Cum să devii un tehnician atm

Mașini automate de control (ATM) Distribuie bani și transportă informații despre conturile bancare pentru clienții băncii din întreaga lume. ATM sunt capabile să proceseze mii de tranzacții pe zi - cu toate acestea, acestea necesită întreținere regulată pentru a efectua. Tehnicienii ATM Mașini ATM, înlocuirea pieselor, distribuirea de numerar și depanare. O tehnologie ATM instruită trebuie să fie de încredere, APT cu mecanică și capabilă să efectueze îndatoriri de securitate cu bani după cum este necesar. ATM necesită mai puține reparații decât cele obișnuite, astfel încât acest câmp a devenit din ce în ce mai competitiv. Aflați cum să deveniți un tehnician ATM.

Pași

  1. Imaginea intitulată deveni un tehnician ATM Pasul 1
1. Să mențină o înregistrare penală pristină. Un tehnician ATM are acces la cantități mari de numerar în cursul activităților lor zilnice - cu toate acestea, orice discrepanță cu un sold ATM va lăsa un angajat la risc de reziliere și urmărire penală. Pentru a fi angajat la orice loc de muncă, vi se va cere să faceți o verificare completă a fundalului și de referință.
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician ATM Pasul 2
    2. Obțineți o diplomă de liceu sau o echivalență. Pentru a obține pregătirea necesară, vi se va cere să dovediți că ați primit un certificat general de dezvoltare educațională (GED) sau o diplomă. Aceasta este, de obicei, cerința educațională minimă de înscriere în programele de formare tehnică - cu toate acestea, pot fi făcute unele excepții pentru persoanele care nu au absolvit un certificat de echivalență, dar au o capacitate mare de aptitudini.
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician ATM Pasul 3
    3. Înscrieți-vă într-un program profesional mecanic. Aceste programe sunt disponibile în unele licee tehnice și în majoritatea colegiilor tehnice. Va trebui să aveți o înțelegere de bază a mecanicii pentru a primi instruire pe mașinile ATM.
  • Un grad asociat este o cale recomandată. Dacă doriți să căutați o diplomă asociată, luați în considerare un asociat al științei aplicate sau de instalare și reparații. Dacă doriți să căutați o diplomă de licență, luați în considerare ingineria mecanică sau electronică.
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician ATM Pasul 4
    4. Căutați un certificat de reparare ATM. Există câteva modalități de a obține această calificare.
  • Căutați un colegiu comunitar sau un program școlar profesional în repararea ATM. Deși aceste programe sunt oarecum rare, acestea vor fi cea mai bună resursă pentru certificare și plasare de locuri de muncă. Apelați școlile profesionale pentru a găsi cel mai bun program.
  • Înscrieți-vă într-un curs privat de formare ATM. Câteva companii, cum ar fi ATM Gurus și TestLink Services Ltd, oferă instruire privind repararea ATM pentru 800 dolari la 1.000 de dolari pentru o sesiune de formare de 1 până la 3 zile. Asigurați-vă că aceste cursuri sunt acreditate și oferă un certificat.
  • Aplicați pentru un loc de muncă cu un producător de ATM sau o companie care oferă formarea profesională. Dacă aveți deja o pregătire mecanică, aceasta este cea mai bună opțiune. Veți fi trimis la o sesiune de instruire înainte de a începe lucrul. Veți primi un certificat și începeți să lucrați cu același tip de mașini cu care ați fost instruiți să utilizați.
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician ATM Pasul 5
    5. Aplicați pentru un loc de muncă cu o companie de reparații ATM sau producător de ATM. Multe bănci contractează întreținerea ATM acestor companii. Aveți mai multe șanse să mențineți munca obișnuită prin angajarea în acest mod.
  • Imaginea intitulată deveni un tehnician ATM Pasul 6
    6. Deveniți un reparator de ATM independent. Unii oameni din această industrie lucrează pe bază de contract. Dacă doriți să vă retrageți sau independenți, atunci puteți începe o afacere de reparații ATM după ce ați câștigat mulți ani de experiență și recomandări excelente ale angajatorilor.
  • Avertizări

    Feriți-vă că multe tehnici ATM sunt rugate să repare mașini pe timp de noapte. De asemenea, trebuie să depaneze în timpul perioadei neprogramate, în cazul în care un ATM se descompune.
  • ATM necesită mai puțină întreținere decât au folosit. Este o idee bună să învățăm repararea computerului, repararea mașinii de birou sau alte certificate de la o școală profesională pentru a vă asigura că veți avea suficientă muncă.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Bun cazier judiciar
    • Diplomă de liceu / GED
    • Abilități mecanice
    • Asociația / formarea profesională
    • Certificat de reparare ATM
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar