Cum se adaugă un animal de companie la închirierea dvs

Aproape două treimi din chiriașii americani au cel puțin un animal de companie. Dacă închiriați un apartament sau o casă și doriți să adoptați un nou animal de companie, trebuie să discutați cu proprietarul dvs. și să adăugați animalul adăugat la închirierea dvs. de leasing. Nu există nici o lege care să solicite proprietarilor să permită chiriașilor să țină animalele de companie, iar mulți proprietari nu permit animalelor de companie din cauza posibilelor daune pe care le provoacă unității de închiriere. Dacă doriți să adăugați un animal de companie la închirierea dvs., discutați cu proprietarul dvs. și obțineți un acord în scris înainte de a vă aduce noul loc de companie.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea permisiunii proprietarului
  1. Imagine intitulată Alegeți o pisică Pasul 12
1. Alegeți animalul pe care doriți să îl adoptați. Deși nu ar trebui să aduceți neapărat noul dvs. casă de companie înainte de a vorbi cu proprietarul dvs., ar trebui să aveți o idee bună despre tipul de animal de companie pe care îl doriți.
  • Anumite tipuri de animale pot fi interzise, ​​fie prin leasingul dvs., fie prin legea statului. Verificați legea statului înainte de a vă decide să adoptați un animal de companie exotic, în special a animalelor, cum ar fi Wavels, ratonii sau vulpi care sunt de obicei clasificați ca animale sălbatice, mai degrabă decât ca animale domestice.
  • În plus, unii proprietari au restricții de rasă sau de mărime care ar putea limita capacitatea dvs. de a adopta anumiți câini sau pisici.
  • Dacă vă gândiți să obțineți un câine, ați putea lua în considerare formarea la ascultare. Mai ales dacă aveți un apartament relativ mic sau unitate de închiriere, acest lucru poate oferi atât proprietarul dvs., cât și proprietarul dvs. cu încredere că animalul va fi bine comportat.
  • Rețineți că nu este ilegal ca un proprietar să discrimineze anumite rase sau tipuri de animale permise. În plus, doar pentru că alți chiriași au animale de companie nu înseamnă că proprietarul trebuie să vă permită să aveți și unul.
  • Imagine intitulată Antrenează câinele de serviciu fără un antrenor profesionist Pasul 11
    2. Înțelegeți diferența dintre animalele de companie și animalele de serviciu. În timp ce proprietarul dvs. este, în general, interzis de actul federal american cu dizabilități (ADA) de a refuza să permită un animal de serviciu, el sau ea poate interzice animale de companie fără restricții.
  • Dacă aveți nevoie de asistența unui animal de serviciu din cauza unui handicap documentat, animalul dvs. nu este clasificat ca a "animal de companie" și trebuie să fie permisă indiferent de politica PET a proprietarului dvs.
  • Animalele de servicii sunt cele care sunt instruite să ofere asistență direct legate de dizabilitățile proprietarilor lor. Un câine de ochi vedeți este un exemplu comun de animale de serviciu acoperite sub ADA.
  • Chiar dacă nu aveți un handicap calificat în cadrul ADA, Legea federală de locuințe (FHA) poate solicita proprietarului dvs. să permită animalul dvs. de companie dacă aveți o condiție recunoscută, cum ar fi depresia și furnizorul dvs. de servicii medicale, a recomandat animalul pentru emoțional sprijin și companie.
  • Pentru a cădea sub cerințele FHA, în general trebuie să aveți o condiție mentală sau psihiatrică documentată și verificabilă sau un handicap. Acest lucru înseamnă în mod obișnuit că ar trebui să obțineți o scrisoare scrisă de la psihiatrul sau terapeutul dvs. care detaliază nevoia de sprijin emoțional și de companie de la animal.
  • Imagine intitulată Pasul 8
    3. Citiți contractul de leasing curent. Închirierea pe care ați semnat-o poate avea clauze cu privire la procesul proprietarului dvs. pentru adăugarea unui animal de companie la închirierea dvs.
  • Dacă contractul de închiriere discută animalele de companie, acesta poate avea restricții privind tipurile sau numerele de animale de companie pe care le-ați permis să le aibă. Asigurați-vă că animalul pe care intenționați să îl adoptați în aceste restricții.
  • Chiar dacă închirierea dvs. afirmă clar că animalele de companie nu sunt permise, este posibil să puteți face un caz pentru un anumit animal și să obțineți proprietarul dvs. să fie de acord să facă o excepție de la politică. Cu toate acestea, rețineți că ați semnat deja indicarea acordului dvs. cu această restricție.
  • Rețineți că majoritatea contractelor de leasing vor afirma că nu puteți avea un animal de companie fără permisiunea scrisă a proprietarului. Dacă primiți un animal de companie fără a vorbi mai întâi cu proprietarul dvs., ați putea fi evacuați pentru a vă încălca contractul de închiriere - chiar dacă majoritatea celorlalți chiriași au animale de companie în sine.
  • Imagine intitulată Achiziționați proprietatea abandonată Pasul 4
    4. Discutați cu proprietarul dvs. Programați un timp când vă puteți așeza și discutați noul animal de companie cu proprietarul dvs. înainte de a aduce casa de origine animală.
  • Este important să discutați cu proprietarul dvs. în prealabil, deoarece aducerea unui animal în unitatea dvs. înainte de a semnat un addendum PET, probabil, va încălca contractul de leasing curent.
  • Rețineți că, în general, contractul de închiriere actual nu poate fi schimbat decât dacă faceți acest lucru în scris și este semnat atât de proprietarul dvs. cât și de proprietarul dvs.
  • Dacă proprietarul dvs. este pe gard despre faptul că vă permite să adăugați un animal de companie la închirierea dvs., ați putea lua în considerare invitarea acestuia pentru a vă întâlni noul animal de companie. Proprietarul dvs. ar putea fi mai dispus să negocieze dacă el sau ea vede că animalul este curat și bine comportat.
  • De asemenea, puteți lua în considerare oferta pentru a acoperi orice deteriorare a cauzelor dvs. de companie sau pentru a plăti pentru servicii suplimentare de curățare atunci când vă mutați.
  • Dacă proprietarul dvs. nu permite animalele de companie, întreabă-l de ce. Dacă știți preocupările proprietarului dvs., este posibil să puteți oferi mai multe locuri de cazare.
  • Imaginea intitulată Determinați cât de mult vă puteți permite pasul 7
    5. Aflați ce plăți suplimentare vor acoperi plățile suplimentare. Dacă proprietarul dvs. vă cere să plătiți un depozit suplimentar sau o chirie lunară de companie, aveți dreptul să știți ce tipuri de daune pe care banii intenționează să le acopere.
  • Nu vă fie frică să negociezi plățile propuse de proprietar. Dacă credeți că sunt exorbitanți, este posibil să le puteți scădea.
  • Învățarea costurilor pentru care proprietarul dvs. intenționează să utilizeze banii vă pot ajuta să negociați ratele mai mici. De exemplu, dacă proprietarul dvs. necesită un depozit suplimentar de animale de companie pentru a acoperi costurile potențiale ale exterminării, este posibil să fiți redus această sumă prin acceptarea de a oferi dovada că PET dvs. este tratat în mod regulat pentru dăunători obișnuiți, cum ar fi puricii.
  • Tipurile de plăți pot fi, de asemenea, negociabile. De exemplu, proprietarul dvs. poate propune un depozit de animale nerambursabile, dar este posibil să îl convingeți să vă permită să plătiți mai puțin sau să faceți rambursarea depozitului, cu condiția să completați anumite sarcini de curățare, cum ar fi curățarea cu aburi când tu a se muta.
  • Imagine intitulată Fișierul O Pasul 2
    6. Obțineți toate cerințele în scris. Având o înregistrare a oricărui proprietar de proprietarul dvs. de la dvs. înainte de a aduce noul dvs. casă de companie protejează atât dvs. cât și proprietarul dvs.
  • Dacă ați negociat ceva cu proprietarul dvs. care diferă de politica standard pentru animalele de companie, asigurați-vă că veți obține și în scris. În acest fel, dacă proprietarul mai târziu vă oferă un addendum standard pentru a semna, aveți ceva în scris pentru a vă susține afirmația că cei doi ați negociat termenii diferiți.
  • Partea 2 din 3:
    Semnarea addendumului de leasing
    1. Imagine intitulată Se dizolvă o companie Pasul 5
    1. Citiți addendumul de închiriere. Dacă proprietarul dvs. este de acord să vă permită să aveți un animal de companie, orice cerințe ar trebui să fie încorporate într-un addendum scris la închirierea dvs.
    • Nu lăsați proprietarul dvs. să vă intimideze sau să vă împiedicați să citiți addendumul înainte de a semna. Odată ce ați semnat ambele addendumul, acesta va fi legal executoriu, astfel încât să vă simțiți perfect în drepturile dvs. de ao citi și să o înțelegeți înainte de a semna.
    • Dacă vedeți ceva în addendum care nu a fost discutat anterior, întrebați despre asta. Poate fi o greșeală, dar dacă da, ar trebui să fie corectată înainte de a semna addendumul. De exemplu, este posibil să fi negociat un depozit de companie mai mic decât proprietarul acuzat în mod normal, dar a uitat să schimbe formularul standard pentru a reflecta acest acord înainte de a vă da-o.
    • Asigurați-vă că noul dvs. animal de companie este identificat corect în addendumul de rasă sau tip, specii, vârstă, sex și dimensiune.
    • Dacă contractul de leasing original conține a "fara animale" clauza, asigurați-vă că clauza este menționată în mod specific în addendum. De asemenea, aveți posibilitatea să doriți ca proprietarul dvs. să traverseze și să inițialți clauza în contractul de leasing original pentru a indica că nu mai este eficient.
    • Dacă ați semnat un contract de leasing scris și proprietarul dvs. nu vă oferă un addendum scris pentru a adăuga animalul dvs. de companie la închirierea dvs., contractul de leasing original nu a fost modificat. În această situație, poate doriți să vă elaborați propriul addendum și să-l furnizați proprietarului dvs. de a semna.
    • Pentru a-ți elabora propriul addendum, trimiteți pur și simplu închirierea dvs. originală, de exemplu spunând "Acest addendum se aplică contractului de închiriere între chiriaș și proprietar pe [data]." Apoi, schițați acordul exact așa cum ați discutat dvs. și proprietarul dvs., inclusiv detalii despre animalul dvs. de companie și sumele pe care le veți plăti (dacă există) pentru privilegiul de a vă menține animalul de companie în unitatea dvs., precum și orice responsabilități cum ar fi curățarea după dvs. PET că sunteți de acord să efectuați sub addendumul.
    • De exemplu, ați putea scrie "Proprietarul este de acord să permită chiriașului să păstreze un câine, un Chihuahua numit Spike, în unitatea ei pentru restul contractului de leasing. Chiriașul a plătit un depozit de daune de rambursare suplimentar de 200 și va plăti 10 dolari pe lună în chirie de animale de companie. Chiriașul este de acord să păstreze spike pe o lesa atunci când este afară și să-și curățească în mod corespunzător abandoanele."
  • Imagine intitulată Se dizolvă o companie Pasul 19
    2. Cereți proprietarului dvs. să explice addendumul dvs. Deoarece înțelegerea proprietarului dvs. a dispozițiilor addendumului poate fi diferită de ceea ce credeți că spun, obținerea explicației proprietarului dvs. vă asigură că sunteți ambii pe aceeași pagină.
  • Dacă tu și proprietarul tău nu sunt de acord cu privire la semnificația unei anumite clauze sau pasaj, repetați cuvintele lui sau ei înapoi pentru a vă asigura că înțelegeți. De exemplu, ai putea spune ceva "Ceea ce vă aud spunând este că acest lucru îmi cere să-mi țin animalul într-o cutie sau pe o lesa ori de câte ori este în afara apartamentului." Acest lucru vă asigură că înțelegeți pe deplin cerințele proprietarului și responsabilitățile dvs. în cadrul addendumului.
  • Imagine intitulată Cumpărați o proprietate de vânzare de scurtă durată Pasul 4
    3. Plătiți orice sumă datorată. Proprietarul dvs. poate necesita plata unui depozit suplimentar de securitate, taxe lunare de animale de companie în plus față de chiria obișnuită sau ambele.
  • Dacă este necesar un depozit suplimentar de securitate, asigurați-vă că addendumul specifică daunele pe care acești bani sunt destinate să acopere și dacă este rambursabil.
  • Imaginea intitulată Colectează bani datorate pentru munca efectuată Pasul 9
    4. Semnează-ți addendumul. Addendumul scris trebuie să fie semnat și datat atât de dvs, cât și de proprietarul dvs. pentru a fi valid.
  • După tine și proprietarul dvs. au semnat addendumul, proprietarul dvs. nu-și poate schimba mintea mai târziu și pentru a decide animalele de companie nu mai sunt permise atâta timp cât contractul de leasing este încă în vigoare.
  • Când ați semnat dvs. și proprietarul dvs., asigurați-vă că obțineți cel puțin o copie a addendumului pentru înregistrările dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Respectarea cerințelor proprietarului dvs
    1. Imagine intitulată Obține asigurarea de viață a animalelor de companie Pasul 2
    1. Luați noul animal la veterinar. Chiar dacă proprietarul dvs. nu o cere cu strictețe, doriți să vă asigurați că animalul este în stare bună de sănătate și nu va purta purici sau alte dăunători în casa dvs.
    • Dacă ați adoptat un câine sau o pisică, aveți animalul spayed sau netered dacă acest lucru nu a fost deja făcut. Chiar dacă proprietarul nu o cere, acest lucru va reduce la minimum deteriorarea potențială a proprietății și va demonstra că sunteți un proprietar responsabil de companie.
    • Obțineți o scrisoare de la VET, afirmând că animalul dvs. de companie a fost tratat pentru dăunători și este actualizat la toate vaccinurile.
  • Imaginea intitulată deveni executorul unei etape de proprietate 17
    2. Trimiteți documentația corespunzătoare proprietarului dvs. Proprietarul dvs. poate necesita o dovadă a vaccinărilor necesare de stat, cum ar fi rabia înainte ca animalul dvs. să fie permis pe proprietate.
  • Unele tipuri de animale de companie pot necesita licențe sau inoculări specifice pentru a vă conforma ordonanțelor dvs. de stat și locale sau codurilor de sănătate.
  • Majoritatea statelor solicită câini, pisici și alte animale pentru a primi vaccinări regulate de rabie. Proprietarul dvs. poate necesita dovada acestor vaccinări pentru înregistrările sale.
  • Dacă vi se obligă să furnizați proprietarul dvs. cu declarații de vaccinare sau de licență, să-i dați o copie - păstrați originalul pentru înregistrările dvs. De asemenea, trebuie să cereți o declarație scrisă din partea proprietarului dvs. care să recunoască primirea oricărei documentații solicitate privind animalul dvs. de companie.
  • Imagine intitulată Calculați suma de acoperire de asigurare Pasul 11
    3. Actualizați asigurarea chiriașului. Dacă proprietarul dvs. necesită asigurări de renume, este posibil să fie necesar să vă ridicați acoperirea de răspundere pentru anumite tipuri de animale de companie.
  • De exemplu, dacă există preocupări sau motive de a vă teme că animalul de companie ar putea răni pe cineva, poate fi obligat să includeți acel animal pe asigurarea dvs. de răspundere sau să efectuați o asigurare suplimentară pentru a proteja proprietarul în cazul în care este dat în judecată.
  • Dacă nu aveți deja asigurări de renume, este posibil să vi se solicite să o achiziționați dacă doriți să adăugați un animal de companie la închirierea dvs.
  • Imagine intitulată Crate Tren Câinele dvs. sau Puppy Pasul 33
    4. Urmați regulile din Addendum. Pentru a evita încălcarea contractului de leasing, asigurați-vă că respectați orice cerințe stabilite în Adăugarul.
  • De obicei, proprietarul dvs. nu poate schimba regulile în timp ce contractul de leasing rămâne în vigoare. Dacă proprietarul dvs. precizează că animalul dvs. de companie este o provocare sau încercările de a percepe taxe suplimentare sau de a adăuga cerințe care nu au fost incluse în Adăugarul pe care l-ați semnat, este posibil să doriți să consultați un avocat pentru a vă ajuta să vă protejați drepturile legale ca chiriaș.
  • Multe organizații de bunăstare a animalelor, cum ar fi sucursalele locale ale SPA sau ale societății umane, oferă servicii pentru proprietari și chiriași, inclusiv servicii gratuite de mediere pentru a ajuta la soluționarea litigiilor asupra animalelor de companie.
  • Evitați plângerile în timp ce locuiți acolo, având grijă de animalul dvs. de companie și să vă curățați după ea. De exemplu, dacă vă luați câinele afară, asigurați-vă că ridicați excrementele animalului și puneți-le într-un gunoi sau gunoi mai degrabă decât să le lăsați pe pământ în cazul în care un vecin ar putea să-i pastreze în ele.
  • Amintiți-vă că, indiferent de regulile specifice conținute în addendum, închirierea dvs., în general, vă cere să fiți un chiriaș bun și să respectați vecinii. Animalul dvs. de companie nu are voie să deranjeze sănătatea, siguranța sau plăcerea liniștită a altor chiriași decât sunteți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar