Cum să deveniți un electrician în marea britanie

Electricii sunt foarte importanți - sunt oamenii care păstrează luminile, la urma urmei. Credeți sau nu, este de fapt un deficit de electricieni în multe părți ale Moșuiei, deci este un moment minunat să începem dacă v-ați gândit să deveniți un electrician. De asemenea, nu este la fel de dificil cum vă puteți gândi. Cu timp și studiu dedicat, puteți deveni un electrician calificat în doar 2 ani. Pentru a vă ajuta să vă luați mai ușor decizia, am răspuns la câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care oamenii le au despre ceea ce este nevoie pentru a deveni electrician în Marea Britanie.

Pași

Întrebarea 1 din 5:
Care sunt calificările pentru a fi electrician în Marea Britanie?
  1. Imaginea intitulată deveni un electrician în Marea Britanie Pasul 1
1. Puteți începe ca un ucenic și câștigați calificările. O ucenicie este modul tradițional și cel mai popular de a deveni un electrician complet calificat. Găsiți o companie electrică care sponsorizează ucenici și lucrează alături de un electrician complet licențiat, în timp ce studiați un curs de nivel 3 și național de calificare profesională (NVQ). Veți obține experiența de muncă în timp ce învățați și ieșirile de a fi electrician în sala de clasă. Puteți apoi să faceți un examen pentru a deveni un electrician complet calificat în propriul dvs. drept.
  • Lucrul cu normă întreagă și de a lua cursuri pot fi dificile și consumatoare de timp, dar este cea mai rapidă modalitate de a deveni un electrician complet calificat.
  • 2. O altă opțiune este de a urmări o diplomă sau un certificat tehnic. Nu trebuie să lucrați ca un ucenic pentru a deveni un electrician. Puteți studia pentru a câștiga diploma de nivel 2 și apoi diploma de nivel 3 la un colegiu sau un centru de instruire. De asemenea, puteți studia pentru a câștiga o diplomă tehnică la un centru de instruire. Nu va trebui să lucrați ca un ucenic în timp ce studiați și veți putea să vă alăturați unei companii electrice sau să deveniți un electrician independent după ce vă câștigați diploma sau certificatul.
  • Aceasta este o opțiune excelentă dacă nu sunteți în stare să obțineți o ucenicie, dar totuși doriți să începeți în călătoria dvs. pentru a deveni un electrician.
  • 3. De asemenea, puteți lua un curs de instalare internă. Un electrician de instalare poate lucra la o varietate de locuri de muncă pe case și întreprinderi, inclusiv sisteme de alimentare, protecția împotriva incendiilor și sistemele de securitate și de date. Prin luarea unui curs de instalare internă, puteți deveni calificat pentru a finaliza locurile de muncă rezidențiale, cum ar fi reluarea unei case sau instalarea unor corpuri de iluminat și pentru a ajunge la locul de muncă mai devreme.
  • Nu sunteți considerat un electrician complet calificat după finalizarea unui curs de instalare internă.
  • Un curs de instalare internă durează aproximativ o lună pentru a finaliza. Este un punct de plecare excelent dacă nu aveți experiență electrică, dar doriți să începeți o carieră ca electrician.
  • De asemenea, puteți să vă antrenați ca electrician prin aderarea la armată sau la Forțele Aeriene Regale.
  • Întrebarea 2 din 5:
    Cât durează să devină un electrician în Marea Britanie?
    1. Imaginea denumită devine un electrician în Marea Britanie Pasul 4
    1. Depinde de ce traseu decideți să luați. Electricii pot lucra la o varietate de proiecte în case, întreprinderi și diferite industrii. Un curs de instalare internă durează doar o lună pentru a finaliza, dar poate dura ani de studiu pentru a câștiga o diplomă de nivel 3. Din cauza cunoștințelor și a experienței, trebuie să aveți pentru a lucra ca electrician licențiat, poate dura între 2 și 4 ani pentru a deveni un electrician complet calificat.
    • De exemplu, cineva care participă la o școală de comerț pentru a deveni un electrician va fi calificat mai devreme decât cineva care ia un curs de formare a colegiului cu fracțiune de normă.
    Întrebarea 3 din 5:
    Electricienii se plătesc bine în Marea Britanie?
    1. Imaginea intitulată deveni un electrician în Marea Britanie Pasul 5
    1. Electricii din Marea Britanie câștigă între £ 18.000- 42.000 de lire sterline pe an. Venitul dvs. anual va fi puțin mai mic când începeți doar. Dar în timp, pe măsură ce câștigați experiență (și potențial să vă deplasați într-o companie), veți câștiga mai mult.
    • Electricii lucrează în general între 30-40 de ore pe săptămână, de asemenea.
    Întrebarea 4 din 5:
    Sunt electricieni în cerere în Marea Britanie?
    1. Imaginea intitulată deveni un electrician în Marea Britanie Pasul 6
    1. da! De fapt, există o lipsă de electricieni în mai mult de jumătate din Marea Britanie. De fapt, poate fi super ușor pentru a obține un loc de muncă la o companie electrică sau să găsiți locul de muncă ca electrician independent în Marea Britanie. Dacă căutați o industrie cu securitatea locului de muncă în Marea Britanie, fiind un electrician se poate potrivi facturii pentru dvs!
    Întrebarea 5 din 5:
    Poți deveni un electrician la 40?
    1. Imaginea denumită devenind un electrician în Marea Britanie Pasul 7
    1. Nu este niciodată prea târziu să începeți o carieră ca electrician. În timp ce unii oameni merg direct în studiu pentru a deveni un electrician de îndată ce au absolvit școala, există o mulțime de oameni care au început mai târziu în viață. Fie că vă gândiți să faceți o schimbare de carieră sau căutați să câștigați un venit suplimentar, puteți începe ca electrician ori de câte ori doriți!

    sfaturi

    Verificați câteva cursuri electrice oferite la colegiul local sau la un centru de instruire. Este posibil să vă puteți înscrie pentru cursuri cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă și ați început să deveniți un electrician chiar acum!

    Avertizări

    Nu încercați niciodată să încercați munca electrică pe care nu ați instruit-o sau ați învățat despre. Vă puteți răni sau pe alții.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar