Cum de a rezolva un argument uriaș cu prietena ta

Ce faci când ai avut un argument imens cu prietena ta? Este probabil ca amândoi să vă simțiți resentimente, supărați sau supărați. Dacă doriți să rămâneți în relația dvs., există modalități de a le repara. Începeți prin înțelegerea disputei la îndemână și apoi aplicați compasiunea și umilința situației.

Pași

Partea 1 din 3:
Procesarea argumentului
  1. Imagine intitulată 244156 1
1. Răcire. Nu vă puteți aștepta să rezolvați imediat un argument după ce a avut loc. În urma unui dezacord, ia ceva timp să se răcească. Luați câteva ore, chiar câteva zile, pentru a vă răci și procesați-vă emoțiile în mod corespunzător. Luați o plimbare lungă, du-te să vedeți un prieten, vizionați un film. Să se angajeze în activități de relaxare până când te-ai liniștit suficient pentru a privi în mod obiectiv situația.
Nu: Storm off fără să spună nimic.
Do: Spune "Sunt supărat și am nevoie de ceva timp să se răcească. Putem vorbi despre mâine?"
  • Imaginea intitulată Fix un argument imens cu prietena ta Pasul 2
    2. Analizați ce a cauzat lupta. Luptele rar se întâmplă peste nimic. Ia ceva timp pentru a analiza ceea ce a cauzat lupta și dacă există ceva ce ați putea face diferit în situație.
  • Revedeți ce sa întâmplat. De ce ați început să luptați? Ce a declanșat argumentul? Ceea ce sa spus? Regreți tot ce ați spus? De ce sau de ce nu?
  • Păstrați-vă în minte memoria este subiectivă, în special în situații stresante. Este posibil ca prietena ta să-și amintească un anumit aspect al luptei în mod diferit decât tine. Asta este normal. Nu înseamnă neapărat că unul dintre voi este neadevărat. Doar că stresul poate provoca amintiri să fie inexacte.
  • Imaginea intitulată Fix un argument imens cu prietena ta Pasul 3
    3. Exprimați-vă sentimentele. După un argument, trebuie să acceptați și să vă experimentați sentimentele. În timp ce ne putem displama emoțiile ca mânia și tristețea, este important să le recunoaștem mai degrabă decât să le ignorați. Înăbușind sentimentele dvs. poate provoca o explozie pe drum.
  • Acceptați că emoțiile nu sunt întotdeauna raționale. Dacă prietena ta vă rănește sentimentele, de exemplu, știind logic că nu înseamnă că nu ar putea să vă ajute să lăsați-o să plece. Știți că tu și prietena ta sunt amândoi îndreptățiți la un răspuns emoțional la un dezacord, chiar dacă acest răspuns nu este în întregime logic.
    Nu: strigăt "Cum ai putut face asta?!"
    Do: Spune "Sunt supărat pentru că ai rupt promisiunea pe care ai făcut-o ieri."
  • Partea 2 din 3:
    Rezolvând argumentul
    1. Imaginea intitulată Fix un argument imens cu prietena ta Pasul 4
    1. Planificați o conversație. După ce am văzut amândoi, sugerează un timp pentru a discuta conflictul dvs. După un mare argument, este important să programați timpul să discutați pentru a vă asigura că ambele sunt calm în discuție.
    • Alegeți un timp pentru a vorbi unde nu există în afara constricții la timp. Alegeți o săptămână sau o noapte de weekend când nici unul dintre voi nu trebuie să lucrați devreme dimineața. Scopul de a vorbi în seara devreme cândva după cină, astfel încât foamea și somnolența nu pot interfera cu conversația dvs.
    • Dacă nu trăiți împreună, încercați să alegeți un loc care este un teren neutru. În timp ce vă puteți simți ciudat discutarea relației dvs. în public, un teren neutru ar putea asigura că nimeni nu se simte incomod. Puteți alege un loc în care nu mulți oameni sunt în jur, ca o cafenea spațioasă, liniștită sau un parc public care nu este de obicei aglomerat.
  • Imaginea intitulată Fix un argument imens cu prietena ta Pasul 5
    2. Utilizați limbajul corpului deschis. Când discutați conflictul dvs., utilizați limba corpului pentru a demonstra că sunteți deschis la dialog. Acest lucru poate permite discuției să se întâmple într-un mod relaxat și eficient.
  • A stabili un contact vizual. NOD ocazional pentru a arăta că ascultați. Nu vă traversați brațele sau faceți nimic care vă face să arătați tensionați. Încercați să evitați ticurile nervoase, cum ar fi să vă bucurați de îmbrăcămintea dvs. sau să vă sunați mâinile.
  • La nodul ocazional, deoarece acest lucru oferă o indicație non-verbală, ascultați ce se spune.
  • Imaginea intitulată Fix un argument imens cu prietena ta Pasul 6
    3. Utilizați abilități de comunicare verbală bună. Când discutați argumentul dvs., utilizați și comunicarea verbală solidă. Prietena ta trebuie să știe că ești deschis pentru a lucra lucrurile, așa că asigurați-vă că comunicați cu ea în mod eficient în urma unei lupte.
  • Fii clar și concis atunci când vorbești. Nu includeți prea multe detalii și încercați să ajungeți la punctul de a spune. Nu vă întrerupeți prietena când vorbește. Întreabă întotdeauna dacă înțelege ce spui. Cereți clarificări dacă spune ceva ce nu înțelegeți.
  • Utilizare "I" declarații. Acestea vă asigură că vă exprimați propriile sentimente, mai degrabă decât plasarea unei judecăți obiective asupra situației. De exemplu, în loc să spunem "Ai răsturnat despre mine să fiu târziu și să mă jignească în fața prietenilor tăi" spune ceva de genul "M-am simțit jenat când ma sunat să fiu târziu în fața prietenilor tăi."
  • Imaginea intitulată Fix un argument imens cu prietena ta Pasul 7
    4
    Validați sentimentele prietenei dvs. Poate fi foarte frustrant pentru a simți că cineva nu vă validează sentimentele într-o relație romantică. Chiar dacă nu sunteți de acord cu evaluarea prietenei dvs. a unei situații, asigurați-vă că vă străduiți să simțiți că sentimentele sale sunt validate. Adesea, actul simplu de a permite cuiva să simtă modul în care acestea elimină o mulțime de tensiune dintr-o situație. Acest lucru eliberează energia negativă și va face ca prietena dvs. să se simtă ca și cum ai grijă să o faci fericit.
    Nu: Spune "Îmi pare rău că te simți așa, dar a fost doar o glumă inofensivă."
    Do: Spune "N-am vrut să-ți rănesc sentimentele. Îmi pare rău că te-am făcut supărat."
  • Imaginea intitulată Fix un argument imens cu prietena ta Pasul 8
    5. Figurați unde nu sunteți de acord. Cele mai multe cupluri vor avea câteva probleme despre care nu pot fi de acord. Acest lucru este normal, deoarece oamenii sunt unici. Ia un argument ca o oportunitate de a afla unde diferă doi și cum puteți reconcilia aceste diferențe. Dacă aveți așteptări diferite în ceea ce privește timpul împreună, relația ca un întreg sau alegeri de stil de viață, este important să le identificați și să găsiți o soluție.
  • Vedeți dacă vă puteți da seama dacă există o problemă fundamentală care a condus argumentul. Dacă ai avut un mare argument, este îndoielnic că a fost peste o chestiune minoră. Încercați și dați seama unde nu sunteți de acord și ce puteți face pentru a reconcilia dezacordul. Uneori, doar recunoscând că vă simțiți diferit despre un subiect poate ajuta la ușurarea tensiunilor. Cei doi veți ajunge să luați anumite lucruri mai puțin personal dacă înțelegeți unde vă diferențiați personalitatea.
    Nu: Forțează prietena dvs. (sau pe tine) să se schimbe în fiecare punct de dezacord.
    Do: sugerează modalități de limitare a conflictului, cum ar fi evitarea activităților contencioase sau a subiectelor în timp ce sunteți împreună.
  • Imagine intitulată 244156 9
    6. Scuza. După ce vă contemplă acțiunile și rolul dvs. în argument, cereți scuze pentru orice greșeală. Face scuze cât mai specifice și mai sincere posibil, pentru a demonstra că ați auzit și ați înțeles preocupările prietenei dvs.
    Nu: Încercați să vă apărați acțiunile cu un "dar..." sau o referință la comportamentul prietenei tale.
    Do: Acceptați reacția ei calm, chiar dacă este "Da, ai fost un ticălos."
  • Partea 3 din 3:
    Prevenirea luptelor viitoare
    1. Imaginea intitulată Fix un argument imens cu prietena ta Pasul 10
    1. Discutați imediat problemele noi. Când observați o problemă este berea, nu o ignorați. În schimb, discutați problema înainte de a deveni o mare problemă. În acest fel, puteți preveni explozii viitoare.
    • Permiteți lucrurile să se fixeze înseamnă că următorul argument se întâmplă să ajungi la aducerea lucrurilor din trecut. Acest lucru poate face ca prietena ta să se simtă atacată și bombardată. Când apare o problemă, adresa imediat. Chiar și o mică problemă vă poate conduce pentru a construi resentimente în timp.
  • Imaginea intitulată Fix un argument imens cu prietena ta Pasul 11
    2. Creați un proces pentru rezolvarea argumentelor fără furie. Furia poate face greu să răspundă rațional unei situații. Oamenii adesea se strecoară în mânie și sfârșesc înstrăinarea celor apropiați de ei. Încercați să lucrați cu prietena dvs. pentru a găsi o modalitate de a rezolva problemele fără a ceda mânia. O modalitate bună de a face acest lucru este de a lua 5 minute pentru a-ți exprima sentimentele atunci când aveți un dezacord mai degrabă decât imediat încercarea de a vorbi.
  • Imaginea intitulată Fix un argument imens cu prietena ta Pasul 12
    3. Ascultați pentru nevoile emoționale care stau la baza. Luptele sunt adesea legate de faptul că anumite nevoi emoționale sunt neglijate. Când prietena ta este supărată sau frustrat cu tine, încercați să examinați dacă are nevoie că nu reușiți să vă întâlniți. Ați fost distanța în ultima vreme? Ai fost ocupat până la punctul pe care nu-l cheltuiți cât de mult timp cu ea? Luați în considerare dacă nu vă întâlniți nevoile prietenei dvs. și ce puteți face pentru a le ajuta.
  • Imaginea intitulată Fix un argument imens cu prietena ta Pasul 13
    4. Rezumați ceea ce este discutat pentru a vă asigura că înțelegeți. După un argument, luați întotdeauna o clipă pentru a rezuma ceea ce a fost discutat. Cum te simti? Cum se simte prietena ta? Cum sunteți dispuși să lucrați la situația pentru a vă asigura că nu se va mai întâmpla din nou? Luând cinci minute pentru a rezuma o situație după un argument poate împiedica argumentul de la reocare.
  • sfaturi

    Asigură-te că Recunoașteți o relație toxică. Când ai fost "încercând să lucreze lucrurile" Pentru mai mult decât ați fost fericiți împreună, relația dvs. ar putea să nu merită efortul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar