Cum să dansezi ca un pro

Dansul este o formă de artă și un exercițiu excelent, de asemenea. Dacă vă aflați că admirați mișcările mari de dans ale oamenilor din jurul vostru, puteți învăța să dansați și el. Trebuie să găsiți genul pentru dvs. și să decideți ce nivel de calificare sperați să realizați. Atunci va trebui să vă exersați mișcările pentru a deveni mai bune și pentru a vă lua abilitățile în lume.

Pași

Partea 1 din 4:
Găsirea genului potrivit
  1. Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 1
1. Utilizați videoclipuri și filme. Urmărind o varietate de filme și videoclipuri de dans, puteți obține o idee despre ceea ce vă place și ce doriți să învățați. Apoi, puteți trece la videoclipurile de instruire pentru a începe să învățați mișcările de dans.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 2
    2. Ia o clasă introductivă. Clasele de dans introductive sunt minunate la HEP Începeți dansul. Încercați o clasă care acoperă o varietate de dansuri pentru a vedea ce vă place. În plus, instructorul vă poate oferi instrucțiuni privind tehnicile adecvate de siguranță.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 3
    3. Observați profesioniștii. Dovezile arată că puteți învăța foarte mult vizionarea altor persoane. De fapt, din punct de vedere psihologic, observând alți oameni care dansează-ți creierul să adauge hărțile mentale pe care le faceți deja în ceea ce privește mișcarea de dans. În plus, puteți vedea cât de anumite mișcări ar trebui să se uite când se face corect.
  • Luați un spectacol profesional pentru a vedea profesioniștii la locul de muncă sau chiar vizitați un colegiu local care oferă dans. Adesea, școlile vor avea vitrine care sunt deschise publicului.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 4
    4. Vizitați o varietate de cluburi de dans. Veți putea observa alți dansatori și chiar copiați mișcările. În plus, dacă încercați o varietate de cluburi de dans, vă va ajuta să decideți cu privire la tipul de dans pe care îl veți iubi. Încercați totul de la cluburile hip-hop la cele care au muzică de țară și două trepte. Nu vă fie frică să sari și să dați mișcările o încercare.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 5
    5. Să decidă asupra unui gen care să se concentreze asupra. Nu trebuie să rămâi cu ea pentru totdeauna. Doar a ales ceva ce vă place. Puteți încerca balet, contemporan, jazz, sala de bal sau chiar dans de țară pentru a începe lecțiile de dans.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 6
    6. Stabiliți obiective pentru dvs. Doriți să dansați profesional sau doriți doar mișcări de dans cool pentru sâmbătă noaptea? Încerci să înveți să dansezi pentru nunta ta? Decideți cu privire la nivelul de calificare pe care doriți să îl atingeți, deoarece acesta va determina nivelul dvs. de angajament. De exemplu, dansul în mod profesionist are ani de practici comise și clase, dar probabil că puteți învăța să dansați pentru nunta dvs. într-o lună sau două.
  • Partea 2 din 4:
    Practicând mișcările pe cont propriu
    1. Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 7
    1. Urmăriți videoclipurile de dans. Videoclipurile de dans vă vor ajuta să învățați anumite mișcări, precum și pentru a vă ajuta cu tehnica dvs. Du-te pentru videoclipuri instructive, mai degrabă decât încercând să copiați mișcările pe care le doriți. Videoclipurile instructive vă vor arăta cum să o faceți, mai degrabă decât să ghiciți la modul în care se face.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 8
    2. Găsiți un loc liniștit pentru a dansa unde nu veți deranja alte persoane.Veți avea nevoie de un spațiu, precum și un podea solidă netedă. Amintiți-vă, veți face un zgomot, deci aveți nevoie de un loc în care nu veți deranja oamenii.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 9
    3. Luați în considerare ce muzică veți folosi și cum veți juca. Muzica ar trebui să fie potrivită genului, deși majoritatea genurilor includ o gamă largă de muzică. De obicei, totuși, ați folosi ceva clasic pentru balet, în timp ce puteți utiliza o gamă largă de muzică de astăzi pentru contemporan.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 10
    4. Practicați în fiecare zi. Practicarea ajută la solidificarea abilităților în creierul dvs. și corpul vostru își va aminti mișcările pe care le învățați.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 11
    5. Nu vă fie frică de eșec. Copiii par să învețe mai repede abilitățile, deoarece nu sunt atât de frică de a arăta prost. Dacă vă încurcați sau aveți probleme să faceți o mișcare, nu o luați ca un semn că ar trebui să vă opriți dansul. Înseamnă doar că aveți nevoie de mai multe practici. Ridică-te și încercați din nou.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 12
    6. Atenție. Nu încercați prea mult prea curând, deoarece vă puteți răni.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 13
    7. Acordați atenție îmbrăcămintei dvs. Când dansați, folosiți haine suficient de libere pentru a vă deplasa, dar suficient de strâns încât să nu călătoriți peste voi înșivă. Scoateți orice bijuterie, așa că nu merge zborul. Pantofii de dans sunt cel mai bine pentru dans, deoarece au o talie mai fină pentru transformare. De asemenea, legați-vă părul, astfel încât nu se întâmplă în cale.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 14
    8. Încercați să vă mișcați mișcările la melodia preferată. Nu numai că vă va ajuta să practici, vă va ajuta, de asemenea, să vedeți cum crede un coregraf, care este benefic dacă intrați în dansuri profesionale cu coregrafii.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 15
    9. Utilizați Internetul pentru suport.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 16
    10. Fiți atenți la ceea ce faceți greșit și încercați să îl corectați. Videoclipurile vă pot ajuta aici, după cum puteți practica în fața unei oglinzi pentru a vedea cum arată dansul dvs. Dacă practici doar mișcarea fără a vedea cum arată, este posibil să nu faceți acest lucru corect.
  • Partea 3 din 4:
    Schimbarea stilului dvs. de viață
    1. Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 17
    1. Mănâncă bine. Dansatorii trebuie să mănânce alimente sănătoase pentru a-și combina corpurile. Dacă dansați foarte mult, aveți nevoie de suficiente calorii pentru a alimenta dansul. Cu toate acestea, dacă dansați doar un pic, este posibil să fie nevoie să reduceți calorii pentru a obține corpul dorit pentru dans.
    • Asigurați-vă că includeți o mulțime de proteine ​​în dieta dvs. În plus, hrăniți fructele și legumele corpului, astfel încât să aibă suficiente vitamine pentru a fi puternice.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 18
    2. Încorporați alte exerciții. Pentru a dansa bine, trebuie să vă construiți mușchii și rezistența.
  • Activități cum ar fi înot, schi, folosind un eliptic și ciclism oferă antrenamente generale excelente care vă vor ajuta să obțineți un corp mai puternic.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 19
    3. Lucrați la flexibilitatea dvs. Dansatorii trebuie să fie cât mai flexibili posibil pentru a efectua mișcările pe care le fac. Încercați activități cum ar fi Yoga și Pilates pentru a vă mări flexibilitatea. Ca un bonus suplimentar, aceste activități vor crește puterea de bază, făcându-vă un dansator mai bun.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 20
    4. Aflați echilibrul. Echilibrul este, de asemenea, important pentru a dansa, deoarece aveți nevoie de echilibru bun atunci când faceți mișcări rapide pentru a rămâne în poziție verticală. Yoga și Pilates pot ajuta la echilibru, cum ar fi programele cum ar fi Tai Chi. Tai Chi ajută, de asemenea, la reducerea stresului și creșterea flexibilității.
  • Partea 4 din 4:
    Realizarea obiectivelor
    1. Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 21
    1. A luat cursuri. Dacă doriți să deveniți un dansator profesionist, veți avea nevoie de o pregătire adecvată. Va trebui să luați o varietate de clase, începând cu clasele de începători și să vă deplasați în timp ce crește nivelul de calificare. Cu toate acestea, clasele pot fi distractive și utile chiar dacă obiectivul dvs. este de a doua pas la un club local de dans. Pentru clase ieftine, consultați studiourile de dans local, parcurile și programele de recreere ale orașului și chiar și colegiul comunitar local.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 22
    2. Major în dans. De asemenea, puteți importa la dans la o universitate. Cu toate acestea, aceste programe sunt foarte competitive, iar cele mai multe dintre ele vor fi greu de intrat. De asemenea, fiți conștienți de faptul că multe programe de dans necesită să fiți o anumită greutate pentru a face parte din program.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 23
    3. Audiție pentru Teatrul Comunitar. Dacă ați făcut câteva clase și doriți să vă distrați doar ca dansator, încercați audiția pentru teatrul comunitar. În majoritatea programelor de teatru comunitar, veți intra în amatori ca tine, așa că veți fi în companie bună.
  • Imagine intitulată dans ca un PRO Pasul 24
    4. Corego un dans pentru nunta ta. Lucrați cu viitorul soț pentru a vă coregrata dansul pentru nunta dvs. Este o modalitate de a face acest prim dans cu adevărat special.
  • Imaginea intitulată dans ca un PRO Pasul 25
    5. Luați-vă mișcările la clubul de dans. Poate că vrei să-ți impresionezi prietenii la clubul de dans. Dacă este adevărat, încercați mișcările dvs. într-o noapte de sâmbătă.
  • sfaturi

    Dansul este un exercițiu excelent, motiv pentru care au fost create programe de exerciții precum jazzercise și zumba. Pentru că sunt distractive, vă vor păstra să lucrați mai mult dacă încercați să vă potriviți.

    Avertizări

    Nu încercați nici un trucuri grele, flips sau salturi dacă sunteți doar începutul. Vă puteți răni cu ușurință dacă nu știți ce faceți.
  • Dacă aveți dureri moderate până la severe în timp ce dansați, solicitați asistență medicală.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar