Cum să devii un jurnalist de automobile

Jurnaliștii de automobile sunt responsabili pentru revizuirea și raportarea autoturismelor noi și a evoluțiilor din industria autovehiculelor. Ele deseori testează mașini noi și oferă opinii consumatorilor prin reviste, buletine de știri, ziare, site-uri web și medii difuzate, cum ar fi televiziunea și radioul. Jurnaliștii de automobile sunt scriitori excelenți care au o cunoaștere largă a mașinilor și relații excelente cu analiștii din industrie. Deveniți un jurnalist de automobile, studiind jurnalismul și scrierea și învățarea tot ce puteți despre industria automobilelor.

Pași

  1. Imaginea intitulată deveni un jurnalist de automobile Pasul 1
1. Ia cursuri de jurnalism. Un grad de colegiu nu este întotdeauna o necesitate, dar vă poate ajuta să stabiliți o carieră ca scriitor. Chiar dacă nu obțineți o diplomă, luați cât mai multe jurnaliste și clasa de scriere, după cum puteți.
  • Scrieți pentru ziarul școlii sau revista dvs. Obțineți cât mai multe credite de publicare cât puteți în timp ce studiați. Acest lucru vă va ajuta să furnizați eșantioane de scriere atunci când căutați un loc de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un jurnalist de automobile Pasul 2
    2. Studiu de știri pentru automobile. În timp ce vă pregătiți pentru cariera dvs., citiți tot ce puteți despre industria automobilelor. Publicațiile populare includ mașina și șoferul, tendința motorului și știrile auto.
  • Verificați ziarul local. Unele ziare au încă o secțiune de automobile. Citiți-le în fiecare săptămână. Dacă hârtia dvs. nu are o secțiune automată, citiți presa liberă Detroit sau Los Angeles Times pentru știrile auto din 2 dintre cele mai mari piețe.
  • Imaginea intitulată deveni un jurnalist de automobile Pasul 3
    3. Participați la spectacole de mașini. Spectacolele majore de mașini au loc anual în Los Angeles, Las Vegas, Detroit, Chicago, New York, New Jersey, precum și la nivel internațional. Pot exista și spectacole mai mici de mașini în zona dvs.
  • Discutați cu jurnaliștii și experții din industrie. Introduceți-vă și discutați despre mașini, știrile recente de automobile și meșteșugul scris despre el. Spectacolele auto reprezintă o modalitate excelentă de a reuși și de a face contacte valoroase.
  • Imaginea intitulată deveni un jurnalist de automobile Pasul 4
    4. Aflați ce puteți despre inginerie. Unii jurnaliști de automobile își încep cariera ca ingineri auto. Având un fundal tehnic vă va ajuta să produceți piese de automobile pe o varietate de subiecte.
  • Imaginea intitulată deveni un jurnalist de automobile Pasul 5
    5. Urmați sporturile de motor. Cursa de conducere a mașinii este o mare parte din știrile auto. Va trebui să înțelegeți cine sunt jucătorii, ceea ce conduc și ce mașini trebuie să facă pentru a alerga la viteze extreme.
  • Imaginea intitulată deveni un jurnalist de automobile Pasul 6
    6. Pregătiți-vă la independent. Locurile de muncă ale personalului sunt competitive la reviste și site-uri web. Începutul carierei dvs. ca independent va fi probabil necesar.
  • Trimiteți povesti și articole oriunde puteți, inclusiv revistele bărbaților și publicațiile de stil de viață. Scrieți despre care vă interesează în știrile auto, astfel încât să vă puteți demonstra pasiunea și scrierea inteligentă.
  • Scrieți o varietate de povestiri, inclusiv piese de opinie, recenzii, interviuri și caracteristici.
  • Imaginea intitulată deveni un jurnalist de automobile Pasul 7
    7. Înțelegeți modul în care funcționează industria automobilelor. Rămâneți la curent în calendarul spectacolelor auto, lansări și testare a produselor.
  • Imaginea intitulată deveni un jurnalist de automobile Pasul 8
    8. Dezvoltați o piele groasă. Editorii vor fi adesea critici și ca un freelancer, poveștile și articolele dvs. pot fi respinse sau ignorate. Aflați cum să vă perseverez și să vă motivați.
  • Imaginea intitulată devine un jurnalist de automobile Pasul 9
    9. Păstrați un program flexibil. Majoritatea jurnaliștilor auto rămân ocupați și va trebui să fiți disponibili pentru a călători.
  • Imaginea intitulată deveni un jurnalist de automobile Pasul 10
    10. Dezvoltați-vă portofoliul. Strângeți toate lucrările dvs. publicate sau link-urile către scrisul dvs. online și păstrați-le cu CV-ul dvs., care ar trebui să evidențieze experiența dvs. de educație și scriere.
  • Imaginea intitulată deveni un jurnalist de automobile Pasul 11
    11. Căutați poziții ca scriitor de personal. În timp ce pozițiile personalului sunt greu de găsit, păstrați legătura cu editorii la publicații și site-uri pe care doriți să le lucrați. Cereți-i să vă sfătuiască când pozițiile devin disponibile.
  • sfaturi

    Dezvoltați relațiile cu editorii. Ele sunt în cea mai bună poziție pentru a-ți continua cariera.
  • Faceți-vă mai bine cu experiența. Vizitați magazinele de mașini. Faceți prieteni cu entuziaștii auto.
  • Aflați fotografia. Luarea propriilor imagini va fi uneori necesară, mai ales când freelanci.
  • Avertizări

    În timp ce jurnaliștii independenți de autovehicule pot face un loc bun, rareori au un venit garantat. Flexibilitatea și răbdarea este necesară.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar