Cum să devii un organizator profesionist

Dacă sunteți un organizator strălucit, vă place să lucrați cu oamenii și aveți un spirit antreprenorial, o carieră ca organizator profesionist ar putea fi cea potrivită pentru dvs. Organizatorii profesioniști ajută clienții să creeze sisteme personalizate pentru a aduce ordine în camerele și spațiile de birouri, hârtia și fișierele electronice și abordarea lor de planificare și executare a obiectivelor. Citiți despre cum să vă pregătiți pentru o carieră ca organizator profesionist, primiți abilitățile și formarea necesare și obțineți succes în acest domeniu rapid.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătiți-vă să fiți organizator profesionist
  1. Imaginea intitulată deveni un organizator profesionist Pasul 1
1. Fi un solver de probleme. Organizatorii profesioniști sunt angajați de clienți pentru a aborda problemele de organizare care necesită o perspectivă externă pentru a rezolva. Unele proiecte, cum ar fi de-aglomerarea unui birou de domiciliu sau facilitarea unei mutate a unei familii într-o casă nouă, au o dată definită, în timp ce altele, cum ar fi lucrul cu o afacere pentru implementarea unui nou sistem de depunere, pot necesita o atenție permanentă.Pe măsură ce vă pregătiți să deveniți un organizator profesionist, gândiți-vă la ce tip de organizare sunteți cel mai bun și luați în considerare următoarele servicii pe care le puteți oferi clienților dvs .:
  • Organizația spațială. Unii organizatori profesioniști excelează la casele clienților să fie mai viabile. Ei sunt capabili să se uite la o cameră și să intuiți cel mai bun mod de a maximiza spațiul și de a-și mări funcționalitatea.
  • Organizația sistemelor. Organizatorii profesioniști ajută adesea clienții să vadă un nou sistem de a-și organiza finanțele sau fișierele. Într-un cadru de afaceri, scopul organizatorului este de a ajuta compania să sporească productivitatea și profiturile, devenind mai bine organizat.
  • Planificarea și organizarea obiectivelor. Organizatorii profesioniști sunt adepți la a vedea imaginea de ansamblu când clienții lor nu pot. Ei învață oamenilor noi modalități de a-și organiza planificarea vieții și de a satisface obiectivele vieții, indiferent de ce ar putea fi.
  • Imaginea intitulată Deveniți un organizator profesionist Pasul 2
    2. Dragostea de lucru cu oamenii. Organizatorii profesioniști sunt în mod excepțional organizat, da, dar la fel de important, ei iubesc să lucreze cu oamenii. Organizatorii profesioniști sunt chemați când clienții lor au nevoie de ajutor. Abilitatea de a asculta cu atenție preocupările oamenilor și de a fi cu adevărat investit în a le ajuta să rezolve problemele este esențială. O parte din satisfacția organizatorilor profesioniști văd că munca lor și-a îmbunătățit cu tangibil viața clienților.
  • Predarea, sau coaching-ul, este adesea central pentru munca organizatorului profesional. Organizatorii profesioniști pot reorganiza casa unei persoane, dar sunt, de asemenea, responsabili de predarea acelei persoane cum să rămână organizată.
  • Tratarea clienților cu respect și ajutându-i să se simtă auzită este una dintre cele mai bune modalități de a obține noi trimiteri de clienți - fiind personalizabili și lăsând o impresie bună de durată este o parte importantă a organizării profesionale.
  • Imaginea intitulată deveni un organizator profesionist Pasul 3
    3. Gândiți-vă ca un antreprenor. Unii organizatori profesioniști lucrează pentru companii de organizare profesională, dar majoritatea muncesc în mod independent, construindu-și afacerea prin rețele și recomandările clienților. Ei își găsesc adesea nisa în domeniu, specializându-se într-un anumit tip de organizație, cum ar fi lucrul exclusiv pe organizarea imobiliară sau reorganizarea spațiilor de birouri pentru întreprinderi. Ca și alți proprietari de afaceri mici, aceștia sunt adepți la marketingul ei înșiși și să rămână pe marginea de vârf a domeniului lor prin participarea la conferințe și instruiri.
  • Metoda 2 din 3:
    Obțineți abilități și instruire
    1. Imaginea intitulată deveni un organizator profesionist Pasul 4
    1. Alăturați-vă unei asociații profesionale de organizatori. Aderarea la o asociație profesională, cum ar fi Organizarea națională a organizatorilor profesioniști sau Institutul de dezorganizare provocatoare, este o modalitate excelentă de a afla mai multe despre profesie și de a începe procesul important de întâlnire a oamenilor și a rețelelor.
    • Alăturați-vă listelor organizațiilor pentru accesul la cunoștințele a mii de alți organizatori profesioniști.
    • Puneți multe întrebări, frecventați întâlniri și conferințe și fiți la fel de activi ca în cadrul asociației. Efectuarea unui nume pentru dvs. vă va oferi credibilitate pe măsură ce vă deplasați cu cariera dvs.
    • Pe măsură ce cunoașteți organizatorii profesioniști, întrebați dacă vă puteți ajuta cu un proiect. Aceasta este o modalitate bună de a vă dovedi și aflați mai multe despre organizarea profesională.
  • Imaginea intitulată deveni un organizator profesionist Pasul 5
    2. Fii educat. Asociațiile de organizare profesională oferă clase în persoană, variind de la Intro la organizarea profesională la transferul abilităților organizaționale pentru a vă ghida înainte la începutul carierei dvs.
  • Unele asociații oferă teleclasse sau webinarii, care sunt efectuate online. Acestea sunt, în general, mai puțin costisitoare decât clasele în persoană.
  • Rețineți că clasele oferite de organizarea asociațiilor nu au nevoie neapărat într-un grad - mai degrabă, ele sunt concepute pentru a educa și a construi încrederea.
  • Imaginea intitulată deveni un organizator profesionist Pasul 6
    3. Luați în considerare un program de instruire. Unele companii oferă programe de formare, cu clase de construire către o certificare emisă de acea companie. Unele specialize în organizarea afacerilor și altele în organizația personală.
  • Asigurați-vă că conduceți o mulțime de cercetări înainte de a vă înscrie un program de formare. Aceste programe pot fi scumpe și nu vor duce neapărat la mai mulți clienți sau o carieră mai bună. Este important să vă asigurați că programul de instruire pe care îl alegeți este recunoscut ca un program de reputație de către alți organizatori profesioniști.
  • Metoda 3 din 3:
    Reușesc ca un organizator profesionist
    1. Imaginea intitulată deveni un organizator profesionist Pasul 7
    1. Începe organizarea. Odată ce ați făcut câteva cursuri și vă simțiți încrezător că veți fi un organizator eficient pentru potențialii clienți, vă scufundați și luați câteva locuri de muncă. Construi raportul cu clienții dvs. și să le informați că sunteți disponibil pentru a ajuta și prietenii lor. Amintiți-vă că încurajarea relațiilor pozitive este cheia unei afaceri de organizare profesională de succes.
  • Imaginea intitulată Deveniți un organizator profesionist Pasul 8
    2. Puneți-vă de tine. Când aveți câteva locuri de muncă de succes sub centura dvs., este timpul să răspândiți oficial cuvântul despre noua dvs. afacere.
  • Creați un site web. Aceste zile, având un site web este una dintre cele mai bune modalități de a atrage clienți. Utilizați copia de web concis, fotografii profesionale și mărturii gustoase pentru a vă prezenta munca. Asigurați-vă că informațiile dvs. de contact sunt vizibile în mod clar.
  • Utilizați social media. Creați o pagină Facebook și un cont Twitter pentru afacerea dvs. Actualizați cu mușchii pe tendințele de organizare profesională și imaginile din conferințe pe care participați la Arată că sunteți în partea de sus a câmpului dvs.
  • Imprimați cărți de vizită. Asigurați-vă că ați purtat cărțile de vizită la conferințe și instruiri și nu doare să le aibă la îndemână pentru conversațiile zilnice de afaceri impromptu, fie.
  • Imaginea intitulată deveni un organizator profesionist Pasul 9
    3. Obțineți certificat. După ce ați fost în afacere timp de câțiva ani și sunteți sigur că doriți să vă organizați cariera, să luați în considerare obținerea certificată de consiliul de organizatori profesioniști certificați (BCPO), care este recunoscut ca standard de industrie. Această certificare nu este necesară pentru a avea o carieră de succes în organizarea profesională, dar ar putea împrumuta mai multă credibilitate afacerii dvs. Pentru a primi certificarea, trebuie să îndepliniți următoarele calificări:
  • Au un minim de diplomă de liceu sau un nivel echivalent de educație.
  • Au 1.500 de ore de muncă plătită documentată ca organizator profesionist, dintre care 250 de ore pot fi înlocuite cu ore petrecute câștigând un grad de colegiu sau alte formări educaționale.
  • Sunt de acord să respecte codul de etică pentru organizatorii profesioniști certificați.
  • Treceți examenul de certificare BCPO.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Organizarea profesională poate fi o carieră foarte flexibilă. Mulți încep organizarea ca o afacere parțială sau laterală.
  • Dacă începeți și aveți nevoie să vă faceți griji în picioare, luați în considerare faceți câteva proiecte de organizare pentru prieteni gratuit. Cereți-i să răspândească cuvântul despre ceea ce ați făcut o treabă excelentă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar