Cum să fii fericit fără să-ți amintești nimic despre trecut

S-ar putea să știți și că trecutul nu este ceva de îngrijorat. Cu toate acestea, dincolo de acest fapt, mulți oameni nu îndrăznesc să iasă din trecut și să trăiască în prezent, ci mai degrabă să aleagă și să trăiască în mod repetat pe ceea ce a mers prost în trecut. Din fericire, este perfect posibil să fii fericit fără să-ți amintești trecutul.

Pași

Partea 1 din 5:
Locuiți în trecut?
  1. Imaginea intitulată fi fericită fără a-și aminti nimic despre pasul trecut 1
1. Știți când sunteți blocați în trecut. Fiți atenți dacă faceți oricare dintre următoarele:
  • Gândire "doar daca" tot timpul. Aceasta este o indicație că încă încercați să schimbați trecutul, mai degrabă decât să învățați să trăiți cu ceea ce sa întâmplat și să vă deplasați.
  • Încă mai crezi că nu ai ceea ce vrei de la viață, chiar și mulți ani după ce ai dorit asta "ceva".
  • Vă exprimați continuu să fiți hrăniți de lucruri fără a face nimic pentru a le schimba. Te vei prinde "A fost întotdeauna așa", ca și cum este imposibil să faci schimbări.
  • Ești speriat că se vor întâmpla lucruri rele pentru că tu crezi că asta este tot ce se întâmplă vreodată.
  • Controlul situațiilor și oamenii conduce o mulțime de ceea ce faceți și gândiți-vă. Simți că dacă puteți controla numai oamenii sau situațiile, ei nu se vor dovedi ca trecutul.
  • Obsess despre ceva care sa întâmplat și se simt abrupt în vina, rușine sau furie.
  • Imaginea intitulată Fii fericit fără a-și aminti nimic despre pasul trecut 2
    2. Luați în considerare emoțiile obișnuite. Simți emoții negative de cele mai multe ori? Dacă frecvent explodați în mânie, simțiți că emoțiile dvs. sunt în afara controlului sau evită să fiți veridici altora, puteți permite trecutului să vă conducă.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită fără să vă amintiți nimic despre pasul 3
    3. Luați în considerare cât de des veți trece peste lucrurile care v-au întâmplat. Dacă regândiți și regândiți trecutul, sunteți cu siguranță blocați în ea.
  • Vă găsiți că reluați situațiile trecute și atribuiți vina? Te simți rușine? Ești supărat pe ceilalți sau la ceva ce nu-ți poți pune degetul?
  • Vă reluați lucrurile doar pentru a vă plasa de la ea de fiecare dată?
  • Partea 2 din 5:
    Distantează-te din trecut
    1. Imaginea intitulată Fiți fericită fără să vă amintiți nimic despre pasul trecut 4
    1. Îndepărtați-vă din experiențele trecute. Căutați să vă opriți să vă gândiți la trecut și din nou. Acest lucru este deosebit de important dacă tot ceea ce faceți este să retrăiți situații rele și să păstrați vina de repartizare, fie pe dvs., fie asupra celorlalți sau între ambele.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită fără să vă amintiți nimic despre pasul trecut 5
    2. Realizați că fiecare persoană se schimbă în timp. Dacă vă simțiți enormed cu cineva din trecut, fiți conștienți de faptul că această persoană s-ar fi schimbat în timp. Mai mult, suntem toți oameni multi-fațetați și afișăm diferite părți ale noastre față de oameni diferiți sau la momente diferite. Efectuarea unui instantaneu în timp a oricărui incident special îl determină să rămână blocat și să exageră doar un singur aspect al modului în care o persoană sa comportat la acea dată - nu reușește să se schimbe, pentru nuanțe și pentru realitatea pe care alți oameni nu vor fi ca acea persoană era.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită fără să vă amintiți nimic despre pasul trecut 6
    3. Eliminați gândurile reale recurente. Dacă sa întâmplat ceva rău în trecut, dacă ați pierdut pe cineva sau o posesie apreciată, dacă ați suferit o despărțire, realizați că acestea sunt lucruri care fac parte din viață. Sigur, ei vă pot reduce încrederea, vă pot sparge inima și vă pot simți pierduți pentru un timp, dar nu sunt un motiv sau o scuză să-și petreacă restul vieții într-o ceață sau încercând să te îneci în durere, droguri sau furie. Când gândurile despre tot ceea ce sa întâmplat, instruiți-vă să urmăriți gândul, mai degrabă decât să înotați în interiorul acesteia. A se vedea formularul, a se vedea că încearcă să ia forma și să vadă că urmărește să vă spargă energia. Apoi împingeți-l departe de dvs. și spuneți-i că ați spus că ați observat, dar acum este timpul ca acesta să se miște și să facă loc pentru un gând pe care îl mai interesați mai mult.
  • Au o listă mentală de lucruri care să se gândească la acest concediu vă simțiți pozitiv. De exemplu, gândiți-vă la realizări, lista de sarcini de mâine, prietenii pe care vă interesează, un animal preferat, o vacanță planificată, o renovare speranță, etc. Introduceți experiența mai pozitivă pentru gândirea negativă.
  • Nu faceți o experiență rea în trecut în ceva mai mare decât a meritat vreodată. Poate deveni un obicei prost, un motiv pentru care nu se mișcă, dacă îi permiteți să fie așa.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită fără să vă amintiți nimic despre pasul trecut 7
    4. Minimizați cantitatea de cântece triste pe care le ascultați. Încercați să nu le ascultați, deoarece melodiile triste cresc probabilitatea de a se simți în jos și chiar deprimată.
  • Imaginea intitulată fi fericită fără a-și aminti nimic despre pasul trecut 8
    5. Scuza. Uneori este util să ne cerem scuze despre partea dvs. în ceva, permițându-vă să vă deplasați dincolo de ea.
  • Partea 3 din 5:
    Construiți-vă în Acum
    1. Imaginea intitulată Fiți fericită fără să vă amintiți nimic despre pasul trecut 9
    1. Crede în tine. Persoana cu care sunteți acum este persoana care contează. Trecutul ți-a învățat lecții, dar nu te definește. Ceea ce este important este să ajungeți în tine și să vă găsiți punctele forte și valorile pe care le urmați acum. Acesta este cine sunteți, nu o figură a trecutului.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită fără să vă amintiți nimic despre pasul trecut 10
    2. Evitați să vă puneți jos. Nu credeți că ați meritat ceva rău sau că persoana care a făcut ceva a fost în dreapta. Ați meritat mai bine și situația este bine și cu adevărat peste și plecat.
  • Imaginea intitulată fi fericită fără a-și aminti nimic despre pasul trecut 11
    3. Redescoperiți elementele pe care le-ați crezut întotdeauna. Gândiți-vă la lucrurile pe care le iubiți despre tine și vă simțiți mândri. Puneți aceste front și centru din viața voastră chiar acum.
  • Partea 4 din 5:
    Găsirea suportului
    1. Imaginea intitulată Fiți fericită fără să vă amintiți nimic despre pasul trecut 12
    1. Încercați să vă petreceți cu un prieten în care aveți încredere în cel mai mult. Amintiți amintirile fericite din copilărie. Du-te pe excursii, picnic, filme și alte lucruri distractive cu prietenii tăi. Bucurați-vă de prezentul și prietenia lor.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită fără să vă amintiți nimic despre pasul trecut 13
    2. Discutați cu oamenii care vă pasă de dvs. și care nu sunt legați în mod egal în trecut. Uneori, membrii familiei fac parte din problemă, deoarece păstrează reluarea aceluiași eveniment și încearcă să controleze restul familiei. Dacă este cazul, păstrați-vă cât mai mult de acești oameni. Cu toate acestea, uneori membrii familiei vă pot ajuta să continuați, deci faceți alegeri înțelepte despre oamenii pe care îi petreceți timp în jur. Prietenii, familia și colegii pot fi toate sursele potențiale de sprijin, cum ar fi terapeuții și medicul dumneavoastră.
  • Imaginea intitulată Fii fericit fără a-și aminti nimic despre pasul trecut 14
    3. Nu te mai gândi la ceea ce vor spune ceilalți dacă au auzit sentimentele tale. Încercați să le împărtășiți cu cineva care este demn de încredere. Fiecare persoană are nevoie de șansa de a vorbi despre modul în care se simt cu oameni care sunt buni, grijulii și dispuși să asculte.
  • Partea 5 din 5:
    Face lucruri pozitive
    1. Imaginea intitulată fi fericită fără a-și aminti nimic despre pasul trecut 15
    1. Faceți trecutul și treceți mai departe. Încercați cel mai bine să nu fugi din trecut, ci mai degrabă să-l acceptați și să încercați să trăiți cu el.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită fără să vă amintiți nimic despre pasul trecut 16
    2. Voluntar. Timpul petrecut cu ceilalți este o modalitate excelentă de a construi o nouă viață și modalitate de a vedea lumea. Ajutând pe alții să vă poată ajuta să depășiți să fiți blocați în loc, concentrați numai pe propriile probleme.
  • Luați în considerare aderarea la o cauză, voluntariatul cu un grup local sau comunitar sau ajutându-i pe oameni să obțină ceva ce toți credeți chestiuni acum și în viitor.
  • Ajutați pe alții să depășească faptul că este blocată în trecut. Ascultați oamenii cu atenție și ajutați-i să găsească mai multe perspective pozitive și căi înainte în viața lor.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită fără să vă amintiți nimic despre pasul trecut 17
    3. Concentrați-vă mai mult pe viitor. Puneți-vă anumite obiective pentru a realiza. Așteaptă cu nerăbdare în loc de înapoi. Aflați din greșelile dvs. descoperind cum să depășim lucrurile care v-au ținut înapoi înainte. Fiți pregătiți să continuați să învățați, să învățați noi abilități și să depășiți prejudecățile sau blocările mintale.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită fără să vă amintiți nimic despre pasul trecut 18
    4. Ia niște hobby-uri. Dacă nu aveți deja un hobby sau două, investigați unele. Faceți ceva interesant, cum ar fi jucând un instrument, pictura, gătit sau luarea unui nou sport.
  • Alăturați-vă unui club sau comunității cu același interes.
  • Dacă nu doriți să fiți în jurul altor persoane, alegeți un hobby care se poate face în singurătate, cum ar fi citirea, pictura, scrierea sau realizarea lucrurilor.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită fără să vă amintiți nimic despre pasul trecut 19
    5. Lăsați toate lucrurile și situațiile la timp. Timpul este un mare vindecător - când timpul trece, veți uita în curând trecutul dvs. și asigurați-vă că nu vă amintiți doar trecutul și plângeți despre asta. Fie că este bine sau rău, a plecat și nu va mai veni niciodată înapoi - ceea ce ați făcut greșit a fost o greșeală care acum nu poate fi vindecată, dar poate fi promisă să nu facă același lucru din nou.
  • sfaturi

    Fii bland cu tine insuti. Respectați-vă ca o ființă umană. Iubeste-te.
  • Nu lăsați doar o parte mai închisă să acopere partea mai ușoară / jucăușă.
  • Regretele vă pot ajuta să vă simțiți mai bine, dar puteți (uneori) să pierdeți încrederea în dvs.
  • Avertizări

    Acceptați greșelile dvs. și încercați să trăiți cu ei și nu lăsați niciodată pasul dvs. trecut pe actualul dvs. și viitorul dvs.
  • Nu încercați niciodată să vă sfideți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar