Cum să devii un mare cântăreț de operă și actor

Opera este o formă de artă teatrală care combină cântarea, orchestrația și acționând pentru a spune o poveste, în mod obișnuit, cântate în italiană, germană, franceză, rusă, olandeză sau engleză.

Pași

1. Studiați muzica și obțineți abilități instrumentale. Deveniți intim familiar cu muzica clasică și operă, Dar și alte stiluri de muzică. Excelentă muzicienă ca instrumentalist, precum și cântând este importantă. În timpul unei performanțe trebuie să înțelegeți cuvintele, povestea, mișcarea, emoția, direcția și o serie de lucruri. Aflați cum puteți juca cât mai multe instrumente, dar stăpâniți cel puțin una sau două. Concentrați-vă pe devenind un mare muzician în toate căile.
  • Începeți să faceți acest lucru în primii tăi ani și apoi major în performanța vocală în colegiu. Alăturați-vă clubului de dramă al școlii pentru unii acționând și experiență de performanță. Căutați grupuri de teatru și simfonie comunitară și alăturați-vă.Imaginea intitulată deveni un mare cântăreț de operă acționând Pasul 1
  • Imaginea intitulată Deveniți un mare cântăreț de operă acționând Pasul 3
    2. Obțineți cel mai bun profesor vocal pe care îl puteți găsi. Trebuie să vă antrenați pentru a dezvolta o tehnică vocală perfectă, capabilă să răspundă la orice cerințe artistice. Participați la clase de masterat ori de câte ori se prezintă oportunitatea.
  • Imaginea intitulată deveni un mare cântăreț de operă acționând Pasul 2
    3. Învățați să acționați. Opera nu este doar despre cântând, acționând este la fel de important. Amintiți-vă, acesta este teatrul, așa că trebuie să cântați și să acționați în același timp
  • Imaginea intitulată deveni o mare cântăreață de operă acționând Pasul 4
    4. Studiați limbile Operei. Pentru a oferi o performanță bună, trebuie să știți exact ce faceți. Învață să vorbești, să înțelegi, să citești și să pronunți corect principalul principal limbi din Opera: italiană, franceză, germană, rusă, olandeză și engleză. O parte din opera de operare traduce Opera, astfel încât să o înțelegeți și apoi să învățați să cântați și să o acționați în limba în care a fost scrisă
  • Imaginea denumită devenind o mare cântăreață de operă acționând Pasul 9
    5. Face un angajament. Trebuie să aveți o iubire pasionată de arta voastră, veți avea nevoie de dedicație completă, o voință puternică, o personalitate carismatică, unitatea de a repeta și de a efectua indiferent de ce, chiar dacă sunteți în durere teribilă sau cu adevărat bolnav. Să nu vă opriți nimic sau să vă încetinească. Nu trebuie să existe nimic în viața ta de o importanță mai mare decât arta ta și trebuie să fii fericit să faci vreun sacrificiu și vor fi sacrificii - multe sacrificii.
  • Imaginea intitulată devenind o mare cântăreață de operă acționând Pasul 10
    6. Repetate, repetate, repetate! Fiind un interpret de operare de succes este mai mult decât o dorință, este un stil de viață. Trebuie să vă angajați să studiați greu, repetați multe, multe ore în fiecare zi și planificați alte angajamente de viață în jurul perioadei de repetiție. Repetiția ar trebui să fie locul de muncă cu normă întreagă și ar trebui să iubiți fiecare minut al acestuia. Acest lucru nu este opțional.
  • sfaturi

    Obțineți un bun antrenor vocal.
  • Du-te la colegiu și majore în performanța vocală.
  • Audiție pentru burse muzicale.
  • Aflați cât mai multe limbi cum puteți.
  • Niciodata nu inceta sa inveti. Absolvirea nu este egală cu un scop pentru a studia.
  • Învață să coasezi. Până când ești faimos, va trebui să-ți oferi propriul costum de teatru. Pentru a avea o rochie cusută pentru dvs. va costa cu ușurință mai mult de 1500 de dolari. Nu există o calitate teatrală, de pe chilipiruri de raft să fie găsite. Păstrați-vă ochii pentru accesoriile perioadei de negociere. De exemplu, puteți obține o nurcă furat de la eBay la un preț destul de scăzut. În acest context, blana nu este un articol de lux - este un accesoriu comun de perioadă folosit pentru a menține cald. Gândiți-vă mai degrabă pe pelturi decât acea superbă de nurcă.
  • Aflați despre costumul perioadei. Societatea pentru Anacronismul Creativ (SCA) este un loc bun pentru a începe.
  • Nu toate performanțele necesită costumarea perioadei, deci începeți să construiți un dulap de rochii de bună calitate și accesorii ori de câte ori puteți găsi o afacere.
  • Avertizări

    Nu credeți că este ceva ce puteți lucra în viața voastră, nu este. Aceasta este viața ta, orice altceva va trebui să fie lucrat în jurul ei, inclusiv familia.
  • Când vă alăturați primei companii de operă, nu faceți greșeala de a gândi că o persoană este dificilă doar pentru că cineva o numește Prima Donna. A "primadonă" este la operă ca a "primă balerină" este la balet. Utilizarea contemporană aruncă a "primadonă" Într-o lumină negativă - datorită modului în care unii s-au comportat - de exemplu, când Handel era în Londra. A "Diva" se poate referi la orice cântăreț feminin, dar mai ales se referă la unul din profesia de operare și ambele se pot referi și la orice femeie care se comportă ca și cum ar fi importantă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar