifica e-mailul, Facebook sau Twitter.A se vedea dacă a existat niciun contact cu oamenii noi. Dacă aveți acces la computerul lor, verificați și istoricul navigării pe web.
  • Verificați telefonul pentru Dating Apps (E.G., Tinder, okcuid, o mulțime de pești etc.) de asemenea. Acestea ar putea fi folosite pentru a întâlni alți oameni.
  • Dacă partenerul dvs. șterge jurnalul de apelare, puteți obține înregistrări de apeluri de la transportatorul de telefon.
  • Trecerea prin telefonul partenerului dvs. este o invazie a intimității.Dacă partenerul dvs. nu este înșelător, se pot simți trădați de lipsa de încredere.
  • Imagine intitulată prinde un partener de înșelăciune Pasul 7
    7. Recunoașteți o lipsă de interes în relație. Un partener de înșelăciune nu mai pune eforturi în relație.Ei nu mai pot avea de interes în viața sau sentimentele voastre. Partenerul dvs. se oprește să vă ofere sprijin emoțional. De exemplu, vă puteți spune partenerului dvs. despre o problemă pe care o aveți la serviciu sau la școală și ei vă pot spune că nu este o afacere mare.Partenerul dvs. nu poate fi interesat să discute despre viitorul relației sau să facă planuri viitoare.
  • Imagine intitulată prinde un partener de înșelăciune Pasul 8
    8. Ai incredere in instinctul tau. Dacă intuiția dvs. vă spune că ceva este în relația dvs., ascultați.Știința a arătat că oamenii pot spune dacă partenerul lor este înșelător. Nu trebuie să vă bazați singur pe intestinul tău. Cu toate acestea, dacă aveți un sentiment, începeți să acordați atenție oricăror alte semne pe care partenerul dvs. le poate înșela.
  • Partea 2 din 3:
    Colectarea dovezilor
    1. Imagine intitulată prinde un partener de înșelăciune Pasul 9
    1. Închiriați un investigator privat (PI). Anchetatori privați sunt scumpe, dar sunt aproape o modalitate sigură de a prinde un partener înșelător. Investigatorul privat are multe instrumente disponibile pe care nu o veți face. Spuneți-vă exact exact ceea ce aveți nevoie și discutați despre costurile serviciilor înainte de a le angaja.
    • PI-urile pot fi găsite prin căutarea paginilor Google sau a paginilor galbene sau prin obținerea unei recomandări de la un prieten sau de la Departamentul de Poliție Locală.
    • Găsiți un pi care este licențiat cu statul dvs. Vorbiți cu câțiva Pis înainte de a vă alege. Vrei cineva care are experiență și are o recenzie bună.
    • Angajați un investigator care este specializat în investigațiile infidelitate.
  • Imagine intitulată prinde un partener de înșelăciune Pasul 10
    2. Încercați să utilizați un keylogger. Keyloggerii sunt dispozitive care sunt utilizate pentru a monitoriza apăsarea tastelor pe un computer.Aceste dispozitive vă vor permite să vedeți toate intrările de la tastatură efectuate pe computer, parole și toate site-urile care au fost vizitate.Cele două tipuri de keyloggeri sunt Hardware Keyloggers și Keyloggers software.
  • Hardware Keyloggers lucrează pentru desktop-uri și laptopuri cu o tastatură externă. Aceste dispozitive sunt conectate la partea din spate a computerului.Verificați dacă computerul are o soclu USB sau o priză PS / 2 și apoi să cumpere tastatorul corespunzător. Puteți obține un keylogger cu 2 GB de spațiu de stocare pentru aproximativ 10 USD. Dacă intenționați să verificați datele zilnice, acest lucru ar trebui să fie suficient. Spațiul suplimentar de stocare va costa mai mulți bani. Aceste dispozitive vor fi vizibile partenerului dvs. dacă sunt observați.
  • Keyloggerii software-ului au capacitatea de a salva parolele, salvați și înregistrați conversații de mesagerie instantanee și faceți capturi de ecran la orele setate. Mai multe software-uri avansate Keyloggers vă pot trimite prin e-mail și informații. Keyloggerii software pot fi achiziționați online. Fiți pregătiți să plătiți cel puțin 40 de dolari.
  • Fii atent cu descărcări gratuite de chei.Cea mai mare parte a acestui software nu este gratuită și este de fapt utilizată pentru a monitoriza apăsarea tastelor.
  • Imagine intitulată prinde un partener de înșelăciune Pasul 11
    3. Utilizați software-ul de spionaj al telefonului mobil. Software-ul trebuie să fie descărcat pe telefonul partenerului dvs.Va trebui să aveți fizic telefonul timp de 5 până la 10 minute.Aceste aplicații nu vor fi vizibile pentru partenerul dvs. odată ce acestea sunt descărcate. Software-ul vă va permite să vedeți mesajele text ale partenerului, e-mailurile trimise la și de la telefon, istoricul navigării pe web, contactele telefonului și unde telefonul utilizează Hărți Google.
  • Acest software poate costa oriunde între 70 și 300 de dolari, dar este o investiție bună.
  • Dacă telefonul partenerului dvs. este blocat, veți avea nevoie de codul de trecere.
  • Rețineți că spionarea pe telefonul mobil este ilegală în unele state. Verificați legile locale înainte de a face acest lucru.
  • Imagine intitulată prinde un partener de înșelăciune Pasul 12
    4. Urmați-vă partenerul. Dacă bănuiți că partenerul dvs. se va întâlni cu altcineva sau se află în legătură cu locul unde se află, vă puteți urmări cu discret partenerul.Păstrați o distanță sigură de mașina partenerului dvs. atunci când conduceți și parcare.Poate doriți să conduceți mașina altcuiva dacă este posibil.
  • Nu purtați niciun fel de deghizare ridicolă.Nu vrei să atragi atenția asupra ta.
  • Luați binocluri cu dvs., astfel încât să puteți vedea ce face partenerul dvs. de departe.
  • Utilizați oglinzile mașinii dvs. pentru a vă urmări partenerul în loc să priviți direct la ei.
  • Imagine intitulată prinde un partener de înșelăciune Pasul 13
    5. Planificați o vizită surpriză. Du-te la locul de muncă al partenerului sau acasă neanunțat.Vă puteți preface că ați vrut doar să le aduceți niște mâncare sau un cadou. Dacă locuiți împreună, spuneți partenerului dvs. că lucrați târziu și apoi veniți acasă devreme.Acest lucru vă poate ajuta să vă prindeți partenerul într-o minciună.
  • Imaginea intitulată prinde un partener de înșelăciune Pasul 14
    6. Păstrați un jurnal al activităților partenerului dvs. Documentați toate metodele pe care le utilizați pentru a spiona partenerului dvs., orice schimbare în comportament, conversații între voi doi, orice și orice minciuni sau scuze.Acest lucru vă va ajuta să faceți totul împreună și puteți veni la îndemână când vă confruntați cu partenerul dvs.Partenerul dvs. poate încerca să-și schimbe povestea sau să vă confundă.
  • Partea 3 din 3:
    Care se ocupă de consecințele
    1. Imagine intitulată prinde un partener de înșelăciune Pasul 15
    1. Prezentați-vă dovada. Este dificil să vă apropiați de partenerul dvs. fără dovezi concrete că au fost înșelătoare. Dovezile dvs. pot include e-mailuri sau mesaje text. Dacă aduceți dovezile partenerului dvs., nu le lăsați să încerce să vă convingă că sunteți nebun.
  • Imagine intitulată prinde un partener de înșelăciune Pasul 16
    2. Scrieți-vă sentimentele. Probabil că aveți multe emoții care trec prin mintea voastră. Notați exact cum vă simțiți și gândiți. Nu există nici o modalitate corectă sau greșită de a vă simți cu privire la înșelăciunea partenerului dvs. Nu țineți nimic înapoi.
  • Nu vă întoarceți și citiți ceea ce ați scris. Ardeți scrisoarea când ați terminat scrisul.
  • Acest exercițiu vă va permite să obțineți toate sentimentele într-un mod sigur.
  • Imagine intitulată prinde un partener de înșelăciune Pasul 17
    3. Determinați următoarea mișcare. Decideți dacă sunteți dispus să continuați relația sau dacă doriți să puneți lucrurile. Este posibil să trebuiască să discutați cu partenerul dvs. mai întâi înainte de a putea decide ce direcție doriți să vă mutați.
  • Imagine intitulată prinde un partener de înșelăciune Pasul 18
    4. Puneți deoparte un timp pentru a vorbi cu partenerul dvs. Notați toate întrebările pe care doriți să le răspundeți partenerului dvs. Găsiți un timp care funcționează pentru amândoi în cazul în care nu vor exista întreruperi. Alegeți un spațiu în care sunteți confortabil și sigur în cazul în care lucrurile sunt încălzite.
  • Setați o limită de timp pentru conversație.Două ore este o perioadă rezonabilă de timp pentru a începe cu.
  • Această conversație ar trebui să înceapă când sunteți gata.Nu vă grăbiți sau nu vă forțați să discutați acest lucru cu partenerul dvs. dacă nu doriți.
  • Va trebui cel mai probabil să aveți mai multe conversații.O întâlnire nu poate fi suficientă.
  • sfaturi

    Relațiile sunt construite pe încredere. În mod fals, acuzându-ți partenerul de înșelăciune poate fi rănit și slăbește relația ta.Partenerul tău ar putea fi rănit pentru că nu ai încredere în ei.
  • Nu faceți nimic în grabă.
  • Verificați cardul bancar dacă puteți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar