Cum să depuneți un lien

Un lien vă oferă un drept sau peste proprietate ca și securitatea unei datorii pe care o vă datorează în timp ce există mai multe tipuri diferite de garanții, ca individ, probabil că depuneți fie un lien al unui mecanic, fie o judecată. Ministerul lui Meclinic îi permit Contractanților să colecteze bani pe care au câștigat-o de lucru prin încurajarea proprietății pe care au lucrat-o până când datoria este satisfăcută. O judecată Lien vă permite să asigurați colectarea unei hotărâri judecătorești la finalizarea unui proces.

Pași

Metoda 1 din 2:
Depunerea unei mecanici Lien
  1. Imagine intitulată Fișierul Un pas 1
1. Evacuați toate celelalte opțiuni. Depunerea unei garanții este o declarație publică că cineva nu a plătit pentru munca contractuală și este o mișcare legală puternică de făcut. Înainte de a sari direct la decizia pe care doriți să o depuneți un lien, discutați cu proprietarul proprietății și încercați să configurați un alt plan.
  • Să fie clar de la începutul unui loc de muncă pe care îl veți depune în cazul în care datorii rămân neplătite. Unele state, cum ar fi Washington au formulare pe care le puteți folosi pentru a notifica proprietarii de proprietăți ai dreptului dvs. de a depune un lien dacă nu sunteți plătit. De asemenea, puteți sfătui un proprietar de proprietate al dreptului dvs. de a depune un lien în contractul dvs. pentru lucrare.
  • Dacă proprietarul de proprietate este de acord cu un plan de plată, asigurați-vă că are o dată rezonabilă și obțineți planul în scris. De exemplu, dacă ați încheiat unele lucrări la garajul clientului dvs. pentru 2.000 de dolari, puteți elabora un plan de plată în care clientul dvs. este de acord să vă plătească 500 de dolari pe lună pentru următoarele patru luni. Poate doriți Închiriați un avocat În acest moment, pentru a vă ajuta să întocmi un acord.
  • De asemenea, puteți lua în considerare utilizarea soluționării alternative a litigiilor. Cu ADR, tu și clientul tău împărtășește costul de angajare a unui mediator neutru care vă ajută să lucrați la un rezultat reciproc plăcut. Procesul este adesea mai puțin adversar, mai eficient și mai puțin costisitor decât depunerea unui lien. Tribunalul local sau site-ul instanței dvs. de stat pot avea o listă de resurse ADR disponibile în zona dvs.
  • Angajarea unei agenții de colectare a datoriilor este o altă modalitate de a evita timpul și cheltuielile de angajare în procesele juridice formale prin depunerea unui Lien al unui mecanic. Agențiile de colectare a datoriilor se specializează în recuperarea datoriilor și pot pune presiunea asupra clientului dvs. fără a trebui să luați măsuri legale. Dacă vă decideți să mergeți pe acest traseu, să cercetați și să găsiți o agenție de colectare care are o reputație bună și este specializată în lucrul cu oamenii care fac același lucru de lucru pe care îl faceți.
  • Imagine intitulată Fișierul O Pasul 2
    2. Asigurați-vă că ați primit o notificare preliminară. Majoritatea statelor solicită să notificați debitorului că veți depune un LIEN dacă nu vă va plăti. În mod obișnuit, ați oferi această notificare în primele câteva săptămâni de lucru, înainte ca plata să devină o problemă. Dacă nu reușiți să acordați o notificare preliminară, vă puteți pierde dreptul de a depune un lien dacă clientul dvs. nu plătește.
  • Unele state solicită să utilizați un formular specific pentru a vă anunța. Verificați cu grefierul local al biroului Curții pentru a afla dacă statul dvs. are cerințe specifice.
  • În majoritatea statelor, trebuie să se acorde o notificare preliminară în cadrul 10 până la 20 de zile de la data la care ați început să lucrați.
  • Imagine intitulată Fișierul O Pasul 3
    3. Verificați termenele limită ale statului pentru depunerea unui lien. Aveți doar o scurtă perioadă de timp după ce ați finalizat lucrul în depozit pentru un LIEN, iar în unele state această perioadă este la fel de scurtă ca 60 de zile.
  • În funcție de locul în care locuiți, este posibil să nu aveți timp să evacuați toate celelalte opțiuni înainte de a depune un LIEN dacă doriți să păstrați această opțiune. De exemplu, în Louisiana aveți doar 60 de zile de la ziua în care terminați lucrarea pentru a depune o garanție pentru neplată. Acest lucru nu vă oferă prea mult timp pentru a urmări metode alternative de colectare. Cu toate acestea, în Mississippi vecine, aveți un an întreg de la data la care datoria a devenit datorată. Care vă oferă mult timp pentru a explora alte opțiuni de plată cu clientul dvs.
  • Imagine intitulată Fișierul O Pasul 4
    4. Cercetați proprietatea. Pentru a depune o lienă pe proprietate, trebuie să efectuați o căutare de titlu pe proprietate pentru a vă asigura că clientul dvs. deține și obține descrierea legală completă de la faptă. Acest proces ar putea costa mai multe sute de dolari pentru a finaliza.
  • În unele state, cum ar fi Illinois, antreprenorii generali care depun un lien înainte de termenul limită au prioritate față de orice alte sarcini pe proprietate, chiar dacă a apărut mai întâi un alt ipotecar sau un lien concurențial.
  • Alte garanții pe proprietate care ar avea prioritate asupra voastră ar putea însemna că, chiar dacă ați depus costum și ați avut proprietatea vândută, nu ați recupera niciun ban, iar datoria ar rămâne neplătită.
  • Dacă există alți creditori care au garanții pe proprietate, ar trebui să luați în considerare consultarea unui avocat pentru a vă sfătui Cum aceste împrumuturi sunt prioritate legal și dacă ar trebui să urmezi mijloace alternative de colectare.
  • Imagine intitulată Fișierul O Pasul 5
    5. Trageți-vă lienul. Un lien este de obicei un document de o pagină cu informații despre creditor, debitorul și proprietatea. Majoritatea statelor au formulare specifice de instanță pentru a completa.
  • De exemplu, California necesită o revendicare a formei de lien, precum și o notificare și o afirmație. Puteți învăța cerințele statului dvs. prin contactarea grefierului local al instanței.
  • Verificați cerințele de formatare ale județului în care depuneți Lien, deoarece multe județe au reguli stricte care reglementează dimensiunea hârtiei, marjele și fontul textului. Dacă nu respectați aceste reguli, biroul vă va respinge pe Lien.
  • Tipul de informații solicitate pe Lien variază de la starea la stat, dar de obicei include numele și adresa dvs., numele și adresa clientului dvs., suma de bani pe care o aveți datorată, o descriere a tipului de muncă sau de servicii pe care le-ați efectuat , și locația proprietății.
  • Asigurați-vă că ați inclus toate informațiile necesare sau lienul dvs. nu va fi nici un bun. De exemplu, dacă plasați un lien pe proprietate imobiliară, majoritatea statelor necesită o descriere a proprietății legale, cum ar fi cea pe faptă, nu doar o adresă stradală.
  • Imagine intitulată Fișierul O Pasul 6
    6. Fișierul dvs. Lien. Lienul dvs. trebuie depus fie cu biroul de înregistrare a proprietății, fie cu grefierul instanței. Fiecare stat desemnează un birou specific pentru a accepta depuneri de garanții mecanice, așa că asigurați-vă că ați primit biroul potrivit.
  • Dacă pretindeți un lien pe proprietate imobiliară, acesta trebuie depus în biroul recorderului județului unde se află proprietatea.
  • Așteptați să plătiți o taxă de depunere între 25 și 50 de dolari în funcție de locația în care fișierul dvs.
  • Deși de multe ori vă puteți depune pe Lien prin poștă la birou, poate doriți să o livrați personal. Multe birouri au o întârziere pe deplasarea prin poștă, deci acest lucru este deosebit de important dacă depuneți aproape de termenul limită. În plus, depunerea în persoană înseamnă dacă există ceva în neregulă cu Lien, puteți găsi acest lucru și corectați-l imediat.
  • Imagine intitulată Fișierul O Pasul 7
    7. Notificați toate părțile necesare. În majoritatea statelor, trebuie să notificați proprietarul proprietății imediat după ce depuneți lienul. Unele state solicită unor părți suplimentare, cum ar fi și alți deținători de lien, care urmează să fie notificați, de asemenea. Puteți afla cine trebuie anunțat când depuneți lienul.
  • În multe cazuri, proprietarul proprietății va face aranjamente la plătiți datoria în curând după primirea notificării că ați depus un lien.
  • Imagine intitulată Fișierul Un pas 8
    8. Aplicați-vă Lien. Dacă debitorul încă nu plătește după ce ați depus Lien, trebuie să puneți în aplicare Lien prin depunerea unui proces de blocare într-o anumită perioadă de timp, de obicei un an.
  • Costumul de blocare determină ca proprietatea să fie vândută. Veniturile din vânzare sunt utilizate pentru a satisface orice garanție a proprietății.
  • Asigurați-vă că vă verificați legea statului pentru a vedea ce perioadă de executare este. După perioada de executare expiră, Lien a expirat și nu are valoare. Unele state au perioade extrem de scurte de aplicare. De exemplu, în California aveți doar 90 de zile pentru a depune un proces după depunerea lienului.
  • Deoarece depunerea unui costum de blocare implică depunerea unei plângeri formale în instanță și în urma regulilor Curții, ar trebui să luați în considerare angajarea unui avocat care este specializat în excluderi sau în aplicarea garanțiilor mecanice.
  • Metoda 2 din 2:
    Depune o judecată lien
    1. Imagine intitulată Fișierul O Pasul 9
    1. Să înțeleagă dacă sunteți eligibil să depuneți o judecată Lien. Puteți să depuneți doar o judecată LIEN după ce ați câștigat o hotărâre judecătorească într-un caz în instanța civilă. Judecata LIEN vă permite să vindeți proprietatea reală sau personală subiectul Lien și să utilizați acești bani pentru a satisface datoria datorată dvs.
    • O hotărâre judecătorească nu asigură plata unei judecăți. Lienul se atașează la proprietatea reală sau personală a debitorului, informând potențialii cumpărători că titlul proprietății nu este clar. Dacă plasați o judecată Lien pe proprietatea cuiva, există o șansă că nu veți primi banii până când persoana respectivă decide să vândă această proprietate.
  • Imagine intitulată Fișierul O Pasul 10
    2. Aflați regulile pentru judecată în statul dvs. Diferitele state au proceduri diferite pentru a primi judecata garantate și pentru menținerea acestora. Dacă nu sunteți familiarizați cu aceste reguli, ați putea să vă expirați pe Lien.
  • În general, puteți să plasați doar un lien pe proprietatea personală situată în statul în care a fost obținută hotărârea judecătorească.
  • Lienul este doar bun pentru o anumită perioadă de timp. De exemplu, în state precum California și Arizona, Lienul dvs. este bun timp de cinci ani, dar poate fi reînnoit dacă nu ați fost plătit în acel moment.
  • În cazul în care debitorul vinde sau transferă proprietatea în timp ce Lien este, de fapt, judecata Lien rămâne pe proprietate până când creditorul a fost plătit integral.
  • Imagine intitulată Fișierul Un pas 11
    3. Elaborarea documentelor relevante. Dacă sunteți eligibil să depuneți o judecată Lien, aflați ce documente trebuie să depuneți, unde trebuie să le depuneți și ce taxe vor fi percepute.
  • Unele state au un formular pe care îl puteți completa. De exemplu, dacă doriți să depuneți un lien în California pe proprietatea personală, cum ar fi o mașină sau o barcă, ați completat a "Observații privind judecata Lien, formularul JL-1" și dosar cu secretarul de stat din California. Dacă ați vrut să plasați un lien pe proprietatea imobiliară, pe de altă parte, ați completat și înregistrați un "Rezumatul judecății pentru reclamații civile și mici" formează la biroul recorderului județului.
  • În unele state, cum ar fi Arizona, Lienul dvs. trebuie să fie însoțit de o copie certificată a hotărârii judecătorești. Puteți obține o copie certificată pentru o taxă de la biroul grefierului în instanță, unde ați primit hotărârea.
  • Imagine intitulată Fișierul O Pasul 12
    4. Fișier de documente. În cazul în care vă depuneți documentele depind de locul în care este localizată proprietatea și dacă vă atașați Lien la proprietatea reală sau personală. Fiecare stat are reguli diferite de depunere, iar același stat poate avea birouri și proceduri separate pentru proprietăți reale și personale.
  • În mod obișnuit, puteți trimite prin e-mail documentele la biroul corect, împreună cu taxa pentru a le depune, dar, ca și în cazul lui Mecanic, poate fi în interesul dvs. de a le depune în persoană, astfel încât să știți că garanția este înregistrată și puteți corecta orice defecte Formele dvs. imediat.
  • Imagine intitulată Fișierul O Pasul 13
    5. Așteptați ca debitorul să satisfacă judecata. O judecată Lien nu garantează plata datoriei. Mai degrabă, trebuie să așteptați până când debitorul vinde proprietatea. Dacă cumpărătorul dorește un titlu clar, ea va insista că debitorul să satisfacă hotărârea înainte de a-și completa achiziția.
  • Deși nu există nicio lege care necesită eliberarea de garanții înainte de a fi vândute proprietatea, în majoritatea cazurilor cumpărătorii potențiali doresc un titlu clar, nu o proprietate care este împovărătoare cu datoriile altcuiva.
  • În unele state, cum ar fi California, dacă debitorul plătește hotărârea, trebuie să eliminați lienul prin depunerea unui formular cu Curtea care recunoaște satisfacția hotărârii judecătorești.
  • Imagine intitulată Fișierul Un pas 14
    6. Urmărește alte opțiuni pentru a recupera datoria. Dacă debitorul încă nu plătește, există și alte opțiuni legale la dispoziția dvs. pentru a colecta datoria, cum ar fi garniturile salariale sau taxele bancare. Vorbiți cu un avocat de colecții pentru a obține o idee mai bună despre opțiunile disponibile în statul dvs.
  • Avertizări

    În unele state, subcontractanții nu pot depune garanții fără aprobarea contractantului primar. Alte state, de asemenea, permit numai contractorii care sunt licențiați în mod corespunzător în stat să depună drepturi în acel stat.
  • În câteva state, dacă câștigi un proces, o judecată Lien este creată automat și se atașează oricărei proprietăți pe care debitorul le deține în stat.
  • Pentru că nu puteți forța o vânzare de proprietate dacă aveți o judecată Lien, poate dura foarte mult timp pentru a obține banii. În plus, dacă proprietarul fișierelor pentru faliment, Lienul dvs. ar putea fi șters complet.
  • Majoritatea statelor oferă proprietarilor de case cu o scutire de locuințe cu privire la capitalul propriu în reședința lor primară dacă proprietatea este vândută pentru a plăti ipotecile sau alte garanții. Acest lucru ar putea limita abilitatea dvs. de a obține banii dacă depuneți-vă lien pe reședința primară a proprietarului proprietății.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar