Cum să fii un dansator de hiphop bun

Prin dans, vrei să-ți exprimi sentimentele, dar corpul tău nu te va lăsa?! Vrei să dansezi pentru a te face să arăți bine? Cu suficientă încredere și răbdare, puteți face orice!

Pași

  1. Imaginea intitulată Fi un dansator de hiphop bun pas 1
1. Iubesc.Dacă vrei să dansezi, trebuie să o iubești. Inima ta trebuie să fie în ea. Poate că vrei să dansezi să arate bine în fața băieților sau fetelor. Cu toate acestea, să arate bine, trebuie să ignorați cum vă văd ceilalți și să vă concentrați exclusiv pe tine însuți. Inima ta trebuie să fie "pe deplin" în ea. Dacă inima ta nu este în dans, vei renunța cel mai probabil când nu poți face anumite mișcări, pentru că te va stresa. Dar dacă aveți o dorință, veți rămâne să învățați o mișcare până când veți scădea.
  • Imaginea intitulată Fii o dansatoare de hiphop bun Pasul 2
    2. Cercetați câțiva dansatori bine-cunoscuți. Există mulți dansatori legendari care încurajează mulți dansatori amatori. Este bine să ne uităm la ele și să învățați cum au învățat cum să danseze.
  • Desigur, nu ar trebui să încercați să imitați mișcă că dansatorii profesioniști fac. Este foarte greu. Dar permiteți-mi să vă reamintesc că ați ales unul dintre dansatorii voștri preferați și ori de câte ori dansați, gândiți-vă la el / ei și imaginați-vă ca și cum ați fi el / ea. Lăsați-l să fie profesorul dvs. invizibil!
  • Imaginea intitulată Fii un dansator de hiphop bun Pasul 3
    3. Aflați mișcările. Puteți lua cursuri sau învățați-l singur. O mulțime de oameni urmăresc videoclipuri și încearcă să urmeze, dar de cele mai multe ori este dificil. Aveți nevoie de cineva care să poată arunca o privire la mișcările voastre pe care le-ați învățat, pe cineva pe care îl priviți și el / ea vă poate rezolva problemele.
  • Imaginea intitulată Fi un dansator de hiphop bun Pasul 4
    4. Aflați ceva istoric. Dansul este una dintre modalitățile de a-ți exprima sentimentul. Este artistic, frumos și, uneori, de nedescris. De asemenea, există multe tipuri de dansuri. De exemplu, există o defalcare, popping, tutting, blocare etc. Aceste tipuri de dansuri sunt, în general, în categoria HIP-HOP.
  • Imaginea intitulată Fii un dansator de hiphop bun Pasul 5
    5. Dans cu prietenii tăi. Practicarea dansului poate fi plictisitoare. Și ați putea dori să învățați mișcările de la alte persoane. Căutați un studio de dans din apropiere, sală de gimnastică sau chiar pe străzi! Loviți-vă prietenii, obțineți difuzoare și gem!
  • Chiar dacă tu ar putea Gândiți-vă că arăți rău în fața altor oameni, există întotdeauna ceva satisfăcător după dreapta muncii? Ignorați ceilalți, doar practică și freestyle cu prietenii dvs. și cine știe? Poate că tu și prietenii tăi pot fi grupul de dans din lume cel mai bun în viitor.
  • Imaginea intitulată Fi un dansator de hiphop bun Pasul 6
    6. Nu fi greu pentru tine. Poate că prietenii tăi ți-ar spune că ești rău la dans. Ignorați-le. Chiar dacă credeți că sunteți răi la dans, stați în fața unei oglinzi și priviți-vă. De ce nu? De ce credeți că nu puteți dansa?
  • Niciodata sa nu spui niciodata. Spune-ți, poți face asta! Ești doar prea speriat să arăți sau prea leneș pentru a practica! Bineînțeles că o pot face! Voi face mișcările în jos și le arăt cine sunt. Asta e corect!
  • Imaginea intitulată Fi un dansator de hiphop bun Pasul 7
    7. Alegeți stilul preferat. Fii specific. Dacă doriți să vă distrugeți, cunoscută și ca "B-boying", trebuie mai întâi să știți ce fel de dans este. Aceasta implică o mulțime de putere, împreună cu propriile stiluri creative. Pentru asta, trebuie să fii în ea. S-ar putea să vă simțiți ca și mișcările pe care doriți să le învățați sunt atât de greu, încât doriți doar să renunțați, dar aveți credință în voi înșivă.
  • Există o mulțime de mișcări diferite pentru spargere. Amintiți-vă, puteți învăța oricare dintre mișcările și transformați-o în propriul stil.
  • Imaginea intitulată Fii o dansatoare de hiphop bun Pasul 8
    8. Fiți conștienți de nivelul dvs. de calificare. Popping, care este unul dintre dansurile comune, împreună cu B-Boying, necesită unele abilități naturale, ca și în abilitățile pe care le aveți în mod firesc, pentru că în vârstă, flexibilitatea corpului dvs. tinde să devină mai rigidă și mai rigidă. Deci, ar trebui să începeți să practicați când sunteți tineri sau aveți abilități naturale.
  • Dacă nu aveți abilități naturale și nici măcar nu știți despre popping când ați fost un copil, va necesita o mulțime de practici, pentru că popping-ul își poppe literal corpul pe bătăi. Fie va arata bine cu muzica sau va face ca audienta sa vrea sa te lase.
  • Imaginea intitulată Fi un dansator de hiphop bun Pasul 9
    9. Continua sa te antrenezi. Practică în fiecare zi. Nu trebuie să fie o practică dură. Să presupunem că ați practicat mâinile, apoi înainte de a mânca cina, pe măsură ce așteptați, practică puțin câte puțin.
  • Când aveți timp liber, practicați oriunde în jurul casei dvs. Pe măsură ce vă plimbați, faceți unele mișcări, continuați să le faceți, continuați să practicați, pentru că dacă practicați anumite mișcări mult, va deveni natural.
  • Imaginea intitulată Fii un dansator de hiphop bun Pasul 10
    10. A executa.Audiție pentru spectacole! Lucrați din greu pentru asta și faceți o memorie bună. Aruncați tot ce ați învățat. Puteți să o faceți în mod individual sau cu prietenii dvs. Puneți fiecare mișcare pe care ați învățat-o într-o melodie și faceți un dans! Ascultați reacțiile audienței, ascultați sfatul lor și faceți-o mai bine data viitoare! Dansul pe etape vă va încuraja mult. Fii mândru de munca ta, dar nu renunți, să continue să lucrezi până când îți atingi scopul!
  • Imaginea intitulată deveni o dansatoare contemporană Pasul 4Bullet1
    11. Fi pregătit pentru angajament. Dansul are nevoie de timp. Trebuie să învățați mișcările, să vă simțiți confortabil cu ceea ce faceți și încercați să practicați mișcările în ceva nou.
  • Imaginea intitulată deveni o dansatoare contemporană Pasul 4
    12. Amintiți-vă că indiferent cât de departe doriți să mergeți cu dans, continuați să mergeți. Chiar dacă nu veți fi un dansator profesionist în viitor, dar încă mai iubește dansul - nu renunțați, dacă vă place acest hobby păstrați-l și nu renunțați niciodată.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă aveți timp liber, faceți o rutină de dans cu prietenul dvs. și practicați-o acasă. Puteți utiliza ceea ce ați făcut pe orice spectacol pe care intenționați să îl efectuați și să aveți mai mult timp pentru a adăuga mai multe lucruri pentru ea.
  • Doar credeți în voi înșivă. Dacă interpretați pe scenă și fiți nervoși, prefaceți că sunteți în camera dvs. numai dansând la bataia muzicii.
  • Intra în dans. Nimeni nu vrea să vadă pe cineva rigid și strâns. Asigurați-vă că vă relaxați, puneți emoția și expresia facială în care vă mișcă.
  • Dacă părinții dvs. sunt atât de vechi încât ei cred că dansul este gunoi, încercați să le convingeți mai întâi și dacă persuasiunea nu funcționează, nu practică acasă, ci practică în altă parte.
  • Unele grupuri bune B-băiat pe care le cunosc sunt "iconic Boyz", ultima pentru unul, "Gamblerz", "Poppin Hyun Joon," Jabbawockeez "și" Faza T."Ei niște membri buni pe care vă puteți reflecta.
  • Lăsați corpul să conducă calea prin personalitatea voastră.
  • Avertizări

    Nu vă răniți în timp ce fie practicarea sau dansul pe etape! Unele dintre mișcările pot fi periculoase, deci obțineți ajutor dacă doriți cu disperare să o învățați.
  • Dacă o să arătați mișcările dvs. la băieți / fete, faceți-o corect. Nu vă faceți griji. De asemenea, trebuie să fii bun dacă vrei să arăți, sau altfel vor crede că ești unul dintre cei răciți-dansatori-Wannabe.
  • Dacă aveți frică de scenă, practică, astfel încât să puteți fi cel mai bun.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar