Cum să cumpărați un certificat fiscal lien

Un Lien fiscal este adesea depus de un guvern local împotriva unui proprietar de proprietate care nu a plătit impozite pe proprietate. Agenția Guvernului implicată va emite un certificat public care să precizeze suma impozitelor neplătite și să verifice că a fost plasată o garanție pe proprietate. Adesea, agenția va alege să vândă un astfel de certificat unui investitor privat pentru a obține o parte din banii datorită lor fără a fi nevoie să urmeze proprietarul proprietății. Dacă proprietarul proprietății plătește mai târziu taxa (cu interes), plata se îndreaptă către investitor. Ca și în cazul oricărei investiții, există riscuri în cumpărarea de certificate de la Lie. Dacă aveți în vedere acest tip de investiție, țineți cont de următoarele informații.

Pași

Partea 1 din 3:
Noțiuni de bază
  1. Imaginea intitulată Fii un anunț de radio minunat Pasul 7
1. Înțelege garanțiile fiscale. Un Lien fiscal reprezintă o datorie fiscală neplătită pe o proprietate. Dacă un proprietar de proprietate nu își plătește impozitele într-o anumită perioadă de timp (variază în funcție de jurisdicție), colectorii de impozitare vor pune impozitele neplătite pentru licitație. Prin acest proces de licitație aveți posibilitatea de a achiziționa un Lien Tax. .
  • În licitație, cel mai mare ofertant câștigă. Ofertantul acordă apoi numerar guvernului în schimbul garanției, transferând astfel riscurile și recompensele Lien de la Guvern către ofertant.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă cu IRA Money Pasul 4
    2. Aflați cum faceți bani pe un lien fiscal. Există două modalități de a obține o rentabilitate a investițiilor dintr-un lien fiscal. Primul este prin plăți de dobânzi. Al doilea este prin potențialul de proprietate asupra proprietății.
  • Când achiziționați un LIEN proprietarul proprietății este obligat să plătească întreaga valoare a Lien Plus interes. Ratele dobânzilor pot varia foarte mult de la o locație la alta. De obicei, acestea pot rula de la 5% la 36%. Tot interesul merge la titularul de lien.
  • Lienul va fi structurat pentru a da proprietarului proprietății o perioadă de timp în care să plătească impozitele, de obicei între șase luni și trei ani.
  • În cazul în care proprietarul proprietății nu poate plăti garanția (cu dobândă) în acea perioadă, aveți dreptul de a exclude proprietatea - sau de a lua dreptul de proprietate asupra acestuia. Acesta este un proces complex și consumator de timp și ar trebui să implice asistența unui avocat. .
  • Imagine intitulată Dezvoltarea imobilului comercial Pasul 4
    3. Decideți asupra unei zone de căutare a garanțiilor. Locurile fiscale sunt emise de județ, deci va trebui să vă concentrați eforturile pe anumite județe dacă doriți să faceți o astfel de investiție. Județele care sunt tensionate din punct de vedere financiar pot fi mai dispuse să ofere oferte bune privind garanțiile fiscale. Ei caută bani imediat în loc să trebuiască să aștepte proprietarii de proprietăți să-și plătească impozitele. Investighează starea financiară a diferitelor județe pentru a obține o idee despre locul unde ați putea obține cele mai bune oferte pe certificatele de la Lien.
  • O listă de județe din Statele Unite poate fi găsită la http: // Naco.Org / Pagini / Implicit.ASPX.
  • Statisticile financiare guvernamentale sunt o chestiune de înregistrare publică. Ar trebui să puteți găsi informații despre finanțele județene pe Internet. Încercați să faceți o căutare pe Internet pentru înregistrările unui județ sunteți interesat.
  • Imagine intitulată începe o bancă alimentară Pasul 2
    4. Investighează legile județului sau județele pe care le veți opera. Legile imobiliare variază între jurisdicții, astfel încât să doriți să vă familiarizați cu legile în care intenționați să investiți. Majoritatea celor mai multe dintre ceea ce va trebui să știți va fi pe site-ul unui județ, deci începeți acolo. Dacă aveți întrebări suplimentare, sunați la biroul executiv al județului și obțineți răspunsuri specifice.
  • Ar trebui să aflați în mod specific când județul poate pune în mod legal un lien pe o proprietate. Dacă nu respectă procedurile corespunzătoare, ați putea să vă încheiați cu un lien care a fost plasat ilegal, caz în care ați putea să vă pierdeți investiția. Țineți cont de acest lucru în timp ce investighați proprietățile specifice și asigurați-vă că un lien este legitim.
  • Aflați dacă există limite legale despre ceea ce ați permis să faceți în colectarea plății de la proprietarii de proprietăți. Există vremuri specifice ale zilei pe care le-ați permis să o sunați? Câte apeluri sau scrisori ale telefonului constituie hărțuire? Asigurați-vă că toate eforturile dvs. de colectare sunt legale.
  • Aflați procesul de blocare în zona dvs. Dacă un proprietar de case nu îndeplinește Lien în perioada de timp prescrisă, puteți începe procedurile de blocare pentru a obține proprietatea. Legile de blocare variază. Utilizare http: // Foreclielaw.Org / Pentru a găsi legile de blocare în localitate.
  • Dacă aveți probleme cu navigarea legilor județene, ați putea dori să vorbiți cu un avocat imobiliar cu experiență în aceste chestiuni. El sau ea vă poate umple pe tot ceea ce trebuie să știți despre legile locale.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea imobilului comercial Pasul 2
    5. Aflați cum județul își desfășoară vânzările de certificate de licență. De obicei, fie trezoreria județului sau biroul fiscal supraveghează aceste vânzări, astfel încât să înceapă prin contactarea acestora pentru a afla ce trebuie să știți. De multe ori vânzările de liene sunt deținute de licitația publică. Uneori sunt tratate online. Aflați exact modul în care un județ conduce vânzări de garanții pentru a ține pasul cu alți investitori.
  • Întrebați când și unde va avea loc următoarea vânzare.
  • Aflați formatul licitației. Uneori vor cere oferte pe Lien. De exemplu, licitarea poate începe la 1.000 de dolari și apoi se ridică ca licitațiile. În alte cazuri, puteți licita rata dobânzii pentru Lien. În acest caz, rata dobânzii poate începe la 20% și poate merge în jos. Aflați ce formatează utilizările județene, astfel încât să puteți crea o strategie pentru licitație.
  • Amintiți-vă că răspunderea proprietarului casei nu este afectată de cât de mult plătiți pentru Lien. Chiar dacă plătiți prea mult, proprietarul nu datorează mai mult decât factura și interesul original de impozitare. Țineți cont de faptul că vă planificați ofertele.
  • Imagine intitulată Studiu în străinătate Pasul 1
    6. Aflați ce responsabilitățile dvs. vor fi odată ce ați cumpărat un lien. Fiecare jurisdicție are propriile sale legi care reglementează pe legi, astfel încât să investighezi localitatea. Este posibil să vi se solicite să furnizați o notificare scrisă proprietarului proprietarului că ați făcut achiziția. De asemenea, cunosc legile locale de blocare, deoarece puteți amenința să excludem proprietatea în cazul în care proprietarul casei nu își plătește datoria. Asigurați-vă că învățați despre orice responsabilități pe care le veți avea în conformitate cu legea.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea de garanții pentru cumpărare
    1. Imagine intitulată Construiți un bun credit Pasul 9
    1. Obțineți o listă de proprietăți de vânzare. Când vorbiți cu Trezoreria Județului sau cu biroul fiscal, întrebați despre obținerea unei liste a proprietăților care vor fi scoase la licitație la următoarea vânzare de lien. Acestea pot avea o listă completă la îndemână sau vă pot trimite la o periodică locală care va imprima lista. Asigurați-vă că obțineți o listă înainte de data licitației. În acest fel, puteți cerceta proprietățile de vânzare și vă puteți planifica investiția mai eficient.
  • Imaginea intitulată obține un doctorat. În Fizica Pasul 14
    2. Întrebați dacă există certificate nesfârșite de la o vânzare anterioară. Dacă există certificate rămase de la ultima vânzare, județul le poate oferi spre vânzare devreme sau la o rată redusă. Dacă există garanții nevândute, cereți să vedeți lista. Apoi întrebați dacă vor fi oferite spre vânzare mai devreme.
  • Rețineți că minciunile rămase pot fi nevândute pur și simplu pentru că erau investiții rele. Dacă întâmpinați orice garanție nevândută, investigați cu atenție proprietățile. Este posibil să fi descoperit o bijuterie pe care nimeni nu a observat la ultima licitație, dar Lien putea fi o groapă de bani. Aflați tot ce puteți cu privire la liniile nevândute pentru a vă asigura că veți face o investiție bună.
  • Imaginea intitulată se ridică pentru ceva ce credeți în pasul 2
    3. Îngustați lista dvs. Lista ar putea avea sute de garanții de vânzare și este imposibil să faceți o investigație detaliată a multor. Dacă există multe, tăiați lista în jos.
  • O modalitate bună de a face acest lucru este să vă gândiți la cât de mulți bani trebuie să investiți. Dacă intenționați să investiți doar câteva sute de dolari, atunci puteți să traversați cu ușurință orice garanție care necesită mai mulți bani decât asta. Dacă aveți câteva mii de dolari pentru a investi și caută un profit mare, nu vă deranjează cu garanții mai mici.
  • Vă puteți concentra pe anumite tipuri de garanții. Taxele pot fi plasate pe proprietăți rezidențiale sau comerciale, astfel încât concentrarea pe una sau pe cealaltă ar putea să vă restrângeți lista.
  • Imagine intitulată Cumpărați fondurile deținute de bancă Pasul 5
    4. Investigați proprietățile înainte de timp. Amintiți-vă că odată ce ați cumpărat un certificat de lien, vă asumați riscul dacă ocupanții nu își plătesc datoriile. Când ați obținut lista de garanții, asigurați-vă că ați cercetat toate proprietățile pe care le puteți interesa. Vrei o investiție bună, deci uita-te pentru orice semne că proprietatea nu vă poate da un profit.
  • Aflați dacă există o ipotecă pe proprietate. În acest caz, creditorul ar putea să meargă să plătească lien înainte de a obține o șansă de ao cumpăra. Creditorii ar putea fi dispuși să plătească mai mult decât va trebui să-și protejeze investiția mai mare în proprietate și să împiedice blocarea pieței. Ei ar putea încerca, de asemenea, să vă împiedice din punct de vedere legal să vă blochează acasă dacă reușiți să cumpărați Lien.Este mai bine să mergeți la casele care au fost plătite ipotecare, deoarece nu vă veți confrunta cu concurență din partea companiilor ipotecare care au mult mai mulți bani la dispoziția lor.
  • Proprietățile dărăpănate în cartierele deprimate din punct de vedere economic reprezintă o investiție foarte riscantă. Astfel de garanții ar putea purta rate mai mari ale dobânzilor, dar dacă ocupanții nu pot să-și plătească datoria, rata dobânzii nu vă va face nici un bun și veți pierde bani.
  • Uneori ocupanții se datorează mai mult în impozitele din spate decât valoarea casei. Aceasta înseamnă că, dacă abandonează proprietatea, nu veți putea chiar să vă câștigați investiția prin vânzarea proprietății. Evitați astfel de locuri sau cel puțin să investiți cu prudență.
  • Proprietățile care au suferit probleme de mediu, cum ar fi contaminarea chimică, sunt și un risc. Costul curățării va depăși probabil profitul potențial care va fi câștigat din impozitele din spate. Luați, de exemplu, vechile stații de benzină. Aceste proprietăți au nevoie de o revizuire completă. Rezervoarele vechi de gaz trebuie să fie săpate și solul trebuie să fie decontaminat. Aceasta este o investiție periculoasă care ar putea ajunge cu ușurință de a vă pierde bani.
  • Imaginea intitulată câștiga un pas local 2
    5. Veniți cu o listă finală. După ce vă restrângeți lista și investigarea unor proprietăți care vă interesează, ar trebui să întocmi o listă finală. În acest fel, puteți fi pregătiți să vă concentrați asupra unor garanții specifice în ziua vânzării. Dimensiunea acestei liste va depinde de cât de mult căutați să investiți. Dacă aceasta este prima dată și nu aveți prea multe de investiții, păstrarea listei scurte este probabil o idee bună. Dacă sunteți un profesionist cu o mulțime de a investi, lista poate obține cât de mare vă puteți permite.
  • Partea 3 din 3:
    Achiziționarea de la Lien
    1. Imagine intitulată Fișier pentru divorț în Texas fără avocat Pasul 8
    1. Participați la licitația de garanție. Când ați făcut toate cercetările dvs. și aveți o listă finală în minte, este timpul să licitați pe liniile pe care le doriți. Du-te la locația vânzării de garanție. Lucrați în prealabil exact cât sunteți dispuși să cheltuiți pe fiecare proprietate. Fără un plan avans, ați putea fi dus și licitați prea mult pe un lien care nu vă va oferi o rentabilitate bună a investiției dvs.
    • Nu uitați să luați în considerare alte cheltuieli pe lângă costul Lien. De exemplu, dacă proprietarii nu reușesc să plătească impozitele, este posibil să trebuiască să începeți procedurile de blocare judiciară. Acest lucru va duce la taxe legale, care pot deveni scumpe. Țineți cont de acest lucru atunci când decideți cât de mult de cheltuit.
    • Vânzarea de la Lien, online sau personal, ar trebui să dispună de un format tipic de licitație. Lien de vânzare va fi anunțat, va fi setat un preț de deschidere, iar apoi licitarea va începe. Acordați atenție în timpul licitației, astfel încât să știți când un lien vă interesează vine.
    • De obicei, licitațiile necesită plata în numerar sau cec certificat. Adăugați ceea ce sunteți dispus să cheltuiți în garanțiile dvs. și să aduceți fie suficiente numerar, fie câteva cecuri certificate. Unele licitații vă permit să finantați o achiziție. Dacă este cazul, ar trebui să obțineți pre-aprobat pentru a evita încetinirea administrativă.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă cumpere ceva pasul 6
    2. Notificați proprietarul proprietății dacă vi se cere să faceți acest lucru. Asigurați-vă că rămâneți în lege în timpul întregului proces. Este posibil să vi se solicite să furnizați notificarea scrisă a achiziției dvs. proprietarului proprietății. Pot exista și alte cerințe legale, astfel încât să vă informați cu privire la dreptul local.
  • La notificarea proprietarilor de proprietate, trimiteți o scrisoare certificată adresei lor. Lăsați-i să știe că ați cumpărat lienul pe proprietatea lor. Județul ar trebui să notifice un proprietar de proprietate atunci când un LIEN este oferit spre vânzare, astfel încât acestea ar trebui să fie deja conștienți de această posibilitate. Lăsați-i să știe cât de mult datorează impozitele înapoi și când această sumă trebuie plătită.
  • Imagine intitulată Fișier pentru divorț în Louisiana Pasul 7
    3. Acordați atenție datei de expirare a lienului. Când cumpărați un LIEN, acesta vine de obicei cu o dată de expirare. Când trece această dată, nu mai aveți o cerere pe impozitele din spate. Dacă proprietarii de proprietate nu își plătesc datoriile, le informează din nou despre datoria lor remarcabilă. Dacă nu faceți nimic, riscați să vă pierdeți investiția.
  • Imagine intitulată Obțineți un împrumut fără nici un credit Pasul 7
    4. Colectați-vă banii atunci când titularii de proprietate își plătesc impozitele. Proprietarii de proprietate trebuie să-și plătească banii în județ când ați cumpărat un lien. Când fac acest lucru, județul vă va contacta și puteți să vă luați banii la biroul județean.
  • sfaturi

    Nu fi timid. Vorbiți cu cât mai mulți dintre ceilalți ofertanți de licitație, după cum puteți învăța mai multe despre garanțiile vândute.

    Avertizări

    Mulți oameni cumpără garanții fiscale și note ipotecare care așteaptă să obțină o casă dacă taxa nu este plătită niciodată. Rareori, proprietatea merge în blocare. Acest lucru nu înseamnă că Lien este o investiție rea, dar știți că este puțin probabil să obțineți o casă de la ea.
  • Investiția dvs. nu este lichidă. Banii dvs. ar putea fi legați de ani de zile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar