Cum să devii un fierar

Locul de muncă al unui fierar implică încălzirea metalului cu focul pentru a forja, face reparații și creează suduri. Aproximativ două treimi din fierari lucrează în fabricație, dar dacă sunteți mai înclinat arterial, puteți utiliza abilitățile dvs. pentru a crea balustrade decorative, a porților, a mobilierului și a sculpturilor din metal. Devenind un fierar necesită o forță fizică, dar obținerea și pregătirea corectă și dezvoltarea abilităților necesare.

Pași

Partea 1 din 3:
Începând să devină un fierar
  1. Imaginea intitulată devine un fierar pasul 1
1. Citiți cărți despre profesia și arta de fierar. Fierarea este o abilitate care necesită o bună cunoaștere pentru a putea efectua, chiar și pentru a începe, și citind despre el este cel mai rapid și mai ușor mod de a începe. Unele cărți pentru a începe cu includerea: (nou) marginea anvilului de Jack Andrews și arta de fierar de Alex Bealer.
  • Imaginea intitulată devine un fierar pas cu pasul 2
    2. A luat cursuri. Participați la o colegiu comunitară sau la o școală profesională care să se specializeze în fierarea de a învăța abilitățile de bază de bază. Începeți prin localizarea colegiilor comunitare și a școlilor profesionale din apropierea dvs. Apoi, aruncați o privire la ce fel de clase au acea afacere cu prelucrarea metalelor.
  • Începeți cu o clasă care învață sudarea cu oxi-acetilenă (gaz) pentru a afla cum să lumineze torța, să manipuleze în siguranță metalul fierbinte, să gestioneze rezervoarele și ce echipament de siguranță pentru a fi utilizat în timp ce sudare.
  • Încercați să găsiți cursuri care vă vor învăța cum să controlați căldura în forjare, fie că este vorba de cărbune sau de gaz.
  • Fiți familiarizați cu instrumentele de fierarie, cum ar fi un anvil, ciocan, clești și pumn. Dacă nu găsiți clase în apropierea dvs. care se ocupă de Blashitinging Tools, căutați cursuri online și achiziționați propriul echipament. Experimentați cu ajutorul acestor instrumente.
  • În aceste clase veți învăța abilități esențiale, cum ar fi elaborarea, lipirea, tăierea, nituirea și supărarea.
  • Imaginea intitulată devine un fierar pas cu pasul 3
    3. Luați cursuri de lucru mai avansate. Aflați mai multe abilități moderne de lucru metal-de lucru care sunt necesare pentru a deveni un fierar bine rotunjit. Faceți acest lucru prin completarea claselor de prelucrare a metalelor începător oferite fie la colegiul comunitar local, o școală profesională sau online, apoi se vor desfășura la orice clase intermediare și avansate.
  • Aflați despre tăierea cu plasmă, cum ar fi distanța, electrodul trebuie să fie din metal, unghiul la care ar trebui să fie ținut electrodul și ce amperaj trebuie utilizat pentru a tăia diferite grosimi de metal.
  • Deveniți calificați ca MiG (gaz inert din metal) și TIG (Tungsten Inert Gas) Welder. Sudarea MIG necesită o bobină care este alimentată continuu și este utilă pentru bucăți lungi de metal. Sudarea TIG necesită o tijă și este eficientă pentru sudarea aluminiului.
  • Sudarea arcului ar putea să nu fie o parte a fierăriei clasice, dar fiind bine rotunjită în abilitățile de lucru din metal este importantă dacă doriți să o faceți o carieră.
  • Imaginea intitulată devine un fierar pas cu pasul 5
    4. Începeți să vă construiți propriul configurare de fierărie. Indiferent dacă sunteți în căutarea de a deveni un hobbyist sau doriți să faceți în cele din urmă o carieră, veți avea nevoie de propriul dvs. echipament. Pentru a începe să practicați să vă alăturați singuri, veți avea nevoie, la minimum, următoarele echipamente:
  • Un Forge: Un Forge vă permite să încălziți metalul astfel încât să poată fi manipulat. Fie Faceți-vă propria forță sau cumpărați una online.
  • Clește, cleme și viciu: acestea vă permit să țineți metalul încălzit, astfel încât să poată fi lucrat cu siguranță și în siguranță.
  • Un anvil: acesta este ceea ce vă veți odihni metalul când ați lovit în formă.
  • Ciocane: acestea sunt ceea ce veți lovi metalul cu. Ele vin în mod forme în dimensiuni, toate în scopuri diferite.
  • Echipament de siguranta. Mănuși puternice din piele, un șorț greu și o mască de fierar vă vor ține în siguranță atunci când se ocupă de temperaturi periculoase la cald.
  • Majoritatea acestor echipamente pot fi cumpărate online. Faceți doar câteva cercetări înainte de a efectua o achiziție.
  • Partea 2 din 3:
    Instruire la Blacksmiting
    1. Imaginea intitulată deveni un etape de sudor 1
    1. Alăturați-vă Abana (Asociația Artiștilor Fierari din America de Nord). Căutați un capitol Abana lângă dvs., apoi căutați cum să vă alăturați acelui capitol special. Apoi luați în considerare participarea la întâlnirile Abana. Veți afla mai multe despre fierar, întâlniți alți fierați și obțineți o șansă de a deveni parte a comunității de fierarie. Abana are atât fierari profesioniști și pasiști.
  • Imaginea intitulată devine un fierar pas cu pasul 4
    2. Alăturați-vă unui program de ucenicie în care veți putea să vă perfecționați abilitățile necesare pentru a deveni un fierar. Căutați online pentru fierarea de ucenicie și stagii lângă dvs. Structura acestor ucenici variază, dar, în general, implică asocierea cu un fierar de master pentru o clădire de formare și experiență unu la unu.
  • Unii programe de ucenicie de fierarie necesită calificarea printr-o demonstrație a abilităților de bază de bază, dar multe sunt concepute pentru începători fără experiență de fierară.
  • Imagine intitulată audiție pentru un joc sau un film Pasul 14
    3. Avansați în continuare abilitățile dvs. prin aderarea la un program de călărie. Devenind un călător, veți lucra în magazinul unui fierar profesionist. Aici puteți afla o varietate de stiluri și, eventual, să lucrați cu arhitecți pentru a proiecta detalii pentru construcții noi și vechi.
  • Abana oferă mijloacele de a se alătura unui program de călărie prin intermediul site-ului lor. Aici puteți completa chestionarul lor și vă puteți alătura registrului lor, unde fierari aspiranți se pot potrivi cu fierarii profesioniști care caută subtipuri.
  • Pentru a vă alătura unui program de călărie, va trebui să îndepliniți un nivel minim de calificare și competență cu fierar și metal care lucrează în general. Abilitățile pe care un călău `un călărie se așteaptă să le cunoască pe site-ul lui Abana și să includă lucruri precum elaborarea, tratarea căldurii și metalurgia de bază.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea unei profesii de fierar
    1. Imaginea intitulată deveni un etapă de sudor 3
    1. Găsiți munca în orice comerț de lucru din metal. Uită-te la locuri de muncă care necesită mai puțină experiență pentru a vă construi experiența și cunoașterea afacerii de lucru din metal. Ca și în cazul majorității carierelor, începând de la fund, câștigând orice experiență pe care o puteți, și lucrați încet în sus este o metodă viabilă pentru a deveni un profesionist. Unele idei includ fiind un aparat mai curat într-un magazin de mașini locale sau care lucrează într-un depozit de centru de oțel.
    • Majoritatea locurilor de muncă veți putea găsi ca un fierar de hobbyist nu vor implica orice forjare, dar vor fi un prim pas în afacerea de lucru din metal și vor oferi experiență care vă poate ajuta să vă aterizați o slujbă de fierară mai târziu.
  • Imaginea intitulată devine un fierar pas cu pasul 7
    2. Stabiliți-vă propriul magazin de fierărie. Dacă sunteți mai mult tipul de auto-start, ați putea dori să renunțați la propria afacere mică de fierarie o lovitură. Odată ce ați primit instrumentele și know-how-ul, devine o chestiune de marketing și abilitati in afaceri. Cei mai mulți dintre fierari care își fac propriul magazin se concentrează pe fierar artistic. Luați în considerare începerea lucrului prin învățarea modului de a face artă metalică personalizată, cum ar fi săbii și sculpturi și să începeți să le vindeți prin intermediul site-urilor de comerț cum ar fi Etsy.
  • Cheia pentru crearea unui magazin de Blackmith de succes de sine este de a construi încet o bază de clienți mulțumiți și de a face un nume pentru dvs. Există o piață acolo pentru arta metalică funcțională specială. Găsirea locului pe acea piață este scopul dvs.
  • Imaginea intitulată devine un fierar pas cu pasul 6
    3. Găsiți un loc de muncă ca fierar comercial. Producătorii de mai multe tipuri de mașini, transport și balustrade necesită abilitățile de fierari. Ca și cu multe alte industrii de nișă, cheia pentru a obține piciorul dvs. în ușă este de rețea. Odată ce aveți abilitățile, următorul pas este îndeplinirea persoanelor potrivite, care se întoarce la asociațiile și afiliații din Blacksmith și se implică.
  • O singură cale într-o slujbă de fierarmă comercială este de a începe să lucrezi pentru fierară profesională pe care ați învățat-o de la un program de călărie sau de ucenicie.
  • Imaginea intitulată devine un fierar pas cu pasul 8
    4. Deveniți un demonstrator al tehnicilor de fierărie la Muzee sau târguri de istorie vie. Aplicați direct pentru aceste poziții sau prin toate breslele sau capitolele. Aceste locuri de muncă pot fi greu de a veni, dar dacă sunteți în locul potrivit la momentul potrivit, le puteți găsi. Aceste locuri de muncă implică demonstrarea artei de fierarie a publicului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar