Cum de a exprima dragostea cu o fată

Indiferent dacă ați fost împreună de ani de zile și doriți să vă asigurați că știe cât de mult vă iubiți sau dacă aceasta este prima dată când renunțați la "L-cuvânt," Exprimarea dragostei tale poate fi înfricoșătoare. Dar nu trebuie să fie. În loc să te compari cu filmele și muzica ideal de iubire, fii cinstit și deschis despre cum te simți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Exprimându-ți dragostea pentru prima dată
  1. Imagine intitulată Găsiți un partener de viață Pasul 15
1. Gândiți-vă la calitățile sale specifice și unice pe care le iubiți. Spunându-i pe cineva pe care-l iubești nu se întâmplă în fiecare zi, iar foarte puțini oameni vor deveni vreodată un obiect important al afecțiunii tale. Pentru a-ți exprima cu adevărat dragostea de inimă, gândiți-vă la lucrurile care fac această femeie specială. Ele pot fi mici amintiri pe care le împărțiți, o ciudățenie pe care o are nu puteți obține suficientă sau abilități și o personalitate care vă uimește încă.
  • Puteți aduce aceste lucruri când vorbiți, nu puteți. Ceea ce este important este că înțelegeți de ce vă simțiți în dragoste. Este mult mai ușor să exprimați ceva, după ce ați înțeles-o.
  • Imagine intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubești Pasul 1
    2. Alegeți o perioadă liniștită, sigură și, în general, fericită pentru a vorbi. Vrei pur și simplu undeva vă puteți exprima confortabil sentimentele și ascultați răspunsul ei. După o dată, pe o plimbare sau pur și simplu un moment liniștit sunt toate locurile bune pentru a vorbi, dar nu stresați prea mult peste locație. Cuvintele, nu locul, sunt mult mai importante și interesante. Acestea fiind spuse, există câteva momente nu atât de multe ori să spun "te iubesc" Prima dată:
  • După sex
  • În timp ce beat sau intoxicat
  • Online sau peste telefon (cu excepția cazului în care nu vă puteți vedea reciproc în persoană)
  • În timpul sau după o luptă sau argument.
  • Imaginea intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubești Pasul 3
    3. Păstrați-l simplu și cinstit. În timp ce filmele vă pot spune că trebuie să fiți speciali sau originali cu mesajul dvs., nu. Petrecând tot timpul dvs. de planificare sau așteptare pentru un moment perfect ratează foarte mult punctul de relație. Sunteți în dragoste - deci păstrați-o simplu și lăsați-o să știe. Va fi mai mult decât suficient, garantat.
  • Acest lucru nu înseamnă că nu există timp pentru romantism și spectacol în relația dvs. Dar exprimarea iubirii tale pentru cineva este o mare dezvoltare emoțională - nu aveți nevoie de clopote și fluiere.
  • Cât de fericită te face, amintiri bune pe care le-ai împărtășit, speranțele și sentimentele tale - acest lucru este mai mult decât suficient "material" Pentru a lucra fără a vă simți ca și cum trebuie să scrieți o poezie sau să planificați un eveniment.
  • Imaginea intitulată admite înșelăciune pe un pacient iubit 9
    4. Doar puneți cuvintele acolo. Respirați adânc și numărați la trei. Când termini, spuneți-vă că veți face doar să vă bați "te iubesc." Aceasta este tot ce este nevoie de - trei secunde de curaj pentru o viață potențială a fericirii. Nu vă prindeți într-o formulă intro, perfectă sau ceva fantezist. Spune-i doar, "te iubesc."
  • "Sunt îndrăgostit de tine."
  • "Aceste ultimele luni au fost unele dintre cele mai bune din viața mea și am fost atât de norocoși să vă cunosc. te iubesc."
  • "Am avut ceva pe piept pentru o vreme și se simte bine să-l lasi. te iubesc."
  • Trageți-o aproape de o îmbrățișare sau sărutări și, înainte de a rupe îmbrățișarea, șoaptă, "te iubesc."
  • Imaginea intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubești Pasul 15
    5. Odată ce ați vorbit, stați înapoi și ascultați, indiferent de răspunsul. Gândiți-vă la asta în acest fel - spuneți cuiva că simțiți una dintre cele mai puternice emoții pe care le-ați simțit vreodată și ați avut de-a face cu acest sentiment pentru câteva zile sau săptămâni. Ea va auzi acest lucru pentru prima dată și poate avea nevoie de ceva timp pentru a-și procesa sentimentele. Nu puteți controla modul în care va răspunde, nici nu ar trebui să încercați. În schimb, ascultați răspunsul ei și lăsați-o să conducă conversația.
  • Este nevoie de o cantitate imensă de curaj pentru a spune cuiva pe care le iubești. Fii mândru de tine.
  • Imagine intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubești Pasul 5
    6. Dacă nu vă puteți vedea reciproc în persoană, exprimați-vă sentimentele printr-un apel telefonic sau o scrisoare. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să așteptați să vă reuniți cu cineva care să vă exprime dragostea - dacă simțiți-o, lăsați-o afară. Care a spus, este greu de înțeles dintr-o scrisoare scurtă sau un mesaj text ce este rapid "te iubesc" înseamnă (este o glumă, serioasă, semi-gravă?) Deci, nu lăsa nici o îndoială. Ia timpul pentru a-ți exprima sentimentele într-un mod care nu lasă nici o îndoială în mintea ta iubei tale.
  • Lasă-o să știe că mai degrabă să vorbești cu ea în persoană, dar nu ți-ai mai păstra sentimentele ascunse.
  • Elaborați de ce ați început brusc să vă simțiți așa și nu-l puteți păstra în nici un fel. Dă-i sentimentul și backstoria.
  • Spuneți că nu aveți nevoie de un răspuns sau să răspundeți imediat, doar că aveți nevoie pentru a vă scoate din piept.
  • Metoda 2 din 3:
    Exprimându-ți dragostea prin cuvinte
    1. Imaginea intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubești Pasul 10
    1. Spune "te iubesc" Când vă simțiți în dragoste, nu pentru că credeți că tu "trebuie sa" spune-o. Unii oameni pot spune confortabil "te iubesc" de mai multe ori pe zi. Alții sunt mai rezervată, simțindu-se ca și cum ar putea să-și diminueze puterea și frumusețea. Oriunde vă cădeți, există o modalitate bună de a vă asigura că expresiile de iubire vin doar atunci când vreți cu adevărat.
    • Dacă vă exprimați dragostea se simte ca o povară asupra dvs., atunci trebuie să re-examinați cum vă simțiți de fapt despre ea. Sunt problemele dvs. cu cuvântul "dragoste" sau emoția iubirii?
  • Imaginea intitulată obține o fată
    2. Utilizați alte cuvinte pentru a vă exprima dragostea fără a spune mereu "te iubesc." Nu trebuie să fii un record rupt pentru a-ți exprima dragostea în mod regulat. Spunându-i că sunteți recunoscător pentru prezența ei, că sunteți încântați doar că sunteți în jurul ei, că o adorați sau orice alte sinonime pentru iubire va deveni punctul de a face ca cuvintele dvs. să pară să pară rote sau necredincios. Încerca:
  • "Sunt mai bun din cauza ta."
  • "Nu ma pot opri din a ma gandi la tine."
  • "Mă înșeli în mod nebun, și îmi place."
  • Utilizați termenii cutească pe care îi place, cum ar fi Darling, Dragă, Doll, etc.
  • Dacă oricare dintre voi puteți vorbi mai multe limbi, încercați zicală "te iubesc" Într-una din celelalte limbi.
  • Imaginea intitulată se încheie o conversație cu o fată 1
    3. Lasă-i să știe cât de mult apreciați ajutorul și sprijinul ei. Recunoașteți lucrurile mici pe care le face pentru dvs. și o lăsați să știe cât de cool este. Spune-i că sosul ei de spaghete este deosebit de bun în zilele în care este, și să o reamintesc cât de important a fost sprijinul ei când treceți prin vremuri grele. O modalitate excelentă de a vă exprima dragostea este să arătați că acordați atenție și sunteți apreciativ, făcându-i o mare parte din gândurile voastre. Vremurile bune includ:
  • După ce ai avut grijă de tine sau de tăiere în timpul unui timp greu.
  • Când te-ai simțit stresat și ești îngrijorat că l-ai luat pe ea.
  • Ocazional amintindu-se de treburile obișnuite sau de ajutor. Dacă vă împachetează masa de prânz în fiecare dimineață înainte de a lucra pentru dvs., asigurați-vă că o mulțumim pentru ea.
  • Imaginea intitulată își cere scuze într-o fată Pasul 7
    4. Oferiți-vă iertarea și rețineți vina voastră. Un cuplu iubitor este o echipă, obținându-se prin provocările vieții împreună, nu numai. Când țineți o greșeală asupra capului cuiva după ce și-a cerut scuze sau păstrați o greșeală pentru că o vina pentru vremuri grele, rupeți legătura. Dragostea este ușor de exprimat în iertare, așa cum arată că legătura dvs. este mai profundă decât o problemă sau o greșeală. Vina pe cineva pentru o problemă transformă lucrurile într-o mașină vs. scenariu.
  • Iertarea poate dura ceva timp și asta este în regulă. Ideea este că îți exprimi dragostea prin dorința ta de a privi greșelile cinstite, iubind persoana în întregime, defecte și toate.
  • Imaginea intitulată Spune-i unui tip pe care îl iubești Pasul 9
    5. Să fie deschise și cinstite în timpul argumentelor, în loc să se ascundă sau să adăpostească preocupările. Chiar și lupta cuplurilor iubitoare, și asta e în regulă. Ceea ce este mai important este cum te lupți. Vor fi întotdeauna probleme și diferențe, dar cuplurile iubitoare știu că obținerea lucrurilor în aer liber este mai importantă decât îngroparea sentimentelor pentru o zi ulterioară. În felul său, aceasta este o expresie a iubirii cu o fată - încrederea pe care o puteți fi sinceră și că aveți încredere în ea pentru a face același lucru.
  • Nu există nimic ca să faci ceva "Dovedește-ți dragostea." Dragostea nu este un împrumut sau o idee științifică - nu trebuie să fie dovedită.
  • Imagine intitulată face față unei prietene sau iubitului pas cu pasul 7
    6. O face parte din planurile și viitorul tău. Oamenii pe care îi iubești sunt o parte naturală a viitorului tău. Când vă închideți ochii, ea este acolo lângă dvs. și lăsându-i să știe că este o modalitate foarte bună de a-ți exprima dragostea fără a spune cuvintele. Acest lucru nu înseamnă că vă cartografiați fiecare detaliu de la căsătorie cu copiii - înseamnă doar că l-ați lăsat să știe că sunteți încântați să o păstrați în viața voastră.
  • "Dacă ne-am putea retrage împreună acum, unde vrei să mergi cu mine?"
  • Vorbește despre planurile dvs. de carieră și de viață, visează, scheme și planificați împreună, chiar dacă nu vine nimic.
  • Metoda 3 din 3:
    Exprimându-ți dragostea prin acțiuni
    1. Imaginea intitulată își cere scuze într-o fată Pasul 13
    1. Găsiți timp o dată pe zi să-i spuneți sau să-i arătați dragostea. daca tu Faceți un efort pentru a vă arăta dragostea O dată pe zi, fie cu o noapte bună "te iubesc" sau pur și simplu punerea pastă de dinți pe peria ei pentru ea, veți păstra relația puternică pentru o lungă perioadă de timp. Dacă sunteți îngrijorat să vă arătați afecțiunea, gândiți-vă doar la găsirea unei zile pe zi în care puteți. Chiar și un sărut extrem de pasionat este o modalitate foarte bună de a încetini timpul cu ea timp de o jumătate de secundă.
  • Imaginea intitulată își cere scuze într-o fată Pasul 10
    2. Arată afecțiunea fizică și vorbește despre nevoile celorlalți. Unii oameni nu te deranjează să se prăbușească nici o șansă pe care o primesc. Alții preferă să salveze momente intime pentru vremurile intime. Comunicarea este cea mai bună modalitate de a arăta afecțiunea și pentru a vă exprima dragostea într-un mod în care toată lumea este confortabilă. Acestea fiind spuse, ar trebui să vă simțiți confortabil exprimându-vă dragostea în public într-o capacitate:
  • Îmbrățișarea și / sau sarutul la revedere
  • Se țin de mâini
  • Lumina joshing în jurul, flirty împinge și împingând
  • Spunându-i că o iubești în jurul prietenilor sau străinii tăi.
  • Imagine intitulată Charm O fată Pasul 18
    3. Face puțin favoruri pentru ea, în special cele neașteptate. Completați una din treburile ei pentru ea sau ouă ouă pentru micul dejun în pat, duminică. Când o arăți că te gândești la ea când nu este o ocazie specială, ea va ști că o iubești fără să trebuiască să-l auziți.
  • Acest lucru este deosebit de important atunci când ea este stresată. Ce-ți poți scoate plăcuța pentru a-ți face viața mai ușoară?
  • Nu face aceste favoruri pentru a obține ceva în schimb - doar ca ei să o facă puțin mai fericită și să-ți arăți dragostea.
  • Imaginea intitulată are o relație lungă și fericită Pasul 6
    4. Utilizați nopți de date și mici ocazii pentru a vă sărbători dragostea. Luați timp și efort pentru a spula o culoare în viața voastră. Acest lucru nu înseamnă să-ți sufleți întregul salariu pe ea - înseamnă să renunți la timp în fiecare săptămână sau zi pentru cuplu timp. Când vă lăsați deoparte programul dvs. pentru a fi cu ea și petreceți împreună câteva ore fericite, mesajul este clar - îl iubiți, și sunteți dispus să-l exprimați.
  • O noapte de întâlnire poate fi scos și un film sau un restaurant fantezist. Poate că preferați să mergeți la camping, în curte sau în parcul național. Poate că vrei doar să mergi la un muzeu și să rătăcești câteva ore. Timpul și gândirea este partea importantă.
  • Deși nu o puteți face de fiecare dată, surprizele reprezintă o modalitate excelentă de a vă exprima dragostea într-o zi specială.
  • Amintiți-vă datele și evenimentele importante - Atenția față de relația dvs. în aceste zile face un impact mare. Din păcate, deci uitarea lor.
  • Imaginea intitulată Obțineți fostul dvs. pentru a vă place pasul 1
    5. Dă-i spațiului și timp liber pentru a fi ea însăși. Încredere și permițându-i să se distreze pe cont propriu este cheia unei relații puternice și sănătoase. Doar pentru că o iubești, nu înseamnă că trebuie să devii umbra ei. Dacă o iubiți cu adevărat, puteți să o eliberați fericiți, numărând în jos minutele până când se întoarce.
  • Când sunteți în afară, este bine să doriți să vorbiți sau să vă informați. Doar nu "planare" peste fiecare acțiune sau moment. Lăsați-o să se distreze și veți avea povesti bune pentru a le împărtăși când sunteți reunit.
  • Când știi că ești îndrăgostit, nu trebuie să fii gelos. Se va întoarce.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Să poată lua acest risc. Ea vă poate spune că te iubește și ea nu poate. Acest lucru nu înseamnă că nu te iubește sau nu va fi în viitor - înseamnă că nu este gata să o spună acum.
  • Dragostea este un cuvânt foarte puternic, găsiți ce înseamnă mai întâi pentru tine.
  • Respecta-te pe tine insuti! Gândi,"Orice fată ar fi norocoasă să mă aibă." Doar nu lăsa ego-ul tău să ajungă la tine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar