Cum să fii indie

"Fiind indie" este despre o auto-reprezentare care evidențiază unicitatea ta. Aceasta înseamnă gândirea independentă, luarea deciziilor bazate pe propria dvs. busolă internă în loc să mergeți cu voci exterioare. Este mai mult decât ceea ce purtați și ce trupe ascultați - Indie este o cultură și o modalitate de gândire. Dacă doriți să îmbrățișați cultura indie, citiți mai jos pentru câteva sfaturi utile.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea atitudinii indie
  1. Imagine intitulată Fiți indie Pasul 1
1. Nu-mi pasă ce gândesc oamenii.De ce ar trebui tu oricum? Ați primit doar această viață să trăiți, așa că trăiți-o și vă petreceți viața în mod deschis, iubind lucrurile pe care le iubiți. Purtați lucrurile care arată cine sunteți, ascultați muzică care vă exprimă sufletul și nu acordați niciodată atenție lui Haters. Sunt doar supărați că nu se bucură de viața lor prea mult.
  • Imaginea intitulată Fiți Indie Pasul 2
    2. Apreciați lucruri noi sau uitate. Acesta este cu adevărat ceea ce este indie. Este vorba despre plăcerea lucrurilor și aprecierea lucrurilor neglijate sau care merită mai multă dragoste decât primesc. De la muzicieni mici care încearcă să treacă de filmele cu iubire (mai degrabă decât cu iubire), cultura indie este totul despre găsirea de diamant în dur.
  • Imaginea intitulată Fiți indie Pasul 3
    3. Fi independent. Ca și directorii de film Indie și muzicieni pe care îi admirați, asigurați-vă că abordați viața într-un mod independent. Faceți lucrurile care vă fac fericiți și nu vă fie frică să vă abateți de la normă. Vopsiți culorile părului ciudat pentru că vă place culoarea. Purtați haine care nu se potrivesc pentru că vă place cum se ciocnesc modelele. Ia un hobby care este considerat ciudat pentru că nu credeți că ar trebui să fie ciudat.
  • Imaginea intitulată Fiți Indie Pasul 4
    4. Nu simțiți nevoia de a avea o relație normală dacă nu doriți nici. Puteți rămâne total singur, data oriunde doriți (indiferent de ce societate ar crede), data mai mult de o persoană la un moment dat (atâta timp cât alții semnificativi sunt de acord) și asigurați-vă că vă mențineți independența în orice relație pe care o aveți.
  • Imaginea intitulată Fiți indie Pasul 5
    5. exprima-te. Actualizați-vă opiniile, lăsați-vă aspectul să vă exprime personalitatea individuală și să luați acțiuni în viața voastră care exprimă cine sunteți și despre ceea ce credeți. Dacă este extrem de important pentru dvs., angajații primesc tratament echitabil, voluntar cu organizarea drepturilor lucrătorilor. Dacă nu vă place să se întâmple ceva în țara dvs., să protesteze și să lucreze pentru a obține problemele dvs. la următorul vot.
  • Metoda 2 din 3:
    Intrarea în cultură
    1. Imagine intitulată Fiți Indie Pasul 6
    1. Au un gust discernământ. În cultura de masă, oamenii au tendința de a face ca lucrurile, deoarece toți ceilalți îi plac, nu pentru că sunt de fapt buni. În cultura indie, oamenii iau în serios calitate și va trebui, de asemenea. Oamenii pot avea, desigur, opinii diferite despre ceea ce este bun, dar ar trebui să evaluați lucruri noi pentru a vă gândi dacă credeți că sunt de fapt bune. Setați bara de standarde ridicată pentru muzică, alimente, îmbrăcăminte și orice altceva în viața dvs. (în special în ceea ce privește produsele de consum).
  • Imaginea intitulată Fiți indie Pasul 7
    2. Căutați atemporale, nu efemer. Cultura de masă tinde să fie cu adevărat la modă și cele mai multe lucruri care sunt populare vor fi considerate doar bune pentru o perioadă scurtă de timp. Ar trebui să căutați lucruri, atât trecuți, cât și prezenți, care au o calitate atemporală. Acesta este motivul pentru care muzica indie tinde să ia o mare influență de la muzica populară și de obicei trage de obicei de la 40s-70.
  • Imaginea intitulată Fiți indie Pasul 8
    3. Intra în muzică. Indie înseamnă etichetă de înregistrare independentă, la urma urmei. Nu mă deranjez cu o listă de trupe de indie binecunoscute pentru a asculta - există benzi noi cu sunete noi care ies tot timpul și pentru a vă spune ce să ascultați că ar înfrânge scopul. Fiind indie despre muzica este despre a fi deschis la lucruri noi.
  • Faceți o cercetare. Există multe servicii online, cum ar fi Pandora, YouTube sau Spotify, care vă vor permite să puneți în numele unui artist pe care îl bucurați și veți face recomandări pentru tine de noi artiști pentru tine de a asculta. Încercați lucruri noi și găsiți câteva benzi noi!
  • Capul în jos la magazinul dvs. de înregistrare locală, dacă există încă. Alegerea prin înregistrări timp de ore este modul în care predecesorii noștri și-au găsit muzica și există multe de spus pentru asta. Dacă sunteți destul de norocoși să aveți încă un magazin de înregistrări locale, deveniți patron.
  • Discutați cu prietenii dvs. despre muzică. Cea mai bună modalitate de a afla despre artiștii pe care vă veți bucura cu adevărat este să discutați cu alți oameni care iubesc muzica. Fiind indie este de a schimba idei noi și de a împărtăși lucruri noi - când găsiți o trupă pe care o doriți, împărtășiți-o cu prietenii dvs!
  • Implicați-vă în scena muzicii locale. Indiferent unde vă aflați, există oameni care joacă muzică în zona dvs. Aceasta este inima muzicii indie, și o modalitate excelentă de a se implica în comunitatea dvs. Dacă jucați singur muzică, găsiți oameni pentru a face sunete noi cu! Nu există o modalitate mai bună de a participa la cultura indie decât făcând muzica indie.
  • Nu vă faceți griji dacă gusturile dvs. sunt sau nu populare sau "Indie destul." Ascultați ceea ce vă place. Nu este "Master Indie Playlist" care ne spune ce melodii sunt răcoroase și care nu sunt.
  • Imaginea intitulată Fiți Indie Pasul 9
    4. Intrați în DIY. O parte din a fi indie este de a face lucrurile proprii și de a învăța noi abilități.
  • Luați interesele și hobby-urile existente la pasul următor. Dragostea de a mânca? Invata sa gatesti! Iubiți eșarfe și tricotaje? Învață să tricot! Într-adevăr în telefonul dvs. smartphone? Aflați mai multe aplicații! Informațiile sunt acolo pentru a se auto-educa, iar potențialul este nelimitat.
  • Nu vă fie frică să fiți creativi. Etichetele indie au fost întotdeauna cunoscute pentru noi tipuri de muzică care împinge limitele. Împingeți limitele în efortul dvs. creativ.
  • Ia-ți prietenii implicați și în DIY. Puteți completa mai multe proiecte ambițioase atunci când aveți ajutor! Construiți o grădină comunitară sau voluntar pentru o cauză pe care o aveți cu toții. Fiind indie, de asemenea, despre a face lucrurile împreună. Există multe organizații comunitare care se implică în zona dvs. locală.
  • Imaginea intitulată Fiți indie Pasul 10
    5. Expuneți-vă în mod constant la lucruri noi. Noi filme (de la noi directori!), cărți noi (sau vechi, neglijate), muzică nouă sau un aspect nou, ar trebui să fiți întotdeauna deschisi la lucruri noi. Chiar și filosofii și idei. Cultura indie este de a găsi lucruri de a iubi că oamenii au neglijat, uitat sau nu au avut șansa de a aprecia încă.
  • Metoda 3 din 3:
    Dressing indie
    1. Imaginea intitulată Fiți Indie Pasul 11
    1. Exprimați-vă cu dulapul dvs. Aproape ca și cum ai fi o panza albă goală și stilul tău este arta. Ce vrei să spui oamenilor? Indie este despre găsirea vocii tale și a fi mândră să vorbească.
    • Căutați haine de epocă pe care le doriți. Cuturile și amprentele mai vechi sunt adesea pierdute în timp, iar unele dintre ele merită să vă aducă înapoi!
    • Nu vă fie frică să purtați ceva ce credeți că este puțin nebun. Fiind indie este despre a fi tu! Dacă credeți că va arăta bine, dați-i o lovitură.
  • Imaginea intitulată Fiți Indie Pasul 12
    2. Stai departe de branduri mari și magazine. Vizitați magazinul dvs. local în schimb - veți economisi bani, ajutați pământul prin reciclare și găsiți comori pe care nu le-ați vedea niciodată la mall.
  • Imaginea intitulată Fiți indie Pasul 13
    3. Asigurați-vă comorile de accesorii. Bijuterii, ceasuri, pălării, eșarfe: toate sunt căi de exprimare. Căutați comori în călătoriile dvs., dar nu uitați că le puteți face singur! Accesoriile dvs. ar trebui să arate că au semnificație pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți indie Pasul 14
    4. Du-te pentru un aspect natural. Cultura indie tinde să se concentreze asupra unui aspect natural. Minimizați machiajul, purtați îmbrăcăminte în formă de organic (vârfuri curgătoare sau pantaloni de Willowy) și păstrați-vă părul să priviți grozav, dar cum ați fi rostogolit din pat sau ați venit de pe plajă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    DIY, un aspect deosebit de dezordonat, haine cu semne de pace peste tot nu sunt necesare. O să renunțe la mesajul greșit. Indie înseamnă independent, așa că aduceți tot ce este în exterior. Dacă vă place / închinați ceva, exprimați-l cu atenție. De asemenea, Geta YouTube canal la vlog.
  • Creșteți gradul de conștientizare ori de câte ori puteți face despre problemele pe care le aveți grijă.
  • Utilizați o persoană indie ca model de rol, dar vă permiteți să fiți propria persoană! Nu poți fi cu adevărat indie dacă ești o batjocură a cuiva care este.
  • Gândiți-vă la lucrurile pe care le cumpărați și de unde vin. Petreceți bani în economia dvs. locală sau cu companii care folosesc practici de afaceri, vă simțiți confortabil.
  • Fi crafty! Există bani mari în vânzarea meșteșugurilor indie pe site-uri precum Craigslist sau Etsy.
  • Reciclați. Este economic, bun pentru mediul înconjurător și te face super cool. Modificați sau dați haine vechi, faceți meserii din lucruri care sunt altfel junk și gândiți-vă la noi modalități de utilizare a elementelor neutilizate.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Hainele pe care le considerați reprezintă personalitatea dvs.
    • Ceva de scris lucrurile în jos. Va trebui să luați note.
    • Un aparat foto. Indiile iau multe imagini.
    • Un dispozitiv de ascultare a muzicii.
    • O minte deschisă și un spirit angajat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar