Cum să fii mulțumit cu viața ta

Toți am avut sentimentul înainte. Știți că aveți totul pentru a fi recunoscător pentru: O mare semnificativă, o familie iubitoare, o slujbă destul de bună și un corp de lucru sănătos. Totuși, păstrați acest sentiment de nagging că ceea ce tocmai nu este suficient. Sigur, puteți fi mai fericiți făcând niște schimbări de viață, dar cel mai simplu mod de a vă mulțumi cu viața dvs. este să vă ajustați perspectiva și acțiunile zilnice, ceea ce vă va face mai probabil să apreciați ceea ce aveți. Deci, cum începeți să vă bucurați de acel soare în loc să vă plângeți de arsurile solare? Urmați acești pași.

Pași

Metoda 1 din 3:
Schimbarea perspectivei
  1. Imagine intitulată 1841241 1
1. Traieste in prezent. Oamenii care sunt cei mai fericiți cu viața lor sunt capabili să se bucure și să îmbrățișeze momentul actual, în loc să fie blocați în trecut sau obsedându-se asupra viitorului. Deși gândirea trecutului ne poate ajuta să învățăm din greșelile noastre și să ne gândim la viitor vă poate ajuta să stabiliți goluri și să fiți un plan bun de lungă durată, dacă doriți să fiți mulțumiți de ceea ce aveți, apoi luați ceva timp pentru a vă bucura exact ceea ce faci acum. Concentrați-vă asupra a ceea ce vă va aduce ziua în loc de ceea ce sa întâmplat ieri sau de ceea ce veți putea să vă schimbați mâine.
  • Închideți ochii și luați respirații adânci. Concentrați-vă pe a fi în acest moment și veți simți că toate grijile voastre se topesc departe. Fiți răbdători: aceasta ia practica.
  • Poti de asemenea medita sau face yoga Pentru a vă ajuta să vă concentrați asupra momentului prezent, în loc să vă îngrijorați de ceea ce poate aduce viitorul.
  • Imagine intitulată 1841241 2
    2
    Fii recunoscător pentru ce ai. În loc să se concentreze asupra tuturor lucrurilor pe care nu le aveți sau pe toate lucrurile pe care le doriți, faceți un minut să vă gândiți la cât de norocoși sunteți comparat cu majoritatea oamenilor de acolo. Deși viața voastră nu poate fi perfectă în acest moment, există cu siguranță câteva lucruri pe care le puteți fi foarte recunoscătoare, indiferent dacă este familia ta iubitoare, prietenii tăi uimiți, relația ta minunată, sănătatea ta, jocul tău rece, orașul minunat, orașul minunat unde Tu trăiești sau casa ta uimitoare. Probabil că nu aveți toate aceste lucruri (majoritatea oamenilor nu!) Dar cu siguranță există câteva lucruri pe care le puteți aminti să fiți recunoscători in fiecare zi.
  • Scrieți o listă de recunoștință în fiecare duminică pentru a vă aminti de toate lucrurile minunate din viața voastră.
  • Să ia timp pentru a mulțumi oamenilor pentru a vă ajuta, indiferent dacă o faceți în persoană sau scrieți a "mulțumesc" card.
  • Petreceți mai mult timp în natură. Acest lucru vă va face să vă simțiți mai recunoscători pentru frumusețea din jurul vostru.
  • Imagine intitulată 1841241 3
    3. Apreciați lucrurile mici. Fiți recunoscător pentru aerul pe care îl respirați, mâncarea care vă hrănește, casa liniștită în care locuiți, soarele care luminează ziua. Fiecare mic detaliu în viața ta contează. Concentrați-vă pe acele lucruri mici și să fiți recunoscători că sunteți încă în viață. S-ar putea să vă concentrați asupra iubirii animalelor de companie, blânderiei uimitoare pe stradă care vă apucă micul dejun, climatul perfect din regiunea dvs. sau biblioteca minunată cu o ofertă nesfârșită de cărți. Nu trebuie să fie nimic de pământ zdrobit, dar trebuie să te facă să-ți dai seama cât de multă fericire este în jurul tău.
  • Chiar dacă ați avut o zi oribilă, încercați să vă gândiți la trei lucruri mici care au făcut-o merită. Poate că a fost un e-mail neașteptat de la un vechi prieten, o conversație mare cu vecinul dvs. sau cu cea mai uimitoare cafea pe care ați avut-o cu micul dejun.
  • Imagine intitulată 1841241 4
    4. Ia timp pentru a reflecta. O mulțime de oameni nu sunt mulțumiți de viața lor, deoarece nu iau timp să se întoarcă și să ia în considerare tot ce se întâmplă. Puteți face acest lucru scriind într-un jurnal la sfârșitul fiecărei zile sau săptămânii, mergând pe plimbări lungi pentru a decomprima, sau doar prin șederea în continuare, privindu-se la natură și având în vedere tot ce ți sa întâmplat în acea zi. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fugi, să gândești prea mult, sau să ia în considerare toate lucrurile care au mers prost. În schimb, ar trebui să luați timp pentru a evalua rațional tot ceea ce se întâmplă cu viața voastră.
  • Făcând un obicei de reflectare vă va ajuta să gândiți rațional atunci când apare o problemă și vă va împiedica să fiți orbiți de problemele care vă ascund în viața voastră.
  • Imagine intitulată 1841241 5
    5. Opriți compararea cu ceilalți. Acesta este un alt mod pe care oamenii îl pot păstra ușor de la sentimentul cu adevărat fericit cu viața lor. Nu te mai gândi la cât de mare este casa vecinului tău, cât de mare este locul de muncă al lui Jack Jack, sau cât de perfectă este relația cea mai bună prietenă a dvs. atunci când a ta este plină de probleme. Nu puteți schimba ceea ce fac alți oameni și nu veți ajunge niciodată nicăieri dacă vă comparați cu ceilalți în loc să vă gândiți la viața voastră în propriile sale termeni.
  • Veți putea întotdeauna să găsiți pe cineva care este mai fericit, mai sănătos, mai bogat, mai frumos și mai mult împreună decât tine. Dar de ce uite?
  • Amintiți-vă că, chiar dacă sunteți într-adevăr gelos de relația prietenului tău, ar putea fi cu adevărat gelos de cariera ta minunată. Există întotdeauna motive pentru a fi gelos de ceilalți, și motivele pentru alții să fie gelos de tine. Dar dacă scăpați comparând complet, veți fi doar o favoare.
  • Dacă mergeți doar pe Facebook pentru a vedea cine se angajează, care tocmai a primit un nou loc de muncă minunat sau care tocmai a mers într-o vacanță de o viață, atunci este timpul să vă deconectați. Social media vă poate face să vă simțiți ca și cum ați fi suficient.
  • Imagine intitulată 1841241 6
    6. Fals până când o face...Chiar dacă vă simțiți în jos în haldele, nu ar trebui să mergeți în jurul valorii de moping, plângeți, spunând cei mai buni prieteni cât de groaznici vă simțiți și arătați ca și cum sunteți pe cale să plângiți. În schimb, ar trebui să încerci să fii foarte vesel, mai prietenos și să faci un efort de a vorbi cu alți oameni și să-i facă să râdă. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să ascundeți orice motive serioase de tristețe profundă, dar asta înseamnă că, dacă sunteți doar în general într-o stare proastă, că ar trebui să faceți un efort suplimentar pentru a părea mai fericită. Veți fi surprins de cât de repede acest lucru vă va înșela mintea în senzație mai fericită!
  • Sigur, împărtășirea problemelor cu un bun prieten vă poate ajuta să le rezolvați. Dar fiind supărat și plâns de toată lumea în urechot despre el este garantat să te facă să te simți mai rău.
  • Imagine intitulată 1841241 7
    7. ...dar, de asemenea, să ia timp pentru a vă simți tristețea. David Spiegel, MD, directorul medical al Centrului de Medicină Integrativă la Școala de Medicină a Universității Stanford, ne reamintește că "Fericirea nu este absența tristeții." Aceasta înseamnă că vă puteți confrunta în continuare sentimentele triste și vă puteți permite să plângeți și să vă gândiți la sentimentele dvs. nefericite, în timp ce sunteți încă o persoană fericită. Pretinzând că este vesel când sunteți foarte supărat față de ceva serios nu vă va face mai mult mulțumit de viața dvs. sau o persoană mai fericită.
  • Unele suferințe vă vor face să apreciați părțile bune ale vieții voastre și vă vor face și mai recunoscători pentru ceea ce aveți.
  • Vorbind cu prietenii despre tristețea dvs. vă poate face, de asemenea, să vă simțiți că aveți mai mult control asupra vieții dvs., ceea ce vă va face o persoană mai fericită.
  • Imagine intitulată 1841241 8
    8. Știți că banii nu vor schimba cât de mult credeți. Sigur, câțiva bani vor schimba hârtia de înfășurare a vieții dvs. - dar nu și darul înăuntru. Puteți conduce o mașină mai frumoasă, de propriile haine mai frumoase sau să aveți o casă mai frumoasă cu trei dormitoare suplimentare, dar pe termen lung, nu va face prea mult pentru a vă face mai mult conținut cu viața voastră. Odată ce aveți destui bani pentru a plăti pentru necesitățile de bază și unele distracție pe lateral, având o creștere salarială nu va avea un efect dramatic asupra fericirii dvs.
  • Sigur, un nou garderobă vă va face să vă simțiți mai bine pe termen scurt. Dar pe termen lung, veți fi în continuare aceeași persoană, doar cu haine mai frumoase.
  • Imagine intitulată 1841241 9
    9. Simt o compasiune adevărată pentru alții. Tenzin Gyatso, a 14-a Lalai Lama, a spus odată: "Dacă doriți ca alții să fie fericiți, practicați compasiunea - dacă doriți să fiți fericiți, practicați compasiunea."O parte din fericire înseamnă construirea legăturilor cu alte persoane și recunoscând că alte persoane suferă, de asemenea. Clădirea compasiunii pentru alții vă va ajuta să forțați relații puternice, să nu mai obsepeți asupra dvs. și să vă simțiți mai puțin singuri în lume. Data viitoare când sunteți cu o altă persoană, luați în considerare lucrurile din punctul său de vedere în loc să vă îngrijorați cum ieșiți și să vedeți cât de mult vă simțiți mai fericiți.
  • Este nevoie de practică pentru a dezvolta compasiune pentru alții. Cu cât petreceți mai mult timp cu alte persoane, cu atât mai repede puteți face acest lucru.
  • Imagine intitulată 1841241 10
    10. Amintiți-vă că fericirea este o alegere. Unii oameni obișnuiesc fericirea, având o carieră de succes, o mașină de lux sau un cont imens de economii.Fericirea nu poate fi determinată de banii pe care îi câștigi sau chiar cu lucruri materiale. Este o alegere că suntem fericiți, în ciuda faptului ce poate aduce viața. Începeți-l cu dvs. și spuneți-l, "Sunt fericit să fiu eu".
  • Fiind mai fericit acum, potrivit unui studiu, este, de asemenea, un indicator mai puternic al cât de fericit vei fi în viitor. Deci, alegerea de a fi fericită vă afectează dincolo de momentul prezent.
  • Studiile arată, de asemenea, că oamenii mai fericiți au mai puține probleme de sănătate. Această decizie vă poate afecta și bunăstarea fizică.
  • Metoda 2 din 3:
    Schimbarea acțiunilor dvs
    1. Imagine intitulată 1841241 11
    1. Do Lăsați soarele să coboare pe furie. Unii oameni cred că, dacă sunteți supărat despre ceva, trebuie să spuneți imediat să vă lăsați să vă lăsați sentimentele furioase. Sigur, este adevărat o parte din timp, dar alte ori, furia dvs. poate fi trecătoare și va fi mai bine să mergeți pur și simplu la culcare și să lăsați lucrurile să meargă. Data viitoare când te enervezi despre ceva relativ mic, întrebați-vă, "Merită cu adevărat să menționăm acest lucru acum?" sau, "Îmi pasă cu adevărat de asta odată că sunt într-o stare mai bună / am mai multă cafea / să-mi fac munca?" Dacă răspunsul este nu, continuați continuați.
    • Sigur, o școală de gândire este că nu ar trebui să te culci nebun. Dar altul este că, dacă nu mai menționezi orice lucru mic care te oprește, că nu vei fi supărat.
  • Imagine intitulată 1841241 12
    2. Simplificați-vă viața. Oamenii care sunt mulțumiți de viața lor, de obicei, nu au multe lucruri de îngrijorat. Ei au doar posesiunile pe care le au într-adevăr în loc de un dulap plin de haine. Au o mașină pentru familia lor în loc de două, astfel încât ei nu trebuie să-și facă griji atât de mult despre costul și întreținerea. Ei au un card de credit în loc de trei, patru prieteni apropiați în loc de patruzeci de cunoștințe și se concentrează asupra făcând câteva lucruri pe care le iubesc cu adevărat în loc să se angajeze la o mulțime de lucruri pe care le place doar.
  • Uită-te în jurul tău - trebuie să ai atât de multe perechi de pantofi? Două tipuri de iPod-uri? Trei calendare atârnate deasupra biroului tău? De fiecare dată puteți elimina ceva, du-te pentru asta.
  • De-aglomerația este o altă formă de simplificare a vieții. Treceți prin spațiul de lucru și casa dvs. și scăpați toate suprafețele și sertarele lucrurilor pe care nu le aveți nevoie. Veți putea să respirați mai ușor și veți fi mai fericiți cu ceea ce aveți.
  • Imagine intitulată 1841241 13
    3
    Urmărește-ți pasiunea. Oamenii care sunt mulțumiți de viața lor simt în acest fel pentru că petrec timpul să facă lucrurile pe care le iubesc. Dacă aveți o pasiune pe care nu o urmăriți, atunci da, nu veți fi mulțumiți de ceea ce aveți. Și dacă nu știți ce este pasiunea voastră, găsirea că vă poate duce să fiți mai mult conținut cu viața voastră. Faceți obiceiul de a face lucrurile pe care le iubiți cât de mult puteți, și să găsiți chestia pe care o iubiți dacă nu găsiți nimic pentru a fi cu adevărat mulțumit.
  • Dacă nu există nimic care te va duce, atunci nu te vei simți împlinit.
  • În unele cazuri, este posibil să vă întoarceți pasiunea, cum ar fi fotografia, într-o carieră. Aceasta va fi și mai plină de satisfacții și vă va face mai fericiți.
  • Imagine intitulată 1841241 14
    4. Opriți insistarea de a avea cele mai bune. Dacă doriți să vă mulțumiți cu viața voastră, atunci trebuie să fiți mulțumiți de ceea ce aveți, indiferent dacă este o casă mare sau o masă mare de familie, în loc să căutați mereu modalități de a vă face viața puțin mai bună. Încercarea de perfecțiune este garantat pentru a vă face mai puțin mulțumiți de ceea ce aveți și vă va face să vă simțiți și mai rău și mai puțin adecvat, indiferent de ceea ce aveți.
  • Pe măsură ce pietrele rulante au spus odată, "Nu puteți obține întotdeauna ceea ce doriți / dar dacă încercați uneori / obțineți ceea ce aveți nevoie..." Acestea sunt cuvinte de trăit prin. Nu obseda de a avea cele mai frumoase sau mai uimitoare lucruri, și concentrați-vă pe fiți mulțumiți de ceea ce aveți.
  • Si ghici ce? Puteți găsi întotdeauna o versiune mai bună a ceva, indiferent dacă este un nou dispozitiv Apple sau o mașină nouă. Încercarea de perfecțiune vă va epuiza și vă va face permanent nefericit.
  • Imagine intitulată 1841241 15
    5. Ia timp pentru a vă conecta cu oamenii. Conectarea cu oamenii a fost dovedită pentru a face ca oamenii să se simtă mai mult mulțumiți de viața lor. Relațiile semnificative sunt unul dintre cele mai importante lucruri din viață și vă vor face să vă simțiți mai puțin singuri și mai capabili să vă ocupați de problemele dvs. Fie că vă conectați cu cel mai bun prieten sau discutați cu vecinul dvs., chiar și micile gesturi și conversații vă pot face să vă simțiți mai bine.
  • Nu mai face scuze. Nimeni nu este prea ocupat să aibă un fel de viață socială. Încercați să vă conectați cu adevărat cu oamenii de cel puțin două ori pe săptămână.
  • Dacă aveți o alta semnificativă, nu-l luați de la sine. Să ia timp pentru a face amintiri cu adevărat semnificative și pentru a avea conversații reale cu cea pe care o iubești.
  • Imagine intitulată 1841241 16
    6. Faceți timp pentru dvs.Având o baie caldă bună, o lumânare parfumată în timp ce ascultați muzica preferată sau doar pe canapea și vizionarea spectacolului preferat de televiziune sunt exemple bune de un timp de calitate pentru dvs.Acestea sunt momentele pe care nu trebuie să cheltuiți bani, dar este o modalitate de a vă bucura de dvs "pe mine" timp. Amintiți-vă că sunteți importanți și meritați să fiți răsfățați.
  • Tratarea dvs. ca și cum ați merita timpul suplimentar și îngrijirea vă va face să vă simțiți mai bine despre viața voastră.
  • Nu lăsați planurile din ultimul minut ale unui prieten să-ți iau "timp pentru mine." Păstrați-vă singurul timp ca și cum ați plănuit să cheltuiți cu Brad Pitt.
  • Imagine intitulată 1841241 17
    7. Efectuați modificări majore dacă este necesar. Sigur, schimbând perspectiva și acțiunile dvs. pot merge mult timp în a vă face să vă simțiți mulțumiri cu viața proprie, dar dacă există un obstacol major în calea voastră? Dacă este cazul, atunci nu veți putea fi cu adevărat mulțumiți de viața dvs. dacă nu faceți ceva despre asta. Gândiți-vă mult și greu despre lucrul care este în calea dvs. și a fericirii voastre. Dacă este ceva ce puteți repara, atunci faceți un plan de joc pentru a face acest lucru. Aici sunt cateva exemple:
  • Dacă sunteți mizerabil pentru că vă simțiți complet neinspirați sau neapreciată în activitatea dvs. curentă, apoi cereți o creștere, găsiți ceva nou sau luați în considerare comutarea căilor de carieră complet.
  • Dacă o relație teribilă, fie că este viața ta de dragoste sau relația ta complicată cu un prieten apropiat, este în picioare în calea ta, atunci ar putea fi timp să taie legături.
  • Dacă sunteți în mod serios supraponderal și vă împiedică să faceți lucrurile pe care doriți să le faceți, atunci este posibil să găsiți o rutină mai sănătoasă pentru dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Dezvoltarea obiceiurilor oamenilor fericiți
    1. Imagine intitulată 1841241 18
    1. Ajută pe alții. Oamenii fericiți sunt cunoscuți că nu numai că sunt mulțumiți de viața lor, ci de a iubi îmbunătățirea vieții altora. Nu trebuie să lucrați într-o bucătărie de supă dacă nu este lucrul tău, dar ar trebui să faci un scop să-l ajuți pe alții în mod regulat, indiferent dacă ești voluntar la biblioteca locală, ajutând un studiu de prieten pentru testul de matematică sau pentru a vă ajuta Fratele mic găsește o slujbă de vară. Chiar și lucrurile mici pot face o mare diferență în viața altcuiva și veți simți mai mult mulțumit de propria voastră viață din cauza ei.
    • Ajutând alți oameni să vă facă, de asemenea, să vă concentrați mai puțin pe dvs. și pe toate lucrurile pe care nu le aveți.
  • Imagine intitulată 1841241 19
    2. Iubeste-te. Acesta este un factor important asupra modului în care sunteți capabili să susțineți mulțumirea în viața voastră. Ar trebui să vă iubiți mai întâi, înainte de a vă putea iubi pe alții. Primul pas pe iubirea ta este că trebuie să te cunoști.Definiți cine sunteți cu adevărat și ce vă face fericiți. Acest lucru va merge mult timp în a vă face să vă iubiți și orice lucru mic despre viața voastră.
  • Este bine să recunoașteți că aveți defecte și că nu sunteți perfect. Lucrând pentru a se adresa cât mai multe defecte, totuși, vă poate face să vă simțiți mai bine despre voi înșivă.
  • Imagine intitulată 1841241 20
    3. Încercați ceva complet nou. A face ceva complet nou și din zona dvs. de confort vă va face să vă deschideți mintea și să aveți o viziune mai puțin rigidă asupra modului în care ar trebui să se facă lucrurile. Indiferent dacă învățați să gătiți, luați lecții de dans sau scufundarea cerului, amestecarea lucrurilor vă va face să vă simțiți mai fericiți pentru că veți fi mai puțin stabiliți în căile voastre. Găsiți un nou hobby, petreceți cu un nou prieten, sau doar mergeți în jurul unei noi zone din vecinătatea dvs. și veți simți mai mult conținut, deoarece vă veți schimba perspectiva.
  • Unul dintre motivele pentru care oamenii se pot simți nemulțumiți de viața lor este că sunt bolnavi de a face același lucru vechi. A face cel puțin un lucru complet nou pe săptămână vă poate ajuta să păstrați o perspectivă proaspătă.
  • Imagine intitulată 1841241 21
    4. Bucurați-vă de eșec. Asta e corect. Dacă doriți să vă mulțumiți cu viața voastră, atunci trebuie să eșuați complet la ceva. Poate încerca să gătească un fel de mâncare elaborată, aruncând o petrecere cu tematică de animale sau făcând o oală de lut de la zero. Dacă nu vă mai face mai mult acceptarea eșecului și mai dornici de a încerca lucruri noi. În fața altora vă face, de asemenea, să vă luați mai puțin în serios și vă va face să vă confruntați cu viața cu un sentiment mai mare de umor.
  • Dacă nu vă reamintește o dată în timp, că nu trebuie să fii bun la tot ceea ce încercați, și acest lucru vă va face, fără îndoială, mai mult conținut.
  • Imagine intitulată 1841241 22
    5. Stai cu oameni care sunt mulțumiți de viața lor. Dacă doriți să vă mulțumiți cu viața voastră, atunci trebuie să vă înconjurați cu oameni care sunt influențe bune. Ei vă vor învăța cum să vă apropiați de viața voastră, să vă arătați că există o varietate de modalități de a fi fericiți și, probabil, vă va oferi câteva sfaturi pentru modul de abordare a situațiilor dificile. Dacă vă înconjurați cu oameni care sunt, de asemenea, fericiți, veți fi mai fericiți de asociație.
  • Dacă vă petreceți tot timpul cu oamenii care se nagging și caută motive să fie supărați de viața lor, veți fi mult mai probabil să veniți din motive pentru a fi nefericiți și!
  • Imagine intitulată 1841241 23
    6. Evitați bârfele. Bârfe și spunând lucruri rele despre ceilalți vă pot face să vă simțiți temporar mai bine pentru că vă puteți concentra asupra modalităților în care alte persoane se încurcă sau fac lucruri greșite. Dar dacă sunteți cu adevărat mulțumit de propria voastră viață, nu va trebui să utilizați situațiile rele ale altor oameni sau un comportament rău pentru a vă face să vă simțiți mai bine - de fapt, bârfele vă vor umple cu Venom, faceți să arătați ca o persoană nedorită și nu vă va face să vă simțiți mai bine despre circumstanțele voastre.
  • Ori de câte ori vă deschideți gura pentru a spune ceva rău despre o persoană, întrebați-vă dacă puteți spune ceva pozitiv despre acea persoană - sau nimic deloc - în schimb.
  • Imagine intitulată 1841241 24
    7. Obțineți exerciții fizice regulate. Poate că te simți prea obosit sau prea ciudat pentru a merge la sala de sport, dar trebuie să treci peste asta. Obținerea unui exercițiu regulat, chiar dacă faceți doar 20 de minute până la magazin, vă va face instantaneu să vă simțiți mai mult conținut. Toți acei endorfine vă vor ajuta să aveți o perspectivă mai pozitivă și vă vor oferi mai multă energie pentru a continua cu ziua dvs.
  • Încercați să lucrați timp de cel puțin 30 de minute pe zi sau o oră în fiecare zi, pentru a vă face să vă simțiți mai fericiți și mai sănătoși.
  • Imagine intitulată 1841241 25
    8. Adresați-vă problemelor personale. Oamenii fericiți știu când au probleme în viața lor personală și ei merg la adresa lor. Oamenii nefericiți au lăsat problemele să se folosească până când ajung la un punct de fierbere și sunt insuportabile. Dacă știți că vă luptați cu un membru al familiei, alții semnificativi sau prieten, adresați-l astfel încât să vă puteți simți mai bine și să mergeți mai departe în loc de petrecerea săptămânilor care se simt rău până când lucrurile ajung la un punct de rupere.
  • Nu trebuie să aveți o mare confruntare pentru a avea o conversație adultă despre lucrurile care vă supără.
  • În același timp, ar trebui să renunți la resentimente. Nu vă supărați de lucrurile pe care oamenii le-au făcut pentru a vă răni sau vă supăra în trecut. Dacă v-ați ocupat deja de ele, atunci lucrați la trecerea.
  • Imagine intitulată 1841241 26
    9. Găsiți un scop în viața voastră. Sigur, acest lucru este mai ușor de spus decât făcut, dar la sfârșitul zilei, acesta este obiceiul final al oamenilor fericiți. Dacă doriți să vă mulțumiți cu viața dvs. și ce vă oferim, atunci trebuie să găsiți un înțeles care vă face ca ziua dvs. să merite să trăiască. Acest lucru nu trebuie să fie nici o carieră fantezie, de mare putere, fie. Poate fi o soție iubitoare, o mare mamă sau să fii un profesor uimitor cu fracțiune de normă. Poate fi să crească o grădină superbă de trandafiri sau să călătorească cât de mult poți. Oricare ar fi chestia aia, te va face incantati sa te trezesti dimineata si continut ori de cate ori te duci la culcare.
  • Acest lucru nu se va întâmpla peste noapte, desigur. Dar ar trebui să găsiți un scop unul dintre obiectivele vieții voastre.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar