Cum să dansezi la petreceri

Dansul la petreceri este o modalitate excelentă de a vă tăia și de a vă bucura de voi înșivă. Nu trebuie să fii pro la un moment bun, dar practicarea unui pic în prealabil este întotdeauna o idee bună. Încercați să descărcați o aplicație sau vizionați un videoclip de dans pentru a vă inspira. Când sunteți la petrecere, verificați împrejurimile dvs. și apoi faceți-vă drumul pe ringul de dans. Începeți simplu prin găsirea ritmului și urmând-o cu niște capace de cap sau snap-uri mici.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea de dans confortabil
  1. Imagine intitulată Dansul la petreceri Pasul 1
1. Practică în fața unei oglinzi. Puneți o muzică pe care vă bucurați și sunteți familiarizați cu. Du-te în fața unei oglinzi cu lungime întreagă și încercați câteva mișcări de dans de bază. Dacă vă simțiți Goofy face acest lucru, este bine, dar dețineți-o și încercați oricum. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a încerca câțiva pași mai complicați.
  • Dansul de către dvs. acasă vă va ajuta și corpul să dezvolte memoria musculară. Acest lucru vă va face mai ușor să vă ocupați de mișcările complicate atunci când vă aflați la o petrecere înconjurată de alte persoane.
  • Pe măsură ce practicați, vă veți realiza probabil că anumite mișcări nu sunt doar pentru dvs. Știind ce măsuri pentru a evita este o parte importantă a procesului de învățare.
  • Imagine intitulată Dansul la petreceri Pasul 2
    2. Practicați dansarea la diferite tipuri de muzică. Nu ascultați același cântec sau tipul de melodie, din nou și din nou. Amestecați-l prin dansând în jurul valorii de toate tipurile de melodii, de la țară la hip-hop, în timp ce sunteți acasă. În acest fel nu veți fi prinși de gardă de către o listă de redare diversă la orice petrecere.
  • Imagine intitulată Dansul la petreceri Pasul 3
    3. Practicați cu o aplicație. Există o serie de aplicații pe care le puteți descărca pe telefonul dvs. care vă vor arăta exact ce pași de făcut pentru un anumit dans sau stil de dans. Trageți în sus instrucțiunile și treceți prin ele acasă. Sau, pentru o încredere suplimentară, dați pașii o privire rapidă prin dreapta înainte de a ieși pe podea de dans.
  • Imagine intitulată Dansul la petreceri Pasul 4
    4. Practicați cu un partener în prealabil. Întrebați un prieten, partener sau chiar membru al familiei să danseze cu tine acasă. Porniți muzică și încălziți prin a sări în jurul și încercând câteva mișcări de freestyle. Apoi, treceți la un anumit stil de muzică, cum ar fi hip-hop și concentrați-vă pe deplasarea cu partenerul dvs. la ritm.
  • Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă atingeți partenerul, fie în practică, fie la petrecere. Este mai mult despre faptul că este conștient de modul în care partenerul dvs. se mișcă și răspund la acesta.
  • Imagine intitulată dans la petreceri Pasul 5
    5. Vizionați videoclipuri de dans online. Mergeți la un serviciu de streaming video gratuit și introduceți "Instrucțiuni de dans" sau "Cum să dansați."Unele studiouri de dans oferă, de asemenea, pachete video online pentru dansatori de început. Chiar și vizionarea videoclipurilor muzicale poate fi de ajutor. Aceasta este o modalitate excelentă de a învăța în siguranță cum să imită dansatori mai experimentați.
  • Imagine intitulată Dansul la petreceri Pasul 6
    6. Luați o clasă de dans. Căutați un studio sau un instructor privat în zona dvs. și înscrieți-vă în câteva clase. Clasele contemporane sau hip-hop vă vor ajuta să deveniți cei mai familiarizați cu tipurile de muzică pe care le veți întâlni în medii de partid. De asemenea, vă pot face mai confortabil cu corpul vostru.
  • Metoda 2 din 3:
    Dansând la o petrecere
    1. Imagine intitulată Dansul la petreceri Pasul 7
    1. Ieșiți repede pe podea de dans. Dă-ți o limită de timp, cum ar fi 15 minute, înainte de a începe să dansezi la o petrecere. Desigur, puteți aștepta până când alți oameni sunt acolo. Punctul este să nu așteptați prea mult înainte de a sări. Scopul de a nu fi nici prima persoană, nici ultima persoană care începe să danseze.
    • Pentru a vă menține să părăsiți podeaua de dans prea curând, stabiliți un obiectiv de dans timp de cel puțin cinci minute înainte de a lua o pauză.
  • Imagine intitulată Dansul la petreceri Pasul 8
    2. Zâmbet! Cu toată concentrarea dvs. axată pe dans, este ușor de pus pe o față gravă și concentrată. Verificați-vă din când în când, pentru a vă asigura că zâmbiți. Dansul ar trebui să te facă să te simți bine despre tine, așa că răspândiți acele sentimente pozitive în jur.
  • Imagine intitulată Dansul la petreceri Pasul 9
    3. Copiați mișcările altor persoane. Priviți în jur și acordați atenție altor persoane care dansează. Dacă vedeți pe cineva care se mișcă într-un mod care vă place, încercați să imitați doar una sau două dintre mișcările lor. Nu face greșeala de a le oglindi direct sau ar putea să ia infracțiune. În schimb, repetați aceleași mișcări de bază de câteva ori până când vă simțiți confortabil cu ei.
  • Odată ce vă simțiți confortabil cu o mișcare pe care ați copiat, mergeți mai departe și modificați-o pentru a vă face propria dvs. De exemplu, ați putea dori ca modul în care un anumit dansator dublu-și pune degetele de la picioare la bataia muzicii. Ați putea să vă faceți propria dvs. prin adăugarea într-o clipă la sfârșitul fiecărui robinet.
  • Imagine intitulată dans la petreceri Pasul 10
    4. Alăturați-vă în dansurile de grup. Un mod confortabil de a începe este să urci într-un dans de grup sincronizat și bine-cunoscut. Mișcările vor fi probabil familiare și le puteți schimba puțin dacă doriți. De fapt, tăierea liberă și acționând o mică goofy face parte din distracție cu aceste tipuri de dansuri.
  • Dacă nu știți mișcările la un anumit dans de grup, stați la o parte pentru o clipă și urmăriți înainte de a se alătura. Probabil că veți găsi foarte repede pașii.
  • De exemplu, "YMCA" de către oamenii din sat sau Kool & Banda "sărbători", adesea duce la dansuri de grup distractiv.
  • Imagine intitulată Dansul la petreceri Pasul 11
    5. Adăugați în mai multe mișcări mai complicate pe măsură ce vă simțiți confortabil. Începeți mici cu mișcări simple, cum ar fi robinetele de mână. Luați-vă timpul cu acestea și adăugați treptat în pași mai complicați. Nu vă așteptați să fiți un expert imediat. Probabil că veți amesteca mai mult cu mișcări de bază, așa că fiți pregătiți să atrageți mai multă atenție pe măsură ce obțineți mai creativi și originali.
  • Imagine intitulată Dansul la partidele Pasul 12
    6. Get Goofy. Nu vă fie frică să vă distrați sau să tăiați puțin. Dansul nu trebuie să fie serios și veți arăta mai mult ca un moment bun dacă nu vă luați prea serios. Deci, bustați chitara de aer pentru câteva momente și nu vă simțiți vină!
  • Imagine intitulată dans la petreceri Pasul 13
    7. Păstrați o cantitate consistentă de spațiu în jurul dvs. Cu excepția cazului în care vă interesează să dansezi cu un partener, încercați să mențineți un pic de distanță între tine și alte persoane. Într-un club aglomerat, acest lucru ar putea însemna doar câțiva centimetri de cameră. Dar, chiar și acea cantitate mică de spațiu vă poate împiedica să loviți accidental altora sau să vă treci pe picioare.
  • Metoda 3 din 3:
    Efectuarea anumitor mișcări
    1. Imagine intitulată Dansul la petreceri Pasul 14
    1. Da din cap. Aceasta este o mișcare plăcută pentru a începe cu sau pentru a adăuga alături de pași mai complicați. Doar vă bate ușor capul cu ritmul. Încercați să arătați natural, nu ca și cum sunteți îndreptat direct în sus și în jos. Uneori vă ajută să închideți ochii pentru câteva momente.
    • Aceasta este o modalitate excelentă de a vă alătura distracției, fără a vă împinge pe podea de dans, mai ales la o petrecere aglomerată.
  • Imagine intitulată Dansul la petreceri Pasul 15
    2. Faceți două pași. Aceasta este o mișcare care poate fi folosită cu orice melodie, atâta timp cât știți bătăile. Luați un picior și mutați-l în lateral. Alegeți celălalt picior și întâlniți-l. Capul înapoi în direcția opusă cu ambele picioare. Pe măsură ce continuați, vă îndreptați, în principiu, din lateral, împreună cu muzica.
  • Imagine intitulată Dansul la petreceri Pasul 16
    3. Face o rolă de fixare. Aceasta este versiunea mai elegantă de a vă bate mâinile mijlocii. Pe măsură ce vă mișcați picioarele de la o parte la alta, terminați fiecare pas cu o lovitură rapidă a degetelor. Luați-o cu un pas mai departe, prin rularea umerilor sau a corpului superior în același timp. Puteți încerca chiar să strângeți degetele pe ambele mâini și să vă rotiți încheieturile pentru o înflorire suplimentară.
  • Imagine intitulată Dansul la petreceri Pasul 17
    4. A lovit cele patru colțuri. Puteți face acest lucru mutați solo sau cu un partener, mai ales în timp ce țineți mâinile. Glisați mâncarea potrivită înainte pe un arc diagonal, împingând șoldul drept cu el. Apoi, glisați piciorul înapoi în același model. Faceți aceeași mișcare cu piciorul stâng și șoldul. Dacă simțiți ambele șolduri care completează un mic pătrat de mișcare, atunci o faceți bine.
  • Imagine intitulată Dansul la petreceri Pasul 18
    5. Păstrați brațele în mișcare. Este foarte ușor să vă uitați brațele și să le lăsați pur și simplu să stea ca niște fidea de limpezi de partea voastră. În schimb, îi influențează ușor cu muzica. Lăsați-i să urmeze mișcarea picioarelor și le-au oprit ușor la partea. Rulați degetele prin părul dvs. atât de des. Sau, pur și simplu ridicați brațele când muzica atinge vârful său.
  • Imagine intitulată Dansul la petreceri Pasul 19
    6. Se amestecă într-o rolă de corp. Această mișcare este puțin sălbatică, deci asigurați-vă că este potrivit pentru mediul de petrecere. Scopul este de a rula centrul corpului. Pentru a finaliza această mișcare, vizualizați trecerea unui Hula Hoop de la umerii dvs. în jos. Aceasta vă va forța să vă împingeți pieptul, talia și șoldurile la momente diferite.
  • Imagine intitulată Dansul la petreceri Pasul 20
    7. Încercați o viță de vie. Această mișcare necesită un spațiu suplimentar, dar poate fi distractiv în timpul unui dans de grup. Luați un pas orizontal cu piciorul drept. Adu-ți piciorul stâng până când este direct în spatele tău. Mutați-vă cea dreaptă pe un alt pas orizontal. Umbra încă o dată cu stânga și repeta. Acest lucru vă va duce pe parcursul dansului.
  • Nu este necesar să faceți o viță de vie în întreaga etaj, dacă nu doriți. În schimb, luați câțiva pași în dreapta, umblați cu piciorul stâng, apoi lăsați piciorul stâng să ia plumb în direcția opusă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Îmbrăcămintea în hainele tale preferate pentru petrecere vă poate oferi un sporit suplimentar de încredere care poate traduce într-o dans mai bun. Doar asigurați-vă că alegeți pantofi care sunt confortabili și că vă puteți muta.
  • Dacă cineva spune că ești un dansator rău, atunci nu asculta ceea ce spun ei. Dacă dansul este ceva cu adevărat, atunci mergeți la el!
  • Avertizări

    S-ar putea să vă gândiți că consumul de alcool vă va relaxa, dar ar putea să vă facă neglijenți pe ringul de dans. Păstrați consumul de băut la un minim, astfel încât să puteți păstra controlul asupra mișcărilor corpului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar