10 Moduri inteligente de a întreba pe cineva dacă le place prietenul tău

Când prietenul tău are o nouă zdrobire, probabil știi totul despre asta. Vorbind, trimiterea textului și gushing despre ei tot timpul este total normal - dar luând următorul pas ar putea să se simtă puțin înfricoșător pentru prietenul tău. Folosind aceste sfaturi și trucuri, puteți fi un bun prieten prin punerea pe pălăria de detectiv și văzând dacă sentimentul este reciproc.

Pași

Metoda 1 din 10:
Fi drept în sus.
  1. Imaginea intitulată Întreabă pe cineva dacă le place prietenul tău Pasul 1
1. Este cel mai simplu mod de a da seama dacă cineva îi place prietenul tău. Asigurați-vă că obțineți permisiunea prietenului dvs. înainte de a vorbi cu zdrobirea lor. Dacă prietenul tău este bine cu ea, pur și simplu mergeți până la zdrobirea prietenului tău și pune întrebarea. Încercați să o faceți în mod privat, astfel încât ei nu se simt ca și cum ar fi la fața locului.
  • Ai putea cere pur și simplu: "Hei, îți place Breanne?"
  • Țineți minte că pasiunea prietenului tău ar putea fi prea timidă pentru a-ți recunoaște sentimentele, așa că ar putea spune nu, chiar dacă nu înseamnă asta.
Metoda 2 din 10:
Trimiteți un text rapid.
  1. Imaginea intitulată Întreabă pe cineva dacă le place prietenul tău Pasul 2
1. Utilizați această opțiune mai puțin invazivă dacă persoana este puțin timidă. Pasiunea prietenului tău s-ar putea simți mai bine să-și admită sentimentele dacă le tragi un text sau dm. Dacă aveți numărul lor, întrebați-i pe cine au o pasiune sau dacă îi plac prietenul.
  • Trimiteți un text simplu cum ar fi: "Hei, aveți o pasiune pe oricine?"
  • Dacă răspunsul este da, puteți transmite vestea bună prietenului dvs! Dacă răspunsul nu este, puteți să vă convingeți încet, dar sigur că prietenul vostru să-și pună priveliști pe altcineva.
Metoda 3 din 10:
Dă un indiciu.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă pe cineva dacă le place prietenul dvs. pasul 3
1. Menționați ocazional că prietenul dvs. crede că zdrobirea este drăguță. Nu trebuie să-i vărsați pe toți secretele prietenilor dvs. (cum ar fi cum scriu despre zdrobirea lor într-un jurnal în fiecare noapte), dar puteți da zdrobirea. Pune-ți prietenul pe radarul lor spunând ceva de genul:
  • "Probabil că deja știți acest lucru, dar Jessica crede că ești drăguț."
  • "Ai vorbit cu Brian în ultima vreme? Cred că o place să te placă."
Metoda 4 din 10:
Întrebați despre viața lor de dragoste.
  1. Imaginea intitulată cere cineva dacă le place prietenul tău Pasul 4
1. Întrebați dacă se întâlnește cu cineva pentru a obține o citire a situației. Dacă vorbesc cu cineva sau se află cu altcineva, probabil că puteți spune că nu vă place prietenul dvs. Dacă ei clarifică faptul că sunt singuri, totuși, prietenul tău are încă o șansă!
  • Spune ceva de genul: "Deci, întâlnești pe cineva?"
  • Sau: "Cum a fost viața de dragoste în ultima vreme?"
Metoda 5 din 10:
Vezi dacă caută o relație.
  1. Imaginea intitulată Întreabă pe cineva dacă le place prietenul tău Pasul 5
1. Dacă zdrobirea prietenului tău este unică, ar putea fi la alegere. Puneți-le câteva întrebări pentru a vedea dacă caută pe cineva până acum sau dacă nu sunt foarte interesați. Dacă sunt deschise pentru o relație, prietenul dvs. are încă o șansă!
  • Spune ceva de genul: "Ai fost singur pentru o vreme acum. Căutați o nouă prietena?"
  • Sau, am auzit că tu și prietenul tău s-au despărțit. Luați o pauză de la scena de dating pentru o vreme?"
Metoda 6 din 10:
Întrebați dacă au un tip.
  1. Imaginea intitulată Întreabă pe cineva dacă le place prietenul tău Pasul 6
1. Tipul cuiva este o perspectivă asupra celor care ar putea. Dacă pasiunea prietenului tău descrie prietenul tău la un tee, probabil că sunt un meci bun! De asemenea, puteți întreba despre persoanele pe care le-au dat în trecut pentru a obține o mai bună citire pe cine ar putea.
  • Întrebați ceva de genul: "Aveți un tip?"
  • Sau, "Ce fel de oameni vă întâlniți în mod normal?"
Metoda 7 din 10:
Vezi dacă au o pasiune pe oricine.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă pe cineva dacă le place prietenul dvs. pasul 7
1. Cereți-i lui Crush-ul prietenului tău dacă le place prietenul tău. Încercați să întrebați zdrobirea prietenului dvs. pe care le place sau despre care se uită chiar acum pentru a obține o citire a situației. Nu-l împingeți prea tare sau ați putea fi puțin evident.
  • Spune ceva de genul: "Ai o pasiune pe oricine?"Sau," cine vă place?"
Metoda 8 din 10:
Da o ipotetică despre cine au dat.
  1. Imaginea intitulată Întreabă pe cineva dacă le place prietenul tău Pasul 8
1. Este o modalitate foarte bună de a întreba dacă le place prietenul tău în timp ce se află Lowkey. O expresie într-un mod care face să pară total nebun. Îl puteți păstra lowKey în timp ce încă primește un răspuns direct din zdrobirea prietenului tău. Încercați să nu faceți acest lucru evident și spuneți ceva de genul:
  • "Dacă ați avut absolut să vă întâlniți unul dintre prietenii mei, cine ați alege?"
  • "Dacă ați fi trebuit, care dintre prietenii mei ați cere o dată la o întâlnire?"
Metoda 9 din 10:
Întrebați dacă doresc numărul prietenului dvs.
  1. Imaginea intitulată Întreabă pe cineva dacă le place prietenul tău Pasul 9
1. Fii un bun Wingman prin stabilirea celor două dintre ele. Consultați mai întâi prietenul dvs. pentru a vă asigura că este în regulă. Apoi, oferiți-vă la textul prietenului dvs. să zdrobească numărul prietenului dvs., astfel încât să se poată petrece mai târziu. Dacă spun da, este un semn bun!
  • Spune ceva de genul: "Hei, aș putea să vă dau numărul lui Taylor dacă doriți."
  • Prietenul tău ar putea fi jenat de acest lucru la început, dar ei vor fi recunoscători mai târziu când primesc un text distractiv de la zdrobirea lor.
Metoda 10 din 10:
Complimentați-vă prietenul.
  1. Imaginea intitulată Întreabă pe cineva dacă le place prietenul tău Pasul 10
1. Dacă pasiunea lor este de acord, este un semn minunat! Încercați să vă plimbați cât de răcoros sau minunat prietenul dvs. este atunci când zdrobirea lor este în jur. Îți poți complimenta munca școlară, costumul lor sau cum sunt. Încercați ceva de genul:
  • "Elaine poartă întotdeauna cele mai tare costume la școală."
  • "Este nebun cum este inteligent James. Probabil e cel mai deștept tip din școala noastră."

sfaturi

Pasul prietenului tău ar putea să nu vrea să vorbească despre sentimentele lor cu tine dacă sunt timizi. Prietenul tău ar putea avea mai mult noroc întrebându-se pe cont propriu.
  • Dacă zdrobirea prietenului tău nu-i place înapoi, le poți spune ușor că ar putea dori să găsească pe cineva nou să se zdrobească.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar