Cum să devii un manager de clădiri

A deveni un manager de clădiri, cunoscut și ca manager de proprietate, poate fi o carieră excelentă dacă sunteți interesat de funcționarea proprietăților și cum ar fi relațiile cu oamenii. Managerii de clădiri poartă multe pălării diferite pentru a asigura proprietățile pe care le gestioneze îndeplinesc așteptările și cerințele ambelor chiriași și ale proprietarilor. Dacă credeți că vă puteți bucura de o carieră în managementul proprietății, aruncați o privire la următoarele răspunsuri la unele întrebări comune pe care oamenii le au despre a intra în profesie.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Care este rolul unui manager de clădiri?
1. Managerii de proprietate supraveghează întreținerea clădirilor. În calitate de manager de clădire, sunteți responsabil pentru tot ceea ce este de la menținerea apartamentelor individuale la angajarea contractorilor pentru reparații instalate, reparații generale ale clădirilor și externe. Practic, sunteți de locuri de muncă este să vă asigurați că clădirea rămâne funcțională și bine întreținută pentru a oferi un mediu de viață stabil pentru chiriași.
  • Unii manageri de clădiri sunt independenți și pot gestiona doar câteva clădiri, în timp ce alții lucrează pentru companiile de management al proprietății care gestionează portofoliile mari de clădiri.
  • Managerii de proprietate pot gestiona atât clădirile rezidențiale, cât și cele comerciale. Principala diferență este dacă vă ocupați de locuitorii sau companiile individuale care închiriază spații.
  • 2. Managerii de clădiri sunt, de asemenea, responsabili pentru tratarea chiriașilor. Cealaltă parte mare de a fi un manager de proprietate este de a găsi chiriași să completeze posturile vacante în clădire, precum și să colecteze chiria de la toate chiriașii clădirii și să plătească proprietarul proprietății. De asemenea, slujba dvs. implică ascultarea oricăror probleme sau plângeri din partea chiriașilor și soluționarea lor în cel mai bun mod posibil.
  • Pentru a găsi chiriași pentru o clădire, este posibil să aveți de a gestiona listele pe diferite site-uri de închiriere de proprietăți, puneți înregistrări în anunțurile locale sau puneți semne în ferestrele clădirii.
  • Când chiriașii se deplasează, sunteți, de asemenea, responsabilă de inspectarea unităților pentru daune și angajarea de curățători, pictori și oricine altcineva trebuie să remediați unitățile în sus pentru noii chiriași.
  • Întrebarea 2 din 6:
    Ce calificări aveți nevoie pentru a fi un manager de clădiri?
    1. Cel puțin o diplomă de liceu, GED sau echivalentul. Acesta este nivelul minim de educație formală de care aveți nevoie pentru a deveni un manager de proprietate. În timp ce vă completați învățământul secundar, luați cât mai multe cursuri posibil în lucruri precum matematica, contabilitatea, abilitățile informatice și engleza pentru a începe abilitățile de învățare care sunt aplicabile managementului proprietății.
    • În plus, unele învățământ postsecundar pot fi foarte benefice în ceea ce privește învățarea abilităților relevante și angajați ca manager de proprietate.
    • Dacă alegeți să continuați să studiați după liceul sau învățământul secundar, intrați în programul de administrare a afacerilor, imobiliar, contabilitate, administrație publică sau finanțe vă poate ajuta să deveniți un manager de clădiri.
  • 2. O licență de administrare a proprietății. Cele mai multe locuri necesită să câștigi un fel de certificare formală de management al proprietății înainte de a putea lucra ca una. Cercetare Ce tip de licență este necesară în zona dvs. Înscrieți-vă pentru cursurile necesare, plătiți taxa, participați la cursuri și luați examenul final pentru a obține licența dvs.
  • Google ceva de genul "licențierea proprietății în apropierea mea" sau "școala imobiliară lângă mine" pentru a găsi programe care oferă certificarea managerului de clădiri.
  • Aceleași programe care oferă cursuri imobiliare și licențe oferă adesea și servicii de acordare a licențelor de gestionare a proprietății.
  • Rețineți că de obicei trebuie să treceți de asemenea un control de fond pentru a obține licențiat.
  • Întrebarea 3 din 6:
    Cum vă aterizați un loc de muncă ca manager de proprietate?
    1. Căutați și aplicați pentru angajarea managerului online. Căutați site-uri de locuri de muncă, cum ar fi LinkedIn, Monster și, într-adevăr, cu cuvinte cheie precum "Manager de proprietăți" sau "Managementul proprietății."Completați aplicațiile online pentru orice loc de muncă care vă interesează.
    • Există, de asemenea, unele site-uri de locuri de muncă specifice managementului apartamente pe care îl puteți verifica dacă managementul proprietății rezidențiale vă interesează. Acestea includ insideri multi-familii, cu ambarcator.com, și Centrul de carieră al Asociației Apartamentelor Naționale.
    • De asemenea, puteți încerca să verificați cu firme locale sau naționale de recrutare și de personal care vă pot ajuta să vă aterizați primul loc de muncă de management al proprietății.
    Întrebarea 4 din 6:
    Ce face un manager de clădire bun?
    1. Abilități puternice de abilități și abilități de comunicare. Managerii de clădiri trebuie să se ocupe de tot felul de oameni de la construirea de chiriași la proprietarii de proprietăți. Acești indivizi pot fi uneori foarte exigenți, deci trebuie să puteți gestiona cererile și problemele profesionale pentru a păstra toate părțile satisfăcute.
    • Chiriașii sau proprietarii pot face uneori cereri neinformate sau nerezonabile care nu sunt îndeplinite, deci trebuie să vă puteți explica politicos și clar de ce nu puteți face anumite lucruri.
  • 2. O înțelegere a ceea ce fac contractori diferiți. Știind modul în care diferiți comercianții se potrivesc în întreținerea clădirilor pe care le gestionați este indispensabilă. Dacă o problemă cu infrastructura apare sau dacă un chiriaș are o problemă de întreținere, trebuie să știți cine să sunați și cum să explicați ce este problema. Google diferite tranzacții sau probleme de întreținere specifice pentru a afla rapid ce se ocupă de diferiți contractori.
  • Pentru a merge împreună cu acest lucru, contribuie, de asemenea, la înțelegerea modului în care aspectele tehnice ale unei lucrări mari de construcții. De exemplu, ar trebui să aveți o idee generală despre modul în care funcționează sistemele HVAC și sanitare.
  • Obțineți puncte bonus dacă aveți niște abilități de tranzacționare! În acest fel, puteți gestiona problemele minore așa cum apar fără a fi nevoie să apelați contractori.
  • Întrebarea 5 din 6:
    Este un manager de proprietate greu?
    1. Poate fi o slujbă foarte solicitantă, dar plină de satisfacții. Dacă deveniți un manager de proprietate, nu două zile nu sunt aceleași, ceea ce înseamnă că trebuie să vă ocupați de prioritățile și problemele neașteptate. Această parte a locului de muncă poate fi stresantă uneori, mai ales dacă aveți de-a face cu chiriași dificili sau proprietari de proprietăți. Cu toate acestea, veți obține, de asemenea, satisfacția de a ști că ajutați oamenii în fiecare zi, ceea ce se poate simți destul de mare!
    • Dacă deveniți un manager de clădiri, amintiți-vă că acțiunile dvs. afectează viața oamenilor reali în fiecare zi. Ar trebui să aveți grijă de clădirile pe care le gestionați și de oamenii din ele.
    Întrebarea 6 din 6:
    Cât de mult câștigă un manager de clădiri?
    1. Managerii de construcție la nivel de intrare câștigă de la 30.000 $ la 55.000 USD pe an. Aceasta variază în funcție de factori precum locul în care lucrați și dacă lucrați pentru o companie de administrare a proprietății sau independent. În Statele Unite, vă puteți aștepta să câștigați mai aproape de sfârșitul celui de-al acelui interval de salarizare.
    • Pe măsură ce progresați în cariera dvs. și deveniți un manager de proprietate senior, vă puteți aștepta să câștigați undeva în intervalul de 70.000 de dolari la 95.000 de dolari anual.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar