Cum să fii un mare actor

Deși profesioniștii scena sau în filmele dvs. preferate ar putea face ca acțiunea să pară fără efort, performanțele lor sunt, în general, rezultatul anilor de efort, cercetarea inteligentă și observarea atentă. Puteți obține un nivel mai ridicat de scenă sau un grație pe ecran, făcând temei de lucruri cum ar fi practicarea și obținerea unui headshot. Audiție pentru părți alegând unul potrivit pentru stilul dvs. și pentru a face alegeri îndrăznețe. Efectuați ca o stea făcând cercetarea și încorporarea personajului tău.

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând baza
  1. Imaginea intitulată Fii un actor mare Pasul 1
1. Aflați prin citirea scriptului. Citiți scripturile pieselor și filmelor preferate. Familiarizați-vă cu clasicele, cum ar fi Shakespeare, Oscar Wilde, Anton Chekov și Tennessee Williams. Citiți aceste scripturi cu voce tare pe cont propriu sau cu prietenii. Cu fiecare lectură, încercați să capturați sentimentul și emoția în scenă.
  • Prin expunerea dvs. la tine "Marele" de joc de joc, vă veți construi cunoștințele despre scripturi bune și veți dezvolta o intuiție pentru citirea acestora.
  • Multe copii ale scripturilor dvs. preferate pot fi găsite în parte sau integral online. Faceți o căutare generală de cuvinte cheie pentru filmele dvs. preferate pentru a le găsi.
  • Clasicele, în special cele vechi (cum ar fi Euripides, Sophocles și Aeschylus) pot fi găsite de obicei online gratuit.
  • Imaginea intitulată Fii un actor mare Pasul 2
    2. Urmăriți mari actori. Decontrageți obiceiurile actorilor preferați. Cum își folosesc trupurile? Ce expresii faciale folosesc efectiv? Practicați aceste gesturi și expresii într-o oglindă. Exercitați-vă mușchii faciali făcând lucruri cum ar fi zâmbind în moduri mai puțin frecvente, ridicându-vă sprâncenele, ridicând o sprânceană la un moment dat, umflând obrajii și așa mai departe.
  • În timp ce unele expresii faciale, cum ar fi săturați o singură sprânceană, pot fi dificil la început, pe măsură ce practici ar trebui să devină mai ușor.
  • Combinați gesturile și expresiile preferate cu o recitare a liniilor dvs. preferate de la scripturi, filme și piese. Aceasta este o modalitate excelentă de a integra corpul cu linii vorbite.
  • Imaginea intitulată Fii un actor mare Pasul 3
    3. Dezvoltați materialul de audiție. Unele audiții vor solicita să citiți dintr-o piesă pre-selectată sau o porțiune a scriptului care va fi utilizat în spectacol. În multe cazuri, totuși, va trebui să alegeți piesa de audiție proprie.
  • Monologii sunt cerințe comune pentru audițiile individuale. Găsiți cărți de monologuri la biblioteca dvs. locală sau online.
  • Încercați să alegeți cel puțin două monologuri contrastante deconectate care sunt rulează acasă solid solid și care nu sunt frecvent efectuate.
  • Efectuați monologii dvs. preferați prietenilor, familiei și străinilor. Cereți feedback. Prietenii și familia pot fi prea buni pentru tine, așa că este o idee bună să faci în fața oamenilor pe care nu o cunoști și.
  • Distrează-te de monologi care apar atunci când cauți ceva de genul "cele mai bune monologuri," și, de asemenea, încercați să alegeți unul care nu este dintr-un film iconic sau performanță. Nu doriți să fiți comparați cu mai mulți oameni și nu doriți să fiți automat în comparație cu câștigătorii Oscar.
  • Imaginea intitulată Fii un actor mare Pasul 4
    4. Obțineți un headshot profesionist. Când audiția, în special pentru părți grave, este adesea nevoie de un headshot. Aceasta este, în general, o imprimare de 8x10, de înaltă calitate, în care fața dvs. este clar vizibilă. În timp ce ar putea fi tentant să aveți un prieten luați aceste, headshoturile făcute profesional sunt esențiale la orice nivel mai mare decât munca comercială de bază. Numele dvs. ar trebui să fie pe imprimare, în majoritatea cazurilor din colțul din dreapta jos. La această imprimare, va trebui să reluați un CV de acțiune, care include lucruri precum:
  • Statisticile dvs. de bază (culoarea părului și a ochilor, înălțimea, greutatea, vârsta etc.)
  • Formarea și experiența acționată
  • Abilități și abilități speciale Directorul ar putea găsi de dorit
  • Imaginea intitulată Fii un actor mare Pasul 5
    5. Ia o clasă. Centrele și colegiile comunitare oferă frecvent clase de acționare. Luați o clasă de combatere a clasei de improvizație sau de stand-up pentru a lucra la prezența, livrarea și flexibilitatea scenă.
  • Dincolo de pur și simplu să vă oferim mai multă experiență, veți primi, de asemenea, critică și sfaturi profesionale de la instructorul clasei.
  • Dacă sunteți nervos să luați singur o clasă, invitați un prieten să vă alăture. Multe clase de bază / imbunataneu au înscriere deschisă.
  • Partea 2 din 3:
    Audiție pentru o parte
    1. Imaginea intitulată Fii un actor mare Pasul 6
    1. Găsiți o performanță potrivită. Păstrați un ochi pe teatrele locale. Acestea vor posta apeluri pentru a planifica o nouă performanță. Alăturați-vă grupurilor media sociale asociate, precum cele pe Facebook sau Twitter, la rețeaua cu colegii de actori și auziți despre potențialele concerte.
    • Când alegeți o performanță pentru audiție, păstrați-vă stilul personal în minte. S-ar putea să fiți un actor versatil, dar de multe ori oamenii sunt puternici pentru anumite roluri, cum ar fi cele comedice sau dramatice.
  • Imaginea intitulată Fii un actor mare Pasul 7
    2. Vizitați locația de cărămidă și mortar a teatrelor locale. Puneți-vă headshot-ul. Discutați cu personalul și spuneți-i să știți că sunteți interesat să vă implicați. Obținerea piciorului în ușă vă poate ajuta să vă conectați și să aterizați o parte viitoare.
  • Chiar dacă nu sunteți distribuit într-o performanță, întrebați dacă puteți lucra ca o mână sau în culise. Acest lucru vă va expune la talentul activ, directorii și producătorii.
  • Image denumită un mare actor pas 8
    3. Alegeți o parte la audiție pentru. Toate alegerile dvs. de audiție ar trebui să dovedească că sunteți persoana potrivită pentru a juca această parte. Uneori, vi se poate cere să listați două sau trei părți care vă interesează. Partea principală ar trebui să fie accentul, dar aveți unele backup-uri la îndemână, doar în caz.
  • În unele cazuri, un regizor vă poate iubi abilitatea, dar credeți că sunteți alegerea greșită pentru partea pe care ați selectat-o. Având copii de siguranță, veți arăta că sunteți cu adevărat interesat să fiți o parte a performanței și nu doar o singură parte.
  • Imaginea intitulată Fii un actor mare Pasul 9
    4. Fă-ți tema. Ce fel de performanță aveți audiție pentru? Dacă este dramatic, veți dori să vă prezentați abilitățile dramatice de actorie. Ce perioadă și mediu are loc performanța? Acest lucru ar putea influența modul în care acționați, vorbiți și tratați pe ceilalți.
  • Unele joacă, cum ar fi Doamna mea corectă, sunt situate într-o locație care necesită un accent. În cazul în care Doamna mea corectă, care are loc la Londra, ați dori să vă arătați accentul britanic.
  • Urmăriți înregistrările celebre, populare sau iconice ale performanței pentru care aveți audiție. Acestea vă pot ajuta să identificați funcțiile pe care doriți să le demonstrați în audiție.
  • Imaginea intitulată Fii un actor mare Pasul 10
    5. Selectați o piesă de audiție. Tonul piesei dvs. de audiție trebuie să se potrivească părții pe care le aud. Încercați să potriviți piesa de audiție cu culoarea locală a părții pe care încercați să o faceți. Culoarea locală include lucruri cum ar fi perioada de timp, regiunea și modul de vorbire.
  • Analizați performanțele altor actori care au jucat partea pe care o veți încerca. Includeți caracteristicile dvs. preferate ale performanței lor în cont propriu.
  • Imaginea intitulată Fii un actor mare Pasul 11
    6. Audiția cu îndrăzneală. Faceți alegeri mari cu audiția dvs. S-ar putea să existe mulți oameni care încearcă în aceeași parte, iar în afara mulțimii vă vor îmbunătăți șansele de a fi amintit. Încercați să nu fiți supra-the-top prostie, dar scopul de a lăsa un semn pe cei care urmăresc audiția.
  • Vino la audiția îmbrăcată în îmbrăcămintea perioadei pentru piesa de audiție pe care o vei face. Fii încrezător. Dacă sunteți singura persoană îmbrăcată, aceasta ar putea funcționa în avantajul dvs.
  • Alegeți un moment pivotal în piesa de audiție. Craft acel moment, astfel încât are un impact mare asupra celor care urmăresc. De obicei acest lucru implică (în mod credibil) accentuarea unui moment de energie înaltă, ca o pumnină sau un punct culminant dramatic.
  • Partea 3 din 3:
    Efectuați ca o stea
    1. Imaginea intitulată Fii un actor mare Pasul 12
    1. Cercetați partea dvs. profund. Uită-te la spatele personajului tău. Dacă nu are unul, cercetați locuri de muncă similare cu cea a personajului dvs. pentru a obține o senzație de tipul de persoană pe care personajul tău ar putea fi. De exemplu, dacă jucați partea Bert de la Mary Poppins, S-ar putea să vă uitați în viața unei mișcări de coș.
    • Utilizați informațiile pe care le aflați despre caracterul dvs. pentru a adăuga adâncime la partea. Acest lucru ar putea fi reflectat în gesturile dvs., livrarea de linii și multe altele.
    • Gândiți-vă la modul în care alegerile de viață ale unui personaj sau de locuri de muncă afectează lucrurile ca și postura sau manierismul lor. O parte militară, de exemplu, ar avea o poziție bună.
  • Imaginea intitulată Fii un actor mare Pasul 13
    2. Investigați conexiunea părții dvs. cu alte părți. Acordați o atenție deosebită cuvintelor pe care le-ați schimbat piesele cu alte caractere. Acestea vor dezvălui gândurile interioare și sentimentele din partea dvs. Din aceste observații, trage concluzii cu privire la modul în care se simte caracterul tău despre lume și alte persoane în general.
  • De exemplu, în Doamna mea corectă, Caracterul lui Pickering este descris ca "un burlac confirmat." S-ar putea să interpretați acest lucru pentru a însemna că personajul nu este interesat de femei.
  • În Scripcarul de pe acoperiș, personajul principal, Tevye, cântă "Dacă aș fi fost un om bogat." Când joci această parte, s-ar putea să acționați oarecum în mod conștient în jurul unor caractere de succes.
  • Imaginea intitulată Fii un actor mare Pasul 14
    3. Întruchipează partea dvs. Pierdeți-vă în personajul pe care îl jucați. Antrenează-te să gândești gândurile naturale la caracterul tău. Când în caracter, gândurile dvs. personale vor diminua probabil performanța dvs. Ca regulă generală, dacă credeți că sunteți personajul, veți fi publicul dvs.
  • O tehnică bună pentru a vă pierde în personajul dvs. implică imaginarea dvs. și a experiențelor dvs. personale care ard într-o flacără, lăsând doar caracterul tău în urmă.
  • Imaginea intitulată Fii un actor mare Pasul 15
    4. Aveți grijă de instrumentul dvs. Corpul și vocea unui actor sunt instrumentul lor. Efectuarea pe scenă necesită energie, viteză și rezistență. Exercițiu Deci, sunteți la provocarea de a efectua. Evitați fumatul pentru a vă proteja vocea.
  • Evitați consumul de alcool înainte de a efectua. Alcoolul vă deshidrați, care vă poate îndrepta vocea înainte de a efectua.
  • Obțineți o mulțime de somn înainte de spectacole, astfel încât să vă simțiți reîmprospătați și la o energie deplină atunci când mergeți pe scenă.
  • Este obișnuit să fii afectat de nervi înainte de o performanță. Luați melatonina, care este disponibilă la majoritatea magazinelor de droguri și comoditate, pentru a ajuta la obținerea unui somn bun.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar