Cum să fii extraordinar

Gândiți-vă la oamenii extraordinari pe care ați cunoscut-o sau admirați de departe. Ce calități au că ați dorit-o? Majoritatea trăiesc o viață foarte completă, plină de experiențe interesante. Ei încearcă, de asemenea, să se conecteze cu alte persoane cu sinele lor autentic. În plus, mulți oameni extraordinari învață să-și asume riscuri pentru a găsi următoarea mare aventură.

Pași

Metoda 1 din 3:
Luând riscuriSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imaginea intitulată Evitați rechinii în timpul navigării pasul 7
1. Urmați ceea ce vă place. Adesea, nu mergem mai departe cu ceva pentru că nu este ceea ce se face în mod normal. Cu toate acestea, asumarea riscurilor este imaginarea a ceea ce doriți cu adevărat să faceți și luați măsuri pentru a avansa cu asta.
  • De exemplu, poate că ați visat mereu să vă întoarceți la școală pentru a studia asistența medicală. Îți place să ai grijă de oameni, dar crezi că ești prea bătrân ca să te întorci la școală acum.
  • Mulți oameni din viața ta pot spune același lucru, mai ales dacă aveți deja o carieră stabilită. Dar întoarcerea la școală vă poate ajuta în călătoria dvs. pentru a face ceva pe care îl iubiți cu adevărat. Este un risc, dar este unul care vă împinge înainte.
  • Imaginea intitulată depășește o teamă de înălțimi Pasul 17
    2. Infrunta-ti temerile. Toată lumea este frică de ceva. Cu toate acestea, uneori temerile tale te pot ține înapoi. Nu este neapărat frica de păianjeni sau șerpi care este atât de dăunătoare, ci mai degrabă se teme că vă împiedică să faceți ceva ce ați putea iubi cu adevărat sau să fiți excepțional la.
  • De exemplu, poate că vă place să scrieți, dar vă este frică să arătați că scrieți oricui pentru că vă este frică să o respingă. Aceasta este o frică valabilă, dar nu ar trebui să vă împiedice să împărtășiți chestia pe care o iubiți. Vă poate câștiga respectul și vă poate ajuta să creșteți și pe măsură ce întâlniți oameni prin scrisul dvs. creativ, vă poate ajuta să vă aterizați un loc de muncă pe care îl iubiți cu adevărat.
  • Veniți cu modalități în care puteți începe. Nu trebuie să vă scufundați - să luați pași pentru copii. De exemplu, ați putea începe prin a vă arăta scrisul unui prieten de încredere sau unui membru al familiei. De asemenea, puteți găsi un forum online pentru scriitori, unde sunteți relativ anonim. În acest fel, dacă începeți să vă simțiți incomod, puteți întotdeauna să vă întoarceți.
  • De asemenea, puteți lua pași mai mari. Găsiți o revistă literară pentru a vă trimite scrisul. Multe comunități au jurnale literare locale deschise la depuneri, iar cu Internetul, puteți găsi jurnale în întreaga lume care caută prezentări. Ați putea găsi, de asemenea, o noapte deschisă deschisă, unde ați putea citi ceea ce ați scris altor scriitori. Probabil veți găsi o mulțime de sprijin în comunitatea dvs. pentru un scriitor în creștere.
  • Imaginea intitulată fi puternică după o întrerupere Pasul 5
    3. Învață să-ți arăți defectele. Oamenii extraordinari fac greșeli ca oricine altcineva. Cu toate acestea, ei nu le ascund ca și cum nu sa întâmplat nimic. În schimb, le-au pus pentru toată lumea să vadă, astfel încât să poată învăța să fie mai bine data viitoare.
  • Acest tip de vulnerabilitate este importantă pentru dvs. ca persoană, deoarece vă poate ajuta să creșteți. Cu toate acestea, îi ajută și pe alții din jurul vostru, așa cum le arată că pot face o greșeală și continuă să facă lucruri uimitoare, la fel ca tine.
  • De asemenea, este important să nu vă arătați defectele, ci să vă cereți scuze când ați făcut o greșeală. Astfel, vă ajută să reparați orice daune pe care le-ați făcut și arată că sunteți suficient de umili pentru a recunoaște când vă înșelați, o calitate nu toată lumea posedă.
  • Imaginea intitulată deveni un conductor de tren Pasul 9
    4. Muncește din greu. Pentru a fi cel mai bun la ceva, sau chiar foarte bun, trebuie să puneți orele pentru a afla abilitățile. Prin unele estimări, trebuie să puneți până la 10.000 de ore pentru a deveni într-adevăr un expert la ceva.
  • Pentru a pune în perspectivă, ar trebui să lucrați 5 ore pe zi (în fiecare zi) timp de 5 ani pentru a pune în 10.000 de ore.
  • Asigurați-vă că ați ajutat la învățarea abilităților dvs. Puteți lua cursuri, închiriați un tutore, verificați cărțile de bibliotecă sau chiar utilizați tutoriale online.
  • Imaginea intitulată atinge mai mult în obiective, planuri și rezoluții grupate Pasul 1
    5. Fii răbdător. Cele mai multe goluri au nevoie de timp pentru a realiza și a fi extraordinar, trebuie să fiți în el pentru lunga tracțiune. Asta înseamnă că nu renunță când lucrurile devin dur, dar, în schimb, lipiți să vă bucurați de recompense.
  • O modalitate de a vă asigura că vă deplasați înainte este să setați obiective măsurabile și realizabile. Obiectivele măsurabile sunt cele specifice. De exemplu, spunând că doriți să învățați să jucați vioara nu este foarte specifică. Cu toate acestea, ruperea faptului că în jos în obiective mai mici, măsurabile vă poate ajuta să vă deplasați înainte. De exemplu, ați putea face primul dvs. set de goluri pentru a găsi o vioară de închiriat sau cumpărați, găsiți o clasă sau un tutore și să aflați cum să țineți instrumentul în mod corespunzător. Acestea sunt obiective cu capete măsurabile.
  • Asigurați-vă că ați stabilit limitele de timp pentru obiectivele dvs., în rațiune. De exemplu, poate că ați putea spune că aveți o săptămână să găsiți o vioară de închiriat sau să cumpărați și o altă săptămână pentru a găsi un tutore. Care vă va ajuta să urmați efectiv.
  • În plus, făcând orice progres către obiectivele dvs. vă ajută să vă motivați să faceți mai mult.
  • Imaginea intitulată Fiți puternică după o întrerupere Pasul 14
    6. Construi o echipă. Oamenii extraordinari rareori lucrează singuri. În schimb, au o echipă de oameni extraordinari în spatele lor sau conectați-vă la ei. Când încercați să deveniți extraordinar, lucrați pentru a găsi alte persoane care vă susțin (și cine puteți susține în schimb).
  • O modalitate de a ajuta la construirea unei rețele de sprijin este să se alăture organizațiilor axate pe ceea ce sunteți interesat. În acest fel, veți întâlni oameni care au interese similare și vă puteți sprijini unul pe altul.
  • Când ați angajat oameni excepțional de buni, faceți tot ce puteți pentru a le păstra în jur. De exemplu, asigurați-vă că observați și lăudați munca bună pe care o fac. O altă modalitate de a vă arăta valoarea este de a-și asculta ideile, precum și preocupările lor și de a lucra de fapt pentru a schimba lucrurile ca răspuns.
  • Imagine intitulată Deal cu a fi concediat pasul 6
    7. Nu vă fie frică să renunțați. Uneori, una dintre cele mai mari decizii pe care le puteți face este să renunțați la ceva care nu funcționează, indiferent dacă este o carieră, o slujbă sau o relație. Când ați lucrat și ați lucrat și încă nu ați văzut rezultate, ar putea fi timpul să încercați ceva nou.
  • Indiferent de ce, ar trebui să vă bucurați de ceea ce faceți. Asta nu înseamnă că fiecare moment va fi o bucurie pură. Fiecare scop sau de locuri de muncă iau o muncă grea care nu este distractivă. Cu toate acestea, dacă ceea ce faceți zi după zi se simte mai mult ca tortura decât distracția, ați putea lua în considerare încercarea altceva. Când găsiți ceva cu adevărat, nu veți avea greu să vă aruncați în ea.
  • Metoda 2 din 3:
    Trăind o viață întreagăSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imaginea intitulată are o pauză de primăvară distractivă Pasul 19
    1. Fiți atenți la ceea ce contează cel mai mult. Ca majoritatea oamenilor, probabil că simțiți unitatea de a face mai mulți bani, obțineți mai multe lucruri și arata mai bine. Cu toate acestea, oamenii extraordinari își dau seama că aceste lucruri nu contează la fel de mult ca învățarea de a se concentra asupra lucrurilor care vă fac cu adevărat fericiți.
    • De exemplu, fiind într-o relație cu oamenii pe care îi iubiți și încrederea este importantă și asta nu trebuie să fie sexuală. Prieteniile pot fi la fel de importante ca având un partener de viață. Trebuie doar să fii cu oamenii că ai încredere suficient pentru a fi vulnerabili emoțional.
    • Acest pas înseamnă, de asemenea, evaluarea experiențelor asupra lucrurilor. Lucrurile îți umple casa, în timp ce experiențele te fac să te simți viu și invigorat.
  • Imaginea intitulată are o pauză de primăvară distractivă Pasul 8
    2. Experiența lucrurilor mai degrabă decât să facă scuze. O parte din ceea ce face viața plăcută este experiențele pe care le aveți, de la a mânca o cină fabuloasă pentru a viziona un răsărit de soare pentru a lua o clasă de pictură. Când viața devine ocupată, probabil că veți găsi scuze să nu aibă experiențe noi, așa cum face toată lumea. Dar asigurați-vă că luați timp să ieșiți și să încercați lucruri noi sunt integrate pentru a vă face o persoană extraordinară.
  • Gândește-te în acest fel. Când vă gândiți la oameni extraordinari, vă gândiți la cineva care stă la domiciliu în fiecare noapte? Nu, oamenii extraordinari au experiențe extraordinare și interesante.
  • Începeți să faceți planuri. Decideți că veți încerca cel puțin un lucru nou pe săptămână și să rămâneți la el. A face planuri cu alți oameni vă pot ajuta să rămâneți la el.
  • De asemenea, nu vă fie frică să fiți spontan. Simțiți-vă că mergeți la plajă? Luați o zi de sănătate mintală de la serviciu și luați acea călătorie de trei ore până la plajă. Sigur, vei fi obosit la sfârșitul zilei, dar vă veți simți, de asemenea, mulțumit și mai viu.
  • Imagine intitulată Setarea obiectivelor pentru viața pasului 8
    3. Găsiți timp pentru pasiunile dvs. La fel ca experiențele pe care le aveți, pasiunile dvs. vă ajută să vă faceți viața mai completă și o persoană mai interesantă. În urma pasiunilor vă ajută să vă angajați curiozitatea și să vă păstrați în viață scânteia vieții.
  • Poate că ai pierdut legătura cu dragostea ta de pictura, dar te-a făcut fericit. Încercați să o luați din nou. Alăturați-vă unui club din zona dvs. sau găsiți o clasă la colegiul local comunitar.
  • Dacă nu sunteți sigur de ceea ce sunteți cu adevărat pasionați, începeți să explorați interesele. Check out cărți din bibliotecă pe hobby-uri și idei care vă atrag atenția sau începeți să luați cursuri de colegiu comunitate care vă atrag interesul. Dacă auziți despre un eveniment care vă place interesul dvs., mergeți la el pentru a vedea despre ce este vorba.
  • Imaginea intitulată are o pauză de primăvară distractivă 26
    4. Bucurați-vă de bucurie. Uneori, când acel moment de bucurie curată vine în jur, vă puteți găsi că nu dați în el. Țineți un pic pentru că vă este frică atunci când următorul lucru rău va fi lovit. Cu toate acestea, învățarea de a se săpa cu adevărat în bucurie vă poate face o persoană mai plină de bucurie și, la rândul său, o persoană mai extraordinară, deoarece puțini oameni pot trăi cu bucurie.
  • Data viitoare când vă aflați într-o situație fericită, luați ceva timp pentru a fi în acest moment. Lăsați-vă să vă umpleți cu emoția. Luați bucuria pe fețele oamenilor din jurul vostru. Savurați senzațiile de alimente pe care le consumați sau de sentimentul de nisip și apă între degetele de la picioare.
  • Imagine intitulată Mulțumesc cuiva Pasul 9
    5. Învață să fii recunoscător. Recunoștința este uneori greu atunci când viața aruncă bilele de curbă la stânga și dreapta. Cu toate acestea, fiind recunoscător este un alt mod de a învăța cum să trăim o viață extraordinară, deoarece vă ajută să apreciați ceea ce aveți și ce este cel mai important pentru dvs., o calitate rară.
  • Într-un fel în care puteți învăța recunoștința este să luați timp în fiecare zi pentru a gândi sau a scrie despre lucrurile pe care sunteți recunoscători. Ați putea scrie 3 lucruri în fiecare zi într-un jurnal că sunteți recunoscător sau chiar postați 3 lucruri pe care sunteți recunoscători pentru mediul social în fiecare zi pentru prietenii dvs. pentru a vedea prietenii dvs. De asemenea, ați putea lua timp în fiecare noapte pentru a vă gândi la lucrurile în care sunteți recunoscători în viața voastră.
  • Exprimă-ți recunoștința. Când sunteți recunoscător pentru o persoană sau ce au făcut, spuneți acei persoane. Scrierea unei note este chiar mai bună, deoarece vă face să luați timp pentru a simți cu adevărat această recunoștință. În plus, lasă cealaltă persoană să știe că sunt apreciate.
  • Metoda 3 din 3:
    Conectarea cu alte persoaneSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată Fii dulce la prietena ta Pasul 9
    1. Învață să fii bun. "Fii bun cu alte persoane" Sună minunat până când trebuie să ieșiți în lume și să o faceți. Fiind bun este uneori cel mai greu drum de luat, atunci când vă confruntați cu oameni furioși, stres sau situații dificile. Cu toate acestea, dacă doriți să fiți o persoană extraordinară care răspunde la situații dificile sau chiar doar în fiecare zi într-un mod pozitiv, fiind un fel este un pas bun.
    • Faceți lucruri mici pentru alți oameni pentru a le face să se simtă speciali. Amintiți-vă zilele de naștere ale oamenilor. Trimiteți carduri mici în poștă. Aduceți pe cineva o floare doar pentru a le face să se simtă specială.
    • Când cineva se supără, îi plătești înapoi în bunătate. De exemplu, dacă cineva spune ceva pentru tine la magazinul de cafea, plătiți pentru cafeaua lor fără a întreba. Aceste mici întreabă de bunătate pot surprinde oamenii și pot transforma un moment urât într-o oportunitate de creștere și recunoștință.
    • Dați complimente nesolicitate. Luați timp pentru a face lucruri mici, cum ar fi deschiderea ușilor sau oprirea pentru a ajuta pe cineva să ia ceva ce scade. Zâmbiți la străini. Toate aceste lucruri mici se adaugă.
  • Imaginea intitulată atrage o fată gemeni Pasul 10
    2. Faceți relații o prioritate. Când sunteți o persoană extraordinară, găsiți modalități de a ridica alte persoane. Asta înseamnă angajarea cu oamenii din viața voastră și găsind modalități de a arăta că vă pasă.
  • De exemplu, o modalitate simplă pe care o puteți arăta că aveți grijă să ascultați cu adevărat când alții vă spun despre viața lor. Asta înseamnă a face contact vizual, întrebând întrebări de urmărire și găsirea modalităților de a urmări mai târziu pe ceea ce ați învățat. De exemplu, poate că un prieten ți-a spus că trece printr-un timp dur. Puteți urmări mai târziu prin trimiterea unui e-mail pentru a vă întreba cum fac sau chiar prin trimiterea unei notă prin poștă.
  • Înseamnă, de asemenea, evaluarea oamenilor și a lucrurilor pe care trebuie să le ofere lumii. De exemplu, căutați binele în soțul dvs. și spuneți-i că sunteți recunoscători pentru cine sunt și ceea ce aduc la relația dvs. și viața voastră.
  • Imagine intitulată înveseli prietena ta Pasul 2
    3. Înțelegeți propriile dvs. nevoi și limite. O parte din conectarea la alții este înțelegerea în cazul în care sunt limitările dvs. De asemenea, se confruntă care sunt nevoile și limitele proprii emoționale. Cei mai extraordinari oameni sunt, de asemenea, de obicei cei care sunt cel mai conștienți de sine.
  • Acest pas este important deoarece deținerea nevoilor dvs. emoționale vă ajută să fiți sănătoși din punct de vedere mental. La rândul său, care vă ajută să fiți mai prezenți altora.
  • Pentru a înțelege nevoile și limitele emoționale, notați orele când vă înfuriați sau iritabili. Ia o clipă să te gândești la ceea ce te-ai prins în acel loc. Poate că ai nevoie doar mai singur, sau poate că te simți subapreciat.
  • Exprimă aceste nevoi pentru oamenii care au grijă de tine. Dacă vă simțiți subapreciată, ați putea spune, "Uneori mă simt ca și cum lucrez și nimeni nu anunță. Unul dintre lucrurile de care am nevoie în viața mea este oamenii care îmi pot arăta aprecierea. Încerc să vă arăt aprecierea când faceți o muncă bună și, uneori, am nevoie de asta."
  • Imaginea intitulată are o pauză de primăvară distractivă 27
    4. Voluntar timpul. Revenind la comunitatea dvs. vă conectează la alții care au nevoie sau doresc. Vă pune legătura cu oamenii pe care nu ați putea să o întâlniți altfel în viața de zi cu zi și vă ajută să aveți o viață mai bogată și mai plină.
  • Luați în considerare lucrurile pe care le iubiți, apoi puneți acele pasiuni la o bună utilizare în comunitatea dvs. Cărți de dragoste? Voluntar pentru a citi cu copii la o școală elementară locală. Ai o pasiune pentru gătit? Dați-vă timp la o bucătărie locală de supă. Au o pasiune pentru organizarea? Încercați voluntariat la o bancă alimentară.
  • În plus, voluntariatul vă poate ajuta să cultivați recunoștința.
  • Imaginea intitulată are o pauză de primăvară distractivă Pasul 12
    5. Înconjurați-vă cu oameni buni. Probabil ați auzit fraza "Esti ceea ce mananci." Indiferent dacă este sau nu adevărat, este adevărat că prietenii tăi influențează cine sunteți. Prin urmare, înconjurând-vă cu oameni extraordinari, buni vă pot ajuta să construiți o viață extraordinară.
  • Gândiți-vă la calitățile credeți că o persoană extraordinară ar avea, cum ar fi o persoană bună care este autentică și capabilă să-și asume riscuri.
  • Apoi, gândiți-vă la oamenii din cercurile sociale. Care prezintă cele mai multe calități? Când îți dai seama, încercați să petreceți mai mult timp cu acei oameni.
  • Dacă nu simțiți că aveți oameni în viața voastră care sunt extraordinare, începeți să încercați să faceți prieteni noi. Strângeți conversații cu oamenii la cluburile pe care le-ați alăturat sau chiar persoane pe care le întâlniți în cafenelele. Cei mai extraordinari oameni se bucură de punerea lor acolo și făcând legături cu noi oameni.
  • Imaginea intitulată are o pauză de primăvară amuzantă Pasul 16
    6. Să fie deschise și respectuos la birou. Desigur, nu doriți să vă vărsați întreaga poveste de viață prima zi la locul de muncă. Cu toate acestea, biroul poate fi un mediu foarte rece, mai ales dacă interacțiunea și respectul sunt înăbușite. Cu toate acestea, vă puteți ajuta să creați un mediu mai bun doar oferind respectul colegilor dvs. și de a fi deschis relațiilor cu ei.
  • De exemplu, discutați cu alți oameni din biroul dvs. pentru a vedea cum merge viața lor. Nu așteptați doar o perfunctorie "amenda." Dați-le spațiu pentru a vorbi cu adevărat despre viața lor. Începeți prin construirea unei relații întrebându-se despre familia lor și ceea ce le place să facă în afara muncii.
  • Sprijiniți alte persoane din birou prin lăudarea oamenilor atunci când fac o treabă bună. Este ușor să distrugi oamenii în jos. Este mult mai greu să observați și să respectați lucrarea care se face.Un simplu, "Știi că ai făcut o treabă foarte mare în acest raport. Aveți un ochi minunat pentru detalii." poate merge mult.
  • Nu puneți un zid. Acest pas este deosebit de important pentru șefii. Adică este important să fii deschis despre ceea ce te gândești și simți despre companie. Invitați alte persoane să ofere opinii. Când lucrurile merg prost, spuneți-i că sunteți la fel de trist ca și ei și lucrați împreună cu ei pentru a vedea ce vă puteți schimba, în loc să vă apropiați instantaneu pe muncitorii voștri.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar