Cum de a face față cu patul de odihnă în timpul sarcinii

În timpul sarcinii, medicul dumneavoastră vă poate pune pe odihnă. La început, odihna de pat poate suna ca o mare vacanță relaxantă. Cu toate acestea, fiind în pat odihna poate impozita emoțional și fizic. Dacă sunteți pus pe odihnă în pat, învățați cum să faceți față, astfel încât să vă puteți păstra spiritele până când vă dați naștere.

Pași

Metoda 1 din 4:
Stați sănătoși în timp ce vă aflați în pat
  1. Imagine intitulată Alimentați durerile de spate în timpul sarcinii Pasul 9
1. Aflați ce activități sunt permise. În funcție de starea dvs., restul de pat poate însemna ceva diferit de altcineva. Medicul sau moașa voastră ar putea dori să stați acasă, dar spuneți că este bine să vă deplasați în jurul casei. Este posibil să trebuiască să vă odihniți pentru câteva ore în fiecare zi sau este posibil să aveți nevoie să rămâneți în pat în cea mai mare parte a zilei. Adresați-vă furnizorului dvs. Care este valoarea corespunzătoare de odihnă și activitatea fizică în fiecare zi.
  • Asigurați-vă că întrebați cât timp puteți sta pe picioarele voastre, cât de mult vă puteți ridica și cât timp ar trebui să rămâneți în pat în fiecare zi. De asemenea, determinați dacă ar trebui să luați scări.
  • Aflați dacă există o poziție specifică, trebuie să vă odihniți în fiecare zi.
  • Adresați-vă medicului dumneavoastră despre cum ar trebui să vă scăldați.
  • Poate doriți să întrebați dacă puteți sta pe canapea sau stați afară pe punte. Întreabă, de asemenea, dacă puteți sta într-un scaun la masa de mese pentru a vă putea alătura familiei dvs. pentru mese.
  • De asemenea, puteți dori să discutați ce activități sexuale sunt în siguranță pentru dvs. în acest timp. De exemplu, dacă sunteți pe odihnă pelviană, aceasta înseamnă că nu puteți avea nimic în vaginul dvs.
  • Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă există exerciții pe care le puteți face în timp ce vă odihniți la pat pentru a vă ajuta să vă păstrați puternici și activi.
  • Imaginea intitulată Știți ce alimente pentru a evita în timpul alăptării Pasul 12
    2. Urmați o dietă sănătoasă a sarcinii. Restul de pat vă poate limita exercițiul. De asemenea, poate exacerba constipația sau arsurile la stomac legate de sarcină. Pentru a ajuta cu aceasta, ar trebui să mențineți o dietă sănătoasă în timpul sarcinii. Asigurați-vă că sunteți Mâncarea unei diete bine echilibrate. Aceasta include proteine, legume, fructe, produse lactate, grăsimi sănătoase și carbohidrați complexi. Asigurați-vă că ați crescut consumul de fibre pentru a vă ajuta să evitați constipația.
  • Mâncați o mulțime de fructe și legume proaspete în timp ce se odihnește în pat, împreună cu boabe întregi.
  • De asemenea, asigurați-vă că beți multă apă. Ar trebui să vizitați opt la 12 ochelari de opt-uncie în fiecare zi.
  • Încercați să mâncați mese mici pe tot parcursul zilei, în loc de mese mari pentru a ajuta la reducerea la stomac. Trage pentru șase la opt mese mici.
  • Imagine intitulată Alimentați durerile de spate în timpul sarcinii Pasul 6
    3. Mișcați-vă cât de mult puteți. Restul de odihnă diferă de la o persoană la alta, ceea ce înseamnă că suma pe care vi se permite să vă deplasați poate să nu fie aceeași ca și altcineva sau se poate schimba în timpul sarcinii dvs. Ședința într-un singur loc pentru perioade lungi de timp poate provoca complicații, cum ar fi circulația slabă și rănile de pat. Discutați cu medicul dumneavoastră despre exerciții și mișcări sunt în regulă pentru dvs. înainte de a încerca exerciții de odihnă a patului.
  • De asemenea, ar trebui să vă exercitați sau să vă întindeți cât de mult puteți în timp ce stați. Discutați cu medicul dumneavoastră despre exerciții de siguranță pentru a face în timp ce se odihnește. Puteți încerca exerciții izometrice cu bile de stres, brațe în mișcare sau picioare în cercuri, folosind benzi de rezistență sau tensionarea și relaxarea mușchilor brațului și a piciorului.
  • Poate doriți să încercați efectuarea exercițiilor Kegel.
  • Împingeți pieptul și umerii prin plasarea mâinilor în spatele capului cu coatele largi. Stați drept și apoi vă înclinați încet când vă ridicați pieptul. Inspirați profund, asigurându-vă că ribcage se extinde. Pe măsură ce expirați, coborâți până când coatele vă atingeți genunchii.
  • Încercați panouri pelvine. Stați cu picioarele încrucișate. Inspirați în timp ce vă ridicați pieptul și ardeți-vă spatele. Pe măsură ce expirați, rotiți coloana vertebrală în timp ce vă puneți pelvisul,
  • Mișcați-vă brațele începând cu ele direct în fața dvs., apoi trageți-le drept peste cap. Asigurați-vă că strângeți mușchii din spate, umeri și brațe în timp ce vă ridicați și coborâți.
  • Rotiți gleznele într-un mod de 10 sau 20 de ori, apoi faceți-o invers. Flex și îndreptați-vă picioarele de 10 sau 20 de ori.
  • Imagine intitulată Alimentarea durerii de spate în timpul sarcinii Pasul 15
    4. Găsiți modalități de a sta mai confortabil. Medicul dumneavoastră vă poate sfătui să vă așezați într-un anumit mod în timpul odihnei cu patul. Ei vă pot spune să vă așezați pe partea dvs. în loc de spate. Nu trebuie să stați într-un singur loc prea mult timp, deoarece poate provoca stres asupra corpului dvs., provoca răni și reduce circulația. Asigurați-vă că ați comutat de la o parte la alta pentru a ajuta la reducerea acestui risc și ameliorarea presiunii pe o parte.
  • De asemenea, puteți găsi că pernele sau pernele de corp vă pot oferi mai mult confort. Puteți să vă așezați cu o pernă între genunchi sau o pernă sub burtă. Poate doriți să îmbrățișați o pernă pentru că vă pune corpul într-o poziție mai confortabilă. Puteți chiar să plasați o pernă sub vițeii dvs. pentru a ajuta la reducerea presiunii la picioarele și picioarele.
  • Pernele corpului vă ajută să vă dați mai multe opțiuni pentru poziții, deoarece puteți să vă așezați pe jumătate pe partea dvs. și jumătate pe spate.
  • Metoda 2 din 4:
    Obținerea lucrurilor în timp ce se odihnește în pat
    1. Imaginea intitulată Faceți o baie când pasul gravidă 1
    1. Cereți pe cineva să vă ajute să vă pregătiți pentru această zi. În fiecare zi, ar trebui să aveți pe cineva să vină și să vă ajute să vă înființați pentru această zi. Acest lucru este deosebit de important dacă activitatea dvs. este foarte limitată. Gândiți-vă la ceea ce veți avea nevoie în timpul zilei, astfel încât să vă pregătiți pentru această zi.
    • Este posibil să aveți nevoie de cineva care să ajute la punerea băuturilor și alimentelor de lângă dvs., astfel încât să le puteți ajunge atunci când aveți nevoie de o gustare, o masă sau sunt însetate.
    • Faceți o listă de lucruri pe care le doriți pe tot parcursul zilei, cum ar fi laptopul sau tableta, un încărcător de telefon mobil, la telecomandă la televizor sau DVD player sau o carte.
    • Poate doriți să organizați ca partenerul dvs. să vă ajute dimineața, apoi să aveți un prieten sau un membru al familiei la amiază.
  • Imagine intitulată Babysit Copii mai în vârstă Pasul 2
    2. Găsiți modalități de a vă umple ziua. Ședința în jurul valorii de toată ziua își poate pierde recursul după o zi sau două. S-ar putea să vă simțiți plictisit, iritabili sau chiar deprimați. Pentru a ajuta la combaterea acestui lucru, ar trebui să găsiți modalități de a vă umple ziua. Puteți alege sarcini de menaj sau chiar sarcini de agrement pe care le-ați pus pentru că ați fost prea ocupat.
  • Încercați să faceți un buget, plătiți facturi sau organizați-vă poșta.
  • Lucrați la meniuri de planificare pentru următoarele câteva luni, astfel încât veți avea mai puțin stres după ce va veni copilul. Căutați noi rețete și modalități de a găti lucrurile.
  • Luați coaserea, tricotarea sau croșetarea. Poate doriți să lucrați la alte meșteșuguri.
  • Fiți prinși în lista dvs. de lectură. Faceți-vă drumul prin cele mai recente filme pe care nu le-ați văzut sau Marathon A Show Televizor.
  • Scrieți e-mailuri sau scrisori prietenilor și membrilor familiei.
  • Imagine intitulată Curățenie Faux Suede Pasul 5
    3. Rămâneți implicat în gospodăria dvs. Chiar dacă sunteți în pat de odihnă, există unele treburi casnice care pot fi făcute în pat. Vă puteți menține ocupat cu diferite sarcini pentru a evita senzația de inutilă, plictisită sau deconectată. Găsirea modalităților de implicare va contribui, de asemenea, la ușurarea sarcinii partenerului dvs.
  • Puteți face diferite lucruri din pat, cum ar fi tăierea legumelor pentru cină, haine pliabile, ajutându-vă copiii cu temele lor sau plata facturilor.
  • Imaginea intitulată deveni un om de afaceri de succes Pasul 5
    4. Adoptați un program. Chiar dacă sunteți în pat, ar trebui să încercați să obțineți un program. Trezește-te în același timp în fiecare zi și ai mese în același timp. Poate doriți să vă schimbați din partea de noapte în haine pe care le puteți purta toată ziua. Faceți o listă de sarcini de făcut în fiecare zi, astfel încât să puteți avea ceva de făcut.
  • Programul dvs. nu trebuie să fie prea specific. S-ar putea să aveți doar un timp în care vă luați baia, un timp stabilit când citiți și un timp când vizionați televizorul cu copiii dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu Sarcina Teen Pasul 8
    5. Pregătiți toate detaliile medicale pentru nașterea dvs. Un lucru pe care îl puteți face atunci când sunteți în pat de odihnă este să obțineți detalii medicale pentru nașterea dvs. Acest lucru înseamnă să vorbești cu locul de muncă despre orice beneficii de concediu de maternitate sau de a obține formulare de asigurări de sănătate în ordine. Puteți merge mai departe și alegeți un pediatru pentru copilul dvs. sau să aplicați pentru îngrijirea copilului.
  • Aflați despre ce pompele de san sunt acoperite de asigurarea dvs. dacă veți asista și obțineți formularul pentru acest lucru.
  • De asemenea, este posibil să doriți să veniți cu un plan de naștere în acest timp. Dacă alegeți o naștere a copilului natural, puteți lucra la tehnicile implicate. De exemplu, dacă utilizați hipnobirthing, lucrați la exercițiile de vizualizare sau practicați tehnicile de respirație pentru Lamaze etc.
  • Imaginea intitulată Dedicați o zi pentru a vă relaxa și răsfățați-vă la domiciliu pasul 1
    6. Pregătiți-vă pentru sosirea bebelușului dvs. Puteți utiliza patul de odihnă ca timp pentru a vă pregăti pentru sosirea bebelușului dvs. Aceasta înseamnă că ai grijă de lucruri pe care nu le-ați fi ajuns încă. Puteți obține un registru sau faceți o listă de lucruri pe care trebuie să le cumpărați. De asemenea, puteți lucra la anunțurile pentru copii și vă mulțumesc note de la dușurile pentru copii.
  • Puteți, de asemenea, să stocați toate elementele de care aveți nevoie pentru copil, cum ar fi scutecele, șervețele pentru copii sau șampon cu cumpărături online.
  • Poate doriți să elaborați o nouă voință sau să aveți grijă de orice detalii de tutelă.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de colegiu Pasul 8
    7. Lucru de acasă. Dacă medicul dumneavoastră spune că este bine, este posibil să puteți lucra de acasă. Acest lucru poate ajuta la orice greutăți financiare cu care vă confruntați pentru că a trebuit să nu mai lucrați mai devreme. Acest lucru vă poate ajuta, de asemenea, să vă liniștească locul de muncă dacă sunt nemulțumiți că sunteți în pat de odihnă.
  • Cu multe locuri de muncă, puteți face majoritatea activităților dvs. doar cu un computer și pe Internet.
  • Metoda 3 din 4:
    Având grijă de sănătatea ta mintală
    1. Imagine intitulată Alimentarea durerii de spate în timpul sarcinii Pasul 1
    1. Amintiți-vă cât de puternică sunteți pentru a purta un copil. Când odihna de pat devine prea mult pentru dvs., amintiți-vă că purtarea și creșterea unui copil în tine este o sarcină uriașă. Faci ceva foarte important și impresionant. Amintește-vă de cât de mult faceți, chiar și atunci când vă odihniți la pat, vă puteți ajuta să găsiți puterea în timpul greu.
    • Amintiți-vă că veți fi doar în pat de odihnă pentru o perioadă scurtă de timp. După ce dați naștere, veți reveni la sinele dvs. normal.
  • Imagine intitulată Deal cu Sarcina Teen Pasul 13
    2. Distrage atenția de gândurile anxioase. Fiind în pat, poate provoca o mulțime de stres mental. S-ar putea să simți că ești slab sau că ceva nu va fi în neregulă cu copilul tău. Acest lucru nu este adevărat, deci ar trebui să lucrați la distragerea de la aceste gânduri.
  • Încercați să vă angajați într-o activitate, cum ar fi tricotarea ceva pentru copilul dvs. sau pentru alți copii sau pentru a lucra la un scrapbook. Puteți lua în considerare cumpărăturile online pentru copilul dvs.
  • Sunați la cineva și discutați cu ei dacă aveți anxietate despre situația dvs. Puteți vorbi prin anxietate sau puteți vorbi despre alte lucruri care vă pot ajuta să uitați de anxietatea voastră.
  • Imagine intitulată Alimentarea durerii de spate în timpul sarcinii Pasul 4
    3. Practicați tehnici de relaxare. Odihna cu pat poate fi un timp cu adevărat stresant pentru tine. Ar trebui să vă angajați în tehnicile de relaxare pentru a vă ajuta să vă calma mintea și corpul. Aceasta poate include Exerciții profunde de respirație, medita, sau chiar rugăciune sau reflecție spirituală.
  • Blocați o parte din ziua dvs. pentru a rămâne neperturbată, astfel încât să vă puteți relaxa.
  • Poate doriți să ascultați muzică liniștitoare pentru a vă relaxa. Încercați o meditație ghidată să urmați dacă nu sunteți sigur cum să meditați pe cont propriu.
  • Imagine intitulată Deal cu teen Sarcina Pasul 24
    4. Luați în considerare consilierea. Restul de odihnă poate duce la o mulțime de sentimente negative și emoții. Vă puteți simți vinovat, deoarece credeți că odihna patului este vina dvs. sau vă simțiți inadecvată încât nu ați făcut suficient pentru a vă proteja copilul. Vă puteți simți diferit sau mai slab decât alte femei însărcinate. Dacă suferiți de aceste emoții, puteți lua în considerare obținerea de terapie sau consiliere pentru a vă ajuta să vă ocupați de ei.
  • Puteți să vă adresați medicului dumneavoastră să vă ajute să găsiți un terapeut sau un profesionist de sănătate mintală care vă va vizita în casa dvs. pentru a vă ajuta cu orice suferință psihologică.
  • Luați în considerare apelarea unei linii de asistență sau a unui terapeut care este disponibil prin telefon. Unii terapeuți pot fi, de asemenea, disponibili prin chat-uri online sau chat video.
  • Depresia și anxietatea pot apărea din cauza odihnei și a izolației paturilor. Terapia sau consilierea vă pot ajuta să gestionați orice tulburări de dispoziție care apar.
  • Puteți trece prin toate etapele durerii, cum ar fi trecerea prin faze de furie, negare și negociere.
  • Metoda 4 din 4:
    Conectarea cu alții
    1. Imagine intitulată atenuează durerea de spate în timpul sarcinii Pasul 13
    1. Aranja ca cineva să ajute cu copiii dvs. Dacă aveți alți copii, nu veți putea să le îngrijiți în timp ce vă aflați în pat. Nu vă puteți ridica pentru a face prânzul, verificați-le sau aveți grijă de ceva dacă se întâmplă. Ar trebui să faceți aranjamente pentru a vă ajuta pe cineva să vă îngrijiți de copiii dvs. în acest timp.
    • Acesta poate fi partenerul dvs., un membru al familiei sau un prieten sau o îngrijire de zi.
  • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă ca o bancă Teller Pasul 16
    2. Creați modalități de a interacționa cu alții. Odihna cu pat poate fi un timp foarte izolat pentru tine. Nu vrei să fii singur în timpul acestui timp stresant, dar vesel din viața ta. Ar trebui să ajungeți la membrii familiei și prietenii pentru sprijin și interacțiune socială în acest timp.
  • Puteți invita prieteni și membrii familiei pentru a vizita cu dvs. la domiciliu.
  • Acceptați ofertele pentru prietenii și familia dvs. pentru a vă ajuta. Ei pot oferi să vină și să gătească sau să curați pentru dvs. sau să luați alimente. Nu fi prea mândru să vă lăsați prietenii să vă ajute. În plus, acest lucru le permite să vină la domiciliu, astfel încât să puteți interacționa.
  • Rămâi în contact, sunați-vă prietenii la telefon.
  • Găsiți femeile online care sunt în pat de odihnă prin intermediul unor panouri de mesaje și grupuri de asistență.
  • Imagine intitulată Babysit Copii mai în vârstă Pasul 4
    3. Oferiți stabilitate pentru copiii dvs. Dacă aveți alți copii, ei pot fi confuzi sau supărați când trebuie să mergeți brusc la odihnă. Ei pot să nu știe ce să facă, deoarece nu mai puteți să fiți cu ei sau să oferiți același tip de interacțiune pe care ați reușit să o utilizați anterior. Pentru a le ajuta în acest timp, încercați să adoptați o rutină pentru a da o anumită stabilitate. Asigurați-vă că vă petreceți timp cu ei în timp ce sunteți în pat de odihnă prin găsirea de activități pe care le puteți face în pat.
  • De exemplu, este posibil să doriți ca aceeași persoană să aleagă copiii de la școală în fiecare zi sau să aibă aceeași persoană să aibă grijă de ei în fiecare zi. Încurajați-vă partenerul sau bunicii să-și petreacă timpul de calitate cu copiii.
  • Alegeți activitățile pe care le puteți face cu copiii dvs. în timp ce vă aflați în pat. Acest lucru poate include jocul de joc sau jocurile de bord pe pat, colorarea sau citirea împreună sau vizionarea unui film.
  • Imagine intitulată Deal cu Sarcina Teen Pasul 17
    4. Distribuiți-vă sentimentele cu partenerul dvs. Restul de pat poate prezenta dificultăți emoționale pentru dvs. și partenerul dvs. Ar trebui să vă împărtășiți sentimentele cu ceilalți. Aceasta include sentimente pozitive și negative. Spune-ți reciproc temerile, frustrările și preocupările, împreună cu speranțele și bucuriile. Rămâneți conectat emoțional în acest timp.
  • Încercați să găsiți modalități de a fi împreună, în ciuda restului de pat. Acest lucru poate însemna partajarea meselor în pat, urmărind televiziunea împreună sau vorbind.
  • Dacă nu puteți face sex, găsiți alte modalități de a fi intimă unul cu celălalt. Continuați să atingeți, să îmbrățișați și să vă sărutați reciproc pentru a vă menține conexiunea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar