Cum să dansați la dansurile de liceu

Indiferent dacă este vorba de bal sau homecoming, dansurile de liceu pot fi nervoase. O mulțime de oameni sunt stresați de ideea de a dansa în public. Dar stăpânirea unor mișcări de bază vă poate ajuta la scăderea nivelului de stres și faceți experiența mult mai plăcută - totul de la ruperea acestuia cu prietenii dvs. pentru a încetini dansul cu o pasiune.

Pași

Metoda 1 din 3:
Care se ocupă de nervi
  1. Imagine intitulată Dansul la dansurile de liceu Pasul 1
1. Păstrați așteptările pentru dans realist. Filmele de liceu tind să exagereze importanța unor dansuri mari, cum ar fi Prom și Homecoming. Acceptați că nu totul se va întâmpla la fel ca un film. Acordați atenție lucrurilor care merg bine, nu lucrurile care se întâmplă diferit decât ați imaginat.
  • De exemplu, dacă într-adevăr nu vă place fotografia dvs. și prietenii dvs. ați luat la cabina foto, dar vă simțiți uimitoare în rochia sau costum-vă concentrați pe marele costum, nu pe fotografia rea.
  • Imagine intitulată Dansul la dansurile de liceu Pasul 2
    2. Nu obseda despre alte persoane care te judec. Amintiți-vă că este un dans de liceu - nimeni nu se așteaptă să fii o clasă mondială, un dansator profesionist. Este mult mai probabil ca ceilalți oameni de la dans să se îngrijoreze de mișcările lor, mai degrabă decât să vă disecționeze. Cu cât poți ieși mai mult din capul tău și doar ai un moment bun, cu atât mai mulți oameni vor dori să vă alăturați pe ringul de dans.
  • Dacă vă simțiți în continuare conștienți de sine, încercați să zâmbiți în timp ce dansați - a fost dovedit a scădea nivelurile de stres.
  • Imagine intitulată Dansul la dansurile de liceu Pasul 3
    3. Purtați ceva care vă face să vă simțiți încrezători. Figurați dacă este un dans formal sau informal și rochie în consecință. Purtând ceva care este mult mai fanitor sau mult mai casual decât restul prietenilor dvs. ar putea face greu să se bucure de noapte.
  • De asemenea, luați în considerare dacă echipamentul dvs. va fi confortabil pentru a dansa în câteva ore. Dacă intenționați să purtați tocuri, luați în considerare aducerea unei perechi suplimentare de apartamente mai confortabile pentru a se schimba la un moment dat.
  • Imagine intitulată Dansul la dansurile de liceu Pasul 4
    4. Luați o pauză în timpul dansului dacă vă simțiți copleșiți. Nu trebuie să dansezi în mod activ fiecare minut al dansului școlar. Luarea pauzelor poate face chiar și experiența mai plăcută, permițându-vă să reinstalați.
  • Dacă sunteți nervos în legătură cu dansul lent, luați o băutură sau mergeți înapoi la masă pentru a vă verifica telefonul în timpul unui cântec lent. Apoi, săriți înapoi pentru următoarea melodie.
  • De asemenea, puteți lua o pauză dacă etajul de dans devine prea aglomerat sau oamenii de lângă dvs. dansați prea agresiv în timpul unui cântec rapid.
  • Metoda 2 din 3:
    Învățarea mișcărilor de dans de bază
    1. Imagine intitulată Dansul la dansurile de liceu Pasul 5
    1. Săriți corpul în sus și în jos în timp cu bătăile. Aceasta este una dintre cele mai ușoare căi de a dansa. Plantați-vă picioarele, relaxați-vă umerii, lăsați-vă brațele să vă influențeze și săriți în timp cu muzica. Această mișcare de pâine și unt este ușor de personalizat. Odată ce ați primit săriți, încercați să adăugați propriul fler prin îndoirea genunchilor pentru a schimba înălțimea și legătura de la o parte la alta.
    • Luați în considerare adăugarea în mișcările de bază ale brațului. Ridicați un braț în timp ce aduceți celălalt în jos, apoi comutați înainte și înapoi la bate. Asigurați-vă că există un spațiu între braț și trunchiul tău.
    • O altă mișcare ușoară a corpului este o rolă de umăr, unde vă rotiți umerii în sus și în jos în ritm. Nu strângeți pumnii în timp ce faceți acest lucru - în schimb, păstrați-vă degetele și mâinile relaxate.
  • Imagine intitulată Dansul la dansurile de liceu Pasul 6
    2. Mișcați picioarele cu două etape. Pentru a face primul pas, primul pas cu piciorul drept spre dreapta, apoi aduceți piciorul stâng să-l întâlnească. Apoi, pas spre stânga cu piciorul stâng și aduceți piciorul drept pentru ao întâlni. Repetați această mișcare în timp cu bataia cântecului care se joacă. Aruncați în orice înflorire cu brațele care se simt confortabile, ca o lovitură sau o clapă, odată ce vă simțiți confortabil cu pasul în sine.
  • Cu două etape este o mișcare excelentă pentru a încerca cu orice tip de melodie sau ritm. Funcționează pentru aproape orice melodie din întreaga bord.
  • Pentru o variație, încercați triunghiul în două etape. În această versiune, în loc să vă aduceți al doilea picior pentru a vă întâlni pe celălalt picior, faceți pasul pentru a forma un triunghi.
  • Imagine intitulată Dansul la dansurile de liceu Pasul 7
    3. Face umărul slab când etajul de dans devine aglomerat. Umărul Lean este o opțiune bună atunci când dansați îndeaproape într-un grup, deoarece nu necesită multă muncă. Plasați-vă picioarele în lățimea umărului. Țineți-vă brațele drepte lângă părțile voastre, cu mâinile ușurează ușor pe vârful coapsei. Înclinați spre stânga, apoi înclinați spre dreapta, în timp cu bătăile.
  • Pentru a scutura lucrurile un pic, aruncați într-un dublu slab pe ambele părți. Pentru a face o dublă slabă, slabă la o parte și apoi săriți ușor pentru o secundă, mai mică, în aceeași direcție.
  • Imagine intitulată Dansul la dansurile de liceu Pasul 8
    4. Identificați un dansator din apropiere și copiați mișcările lor. Dacă doriți să scuturați lucrurile, găsiți pe altcineva pe etajul de dans, ale cărui mișcări pe care le admirați. Urmăriți-i să-și dea seama cum își mișcă brațele și picioarele, apoi încearcă să-și imită mișcările. Aceasta este o modalitate ușoară de a învăța noi mișcări de dans în zbor!
  • Nu vă simțiți ca și cum trebuie să copiați doar o singură persoană. Urmați conducerea unei persoane pentru un minut, apoi treceți la un alt dansator.
  • Imagine intitulată Dansul la dansurile de liceu Pasul 9
    5. Nu vă simțiți presați să participați la orice dans pe care nu vă simțiți confortabil. Dansul la dansurile de liceu poate varia de la stup la sex. Șlefuirea, de exemplu, este comună la bal și acasă - dar dacă ideea de a dansa că aproape de cineva te face inconfortabil, dați seama ce vă place și găsiți un grup de prieteni pentru a dansa în schimb.
  • Metoda 3 din 3:
    Bucurați-vă de un dans lent
    1. Imagine intitulată Dansul la dansurile de liceu Pasul 10
    1. Găsiți un partener atunci când începe un cântec lent. Dacă ați venit cu o dată, probabil că va dori să încetinească dansul cu ei. Dacă nu aveți o întâlnire, altcineva la dans vă poate cere. Sau, Întreabă-te pe cineva singur.
    • Când dansul lent cu o altă persoană, încercați doar să le potriviți mișcările și corpul lor. Stick la pașii de bază și puteți găsi ritmul dvs.
    • Pentru a refuza un dans, spune politicos: "Nu, mulțumesc."Fii ferm, cu toate acestea, nu spune" poate mai târziu ", care ar putea conduce persoana sau ar duce la o situație ciudată mai târziu dacă te întreabă din nou.
    • Dacă persoana pe care ați cerut-o să dansează spune că nu, nu o luați personal. Ar putea exista multe motive care nu au nimic de-a face cu tine care a intrat în răspunsul lor. Luați în considerare cererea altcuiva să danseze în schimb sau chiar să influențeze un cerc cu un grup de prieteni.
  • Imagine intitulată Dansul la dansurile de liceu Pasul 11
    2. Puneți brațele pe umărul partenerului sau în jurul gâtului lor. Partenerul dvs. ar trebui să-și plaseze mâinile pe șolduri sau să-și înfășoare brațele în jurul spatelui inferior. Vă puteți gândi la acest tip de dans lent ca un fel de îmbrățișare extinsă. Țineți-vă picioarele plantate și influențate înainte și înapoi în timp cu muzica.
  • În mod tradițional, femeia își pune brațele în jurul umerilor sau gâtului bărbatului, iar omul își pune mâinile pe șoldurile femeii sau înapoi. Dar nu ezitați să vă agitați lucrurile, în funcție de ceea ce este cel mai confortabil pentru dvs. și de partenerul dvs. de dans.
  • Mențineți o distanță confortabilă între dvs. și partenerul dvs., pentru a începe cu aproximativ 1 picior (0.30 m) este o regulă bună de degetul mare. Citiți limba corpului în timpul dansului pentru a decide dacă ar trebui să vă apropiați mai mult.
  • Imagine intitulată Dansul la dansurile de liceu Pasul 12
    3. Țineți mâna partenerului dvs. pentru un stil mai tradițional de dans lent. Puneți mâna dreaptă pe șoldul sau spatele partenerului dvs. Utilizați mâna stângă pentru a lua mâna dreaptă a partenerului dvs. și a ține-o în sus și în partea laterală. Cotutul dvs. ar trebui să fie îndoit. Această poziție este adesea deținută de om, dar nu se simte legată de tradiție.
  • Partenerul tău ar trebui să-și pună mâna stângă pe umăr și mâna dreaptă în a ta.
  • Interlați degetele pentru o poziție mai intimă.
  • Imagine intitulată Dansul la dansurile de liceu Pasul 13
    4. Arunca într-o răsucire pentru a scutura lucrurile. Dacă doriți să adăugați o atingere specială la dansul dvs. lent, invitați partenerul dvs. să se răsucească. Faceți un pas înapoi, aducând brațul stâng al partenerului dvs. în aer, ridicându-vă brațul drept. Care le dă spațiu pentru a spa 360 de grade. Apoi reveniți la poziția de pornire și reluați-vă la bătăi.
  • Imagine intitulată Dansul la dansurile de liceu Pasul 14
    5. Respirați profund pentru a rămâne relaxat. Mai ales dacă sunteți lent dansând cu cineva în care aveți o pasiune, inima voastră ar putea începe lovirea sau mâinile dvs. ar putea începe să transpire în timpul unui dans lent. Controlați respirația, concentrându-vă pe inhalarea și expirarea în mod constant. Aceasta este o modalitate rapidă de a vă liniști și de a vă încetini inima.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar