Cum să afli discret dacă cineva pe care îl știi este gay

Sexualitatea cuiva este personală, deci este important să respectăm intimitatea lor. Cu toate acestea, ați putea dori să știți dacă o persoană este gay, deoarece sunteți interesat să le întâlniți sau doriți să-i sprijini ca prieten. Fiind deschis cu ei poate fi înfricoșător, așa că probabil că vă simțiți cu adevărat nervos. În timp ce nu puteți spune dacă cineva este homosexual de modul în care arată, le puteți observa să vadă dacă sunt interesați de același sex. Cu toate acestea, trebuie să vorbiți cu ei dacă doriți să fiți sigur. Dacă sunteți interesat să le întâlniți, începeți să le cereți să stea ca prieteni, astfel încât să le cunoașteți mai bine.

Pași

Metoda 1 din 3:
Observând comportamentul lor
  1. Imaginea intitulată Discreptly Aflați dacă cineva pe care îl cunoașteți este homosexualul 1
1. Ascultați cum comentează apariția altora. Oamenii care sunt homosexuali sau bisexuali sunt mai probabil să observe și să complimenteze oamenii care sunt același sex ca ei. Să acorde o atenție atunci când persoana vorbește despre oameni să vadă ce sex au tendința de a se concentra. În plus, luați în considerare tipurile de comentarii pe care le fac, cum ar fi opiniile despre apariția persoanei.
  • De exemplu, prietenul tău de tip ar putea spune lucruri cum ar fi: "Ai văzut abs abs?"Sau" Arată minunat într-un costum."
  • Rețineți că acest lucru nu înseamnă că persoana este gay!
  • Imaginea intitulată discret aflați dacă cineva pe care îl cunoașteți este homosexualul 2
    2. Luați în considerare relațiile anterioare ale persoanei și zdrobite. Este posibil ca persoana să fie bisexuală și pot fi chiar gay, dar nu sunt gata să iasă. Cu toate acestea, indicarea interesului față de sexul opus este de obicei un semn că cineva este drept. Pentru a da seama dacă sunt interesați de sexul opus, considerați cine datează de obicei, cine au avut o pasiune și care sex au tendința de a compliment.
  • De exemplu, un tip care se bucură de fete este probabil drept, deși poate fi bisexual.
  • Imaginea intitulată Discreptly Aflați dacă cineva pe care îl cunoașteți este homosexualul 3
    3. Observați dacă ei folosesc "ei" atunci când vorbesc despre date sau zdrobește. Dacă se întâlnesc pe cineva care este același sex ca ei, ar putea folosi pronumele "ei", astfel încât oamenii să nu-și dau seama că sunt gay. Ascultați cum vorbesc despre datele lor pentru a da seama dacă au tendința de a spune "ei."Dacă o fac, ați putea dori să le vorbiți cu privire la identitatea lor sexuală.
  • Ar putea spune: "Data mea a mers bine aseară. Au fost cu adevărat interesante și sper că vor spune "da" la o a doua dată!"
  • Țineți minte că ar putea fi folosind pronumele "ei", pentru că este pronumele preferate ale datei lor. Nu faceți ipoteze până când nu vorbiți cu ei.
  • Imaginea intitulată Discreptly Aflați dacă cineva pe care îl cunoașteți este homosexualul 4
    4. Ia în considerare dacă nu vorbesc niciodată despre viața lor de dragoste. Dacă cineva este în dulap, ar fi greu pentru ei să vorbească despre viața lor de dragoste. S-ar putea să fie nervos că cineva își va da seama că sunt gay, pe care ar putea să nu fie pregătiți. Fiți deschisi cu ei despre viața proprie, apoi întrebați-vă despre a lor. Dacă nu vor să se deschidă, nu îi împingeți să împărtășească mai mult decât sunt pregătiți.
  • Ai putea spune: "L-am văzut pe tipul ăsta în ultima vreme și cred că relația noastră are un viitor. Cum merge viața ta de întâlnire?"
  • Din nou, acest lucru nu înseamnă că sunt gay.
  • Imaginea intitulată Discreptly Aflați dacă cineva pe care îl cunoașteți este homosexualul 5
    5. Evitați să faceți ipoteze bazate pe aspectul, stilul sau vocea lor. În trecut, oamenii au crezut mitul că ai putea recunoaște o persoană homosexuală, uitându-se la fața lor, observându-le stilul, urmărindu-le, sau ascultând vocea lor. Cu toate acestea, niciunul nu este adevărat! Atât oamenii homosexuali cât și cei drepți pot arăta, rochia și sunetul însă ei doresc. Ignorați stereotipurile pe care le vedeți în mass-media, deoarece nu sunt adevărate.
  • De exemplu, un tip își poate picta unghiile și nu poate fi gay. În mod similar, o fată poate prefera o tunsoare bazată și să nu fie o lesbiană.
  • În plus, băieții drepți pot avea voci ridicate la fel ca fetele drepte pot avea voci adânci.
  • Metoda 2 din 3:
    Vorbind cu ei
    1. Imaginea intitulată discret aflați dacă cineva pe care îl cunoașteți este homosexualul 6
    1. Aduceți subiectul sexualității pentru a începe conversația. Discutați despre o carte, film, emisiune TV sau eveniment curent care este legat de sexualitate. Distribuiți gândurile dvs. LGBTQ + pozitive pe acest subiect. Apoi, ascultați când împărtășesc gândurile lor.
    • S-ar putea să spuneți: "Mi-a plăcut cu adevărat noul videoclip al lui Taylor Swift pentru că" trebuie să vă liniștiți!"Mi-a făcut să port brățara mea de curcubeu astăzi. Ceea ce ai crezut?"
  • Imaginea intitulată Aflați în mod discret dacă cineva pe care îl cunoașteți este homosexualul 7
    2. Exprimați-vă sprijinul pentru comunitatea LGBTQ +. Dacă sunteți în afara dulapului, spuneți-i că sunteți mândru de identitatea dvs. sexuală. Dacă sunteți un aliat, spuneți-le că sprijiniți comunitatea. Apoi, vezi cum răspund.
  • Spune: "Am ieșit la familia mea anul trecut și a fost atât de greu! Dar este atât de mare încât să-mi împărtășesc adevărul cu toată lumea și sunt mândru de cine sunt "sau" cred că este important ca toată lumea să se simtă acceptată, așa că sunt aliat pentru comunitatea LGBTQ +. Dacă lucrăm împreună, putem crea o schimbare reală."
  • Image denumită discret aflați dacă cineva pe care îl cunoașteți este homosexualul 8
    3. Întrebați-le direct dacă sunt homosexuali dacă par deschisi să vorbească despre asta. Dacă persoana pare a fi încântată să vorbească despre problemele LGBTQ +, ele nu vor fi ofensate dacă întrebați dacă sunt gay. Să fie direct și la punctul atunci când întrebați. Apoi, respectați răspunsul lor, chiar dacă declin pentru a răspunde.
  • Spuneți: "Ați întrebat vreodată sexualitatea?"Sau" identificați ca homosexual?"
  • Imaginea intitulată discret aflați dacă cineva pe care îl cunoașteți este homosexualul 9
    4. Lăsați persoana să iasă în termenii lor. Este important să vă amintiți că nu este adevărat afacerea dvs. dacă cineva este homosexual sau nu. Dacă nu vor să vă împărtășească cu dvs., lăsați-o să plece. În mod similar, păstrați-l pentru tine dacă mărturisesc că sunt gay. Lăsați-i să decidă cine știe și cine nu.
  • Nu presiune pe cineva să împărtășească dacă nu sunt gata.
  • Dacă cineva vă întreabă dacă persoana este homosexuală, spuneți: "Dacă vă întrebați despre sexualitatea lor, de ce nu le întrebați?"
  • Imaginea intitulată Aflați discret dacă cineva pe care îl cunoașteți este pasul homosexual 10
    5. Evitați să întrebați alte persoane despre sexualitatea persoanei. În timp ce ați fi nervos în legătură cu ei, nu este bine să discutați despre sexualitatea lor cu alte persoane. Acest lucru este bârfe și poate începe zvonurile care nu sunt adevărate. Nu vorbiți cu altcineva despre sexualitatea acestei persoane.
  • De exemplu, nu întrebați: "Credeți că Todd este gay?"
  • Metoda 3 din 3:
    Întrebându-le la o dată
    1. Imaginea intitulată Discreptly Aflați dacă cineva pe care îl cunoașteți este pasul homosexual 11
    1. Cereți-i să iasă ca prieteni dacă sunteți interesat să le întâlniți. Probabil că sunteți dornici să-i cunoașteți ca partener, așa că cereți-i să stea ca prieteni ar putea părea ca un pas înapoi. Cu toate acestea, este de fapt o modalitate foarte bună de a le cunoaște și de a afla dacă sunt deschise la întâlniri. Invitați-i să facă ceva ca prieteni și să-l folosească ca o oportunitate de a construi o bază pentru o relație.
    • Spune: "Doriți să jucați Mini Golf în această vineri?"Sau" Am auzit că vă place muzica live. Doriți să mergeți să vedeți această bandă locală cu mine?"
  • Imaginea intitulată Discreptly Aflați dacă cineva pe care îl cunoașteți este GAY PASUL 12
    2. Să le cunoașteți, petrecând mai mult timp cu ei. Cereți-i să facă mai multe lucruri împreună, astfel încât să le puteți cunoaște mai bine. În plus, textul sau sunați-le adesea pentru a ajuta relația dvs. să crească. Așa cum faceți acest lucru, fiți deschisi despre sexualitatea voastră și ascultați cum vorbesc despre a lor.
  • Cereți-i să facă lucrurile ca să iasă la cină, să vadă un film sau să meargă bowling.
  • Spuneți lucruri precum ", am știut că mi-a plăcut fetele de când aveam 12 ani și am dezvoltat o pasiune pe o fată în clasa mea de dans. Ai avut vreodată o pasiune pe o fată?"
  • Imaginea intitulată Discretly Aflați dacă cineva pe care îl cunoașteți este pasul homosexual 13
    3. Flirtează cu ei după ce ați ajuns să le cunoașteți puțin. Începeți prin a le oferi mici complimente pentru a vedea cum răspund. Dacă par să fie receptive, încercați un pseudonim drăguț pentru a vedea dacă ei le place. În cele din urmă, obțineți puțin mai aproape de ele fizic.
  • S-ar putea să spuneți ceva de genul: "Arăți atât de minunat astăzi! Această cămașă este într-adevăr măgulitoare pe tine, "sau" de fiecare dată când vă văd că umblați în cameră tot ce pot face este să zâmbesc."
  • Avertizare: Doar asigurați-vă că respectați limitele lor și întoarceți-vă dacă se ridică, trageți departe sau înfășurați-vă brațele în jurul lor.

  • Imaginea intitulată Discreptly Aflați dacă cineva pe care îl cunoașteți este pasul homosexual 14
    4. Invitați-le la o întâlnire dacă credeți că ar putea fi deschise. După ce ați ajuns să le cunoașteți foarte bine, decideți dacă ele par deschise pentru a întâlni pe cineva de același sex. Dacă o fac, mergeți mai departe și întrebați-le la o întâlnire reală. Puteți face acest lucru în persoană, prin text sau ca parte a unui gest romantic.
  • Spune: "Timpul petrecut cu tine a fost atât de mare! Ați fi interesat să mergeți la o întâlnire? Dacă nu, asta e totul în regulă, și sunt fericit să fiu prietenul tău."
  • Ați putea, de asemenea, să scrieți text ", cunoașterea în ultimele luni a fost uimitoare. Vrei să încerci o dată? Dacă nu, suntem încă în noaptea de joc."
  • Ai putea trimite flori cu o notă care spune: "Doriți să aveți o primă întâlnire cu mine? Dacă da, trimiteți-mi o imagine a florilor. Dacă nu, prietenia noastră poate continua ca și cum nu sa întâmplat nimic."
  • Imaginea intitulată discret aflați dacă cineva pe care îl cunoașteți este GAY Pasul 15
    5. Face față respingerii prin sărbătorirea și conectarea cu prietenii. Probabil că veți dezvolta sentimente pentru oamenii care nu sunt în tine. În timp ce toată lumea trece prin aceasta, se poate simți deosebit de dureroasă când se pare că toată lumea pe care o place este dreaptă. Dacă vă respingeți, amintiți-vă că nu este vorba despre dvs., deci nu există nici un motiv să vă îndoiți cât de minunat sunteți. În schimb, amintiți-vă că sunteți o persoană uimitoare care este demnă de iubire, apoi petreceți timp cu prietenii dvs. pentru a vă ridica.
  • Nu vă fie frică să vă puneți din nou acolo! Ieșiți și întâlniți niște oameni noi. În curând, veți găsi pe altcineva care vă prinde ochiul.
  • sfaturi

    Din moment ce sexualitatea este un spectru, este posibil ca persoana să nu se simtă drept sau gay. Asta e totul în regulă! Nu vă faceți griji că le puneți într-o cutie.
  • Nu le tratați diferit, indiferent de ce răspuns vă dau. Sunt încă aceeași persoană!
  • Țineți minte că prietenul tău nu trebuie să-ți spună dacă sunt gay. Respectați nevoile și preferințele acestora.
  • Avertizări

    Dacă prietenul tău vă spune că sunt gay, nu le bombardează cu întrebări personale. Lăsați-i să împărtășească ceea ce sunt gata să vă spună.
  • Dacă cineva este deschis cu tine despre sexualitatea lor, nu înseamnă că sunt confortabil cu alte persoane care știu. Nu le-ar fi făcut pentru că le-ar putea pune într-o situație incomodă sau periculoasă.
  • Nu încercați niciodată să schimbați sexualitatea cuiva și să nu le spuneți că credeți că este greșit. Dacă vă pasă de ele, veți respecta cine sunt.
  • S-ar putea supăra la tine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar