Cum de a construi mușchii câinelui

Există o varietate de motive pe care ați putea dori cainele dvs. să câștige mușchiul. De exemplu, este important să condiționați un câine care va lucra ca un câine de vânătoare sau sportiv înainte de a pune o mulțime de cerințe fizice pe ea. O altă situație când ați putea dori ca câinele să câștige mușchiul dacă se recuperează de la un prejudiciu și trebuie să-și construiască forța. Indiferent de motivul care stă la baza, există modalități eficiente și sigure pe care le puteți ajuta câinele dvs. pentru a construi mușchi.

Pași

Metoda 1 din 3:
Construirea musculară cu exerciții fizice
  1. Imaginea intitulată Construiți un câine
1. Trageți activitățile pentru a construi mușchi. Dacă câinele dvs. îi place să joace TUG-O-război sau să tragă obiecte grele în jurul curții dvs., puteți folosi această înclinație pentru a-și construi mușchii. Prin încurajarea acestor tipuri de activități de tragere, forțați câinele să-și folosească mușchii într-un mod similar cu antrenamentul în greutate.
  • Dacă doriți să faceți condiționarea și pregătirea concentrată, puteți chiar să obțineți un cablu de tragere a greutății făcute special pentru câini. Aceste hamuri sunt făcute pentru a distribui greutatea uniform asupra corpului câinelui, astfel încât să nu fie rănită.
  • Pentru a vă încuraja câinele să joace Tug-O-Război Chiar și în timp ce nu sunteți în jur, faceți un pol de primăvară. Aceasta este o frânghie legată de un copac sau altă structură ridicată, robustă, care are o jucărie legată de sfârșitul acesteia.
  • Imaginea intitulată Construiți un câine
    2. Dă-ți oportunitățile de câine să înoate. Înotul este un exercițiu excelent, fără greutate pentru câini care este atât clădire aerobă, cât și a mușchilor. Acest lucru îl face perfect pentru câinii cu artrită sau articulații dureroase, iar acești câini beneficiază de mușchi suplimentari în jurul articulațiilor, deoarece ajută la sprijinirea acestora. De asemenea, oferă un antrenament mai bun pentru picioarele din față ale câinelui decât mersul pe jos sau alergând, deci este minunat pentru construirea acelor mușchi.
  • De exemplu, o înot de 10 minute utilizează o mare energie ca o plimbare de o oră.
  • Păstrați un ochi pe câinele dvs. în timp ce înotați. Acest lucru este deosebit de important dacă câinele este obosit, deoarece există riscul ca să aibă probleme să-și păstreze capul deasupra apei.
  • Imaginea intitulată Construiți un câine
    3. Exercițiile de forță de 3 ori pe săptămână. Pentru cainele dvs. să câștige masa musculară, trebuie să aibă perioade de odihnă adecvate între antrenamente. Dați câinele dvs. o zi între activități extrem de obositoare, cum ar fi înotul lung, astfel încât mușchii să se poată recupera și se pregătesc pentru următoarea rundă de exerciții fizice.
  • Dacă vă exercitați câinele prea mult, ați putea să-l epuizați sau să vă deteriorați mușchii.
  • Căutați cursuri de câine că în cazul în care puteți petrece timp exercitarea cu puii dvs. în afara lesa.
  • Bacsis: În zilele de odihnă, câinele dvs. nu trebuie să se afle. Continuați să o luați pe plimbări și să jucați cu ea, pur și simplu nu lucrați greu.

    Metoda 2 din 3:
    Creșterea masei musculare cu dietă
    1. Imaginea intitulată Construiți un câine
    1. Hrăniți mâncarea bine echilibrată, care are puține ingrediente de umplere. Discutați cu medicul veterinar despre cum să vă dați câinii dvs. o dietă sănătoasă. Întrebați-i ce să vă alimenteze câinele, cât de mult și cât de des. Apoi, alegeți o mâncare care îndeplinește nivelurile nutritive enumerate în profilurile de nutrienți pentru câini AAFCO.
    • Nevoile nutriționale ale câinelui dvs. pot varia în funcție de o mulțime de factori, motiv pentru care este atât de important să obțineți sfaturi personalizate de la veterinarul dvs.
  • Imaginea intitulată Construiți un câine
    2. Dați câinii dvs. un mâncare care conține proteine ​​de înaltă calitate. Când luați o mâncare de câine, asigurați-vă că proteinele animale incluse nu sunt numite "produse secundare."Uită-te la eticheta alimentelor tale și asigurați-vă că primele trei ingrediente de proteine ​​sunt proteine ​​întregi. De exemplu, ele ar trebui să fie etichetate pur și simplu ca păsări de curte, carne de vită sau o altă sursă de proteine ​​comune.
  • Produsele secundare sunt, de obicei, bucățile suplimentare de pe animale pe care procesoarele nu le pot vinde după ce un animal este butucat. Unele produse secundare sunt alimente perfect fine pentru câini, cum ar fi organele pe care oamenii nu le mănâncă prea mult, dar sunt pline de substanțe nutritive. Cu toate acestea, nu veți ști exact ce obțineți câinele dvs. de la etichetă "produs secundar" iar ingredientul nu poate avea conținutul de proteine ​​pe care îl doriți în mâncarea câinelui tău.
  • De asemenea, concentrați-vă pe acordarea de proteine ​​bogate la câinele dvs. Puteți achiziționa tratamente ambalate de la magazinul local de animale de companie sau puteți da tratamente simple de alimente pe care le aveți acasă, cum ar fi bucăți mici de pui gătit sau carne de vită.
  • Dacă câinele dvs. are o afecțiune care face să mănânce o mulțime de proteine ​​o idee proastă, consultați-vă cu medicul veterinar despre ce alimente sunt cele mai bune pentru el în timp ce încercați să o puneți pe masa musculară. De exemplu, câinii cu probleme de rinichi sau hepatice nu ar trebui să mănânce o mulțime de proteine.
  • Bacsis: Alimentele bogate în proteine ​​pot determina un câine să pună greutatea foarte repede dacă acel câine nu este fizic activ. Câinele dvs. are nevoie de o mulțime de exerciții pentru a arde calorii și pentru a-și construi mușchii. De asemenea, ar trebui să evitați să vă dați alimente bogate în proteine ​​câinelui dvs. dacă este vorba de vârstnici sau are probleme renale.

  • Imaginea intitulată Construiți un câine
    3. Creșteți cantitatea de grăsime câinele dvs. mănâncă dacă primește o mulțime de exerciții fizice. Câinii au nevoie de energie suplimentară atunci când fac o mulțime de activități, iar grăsimea este de fapt cel mai bun combustibil pentru ei să ardă. Concentrați-vă pe acordarea hranei pentru câini care spune că este ridicată în acizii grași omega-3 pe eticheta sa. Acest tip de grăsime determină o inflamație mai mică într-un câine decât alte tipuri de grăsimi, cum ar fi acizii grași omega-6.
  • În plus, există o varietate de tratate bogate în grăsimi produse la cele mai multe magazine de animale de companie. Puteți oferi câinele dvs. tratați de alimente bogate în grăsimi pe care le aveți acasă, cum ar fi untul de arahide.
  • Grăsimea este mai bună decât să le ofere carbohidrați suplimentari, ceea ce ar cere să mănânce o mulțime de alimente suplimentare și care pot provoca probleme și inflamații comune.
  • Fiți conștienți de faptul că câțiva câini sunt mai susceptibili la pancreatită, iar alimentele cu grăsimi mari pot declanșa acest lucru. Evitați să oferiți alimente bogate în grăsimi la rasele cu risc ridicat, cum ar fi boxerul și schnauzers miniatural, și orice câine care a avut un episod anterior de pancreatită.
  • Imaginea intitulată Construiți un câine
    4. Nu oferiți suplimentelor de construcție musculare a câinelui făcut pentru oameni. Corpurile câinilor procesează nutrienți diferit decât alte animale, inclusiv oameni. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă dați colagenul câinilor sau alte suplimente care sunt făcute pentru construcția mușchilor la om.
  • Imaginea intitulată Construiți un câine
    5. Consultați medicul veterinar despre modificările pe care doriți să le faceți pentru dieta câinelui dvs. Când încercați să perfecționați dieta câinelui pentru a mări masa musculară a animalelor, este important să consultați un medic veterinar înainte de a face modificări. Ei vă vor putea spune dacă mâncarea pe care doriți să o dați va primi rezultatele dorite și dacă vor îndeplini nevoile generale de nutriție ale câinelui dvs. în același timp.
  • Există unii veterinari care se specializează în alimentația animalelor. Consultați acest tip de VET dacă aveți întrebări specifice pe care VET-ul dvs. General nu le poate răspunde.
  • Metoda 3 din 3:
    Construirea musculară după o perioadă de odihnă forțată
    1. Imaginea intitulată Construiți un câine
    1. Discutați cu medicul veterinar al câinelui înainte de a vă lua câinele de odihnă. Asigurați-vă că urmați recomandările medicului veterinar pentru o perioadă de odihnă forțată. Nu luați câinele de odihnă până când nu vă spun că este bine să faceți acest lucru. Când vă luați câinele de odihnă, asigurați-vă că urmați sugestiile medicului veterinar pentru a vă ușura câinele înapoi în exercițiu.
  • Imaginea intitulată Construiți un câine
    2. Începeți cu o cantitate mică de exerciții zilnice blânde. Dacă câinele dvs. a avut recent o perioadă de odihnă forțată din cauza chirurgiei sau a artritei, va trebui să se ușureze în exercițiu. Începeți prin luarea câinelui pe plimbări scurte în jurul cartierului dvs., cum ar fi o plimbare de 5 minute de 2 ori pe zi. Încurajați câinele să meargă încet și să ia pauze, cum ar fi trecerea încet și opriți la fiecare câteva blocuri sau după câteva minute de mers pe jos.
  • Fiți atenți la modul în care se comportă câinele dvs. în timpul plimbărilor. Dacă este limpede, pantaloni sau pare obosită sau inconfortabilă, poate doriți să terminați plimbarea.
  • Imaginea intitulată Construiți un câine
    3. Încălziți câinele la începutul fiecărei sesiuni de exerciții. Mutarea membrelor câinelui dvs. folosind o gamă pasivă de exerciții de mișcare (PROM) este o modalitate excelentă de a încălzi mușchii câinelui dvs. și de a reduce șansele de rănire în timpul sesiunilor de exerciții.
  • De exemplu, cu câinele dvs. așezată pe partea sa, îndoiți încet și ușor și flexați fiecare dintre articulațiile sale începând de la degetele de la picioare și se deplasează spre îmbinările de șold și a brațelor.
  • Adresați-vă medicului veterinar câinelui ce exerciții PROM ar putea fi de ajutor pentru câinele dvs.
  • Imaginea intitulată Construiți un câine
    4. Creșteți treptat lungimea plimbărilor câinelui. Nu permiteți câinelui să sară direct de la o activitate zero la 30 de minute sau mai mult de exerciții zilnice. Începeți mici și măriți totalul zilnic în incremente de 5 minute pe o perioadă de săptămâni.
  • De exemplu, dacă câinele dvs. începe să meargă timp de 5 minute de 2 ori pe zi în săptămâna 1, apoi îl bateți până la 10 minute de două ori pe zi în săptămâna 2, apoi 15 minute de două ori pe zi în săptămâna 3.
  • Asigurați-vă că cereți medicului dumneavoastră de câine dacă nu sunteți sigur de cât de repede creșteți nivelul de activitate al câinelui.
  • Imaginea intitulată Construiți un câine
    5. Incorporați dealurile în plimbări ale câinelui dvs. pentru formarea rezistenței. Odată ce câinele dvs. a lucrat până la mersul pe distanțe mai lungi fără o problemă, adăugarea câtorva dealuri în traseul dvs. de mers pe jos poate ajuta la creșterea puterii sale.
  • De exemplu, ați putea începe cu doar un deal mic și adăugați un pic mai mult în fiecare săptămână până când câinele dvs. poate merge pe dealuri fără o problemă.
  • Imaginea intitulată Construiți un câine
    6. Consultați-vă cu un fizioterapeut veterinar pentru a construi o rutină pentru câinele dvs. Dacă nu sunteți sigur ce exerciții pot fi potrivite pentru câinele dvs. după o perioadă de odihnă forțată, discutați cu medicul veterinar. Ei vă pot sfătui și vă adresați-vă la un fizioterapeut veterinar care poate lucra cu câinele dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar