Cum să vă îmbogățiți viața

Îmbogățirea vieții voastre înseamnă a vă face viața ca îndeplinire, semnificativă și plină de bucurie cât mai mult posibil. Se poate trece prin viață fără a explora lumea, punând întrebări grele sau asumarea riscurilor - dar este că într-adevăr trăiește? Nu există nici un truc să vă îmbogățească viața, deoarece există multe modalități pe care le puteți lua pentru a avea experiențe noi.Iată câteva idei pe care le au alții, deși sunt doar un punct de pornire într-o călătorie largă și uimitoare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Câștigând experiențe
  1. Imaginea intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 1
1. Asuma riscuri. Dacă doriți să vă îmbogățiți viața, atunci trebuie să fiți dispuși să ieșiți din zona dvs. de confort. Ar trebui să vă riscați care vă provoacă și vă cere să vă intensificați jocul în loc să faceți același lucru vechi zi după zi. Acest lucru poate însemna ceva de la întrebarea fetei drăguțe din clasa dvs. la o dată pentru a aplica pentru munca dvs. de vis, chiar dacă nu sunteți sigur că vă puteți descurca. Doar făcând un efort pentru a încerca lucruri noi și pentru a face lucruri care vă fac să vă simțiți mai puțin decât în ​​siguranță vă poate ajuta să trăiți o viață mai îmbogățită.
  • Fail. Dacă nu luați niciodată riscuri pentru că nu doriți să vă ocupați de dezamăgirea, atunci nu vă veți putea niciodată să vă îmbogățiți viața. Sigur, este sigur să stați la locul de muncă perfect excelent, dar dacă nu vă riscați și aplicați pentru poziția dvs. de vis, atunci viața dvs. va fi, de asemenea, perfect perfectă. (Desigur, acest lucru nu înseamnă să faci Recomanda sau iresponsabil alegeri)
  • Cuceriți temerile. Fie că vă este frică de apă, înălțimi sau oameni noi, făcând un efort pentru a vedea că nu este nimic de speriată că vă poate face să vă simțiți mai încrezători și capabili.
  • Imaginea intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 2
    2. Introduceți-vă străinilor. Nu știți niciodată cine poate avea un impact pozitiv asupra vieții voastre și vă poate face să vă simțiți mai capabili și curajoși. Dacă nu faceți niciodată un efort pentru a cunoaște oameni noi și pentru a învăța de la ei, atunci nu veți putea crește ca o persoană. Ieșiți din zona dvs. de confort și luați măsuri pentru a întâlni oameni noi, indiferent dacă sunt noi în școala sau biroul dvs. sau dacă observați cineva care citește cartea dvs. preferată într-o cafenea. Nu veți ști niciodată cât de mult poate avea o nouă conexiune pentru dvs. și viața voastră.
  • Desigur, nu fiecare persoană nouă va fi compatibilă cu dvs. și vorbind cu noi oameni poate duce la unele conversații ciudate - cu atât mai mult veți avea obiceiul de a vă introduce pe noi oameni, cu atât mai multe dintre ele sunteți să întâlniți oameni care sunt interesant și interesant.
  • Efectuarea unui efort de a întâlni oameni noi vă va face, de asemenea, o persoană care știe că întotdeauna are mai mult de învățat din viață, în loc să se țină de aceleași cinci persoane pe care le știe deja în zona sa de confort.
  • Imagine intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 3
    3. Apreciați o cultură diferită. O altă modalitate de a trăi o viață mai îmbogățită este să luați timp pentru a aprecia și a învăța despre o altă cultură. Acest lucru poate însemna să vă învățați limba japoneză, călătorind în Guatemala pentru o vară sau chiar vorbind cu cineva care a crescut într-un mediu care a fost radical diferit de a ta și de a învăța despre cum a fost. Învățarea despre alte culturi vă poate ajuta să vedeți lumea într-un mod mai complex și să înțelegeți că modul dvs. de a vă uita la lume este doar o singură opțiune, nu singura opțiune.
  • Dacă aveți banii pentru a călători, încercați să evitați să fiți doar un turist. Persoanele reale care fac un loc diferit de orașul dvs. natal sunt invariabil în mare parte în altă parte. Încercați să mergeți acolo unde locuiesc localnicii și să discutați cu cât de mulți nativi puteți. Un început bun se îndreaptă adesea la un bar local (nu orientat spre turisti), restaurant sau un loc de agrement.
  • Dacă nu aveți banii pentru a călători, încercați alimente din diferite culturi, urmăriți filme străine, citiți cărți cu o gamă variată de autori sau luarea de cursuri de istorie sau de limbă vă poate ajuta să vă extindeți orizonturile.
  • Concentrați-vă pe îmbunătățirea întotdeauna și învățați despre toate modurile diferite de a trăi și de gândire acolo.
  • Imaginea intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 4
    4. Dezvoltați un nou hobby. O altă modalitate de a vă îmbogăți viața este să cultivați un nou hobby care vă dă viața. Nu trebuie să fie pasiunea dvs. de conducere sau chiar ceva ce sunteți deosebit de bun la. Doar găsiți ceva ce vă place și rămâneți la el.Încercând ceva în afara zonei dvs. de confort, veți fi provocați să crească ca persoană.
  • Găsirea unui nou hobby sau interesul pe care îl aveți grijă poate crește simțul angajamentului, care vă va îmbogăți viața.
  • De asemenea, puteți întâlni oameni noi și interesanți atunci când urmăți un nou hobby, iar acești oameni vă pot ajuta să câștigați sprijin și să vedeți lumea într-un mod nou.
  • Imaginea intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 5
    5. Provoaca-te. Dacă doriți să vă îmbogățiți viața, atunci nu puteți rămâne doar la lucrurile cu care vă familiarizați. Ar trebui să încercați ceva ce nu credeți că sunteți capabil să câștigați încrederea și perspectiva că viața voastră este într-adevăr în mâinile voastre. Acest lucru poate însemna orice care vă împinge fizic, mental sau chiar emoțional și care duce la o experiență plină de satisfacție și un sentiment de creștere. Iată câteva modalități excelente pe care le puteți provoca:
  • Citiți o carte pe care ați crezut întotdeauna că a fost "prea dificilă".
  • Practicați un nou sport.
  • Tren pentru un maraton sau jumătate maraton. Sau chiar o fugă distractivă, mai ales dacă nu ați considerat niciodată că alergați înainte.
  • Scrieți un proiect de roman. Sau încercați doar mâna la un haiku.
  • Luați noi responsabilități la locul de muncă.
  • Faceți ceva ce ați eșuat la o dată la.
  • Aflați cum să gătiți o masă gourmet
  • Imaginea intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 6
    6. Citeste mai mult. Citirea este una dintre cele mai ieftine și mai ușoare căi de a-ți îmbogăți viața. Când citiți, vă puteți lărgi orizonturile și puteți învăța să vedeți lumea într-un mod nou, fără a vă aventura mai departe decât librăria. Deși este frumos să citești un roman mai puțin provocator, doar pentru o evadare, citirea mai multor cărți sau reviste provocatoare vă poate ajuta să vă simțiți îmbogățiți și să vedeți lumea într-un mod nou. Iată tipurile de cărți pe care le puteți face un obicei de a citi:
  • Biografii sau memorii pentru inspirație sau învățați despre persoane extraordinare pe care nu le-ați știut niciodată.
  • Non-ficțiune istorică pentru a afla despre modul în care lumea era.
  • Ficțiune literară pentru a vedea relațiile și experiențele într-o lumină nouă.
  • Cărți despre artă, fotografie sau muzică pentru a vă extinde orizonturile.
  • Ziare pentru a afla mai multe despre evenimentele actuale. Serios, când a fost ultima dată când ați citit un ziar real cu jurnaliști profesioniști?
  • Imagine intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 7
    7. Chase după cunoaștere. Citirea este o modalitate majoră de a trăi o viață mai îmbogățită, dar dacă doriți cu adevărat să o luați într-o crestătură, atunci trebuie să lucrați la întotdeauna dorind să învățați și să aflați mai multe, indiferent de ce faceți. Acest lucru poate însemna vorbirea cu oamenii care au avut experiențe interesante despre ceea ce au învățat despre lume, mergând la muzee, vorbind cu bătrânii tăi sau de a face excursii sau călătoresc în afara zonei dvs. de confort pentru a obține cunoștințe de primă mână despre modul în care funcționează lumea.
  • O persoană care trăiește o viață îmbogățită este confortabilă admiterea că există lucruri pe care nu le cunoaște și este întotdeauna dornic să învețe mai multe.
  • Găsiți o modalitate de a cere oamenilor care vă fascinează întrebări despre experiențele lor fără a face să pară o interogare.
  • Imaginea intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 8
    8. Petreceți mai puțin timp după experiențele celorlalți pe social media. Dacă doriți să trăiți o viață îmbogățită, atunci ar trebui să petreceți mai mult timp acolo, făcând propriul lucru în loc să urmăriți toate lucrurile mari și interesante. Deși verificați imaginea de la nunta vrăjului dvs. Marla sau citirea râurilor politice ale colegului vechi de clasă vă poate ajuta să vedeți ce se întâmplă cu oamenii pe care îi cunoașteți, ar trebui să vă îngrijorați mai puțin timp despre gândurile și experiențele altor persoane și mai mult timp concentrându-vă pe construirea unui îmbogățiți viața pentru dvs.
  • Dacă sunteți un dependent de social media, este posibil să nu realizați nici măcar căile în care media socială vă afectează negativ viața. Dacă faceți un efort de a vă limita utilizarea socială a mass-media la doar 10-15 minute pe zi, atunci veți fi uimiți de cât de mult mai fericiți vă simțiți și cât de mult timp trebuie să vă urmăriți propriile scopuri și interese.
  • Metoda 2 din 3:
    Dezvoltarea obiceiurilor de îmbogățire
    1. Imaginea intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 9
    1. Ierta. O modalitate de a conduce o viață mai îmbogățită este să înveți să ierți mai ușor pe alții. Deși unele lucruri sunt de neiertat, dacă sunteți în mod regulat în obișnuința de a ține o pradă, petrecerea orelor care se încadrează cu amărăciune și de a resentui mulți dintre oamenii din jurul vostru, atunci nu veți putea trăi o viață îmbogățită. Să învețe să avansezi și să accepți că unii oameni fac greșeli - sau să pună capăt relației dacă cineva te-a trădat cu adevărat. Dacă vă lăsați să fiți blocați să fiți resentimente tot timpul, viața voastră se va simți dificilă și drabă.
    • Dacă cineva vă va răni cu adevărat și va dura ceva timp pentru a procesa scuzele acelei persoane, apoi fiți cinstit despre asta. Nu vă prefaceți ca și cum ați fi în regulă și apoi continuați să vă plângeți de persoana la cei cincizeci de prieteni cei mai apropiați. Acest lucru nu te va face prea departe.
    • Puteți ierta pe cineva și încă mai cereți un spațiu înainte de a începe să petreceți timp cu acea persoană din nou. Dacă nu puteți fi în jurul persoanei fără a fi supărat sau amar, atunci nu vă forțați să faceți acest lucru încă.
  • Imaginea intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 10
    2. Scapa de prieteni toxici. Dacă petreceți mult timp în jurul oamenilor care vă fac să vă simțiți rău despre voi, sunteți incredibil de negativi sau care vă influențează că faceți lucruri care nu sunt adevărate cu caracterul dvs., atunci este timpul să le tăiați cât mai mult posibil, cât mai mult posibil, acesta este. Evaluați-vă prieteniile și gândiți-vă despre care oamenii vă fac să vă simțiți îngrozitoare pentru voi, pe care oamenii o aduc întotdeauna în jos și care vă fac în mod activ viața. Deși prietenii dvs. vor avea perioade joase, dacă nu vă aduc nimic altceva decât o energie negativă, ar putea fi timpul să vă regândiți prieteniile.
  • Uneori, este posibil să nu fie posibilă încheierea unei relații toxice dacă sunteți blocați să vedeți persoana în mod regulat. Totuși, puteți face un efort să fiți în jurul persoanei mai puțin sau să nu lăsați persoana să ajungă la dvs. când trebuie să vorbiți.
  • Gândiți-vă la oamenii care vă fac să vă simțiți cei mai buni despre voi și cei mai încântați de lume și să încercați să petreceți cât mai mult timp cu acei oameni așa cum puteți.
  • Imaginea intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 11
    3. Aveți grijă mai bine de dvs. Mănâncă trei mese sănătoase, echilibrate pe zi, asigurându-vă că aveți suficientă odihnă, și faceți timp pentru exerciții regulate vă poate face să vă simțiți mai fericiți și mai capabili. Dacă vă simțiți prea ocupați să vă dați prea multă atenție, atunci probabil că veți fi mai negativi, mai lentă și mai puțin motivați să faceți schimbări mari. Iată câteva lucruri pe care le puteți face pentru a depune eforturi pentru a trăi o viață mai sănătoasă:
  • Exercițiu timp de cel puțin 30 de minute pe zi. Acest lucru poate însemna rularea, înotul, ciclismul, drumeții sau jucând un sport cu prietenii. Yoga vă poate face, de asemenea, să vă simțiți mai mental și fizic capabili.
  • Fi mai activă. Luați scările în loc de lift. Plimbați cât de mult puteți în loc să conduceți. Mutați-vă în altă parte a biroului pentru a vorbi cu colegul dvs. în loc să comunicați prin e-mail. Dacă vorbești la telefon, faceți niște întinderi sau mutați în loc să stați într-un singur loc.
  • Obțineți cel puțin 7-8 ore de somn pe noapte și încercați să mergeți la culcare și să vă treziți în același timp în fiecare zi, astfel încât să aveți un timp mai ușor de adormit și să vă treziți.
  • Obțineți un amestec sănătos de proteine ​​slabe, fructe și legume și carbohidrați sănătoși în dieta dvs. Evitați alimentele care sunt prea grase sau grase sau vă vor face să vă simțiți mai puțin energici. Faceți-vă un smoothie acum și din nou să vă bucurați de legumele dvs. într-un mod diferit.
  • Imagine intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 12
    4. Încetini. Luând timp pentru a vă procesa viața și pentru a vă planifica pașii următori vă puteți ajuta să trăiți o viață mai îndelungată și mai semnificativă. Dacă vă simțiți ca și cum vă grăbiți de la o activitate la alta, încercând să vă prindeți respirația, atunci nu veți putea niciodată să încetini și să apreciați lumea din jurul vostru. Faceți un efort de a avea o perioadă de timp între activități, să vă relaxați înainte de culcare și să luați plimbări contemplative pentru a vă planifica următoarea mișcare atunci când trebuie să luați o mare decizie. Dacă încetiniți mai mult, viața dvs. se va simți mai îmbogățită.
  • Medita. Găsiți doar un loc liniștit și un loc confortabil și să vă concentrați asupra relaxării corpului în timp ce vă concentrați în respirație. Doar 10 minute de meditație pe zi vă poate face să vă simțiți mai concentrate și bine odihnite.
  • Opriți multi-tasking. Deși ați putea crede că acest lucru vă va ajuta să faceți lucrurile mai repede, acesta va face mai greu să vă scufundați pe deplin în orice sarcină unică.
  • Scrie într-un jurnal. Aceasta este o modalitate excelentă de a încetini, de a întrerupe și de a reflecta în ziua dvs. și pentru a-ți face creierul să-ți proceseze experiențele. Puteți descoperi idei și gânduri noi doar prin oferirea timpului pentru a scrie înainte de a trece la următoarea sarcină.
  • Imaginea intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 13
    5. Dă-ți "timp."Dacă vrei să-ți îmbogăți viața, atunci trebuie să fii puțin egoist. Dacă vă petreceți prea mult timp, concentrându-vă asupra faptului că alți oameni se simt fericiți sau vă faceți toată munca, atunci nu veți avea timp pentru împlinire sau creștere personală. Asigurați-vă că aveți cel puțin treizeci de minute pe zi pentru dvs. și, cel puțin câteva ore pe săptămână să faceți tot ce doriți, indiferent dacă sunteți învață în limba franceză, perfecționând abilitățile de coacere Lasagna sau doar relaxați-vă cu un nou roman.
  • Nu toate acestea trebuie să fie productive. Uneori trebuie doar să vă relaxați puțin și să vă faceți timp să vă odihniți. Și asta e bine.
  • Protejați-vă "timpul meu" ca și cum este data fierbinte a viselor tale. Nu lăsați planurile de ultim moment sau favorurile să vă facă să reprogramați cu dvs.
  • Încercați să vă treziți cu o jumătate de oră mai devreme doar pentru a avea ceva timp cu dvs. înainte de a începe ziua. Acest lucru vă poate face să vă simțiți mai puțin grăbit și agresiv pe măsură ce începeți grindul obișnuit.
  • Imaginea intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 14
    6. Voluntar. Voluntariatul este o modalitate excelentă de a ieși din zona dvs. de confort și de a vă întoarce comunității dvs. Nu numai că vă va oferi voluntariat pentru oamenii din jurul dvs., dar vă va face să vă simțiți mai fericiți și mai echilibrați - veți putea pune lucrurile în perspectivă și veți aprecia viața dvs. și mai mult. Veți putea, de asemenea, să vă puteți conecta cu diferiți oameni care vă pot afecta viața la fel de pozitiv cum puteți influența a lor.
  • Puteți tutorii adulți sau copii la biblioteca locală, lucrați la un adăpost fără adăpost sau o bucătărie de supă sau de ajutor pentru o cauză demnă.
  • Doar făcând un obicei de voluntariat de câteva ori pe lună vă va face mai plină de compasiune și mai puțin negociată.
  • Imagine intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 15
    7. Creați mai puține deșeuri. O altă modalitate de a avea o viață mai îmbogățită este să se concentreze asupra a fi mai puțin risipitoare. Utilizați hârtie în loc de produse din plastic. Asigurați-vă că ați reciclat întotdeauna. Utilizați pânză în loc de hârtie ori de câte ori puteți. Nu utilizați prea multe șervețele, ustensilele din plastic sau produse care nu pot fi refolosite. Plimbare sau biciclete în loc de conducere. Efectuarea unui efort de a nu fi risipitor vă poate ajuta să fiți mai conștienți de sine și să vă apreciați și mai mult mediul.
  • Fiind mai puțin risipitor, vă poate ajuta, de asemenea, să cultivați mai multă recunoștință și să apreciați cu adevărat lumea din jurul vostru, încercând să provoace cât mai puține daune.
  • Imagine intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 16
    8. Arătați-vă prietenilor și familiei cât de mult vă interesează. Cultivarea relațiilor sănătoase cu prietenii și membrii familiei dvs. a fost dovedită pentru a vă îmbogăți viața. Având prieteni și membri ai familiei care vă pasă de tine vă pot oferi mai mult un sentiment de scop, vă pot ajuta să vă simțiți mai puțin singuri și vă pot face să vă simțiți mai puțin pierduți atunci când trebuie să luați decizii importante. Indiferent cât de ocupați sunteți, ar trebui să faceți un obicei să petreceți timp cu cei dragi și să îi lăsați să știe cât de mult înseamnă pentru dvs.
  • Scrieți carduri "vă mulțumesc" prietenilor și membrilor familiei dvs. doar pentru a le spune cât de mult înseamnă pentru tine.
  • Apelați în mod regulat părinții sau bunicii. Dacă nu locuiți în același loc, faceți un efort de a apela doar pentru a spune hi - nu pentru că doriți ceva - vă poate ajuta să mențineți legături puternice și să vă îmbogățiți viața.
  • Când vă petreceți timp cu prietenii și familia, asigurați-vă că faceți un efort real pentru a vă întreba cum fac cu adevărat - nu petreceți timp cu oamenii pentru a obține lucrurile de pe piept.
  • Metoda 3 din 3:
    Îmbogățiți-vă perspectiva
    1. Imaginea intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 17
    1. Fiți răbdători cu dvs. Un motiv pentru care nu simți că viața ta este îmbogățirea este că credeți că nu faceți suficient pentru a vă atinge potențialul. S-ar putea să vă simțiți că recompensele nu pot veni în curând suficient și că nu veți fi cu adevărat fericiți până când nu ați găsit o treabă mai bună, ați găsit-vă sufletul, sau ați găsit visul dvs. acasă - totuși, ar trebui să știți că aceste lucruri vor veni și că veți obține unde trebuie să fiți dacă continuați să lucrați din greu.
    • Concentrați-vă pe atingerea unor goluri mici și știți că puteți alege să vă simțiți fericiți și să vă îndepliniți oricând doriți. Nu trebuie să vă simțiți ca un eșec sau un ratat doar pentru că nu ați ajuns acolo unde ați vrut să mergeți încă.
    • Faceți o listă a tuturor lucrurilor pe care le-ați realizat și că sunteți mândru. Veți vedea că ați lucrat greu de-a lungul drumului și că trebuie să vă simțiți deja împliniți și mulțumiți de voi înșivă.
  • Imagine intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 18
    2. Afișați mai multă recunoștință. Făcând un efort de a fi recunoscător pentru toate lucrurile pe care le puteți face să trăiți o viață mai îmbogățită. Luați timp pentru a aprecia toate lucrurile pe care le-ați luat pentru a fi de acord, de la prietenii și familia dvs. la sănătatea dumneavoastră sau chiar și climatul uimitor în locul în care locuiți. Deși sună Corny, amintindu-vă cât de mulți oameni sunt cei mai puțin norocoși decât sunteți și fiți recunoscători pentru ceea ce aveți în loc de a fi în locul de a fi de a vă face să trăiți să trăiți o viață mai bogată și mai fericită.
  • Faceți o listă de recunoștință cel puțin o dată pe săptămână. Notați fiecare lucru mic sunteți recunoscător și apoi bandă această listă deasupra biroului dvs. sau păstrați-o în portofel. Când vă simțiți jos, citiți lista pentru a vă aminti de toate lucrurile minunate pe care le-ați făcut pentru dvs.
  • Ia-ți timp pentru a mulțumi oamenilor, de la chelnerița ta la mama ta, pentru tot ce au făcut pentru tine. Căutați oportunități de a-și exprima recunoștința și de a lăsa oamenii să știe că ceea ce fac pentru dvs. face cu adevărat contează.
  • Imagine intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 19
    3. Opriți compararea cu ceilalți. Nu veți trăi niciodată o viață îmbogățită dacă vă petreceți tot timpul încercând să țineți pasul cu Joneses. Nu încercați să vă comparați relația, corpul, casa dvs. sau orice altceva pe care îl aveți la ceea ce au alți oameni sau veți veni întotdeauna scurt. Întotdeauna vor exista oameni care au ceva "mai bine" decât dumneavoastră - la fel ca acolo vor exista întotdeauna oameni care sunt mult mai rău - și nu veți putea niciodată să vă trăiți viața în termenii voștri dacă vă pasă doar de comparați-vă Pentru toată lumea din jurul tău.
  • Amintiți-vă că ceea ce este minunat pentru vecinul vostru sau cel mai bun prieten al dvs. nu poate fi cel mai bun pentru dvs. Concentrați-vă pe a face ceea ce aveți nevoie pentru a vă face viața mai bună și învățați să închideți celelalte voci.
  • Petrecerea orelor de pe Facebook vă pot duce să vă simțiți că viața, relația, vacanțele sau familia nu sunt la fel de bune ca și ceilalți. Dacă petreceți o mulțime de timp pe social media te face să te simți inadecvat despre propria viață, doar opri.
  • Dacă sunteți într-o relație serioasă, concentrați-vă pe a face ceea ce este potrivit pentru dvs. bazat pe propria dvs. cronologie în loc să încercați să vă deplasați împreună, să vă angajați sau să vă căsătoriți pe baza standardelor unui alt cuplu.
  • Imaginea intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 20
    4. Renunțați la grijă ce cred oamenii. Bineînțeles, poate fi mai ușor de spus decât să se oprească să se îngrijească de ceea ce alți oameni se gândesc complet la dvs. Cu toate acestea, puteți începe să faceți un efort de a face ceea ce este mai bine pentru dvs. în loc de ceea ce credeți că va face ca alți oameni să creadă că sunteți minunați, de succes, savvy sau interesant. În cele din urmă, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă faceți fericiți și dacă faceți acest lucru, veți putea să vă îneca zgomotul oricum.
  • Cea mai bună modalitate de a trăi o viață îmbogățită este să vă îmbunătățiți și să vă simțiți bine despre alegerile pe care le faceți. Dacă faceți acest lucru, nu va contează dacă oamenii cred că sunteți cel mai mare lucru de la pâinea tăiată.
  • Învață să-ți urmezi inima. Dacă doriți să studiați teatrul în loc de lege, ceea ce doriți părinții dvs., învățați să acceptați că viața dvs. va fi mai îmbogățită dacă vă urmați visele.
  • Imaginea intitulată îmbogăți-vă viața pasul 21
    5. Să fie mai puțin de perfecționist. O altă modalitate de a trăi o viață mai îmbogățită este să nu mai îngrijești să faci totul perfect tot timpul. Ar trebui să vă simțiți confortabil să faceți greșeli și să învățați de la ei în loc de a obține totul la prima încercare. Sigur, viața ta se va simți mult mai sigură dacă vei continua să faci opțiuni ușoare fără a fi încurcat, dar va fi mult mai plină de satisfacții și îmbogățește dacă vă simțiți confortabil cu calea greșită uneori, știind că vă va duce la dreapta unu.
  • Dacă sunteți prea concentrat pe a fi perfect, atunci nu veți avea timp să vă întoarceți și să vă bucurați de viața dvs. în propriile sale termeni, greșeli și toate. Odată ce acceptați că nu veți fi niciodată 100% tot timpul, veți putea să faceți mai multe opțiuni interesante.
  • Dacă doriți cu adevărat să creați legături semnificative cu oamenii, atunci trebuie să le lăsați să vadă cine sunteți cu adevărat, defecte și toate. Dacă doriți ca toată lumea să vă vadă ca această persoană perfectă fără vulnerabilități, atunci oamenii nu vor simți ca ei să vă poată deschide vreodată sau să aveți încredere în tine.
  • Imagine intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 22
    6. Concentrați-vă pe călătorie. Dacă vă petreceți întreaga durată de viață spre un scop, nu veți fi niciodată capabili să apreciați toate momentele mici de bucurie de-a lungul drumului. Veți simți, de asemenea, în mod inevitabil dezamăgiți odată ce ajungeți la acest scop, fie că este vorba de partenerul la firma dvs. de avocatură sau să se căsătorească. Dacă doriți să trăiți o viață îmbogățită și să vă bucurați de fiecare moment al acestuia, atunci trebuie să vă opriți și să vă amintiți să fiți mândri sau recunoscători pentru fiecare pas mic pe care îl luați de-a lungul drumului.
  • Nu vrei să te uiți înapoi în viața ta și să mă întrebi unde au mers toți acei ani. Faceți un efort de a trăi în acest moment, în loc să vă gândiți mereu înainte la viitor și veți putea trăi mult mai multă viață, plăcută.
  • Faceți mai mult efort pentru a face lucrurile "doar pentru că."Nu fiecare pas pe care îl luați sau pe care îl întâlniți trebuie să vă ajute să deveniți mai de succes. În plus, dacă nu sunteți niciodată spontan, cine știe câte oportunități pe care le puteți pierde pe parcursul vieții voastre.
  • Imagine intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 23
    7. Găsiți-vă scopul. Acest lucru poate părea o sarcină descurajantă, dar dacă într-adevăr doriți să trăiți o viață mai îmbogățită, atunci nu puteți trece prin mișcările - trebuie să găsiți lucrul care vă face să trăiți viața. Scopul dvs. nu trebuie să fie acela de a reuși într-o carieră fantezie, provocatoare, fie - poate fi de a ajuta alți oameni să-și atingă obiectivele, să vă ridice copiii într-un mediu de susținere, să scrieți ficțiune, chiar dacă nu veți face niciodată bani o fac sau doar pentru a face tot ce este vor fi vrut să faceți.
  • Dacă vă simțiți că tocmai ați trecut prin mișcări și nu știți cu adevărat ce este scopul vieții voastre, atunci merită să faceți ceva timp pentru a încetini și a face niște căutări de suflet și pentru a încerca lucruri noi pentru a gaseste-l. Amintiți-vă că nu este niciodată prea târziu.
  • Este în regulă dacă nu găsiți un scop tot mai consumator de a vă da viața. Doar făcând un efort de a vă îndrepta viața în direcția de ceva care înseamnă mult pentru a vă putea face o mare diferență.
  • sfaturi

    Învățarea va duce întotdeauna la îmbogățire - dacă ne deschidem cu adevărat mințile și studiem o situație, găsim multe nuanțe de semnificație și înțelegere - acest lucru este un lucru bun.
  • În interiorul fiecăruia dintre noi este un gânditor și un poet, lăsați-le uneori, lăsați-i să aibă puncte de desfacere, pot beneficia de orice altă zonă a vieții voastre.
  • Urmați-vă propria cale, învățați să aveți încredere în tine, învățați să vă ascultați conștiința proprie - de obicei, vă va ajuta să vă îndrumați pentru a vă îmbogăți.
  • Toată lumea este diferită, iar ceea ce ar putea fi îmbogățit cu o singură persoană poate fi pur și simplu plictisitor sau chiar dăunător altora - nu lăsați pe nimeni să voteze în modul lor de îmbogățire sau de a se îmbunătăți dacă nu se simte corect pentru tine.
  • Avertizări

    Toată lumea este diferită, iar ceea ce ar putea fi îmbogățit cu o singură persoană poate fi pur și simplu plictisitor sau chiar dăunător altora - nu lăsați pe nimeni să voteze în modul lor de îmbogățire sau de a se îmbunătăți dacă nu se simte corect pentru tine.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar