Cum să deveniți un luptător profesionist mma

Sunteți un atlet de înmatriculare care dorește să facă un nume pentru tine în arte marțiale mixte (MMA)? În epoca modernă, nu este suficient să fii doar un luptător mare. Veți avea nevoie, de asemenea, de abilități de afaceri savvy pentru a vă comercializa și a obține sponsorizări de nivel următor care vă vor ajuta să urcați pe scară în partea de sus. Pentru a vă permite să faceți acest lucru pentru a deveni un MMA Pro, am compilat răspunsurile la întrebările dvs. despre construirea unei cariere ca un luptător.

Pași

Întrebarea 1 din 11:
Cât durează pentru a deveni un luptător pro MMA?
1. Să crească de la statutul amator la o poziție în UFC, va dura 2-8 ani. Dacă aveți conexiuni UFC și / sau trenați la o sală de gimnastică de profil, puteți ajunge mai repede. Eticul inferior al muncii și / sau o înregistrare pierde va încetini progresul prin intermediul rândurilor.
Întrebarea 2 din 11:
Cât de mult se antrenează PRO MMA Fighters în fiecare zi?
1. Pro MMA Fighters Tren 20-24 ore pe săptămână, 5-6 zile pe săptămână. Acest nivel de dedicare pentru combaterea pregătirii necesită instruire de 2-3 ori pe zi. Ca un luptător pro MMA, atunci când nu vă pregătiți pentru o luptă, veți instrui o dată pe zi pentru 1.5-2 ore, 5-6 zile pe săptămână.
  • Veți lua maximum 2-3 săptămâni în afara anului și, de obicei, luați doar timp liber dacă sunteți răniți.
Întrebarea 3 din 11:
Cât costă să mergem pro în MMA?
1. PRO MMA Fighters cheltuiește 4000 de dolari pe lună pe lună. Acești bani merg spre călătorii la și de la lupte, nutriție corectă, unelte, sală de gimnastică și taxe de instruire. Dacă doriți să participați la tabere intensive de instruire care vă pregătesc pentru lupte, va trebui să cheltuiți între 8.000 de dolari - 12.000 $.
  • Va trebui să plătiți $ 50- $ 200 pe lună pentru un membru al sala de sport, în funcție de locul în care locuiți și de calitatea sala de gimnastică.
Întrebarea 4 din 11:
Cum construiți un mediu social care urmează ca un luptător MMA?
  1. Imaginea intitulată deveni un profesionist MMA Fighter Pasul 11
1. Mai mult decât postarea de postări, încercați să vă creați propriul brand personal. Postați zilnic despre viața dvs. pe Instagram, Tiktok, Facebook, Twitter sau YouTube. În fiecare post, încercați să fiți mai degrabă decât să creați un caracter. De exemplu, dacă sunteți un părinte de lucru care vă iubește copiii, postați conținut despre petrecerea timpului cu copiii dvs. Dacă sunteți o persoană amuzantă, postați videoclipuri despre glumări cu prietenii dvs. În acest fel, veți atrage o audiență de nișă care se va conecta cu cine sunteți și doriți să vă sprijiniți prin cumpărarea de bilete de luptă.
  • Pe fiecare pagină de profil, afișați un videoclip de 2-3 minute evidențiați tamburul celor mai bune lupte și momente.
  • Angajați-vă cu fanii în secțiunea de comentarii prin începerea conversațiilor și plăcerea posturilor lor.
Întrebarea 5 din 11:
Cum vă sponsorizați ca un luptător MMA?
  1. Imaginea intitulată Deveniți un profesionist MMA Fighter Pas 13
1. Ajungeți direct proprietarilor locali de afaceri. Scopul pentru companiile ale căror produse sau conținut pare relevant pentru MMA, cum ar fi echipamentele sportive sau magazinele de îmbrăcăminte. Cereți să întâlnim proprietarul în persoană și să livreze un pas puternic de vânzări Despre statisticile publicului dvs. online, cine sunteți ca un luptător și un individ și ce puteți face pentru compania lor.
  • Oferă să-și conecteze compania pe social media sau să-și poarte hainele în cușcă când te lupți. În schimb, sponsorul dvs. vă va plăti taxele pe aspect (de obicei câteva sute la o mie de dolari).
  • 2. Abordați promotorii / sponsorii pe care îi întâlniți la lupte. Dacă o găsiți greu să obțineți o afacere locală pentru a vă sponsoriza, această metodă ar putea fi mai ușoară pentru că veți ști că sunt deja fani ai sportului. Să se deschidă de alți luptători, să se concentreze pe construirea prezenței sociale a mass-mediei.
  • Odată ce ați sponsorizat (chiar și de o companie mică), arată loialitatea și creșteți angajamentul față de dvs. prin împingerea conținutului / produsului greu pe canalele dvs. de social media cu mai multe posturi.
  • Întrebarea 6 din 11:
    Cum vă alăturați UFC și treceți la lupte mai mari?
    1. Alăturați-vă Fighterul final (Tuf) arată realitatea. Dacă arătați potențial, dar nu aveți o înregistrare perfectă, ați putea fi în stare să obțineți un loc pe Fighterul final Completând o aplicație atunci când trimit un apel de turnare.
    • Va trebui să aveți între 21-34 de ani și să aveți cel puțin 3 lupte profesionale sub cureaua dvs.
  • 2. Cunoașteți un luptător UFC care poate pune un cuvânt pentru dvs. Dacă aveți un mentor, un partener de antrenament sau un prieten care este un luptător UFC, ar putea fi capabili să vă ajute să intrați în UFC să vă bucurați de dvs. și să utilizați conexiunile lor.
  • 3. Observați de recrutori și antrenori. Acesta este cel mai greu mod de a intra în UFC și se bazează în cea mai mare parte pe noroc. În primul rând, va trebui să câștigați lupte de 6-8 + amatori. Dacă ați construit un urme de mediul social și dacă antrenorul dvs. are conexiuni puternice, cercetașii pot veni la luptele dvs. sau la sala de gimnastică. Dacă îndeplinești criteriile de clasă de greutate pe care le caută, veți putea participa la unul dintre luptele următoare.
  • Întrebarea 7 din 11:
    Cât de mult fac luptătorii MMA?
    1. Prin definiție, ca un amator, nu veți fi plătiți pentru lupte. Cu toate acestea, este posibil să puteți face 300-400 de dolari prin promoții și sponsorizări locale.
  • 2. Salariul median anual pentru luptatorii PRO MMA este de aproximativ 70.000 de dolari. Acest salariu provine din plata de bază pentru luptele UFC, sponsorizările, punctele de plată (PPV) și bonusurile din luptele câștigătoare. Aproximativ o treime din Fighters PRO MMA fac salarii cu șase cifre, în timp ce doar o mână de superstaruri fac milioane de oameni.
  • Întrebarea 8 din 11:
    Câți ani trebuie să fii pentru a deveni un luptător MMA?
    1. Imaginea intitulată Deveniți un MMA profesionist Pasul 1
    1. Cel mai bine este să începeți să pregătiți mai tânăr, dar nu puteți concura până când aveți 18 ani. Dacă începeți să pregătiți între 15-16 ani, veți avea mai mult timp să vă dezvoltați puterea și abilitățile. Cu toate acestea, puteți instrui pentru MMA la orice vârstă. Dacă sunteți la mijlocul anilor 20 sau chiar începutul anilor 30, puteți începe o carieră ca un luptător MMA, mai ales dacă aveți un fundal existent în arte marțiale sau atletism.
    Întrebarea 9 din 11:
    Cum începeți pregătirea?
    1. Imaginea intitulată Deveniți un MMA profesional Pasul 2
    1. Alăturați-vă la o sală de gimnastică MMA pentru a obține acces la echipament și coaching. Nu trebuie neapărat să vă înscrieți la o sală de gimnastică sau un club de înaltă calitate la această etapă timpurie. Totuși, ajută la încetarea câtorva cluburi prin studii gratuite (dacă sunt oferite) pentru a verifica calitatea și starea echipamentului, precum și a vibrației generale a oamenilor de la instalație.
    • Căutați echipamente care se îngrijeau și oamenii care par a fi respectuoși și considerați de siguranța altora.
  • 2. Dacă nu puteți găsi o sală de gimnastică MMA, găsiți o sală de artă marțială tradițională. În mod ideal, găsiți un studio care învață Muay Thai, brazilian Jiu Jitsu sau lupte, astfel încât să puteți construi fundamentele izbitoare și lupte pe care veți avea nevoie pentru MMA.
  • Întrebarea 10 din 11:
    Cum găsești un antrenor MMA?
    1. Imaginea intitulată Deveniți un Fighter Mma profesionist Pasul 3
    1. Contactați sala de gimnastică locală pentru a vedea dacă angajează sau recomandă formatori. Adresați-i formatorilor despre filosofia lor de coaching și / sau citiți pe site-ul clubului pentru a vedea dacă valorile dvs. se aliniază cu antrenorul.
    • Unii antrenori pot avea un "tren greu tot timpul" mentalitatea, în timp ce alții s-ar putea concentra mai mult pe bunăstarea generală a atletului lor. Alegeți abordarea care se potrivește obiectivelor și stilului de viață.
    • Întrebați "Cât de curând pot concura?"Dacă antrenorul răspunde," de îndată ce vrei ", care îți spune că sala de gimnastică, probabil că nu are interesul tău mai bun și bunăstarea în minte. Dacă vă spun că vor aștepta până când sunteți gata și în siguranță, instructorul este probabil bun.
  • 2. Verificați acreditările antrenorului. Nu este necesar ca antrenorul dvs. să aibă o mulțime de experiență de concurență (o mulțime de antrenori mari nu au concurat niciodată profesional), dar dacă doriți să mergeți pro, ajută la a avea un antrenor care are o înregistrare puternică de luptă și fostă carieră pro.
  • Întrebarea 11 din 11:
    Cum ajungeți în formă pentru MMA?
    1. Începeți cu forța, viteza și condiționarea rezistenței. Exerciții concentrate din punct de vedere estetic, cum ar fi buclele BICEP în favoarea antrenamentului circuitului funcțional și a plierelor pentru a crește puterea dvs. explozivă. Având puterea potrivită vă va pregăti corpul pentru pregătirea riguroasă de două ori pe zi pe care luptătorii MMA profesioniști o iau.
    • Porniți fiecare antrenament cu un minut de 5-10 minute WANTUP DYNAMIC.
    • Dacă nu aveți echipament, faceți circuite cu burpei, împingeri, alpiniști și scânduri.
    • Dacă aveți echipamente de gimnastică (greutăți libere și scripeți de cabluri), încorporați leagări Kettlebell, curăță, prese Arnold și squats complet pentru a vă dezvolta puterea de bază și puterea.
  • 2. Practicați exercițiile solide și umbra. Deși este esențial să vă antrenați cu un partener sparring pentru a obține experiență de luptă, vă puteți construi abilitățile fundamentale prin foraj.
  • Punerea de bază de perforare: practică înainte și înapoi 1-2 (jab-cruce) combos sau 1-1-2 (jab-jab-cruce) în timp ce stai pe bilele picioarelor tale cu mâinile în sus. Asigurați-vă că vă întoarceți șoldurile pentru a vă ajuta să purtați acel impuls în pumnii dvs.
  • Forete de lucru: Practicați acest combo de 6 pași pentru runde de 3 minute. Începeți cu un pas de sondaj, un pas de retragere, pivotați șoldurile și aruncați o cruce, avansați cu un combo de 1-2 (alunecare înainte cu piciorul din față și apoi piciorul din spate pentru cruce), înapoi cu un combo 1-2 , comutați poziția și repetați!
  • Burghiu de viteză / viteză: setați intervale de 15 secunde și alternați între odihnă și loviți sacul greu la fel de repede cum puteți pentru 15 secunde cu 1-2 combo-uri sau 1-2-3 combo-uri (jab-cârlig).
  • sfaturi

    Combustibil cu un carbohidrat bun, cum ar fi fulgi de 2-4 ore înainte de antrenament. Mănâncă proteine ​​din surse cum ar fi puiul, creveții sau peștii și păstrați consumul de carne roșie de 1-2 ori pe săptămână.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar