Cum să determinați dacă un tip este nervos în jurul vostru pentru că vă place

Băieții sunt confuzi, să spună cel puțin. Este atât de greu să-ți dai seama dacă te plac, și te poate conduce nebun, fără să știi adevărul. Un tip particular de tip care este dificil de decodificat este tipul nervos / timid. În timp ce există indicii utile în cunoașterea dacă vă place, totul depinde de tip.

Pași

Metoda 1 din 3:
Observând comportamentul său
  1. Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău, pentru că îți place pasul 1
1. Acordați atenție atitudinii sale. Dacă vorbiți cu el online, observați dacă este încrezător și vorbind, apoi vedeți dacă este același mod în persoană. Dacă vă place, șansele vor fi nervoase / timide când sunteți chiar în fața lui.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău pentru că îți place pasul 2
    2. Observați cine inițiază conversația. Dacă vorbiți cu el online, luați notă de cine începe majoritatea conversațiilor. Dacă este el, este un semn bun că vă place.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău, pentru că îți place pasul 3
    3. Urmăriți emoticoanele. Aceste zile oamenii aruncă emoticoane tot timpul. De obicei, este o bună indicație despre el, dacă vă trimite în mod regulat fețele zâmbitoare. Dacă sunteți flatat, trimiteți o față zâmbitoare înapoi. Poate să-i dau curajului să te întrebe.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău, pentru că îți place pasul 4
    4. Așteptați contactul. Când un tip încearcă să te atingă într-un mod casual, acesta este un bun indicator că te place. Feriți-vă de băieții înfiierși care pot încerca să vă atingă în moduri inadecvate.Dacă se face corect, atunci zâmbiți și păstrați conversația care curge.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău, pentru că îți place pasul 5
    5. Urmăriți cu showboat. Unii bărbați vor lua traseul primar și vor încerca să vă impresioneze cu faptele lor. Chiar și tipul nervos se poate împrăștia o poveste pentru tine. Observați dacă încearcă să vă atragă atenția cu o poveste despre el "salvând pe Marea Otters de pe Pacificul de Sud" sau cum "tatăl său a jucat în Fleetwood Mac."
  • Vor merge de obicei pentru ceva mic, cum ar fi "Da, joc chitara electrică" sau "ați văzut atingerea mea vineri?"
  • Dacă le placi înapoi și încep să-și arunce faptele, joacă de-a lungul, dar schimba rapid subiectul.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău, pentru că îți place pasul 6
    6. Vezi dacă vorbește despre tine. Nu puteți ieși neapărat să căutați acest lucru. Se întâmplă doar dacă se întâmplă. Uneori, dacă băieții sunt interesați, vor pune prietenii dvs. despre dvs. Aceasta este o indicație clară că vă place.
  • Metoda 2 din 3:
    Vizionându-și limbajul corpului
    1. Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău pentru că îți place pasul 7
    1. Urmăriți limba corpului. Puteți spune dacă el este sau nu nervos în jurul tău de la comportamentul său. Comparați cum acționează în jurul prietenilor săi la modul în care acționează în jurul vostru. El transmite un anumit tip de dorință în jurul tău?
  • Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău, pentru că îți place pasul 8
    2. Urmăriți-vă pentru FIDGETS. O mulțime de oameni nu sunt netedă și au foarte puțină experiență care se apropie de o fată. O repercusiune a vârstei noastre curente este o neliniște care provoacă fidelitate. Urmăriți să vedeți ce face cu mâinile.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău, pentru că îți place pasul 9
    3. Vedeți cât de aproape este el. El poate încerca să se apropie de tine.Vezi dacă el în mod natural gravitează spre tine într-o mulțime. Chiar dacă stați împreună, observați dacă devine destul de aproape pentru contactul corpului subtil. Aceștia sunt indicatori buni că vă place.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău pentru că îți place pasul 10
    4. Observați zâmbetul său. Unul dintre semnalele mai ușoare pe care un tip le poate da este să zâmbească pur și simplu. Uneori bărbații sunt doar extra smiley, dar dacă observați o mulțime de zâmbete îndreptate spre tine, este un semn bun.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău, pentru că îți place pasul 11
    5. Urmăriți contactul cu ochii. Vezi dacă se uită la tine când crede că nu te uiți. Ar putea face o varietate de lucruri dacă îi prindeți. El putea să arate imediat în jos, să te uite la tine pentru câteva secunde, apoi să te uiți în jos, sau pur și simplu să te uiți.
  • Uită-te în ochi. Dacă vă simțiți ca și cum ați ținut contactul cu ochii cu el pentru o fracțiune mai mult de o secundă decât voința cu cineva, atunci cel mai probabil este ceva acolo.
  • Metoda 3 din 3:
    Ascultându-l
    1. Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău, pentru că îți place pasul 12
    1. Acordați atenție întrebărilor. Dacă un tip îi place și tu ești în conversație, ți-ar putea întreba o mulțime de întrebări.Dacă este neted, atunci nu este posibil să nu observați acest lucru. Pescuitul pentru un interes similar pe care îl puteți împărtăși.
    • Îmbrățișează un interes comun dacă devine emoționat. Întreabă-l întrebări în schimbul pentru a vedea dacă este un fals sau nu.
    Sfat de experți

    De multe ori când cineva e nervos, ei vorbesc foarte repede și blurt lucruri care ar putea fi jenante.

    Joshua Pompey

    Joshua Pompey

    Relația Expertjoshua Pompey este un expert în relații cu peste 10 ani de a ajuta oamenii să navigheze în lumea dating online. Joshua și-a desfășurat propria afacere de consultanță din 2009, la o rată de succes de peste 99%. Lucrarea sa a fost prezentată în CNBC, America de dimineață bună, cu fir și rafinărie29 și a fost numit cel mai bun drojdie online din lume.
    Joshua Pompey
    Joshua Pompey
    Expert de relație
  • Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău, pentru că îți place pasul 13
    2. Ascultă tonul lui. Uneori bărbații își vor schimba tonul vocii, în funcție de cine vorbesc. Ascultați-l într-un grup cu prietenii lui de tip. Apoi vezi dacă vorbește la fel pentru tine când ești singur. Dacă vorbește la fel, nu înseamnă neapărat că nu este în tine. Vocea lui ar trebui să se înmoaie atât de ușor.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău, pentru că îți place Pasul 14
    3. Observați mormintele. Unii oameni în mod natural mormăi. Când băieți ca cineva și sunt predispuși la mormăi, ați putea auzi. Aceasta este mai caracteristică a unui tip timid.
  • Dacă sunteți în acest scenariu și doriți să vă relaxați, odihniți-vă mâna pe umăr sau antebrațul superior.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău pentru că îți place pasul 15
    4. Ascultă pentru mundane. De multe ori dacă amândoi vă place unul pe celălalt, nu contează despre ce vorbești. Doi oameni care se simt reciproc pot continua și despre cele mai luminoase subiecte. Gândiți-vă la conversațiile dvs. Reamintiți dacă subiectul a fost sumbru, dar chimia corpului este încântată.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău, pentru că îți place pasul 16
    5. A vorbi la telefon. Dacă tipul ăsta vă place și vă place, încercați să-l sunați la telefon. De ce să așteptați ca tipul să inițieze lucrurile. Ia controlul și îl sunați. Vedeți dacă conversația se mișcă în mod natural.
  • Unii oameni nu sunt oameni de telefon, dar uneori puteți spune dacă încearcă să facă un efort.
  • sfaturi

    Dacă un tip acționează încrezător în fața altor fete, dar este timid și nervos în jurul tău, el aproape cu siguranță vă place.
  • Fetele, au încredere în inima ta. Nu mint. daca tu sincer Gândește-te că te place, cel mai probabil o face. Doar nu te păcăli.
  • Dacă vă place, încercați să flirtați cu el online sau în persoană. Dacă el flirtează înapoi, ar putea fi un semn care te place.
  • Urmăriți și vedeți dacă atingeți accidental (de exemplu, brațele, picioarele) și dacă se mișcă sau nu. Dacă vă place, cel mai probabil nu va.
  • Puteți testa dacă vă place sau nu prin utilizarea "Test de spațiu personal." Intrați în spațiul personal al tipului, astfel încât să vă atingeți practic. Dacă vă place, fie să se îndepărteze să se rotească pentru că este nervos / timid sau poate rămâne acolo unde este.
  • Vă evită privirea și evitarea dvs., dar când vă apropiați de el, arată fericit să vă vadă? Dacă vă place să vă place. El este doar intimidat de tine.
  • Avertizări

    Doar pentru că un tip este nervos în jurul tău, nu înseamnă întotdeauna că te place. Ar putea fi nervos în jurul fetelor în general. Dacă el este în regulă să vorbească cu alte fete, dar ești tu, el acționează nervos în jur, atunci te place.
  • Doar pentru că un tip flirtează cu tine nu înseamnă întotdeauna că te place. Poate fi un flirt natural. Utilizați discreția dvs. pentru a spune.
  • Nu deveniți detectiv emoțional și proiectați ceea ce doriți să vedeți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar