Cum să fii o femeie mai romantică unui bărbat

Cheia de a fi romantic la un om, este știind exact cât de mult îl vrei. Dacă nu sunteți sigur, nu veți putea să renunțați niciodată și să vă simțiți suficient de confortabil cu el să-i dați totul. Când vrei un bărbat, acel sentiment vine peste tine, ori de câte ori îl vezi, limbajul corpului tău se schimbă automat și tot ce faci, se va face cu pasiune. El vine acasă, vei dori să-i iei haina, doar să-l atingi și să stea destul de aproape să-l miroase. Veți dori să știți cum a fost ziua lui, pregătirea mesei sale va veni ca o încântare, pentru că veți dori să îl păstrați fericit, toate aceste lucruri sunt romantice.

  1. Imaginea intitulată Fii o femeie mai romantică la un bărbat pasul 1
1. Fii sincer cu el, dacă te-a supărat, lasă-l să știe, dar să încerce să nu strige, să vorbească despre asta, ca partenerii, sărut și să faci este foarte romantic, deci dacă vrei să fii mai romantic, unde lucrurile mici pot fi iertate face acest lucru.
  • 2. Lucruri simple, cum ar fi un masaj după muncă, este, de asemenea, romantic. Puteți obține uleiurile de la orice chimist sau magazine de terapie pentru acea atingere suplimentară. Deci, fă-te frumos, a lua un spațiu confortabil pentru el să se relaxeze, să rămână luminile sau să folosească lumânări, să-i pui pe o parte din muzica sau filmele sale preferate și să-i dai un masaj frumos lung, în timp ce sărute și să-l prindă din când în când , De asemenea, ați putea dori să șoptiți dulci "Nothings" Cuvinte pentru el.
  • Imaginea intitulată Fii o femeie mai romantică la un bărbat pasul 3
    3. Alerga-l o baie frumoasa si oferta de baie este un gand frumos. Permițându-vă amândoi să obțineți foarte intim. Spălați părul și frecați săpun peste tot pe piept.
  • 4. Ocazional, permiteți-i să se uite la sportul său preferat în dormitor și să încerce să fie interesat de joc, chiar dacă înseamnă să faci niște cercetări de mână înainte de a vă pregăti.
  • Imaginea intitulată este o femeie mai romantică la un bărbat pasul 5
    5. Fi de susținere, dacă este pasionat de ceva, să-l încurajeze, să știe dacă nu poate face asta, nimeni nu poate, sigilat cu un sărut.
  • Imaginea intitulată este o femeie mai romantică la un bărbat pasul 6
    6. Aranjați excursii romantice, pauzele de cabină, pauzele hotelului, pauzele orașului. redlemetays.Co.Marea Britanie și cumpara un cadou.Comhas idei minunate, de la croaziere de zi, la pauze de cabină, distracție și acțiune plină. Acest lucru nu trebuie să fie tot timpul, dar oferă prețuri foarte scăzute și au uimitor 1 pentru 2 oferte disponibile.
  • Imaginea intitulată este o femeie mai romantică la un bărbat pasul 7
    7. Așezați-vă în pat cu el și doar vorbiți sau jucați unul cu celălalt, fără distragerea tehnologiei.
  • Imaginea intitulată Fii o femeie mai romantică la un bărbat pasul 8
    8. Du-te pentru plimbări, este sănătos, gratuit și oferă timp de lipire mare.
  • Imaginea intitulată Fii o femeie mai romantică la un bărbat pasul 9
    9. Dacă el face sport sau este un divertisment, du-te la câteva dintre jocurile / congelii lui și se înveseli pentru el.
  • Imaginea intitulată Fii o femeie mai romantică la un bărbat pasul 10
    10. Iubiți-l fără sfârșit și lăsați-l să știe asta, de fiecare dată când poți, să nu te retragi din teamă că te poate răni, să-i dai totul, să rămână femeia pe care sa îndrăgostit, întotdeauna încercați să vă păstrați atractivă ori de câte ori este în jur , faceți lucrurile mici pe care le cunoașteți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar