Cum să afli dacă cineva are o pasiune asupra ta

Când vă place cineva, poate fi greu să nu vă întrebați dacă și ei au o pasiune pe tine. Din fericire, dacă știți ce să căutați, este posibil să puteți ridica semne că le place înapoi!

Pași

Metoda 1 din 3:
Observarea limbajului corpului
  1. Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o pasiune asupra dvs. Pasul 1
1. Luați notă de contactul cu ochii grei. Dacă se uită în mod constant la tine, sau în direcția voastră, poate fi pentru că au o pasiune asupra voastră. Încercați să acordați atenție diferenței dintre o stare normală atunci când aveți o conversație față de o strălucire mai intensă și mai ușoară. O mulțime de contact cu ochii este o modalitate de a încerca să vă dobândească interesul și să-i observați.
  • Când îi prindeți că vă uitați la voi, vedeți dacă se preface că se uită în altă parte. Acesta este un semn bun că au o pasiune.
  • Încercați să ieșiți din vedere pentru a vedea dacă se mișcă într-un fel în care vă pot vedea din nou. De exemplu, dacă voi doi vorbesc într-un grup de oameni, stați în spatele cuiva, astfel încât să nu vă poată vedea. Apoi, urmăriți-vă dacă se poziționează într-un nou loc care le permite să vă vadă.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o pasiune asupra dvs. Pasul 2
    2. Vedeți cât de aproape ajunge la tine. Dacă încearcă să stea aproape de tine la petreceri sau se află lângă tine la prânz, șansele sunt că au o pasiune majoră asupra ta. Acesta este modul lor de a ajunge la fel de aproape fizic de tine, deoarece pot pentru a exprima modul în care se îngrijesc și se bucură de tine.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o pasiune asupra dvs. Pasul 3
    3. Uită-te la gesturile mâinii. Oamenii își exprimă emoțiile cu limbajul corpului lor și care include mâinile. Fetele sunt cunoscute pentru a-și răsturna părul sau ating ușor umărul sau mâna persoanei pe care le zdrobesc. Băieții tind să vorbească mai mult cu mâinile când vorbeau cu fetele pe care le au o pasiune pentru că sunt încântați.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o pasiune asupra dvs. Pasul 4
    4. Acordați atenție unui comportament ciudat. Dacă se rochie în jurul tău, râd necontrolat pentru aproape nici un motiv, nu te pot uita în ochi, sau să fiți foarte multe, apoi aveți răspunsul dvs. Acestea sunt toate semnele de poveste ale unei persoane care se zdrobeste.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o pasiune asupra dvs. Pasul 5
    5. Vedeți dacă își reflectă comportamentul. Un semn comun de atracție poate fi afișat prin imitație. Când oamenii fac acest lucru, ei nici măcar nu-i dau seama. Urmăriți pe cineva care folosește cuvinte comune sau prindeți fraze pe care le spuneți sau vorbiți despre lucruri care vă interesează mai mult cu dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Vizionând semne evidente
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o pasiune asupra dvs. Pasul 6
    1. Observați dacă vă urmează pe social media. Un indicator mare pe care cineva îl este în totalitate în tine este verificând dacă persoana respectivă a ajuns la dvs. prin intermediul social media. Aceasta înseamnă că cineva se gândește la tine când nu ești împreună și dorește să afli mai multe despre viața ta personală.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o pasiune asupra dvs. Pasul 7
    2. Urmăriți mesajele text care nu au nici un sens real. Dacă vă trimit un mesaj text doar pentru a vedea ce faceți sau vă textează toată ziua, atunci probabil că nu vă pot scoate din minte. Comunicarea constantă este un semn clar că au o pasiune asupra ta.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o pasiune asupra dvs. Pasul 8
    3. Urmăriți-vă pentru tachinarea blândă. Dacă cineva are o pasiune asupra ta, pot să se distreze cu ușurință de tine, să nu-ți rănești sentimentele, ci să te facă să zâmbești. Aceasta este o metodă comună de flirt.
  • Împreună cu tachinarea, urmăriți conversații amuzante. Șansele sunt, vor încerca să păstreze conversațiile ușoare și amuzante pentru a vă duce să râdeți, dacă au o pasiune asupra dvs.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o pasiune asupra dvs. Pasul 9
    4. Căutați un aspect curățat. Poate fi greu să spui dacă cineva încearcă întotdeauna să se uite cel mai bine, sau dacă este pentru tine. Dacă sunteți prieteni de pe Facebook, încercați să vă uitați la fotografiile lor pentru a obține un sentiment de aspectul lor atunci când voi doi nu sunteți în jurul valorii. Dacă se pare că încearcă să se uite la cele mai bune decât în ​​jurul tău, atunci știi că încearcă să te impresioneze.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o pasiune asupra dvs. Pasul 10
    5. Urmăriți cadouri speciale. Dacă cineva se oprește la un magazin, vă place să vă cumpărați un cadou special sau vă surprinde puțin, atunci este un semn al unei zdrobi. Vor să te facă fericiți cu micul lor gesturi de afecțiune și să-ți arăți că le pasă.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o pasiune asupra dvs. Pasul 11
    6. Vedeți cât de disponibili sunt pentru dvs. Dacă cineva este întotdeauna dispus să-și petreacă timpul cu tine și nu pierde nici o șansă să te vadă, atunci poți fi sigur că au o pasiune asupra ta. Urmăriți-vă pentru a vedea dacă aceștia participă la aceleași partide ca tine sau anulează alte planuri de a sta cu tine.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o pasiune asupra dvs. Pasul 12
    7. Acordați atenție complimentelor. Dacă cineva se sfărâmă pe tine, fii gata pentru complimente despre chiar și cele mai mici schimbări pe care le faci. Cineva care vă place să observați când veți obține o tunsoare sau cumpărați o nouă pereche de pantofi și vă vor informa despre noua nouă schimbare cu un compliment.
  • Metoda 3 din 3:
    Punând întrebări
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o pasiune asupra dvs. Pasul 13
    1. Aflați ce spune acea persoană despre dvs. prietenilor. Dacă vorbește foarte mult despre prietenii sau familia lui sau îți aduce numele de ori de câte ori primește o șansă, el poate avea o pasiune asupra ta. Vă arată că sunteți întotdeauna în mintea lui și nu vă poate ajuta decât să vorbiți despre dvs. Dacă aveți ocazia, încercați să întrebați întrebările prietenilor săi despre ceea ce spune când nu sunteți în jur. Iată o modalitate de a vă întreba:
    • "Știți dacă se întâlnește cu cineva? Nu l-am auzit niciodată spunând nimic și sunt doar curios."
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o pasiune asupra dvs. Pasul 14
    2. Adresați-vă prietenilor ce cred ei. Prietenii tăi sunt resurse excelente pentru a vă întoarce, pentru că au observat sau au auzit lucruri pe care nu le aveți. Întreabă-i dacă l-au văzut să-ți dau niște străluciri sau dacă vorbește despre tine când nu ești în jur. Prietenii tăi ar trebui să vă dea adevărul cinstit.
  • "Știți dacă îi place pe cineva? Ai auzit ceva despre cine este în?"
  • "L-ai observat că acționează diferit în jurul meu? Crezi că mă tratează ca un prieten sau ceva mai mult?"
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva are o pasiune asupra dvs. Pasul 15
    3. Fi direct și întrebați-l. Una dintre cele mai bune modalități de a afla cum se simte cineva este să adune curajul și să întrebe. Poate fi un lucru dificil de făcut, pentru amândoi, dar este singurul mod în care veți ști sigur. Iată câteva modalități prin care puteți întreba:
  • "Hei, m-am întrebat ceva în ultima vreme. Îți place mai mult decât un prieten?"
  • Dacă vă place înapoi, ați putea spune, "Am vrut să vorbesc cu tine despre ceva. Am o pasiune pe tine si ma intrebam daca simtiti in acelasi fel?"
  • Ajutor de conversație

    Vorbind cu prietenii dvs. pentru a afla dacă cineva se sfărâmă asupra dvs

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Vorbind cu cineva care se poate zdrobi pe tine

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cineva ar putea să vă placă dacă spun multe informații despre ei. Ei ar putea încerca să vă aducă pentru a afla mai multe despre ele.
  • Stai cu potențialul tău pasi o dată într-o vreme. Să se cunoască mai bine unul pe celălalt.
  • Dacă nu puteți face acest lucru de lucru de relație, poate încercați doar să fiți prieteni.
  • Dacă zdrobirea ta te atinge ori de câte ori pot, este un semn imens pe care îl iubesc.
  • Dacă nu vă place persoana care se sfărâmă asupra dvs., nu le conduceți. Poate să-și rănească sentimentele.
  • Nu fiți nemulțumiți de pasiunea dvs. potențială atunci când el sau ea este în jurul tău.
  • Fii tu însuți când ești în jurul lor.
  • Încercați să le duceți să vărsați informații printr-un joc de partid ca adevărul sau îndrăzni. Asigurați-vă că întrebați prietenului dvs. să o facă pentru dvs. și este mai bine dacă nu sunteți în joc, astfel încât să dea un răspuns.
  • Dacă vă aflați în mod constant privindu-vă că încercați să vă fixați privirea pe un prieten, astfel încât ei să nu suspecteze nimic. Încercați să nu vă spălați ușor și încercați să acționați normal dacă nu doriți să aflați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar