Cum să te înțelegi cu prietenul tău

Este perfect normal ca cuplurile să se certe ocazional, dar asta nu înseamnă că este mult distractiv. Indiferent dacă vă întâlniți cu prietenul dvs. de ani de zile sau tocmai ați făcut-o oficial, de-a lungul poate lua câteodată un pic de muncă. Din fericire, respectând nevoile prietenului tău și comunicând propriile dvs. nevoi în mod clar, vă puteți face parte pentru a avea o relație fericită.

Pași

Metoda 1 din 3:
Comunicând cu el
  1. Imaginea intitulată Împreună cu prietenul tău Pasul 1
1. Face timp să vorbească unul cu celălalt. Cel mai bun mod de a vă înțelege este să păstrați liniile de comunicare deschise în orice moment. Dacă locuiți împreună, ați putea să vă prindeți ziua în timpul cina. Dacă nu locuiți împreună, ați putea încerca să discutați la telefon în fiecare seară înainte de culcare.
  • Arătați-i prietenului că este important, oferindu-i toată atenția când vorbești. Puneți-vă telefonul, opriți vizionarea TV și faceți relația dvs. o prioritate. Este bine să-i cereți să facă același lucru. Încercați să spuneți ceva de genul: "Speram să putem petrece câteva minute împreună. Crezi că am putea aștepta înainte să jucăm un spectacol nou?"
  • Dacă ați argumentat foarte mult, lăsați deoparte un anumit moment pentru a vorbi despre această problemă. Poate ajuta la alegerea unei locații pentru conversația care este în afara casei dvs., astfel încât să nu cădeți în aceleași modele care vă conduc să luptați.
  • Imaginea intitulată înțelege împreună cu prietenul tău Pasul 2
    2. Exprimați-vă aprecierea pentru el. Toată lumea vrea să audă că sunt apreciați și concentrându-se pe pozitiv va face ca prietenul tău să se simtă ca și cum ai grijă. Căutați lucrurile bune pe care prietenul dvs. îl face sau spune, apoi le recunosc verbal.
  • Aprecierea dvs. ar putea fi pentru lucrurile pe care le face. De exemplu, ați putea spune: "Mi-a ajutat cu adevărat când ați scos toată gunoiul aseară, așa că vă mulțumesc:" Sau "Chiar ați ieșit din calea voastră pentru a vă face mama să se simtă binevenită la cină. Asta însemna mult pentru mine."
  • De asemenea, îl puteți spune că apreciați anumite calități pe care le are. De exemplu, ați putea spune ceva de genul ", chiar admir cât de greu lucrați la locul de muncă. Aveți o mare etică de lucru."
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău Pasul 3
    3. Arătați-vă prietenului afecţiune. Afecțiunea fizică este o formă de comunicare, de asemenea. Nu trebuie să faci nimic care te face inconfortabil - ceva cât de mic, ținând mâinile, dându-ți iubitului tău o îmbrățișare, sau plasându-i mâna pe umăr, îl poate face să se simtă cald și iubit.
  • Persoanele care sunt lipsite de afecțiune sunt mai susceptibile de a raporta senzația de a se simți mai puțin satisfăcuți în relațiile lor.
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău Pasul 4
    4. Exprimați-vă gândurile în mod deschis și sincer. Deținând lucrurile în va duce doar la resentimente, deci dacă vă simțiți un anumit mod, ar trebui să discutați cu prietenul dvs. despre asta. Luați puțin timp să vă gândiți la ceea ce încercați cu adevărat să vă spuneți și să vă organizați gândurile, astfel încât să nu vă gândiți să vă argumentați despre detalii nesemnificative.
  • Încercați să vă exprimați cu "declarațiile I" cum ar fi "Aș vrea să aleg nopțile noastre de întâlnire mai des" în loc de "niciodată nu mă lași să aleg unde mergem."
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău Pasul 5
    5. Ascultă-l. Ascultarea poate fi greu, chiar dacă nu vă simțiți supărați. În loc să așteptați ca rândul dvs. să vorbească într-o conversație, încercați să vă clarificați mintea despre ceea ce doriți să spuneți și să vă concentrați cu adevărat pe ceea ce spune prietenul tău. S-ar putea să fiți surprins de ceea ce puteți afla despre el chiar și în cele mai ocazionale conversații.
  • Practica fiind mai mult Ascultător activ prin parafrazarea a ceea ce a spus prietenul tău și repetă-o înapoi la el.
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău Pasul 6
    6. Încercați să vedeți lucrurile din punctul său de vedere. Nu trebuie să fii de acord cu prietenul tău tot timpul, dar ar trebui să faci un efort pentru a vedea de unde vine. El are o întreagă viață de experiențe diferite, relații și cunoștințe care vă pot aduce beneficii dacă l-ați lăsat. Această înțelegere vă poate oferi o mai bună înțelegere a motivului pentru care acționează așa cum face el.
  • De exemplu, dacă știți că a avut o relație proastă în trecut, ar putea explica de ce se închide mereu când voi susțin doi doi.
  • Metoda 2 din 3:
    Construirea unei relații sănătoase
    1. Imaginea intitulată Împreună cu prietenul tău Pasul 7
    1. Planificați activitățile distractive împreună. Având experiențe pozitive comune, va crea o legătură mai profundă care vă va ajuta pe cei doi să vă înțelegeți mai bine. Încercați să vă explorați interesele celuilalt într-un mod care este distractiv pentru amândoi, fie căutați lucruri noi pe care nici unul dintre dvs. nu ați încercat vreodată înainte.
    • Dacă el iubește că este în aer liber, căutați un traseu pe care cei doi ați putea exclasa o după-amiază.
    • Dacă vă place muzica live, vedeți dacă oricare dintre trupele sale preferate joacă în apropiere și obține bilete pentru voi doi.
    • Puteți încerca, de asemenea, să mergeți la un nou restaurant sau muzeu sau să planificați o călătorie de o zi într-un oraș din apropiere, nici unul dintre voi nu ați vizitat vreodată.
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău Pasul 8
    2. Face un efort Împreună cu prietenii și familia. Când vă întâlniți pe cineva, este important pentru ca amândoi să aveți relații în afara doar pe voi doi. Încercați să înțelegeți că prietenii și familia lui au fost o parte importantă a vieții sale înainte de a vă întâlni și a da spațiu pentru a menține aceste relații.
  • Ia timpul pentru a cunoaște ceilalți oameni din viața prietenului tău înainte de a decide că nu-i plac.
  • Invită-i pe prietenii săi să iasă cu tine și cu prietenul tău ocazional, așa că se va simți ca și cum nu trebuie să aleagă.
  • Lăsați-l să iasă împreună cu prietenii săi o dată pe o dată și să folosească timpul să se reconecteze cu familia și prietenii dvs.
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău Pasul 9
    3. Acceptați-vă prietenul pentru cine este. Te-ai îndrăgostit de el pentru un motiv, așa că încercați să-i respectați identitatea. Încercând să-l schimbe, va trimite mesajul că nu-l iubești pentru cine este el și probabil că va crește sau se simte nefericit în relație.
  • Amintiți-vă că vă puteți schimba numai pe partenerul dvs.
  • Nu lăsați prietenul tău să încerce să te schimbe. Controlul comportamentului nu este sănătos într-o relație
  • .

    Metoda 3 din 3:
    Mișcând un argument trecut
    1. Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău Pasul 10
    1. Nu spune nimic într-un argument că nu poți să te întorci. Chiar dacă vă simțiți supărat, încercați să vă editați. Dacă te simți atât de supărat că nu poți controla lucrurile pe care le spui, respira adânc și spune-i prietenului tău că trebuie să faci câteva minute calmeaza-te.
    • Pune-ți prietenul în jos, numindu-i numele, strigând sau îi spun că vrei să te desparți doar pentru că ești supărat poate face daune serioase relației tale.
    • Dacă aveți nevoie să faceți o pauză, spuneți-i prietenului dvs. ceva de genul: "Acest lucru nu ne va duce nicăieri și mă simt foarte supărat chiar acum. Trebuie să iau un pahar de apă și să-mi șterg capul înainte să vorbim."
    • Amintiți-vă că cei doi sunteți în aceeași echipă, chiar dacă nu sunteți de acord.
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău Pasul 11
    2. Opriți argumentul cât mai repede posibil. Dezacordurile pot fi încălzite, dar nu există niciun motiv să le scoateți. Odată ce recunoașteți că nu aveți o conversație productivă, încercați să încheiați argumentul rapid, chiar dacă aceasta înseamnă că este de acord să nu fiți de acord.
  • Încercați să spuneți ceva de genul: "Te iubesc și nu vreau să lupt cu asta. Este evident că nu vedem această problemă în același mod, deci poate că este ceva ce nu ar trebui să vorbim acum."
  • Imaginea intitulată Împreună cu prietenul tău Pasul 12
    3. Recunoașteți rolul dvs. în argument și cereți scuze. Nu vă calificați scuze, subliniind ceea ce a făcut greșit sau a cerut o scuză pentru el. Gândiți-vă la ceea ce ați fi putut face diferit și cereți scuze sincer. Dacă e matur, probabil că își va cere scuze odată ce se calmează și el.
  • Chiar dacă nu ați fost cel care a început argumentul, puteți spune ceva de genul: "Îmi pare rău că mi-am pierdut temperamentul. Mă simțeam cu adevărat defensiv, dar nu ar fi trebuit să scriu niciodată așa."
  • Dacă vă aflați frecvent, vă cereți scuze în timp ce rareori, puteți fi într-o relație nesănătoasă și ați putea fi mai bine pe cont propriu.
  • Imaginea intitulată Împreună cu prietenul tău Pasul 13
    4. Iartă-l dacă este greșit. Nu țineți un argument asupra capului său, odată ce sa terminat, mai ales dacă își cere scuze.Agățat de resentimente este nesănătoasă într-o relație, deci fiți dispuși să-l iertați și să mergeți mai departe.
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău Pasul 14
    5. Vedeți consilierul unui cuplu dacă aveți nevoie. Dacă cei doi vă certați frecvent și nu vă puteți rezolva problemele, vorbirea cu un consilier vă poate ajuta să ajungeți la rădăcina problemei și să învățați tehnici sănătoase de coping.
  • Consilierea este utilă în special pentru cuplurile care au crescut în case disfuncționale sau au avut părinți care au luptat adesea.
  • Imaginea intitulată înțelege cu prietenul tău Pasul 15
    6. Știți când să o apelați. Unele relații sunt toxice sau abuziv, și nici o cantitate de încercare nu le poate repara. Dacă prietenul tău este agresiv cu tine când te oprești, încearcă să te facă să te simți rău despre tine, îți spargă lucrurile, sau te amenință, ar trebui să lași relația.
  • Dacă sunteți într-o relație abuzivă și nu sunteți sigur de unde să vă întoarceți, sunați la linia telefonică națională de violență la domiciliu la 1-800-799-Safe.
  • Ajutor de conversație

    Exprimând îngrijorări prietenului tău

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Vorbind cu prietenul tău despre neplăcere

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Modalități de a face față conflictului cu prietenul tău

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar