Cum să devii o stea de nichelodeon

Canalul Disney nu este singura rețea care vă poate transforma într-o stea. Nickelodeon este o rețea majoră și la fel de populară! Dar unde începeți? În primul rând, luați câteva clase de acțiune! Obțineți o experiență sub centura dvs. și aflați ce sunt talentele dvs. personale ca actor. După aceea, veți avea nevoie de un agent sau de un manager, precum și de headshot-uri profesionale. Nickelodeon este o rețea înfloritoare care găzduiește apeluri frecvente de turnare, deci când sunteți gata să luați plonjarea, Go Audition!

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea experienței acționate
  1. Imaginea intitulată deveni o stea de nichelodeon Pasul 1
1. Înscrieți-vă pentru clasele de acțiune săptămânală. Ar trebui să faceți acest lucru chiar dacă ați acționat înainte, deoarece clasele vă vor ajuta să vă perfecționați abilitățile în mod consecvent. Optați pentru clasele de bază, precum și clasele privind improvizarea și studiul scenei. Cel mai bine este să vă alăturați claselor destinate tinerilor adulți. Dacă școala dvs. are departamentul de dramă, se alătură și asta.
  • Pentru a găsi clase de acțiune în zona dvs., începeți cu o căutare pe Internet. Introduceți "Clase de acțiune + orașul tău" și răsfoiți rezultatele. De asemenea, vă puteți întreba la teatrul local despre cursuri.
  • Costul pentru clase va varia, dar de obicei cad undeva între 25 și 100 de dolari pe clasă.
  • Imaginea intitulată deveni o stea de nichelodeon Star 2
    2. Obțineți un antrenor cu acțiune privată. Clasele de grup sunt minunate. Ele vă permit să faceți prieteni de teatru și să învățați de la alții. Cu toate acestea, dacă vă puteți permite, luați în considerare și obținerea unui antrenor privat. Interacțiunea unu-la-ou vă poate ajuta cu adevărat să crească ca actor.
  • Pentru a găsi un antrenor cu acțiune, începeți prin a face o căutare pe Internet. Tip "Antrenori de acțiune privată + orașul dvs" în browserul dvs. preferat și verificați rezultatele. Întrebați despre antrenorii privați la teatrul dvs. local și întrebați-vă la clasa dvs. de actorie.
  • Antrenorii privați costă de obicei între 90 $ și 100 de dolari pe oră.
  • Imaginea intitulată deveni o stea de nichelodeon stea 3
    3. Obțineți cât mai multă experiență de acțiune cât puteți. Acționați toate șansele pe care le obțineți! Dacă școala dvs. pune o piesă, audiția pentru unul dintre roluri. Verificați compania dvs. de teatru locală și vă alăturați producțiilor lor. Încercați pentru o varietate de roluri diferite, astfel încât să înveți cum să fii un actor versatil.
  • Ajutați culorile cu iluminare sau recuzită dacă nu sunteți în stare să obțineți un rol acționat.
  • Căutați ateliere de audiție locală, tabere de boot de teatru muzical și programe de vară pentru a participa. Puteți găsi aceste activități făcând o căutare online și întrebându-vă la clasele dvs. de acțiune.
  • Imaginea intitulată deveni o stea de nichelodeon Star Pasul 4
    4. Aflați-vă punctele forte personale ca actor. Pe măsură ce câștigați experiența acționată, punctele tale forte vor începe să se arate. Poate că ești mare la roluri dramatice, dar acționarea comică este dificilă pentru tine. Continuați să vă perfecționați cotletele dramatice, dar puneți mai mult timp să vă îmbogățiți mai bine la rolurile de comedie. Lucrează la a deveni cât mai versatil posibil.
  • Rețineți că Nickelodeon este un canal ușor, astfel încât majoritatea spectacolelor vor solicita acționarea comică.
  • Luați în considerare lucrul la abilitățile dvs. de cântări. Multe audiții de nichelodeon vă vor cere să cântați un cântec de audiție, dar chiar depinde doar de rolul pe care îl faceți.
  • Partea 2 din 3:
    Devenind un profesionist
    1. Imaginea intitulată deveni o stea de nichelodeon Star Pasul 5
    1. Angajați un agent sau un manager de la o agenție de talente de renume. Agenții vă ajută să găsiți și să negociați oportunități de acțiune. Ele au, de asemenea, conexiuni în industrie, iar acest lucru poate fi de ajutor atunci când sunteți gata să audiție pentru Nickelodeon. Agențiile de talente de cercetare cu părinții dvs. pentru a vă asigura că sunt reputaționați. Dacă un agent solicită plata în avans, nu lucrați cu persoana respectivă. Agenții ar trebui să ia doar un procent (de obicei 10%) din ceea ce câștigă actorul.
    • Asigurați-vă că agentul este licențiat și legat înainte de a le angaja.
    • Există o mulțime de escrocheri acolo, în special cu agenții și agenți de talente, astfel încât cercetarea cu atenție.
    • Agentul dvs. nu trebuie să fie afiliat cu organizații specifice, deși conexiunile la o organizație legitimă ca SAG-ATRA (actori de ecran Guild - Federația Americană de Televiziune și Radio) este cu siguranță un bonus.
  • Imaginea intitulată deveni o stea de nichelodeon Star Pasul 6
    2. Au headshot-uri profesionale luate. Fiecare rol profesional pe care l-ați auditat, inclusiv cu Nickelodeon, va solicita un headshot înainte de a vă întâlni chiar. Agentul dvs. nou vă va cere imediat să obțineți headshot-uri profesionale, chiar dacă aveți deja unele. Aceasta este o practică standard și nu un motiv pentru a fi suspectați că sunteți scamat. Cereți agentului să sugerăm o companie pentru dvs. să lucrați, apoi să configurați numirea.
  • La minim, headshot-ul ar trebui să vă arate cu exactitate fața și caracteristicile sale. Dacă este posibil, lucrați la obținerea unui headshot care vă captează esența și reprezintă tipurile de roluri pe care le-ați lucra bine pentru.
  • Imaginea intitulată deveni o stea de nichelodeon Star Pasul 7
    3. Lucrați la CV-ul dvs. de acțiune. CV-ul va merge pe spatele headshot-ului dvs., deci este foarte important. Formați-o pur și simplu, astfel încât este ușor să se citească directorii. Listați toate experiența de acțiune pe care o aveți în CV-ul dvs. Creați o secțiune separată pentru a lista de abilități speciale pe care le aveți, cum ar fi dansul, cântatul, sport, dialectele și așa mai departe.
  • Asigurați-vă că includeți informații personale și de contact, cum ar fi numele dvs., data nașterii, adresa de e-mail și numărul de telefon. Cu toate acestea, din motive de siguranță, nu puneți adresa dvs. de domiciliu pe CV.
  • Nu ezitați să întrebați agentul sau părinții pentru ajutor cu CV-ul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni o stea de nichelodeon Pasul 8
    4. Începeți să rezervați audiții pentru roluri mai mici. Agentul dvs. căutați audiții pentru reclame și poate chiar și unele concerte de modelare. Acestea vă permit să vă confortabil în fața camerei foto înainte de audiție pentru Nickelodeon. Veți primi, de asemenea, o privire furioasă în industrie și veți afla cum să interacționați cu echipajele camerei.
  • Vocea de lucru este o altă opțiune bună pentru obținerea experienței privilegiate.
  • Aceste locuri de muncă arată grozav pe CV-ul dvs. - Nickelodeon le va observa.
  • Partea 3 din 3:
    Mergând la audiții
    1. Imaginea intitulată deveni o stea de nichelodeon Star Pasul 9
    1. Urmăriți apelurile de turnare ale lui Nickelodeon. Nickelodeon pune apelurile de turnare pentru noi roluri destul de frecvent. Uneori rolurile sunt roluri de plumb, dar majoritatea dintre ele sunt pentru sprijinirea sau rolurile minore. Audiție pentru orice sunteți potrivit pentru, fie că este mare sau mic. Odată ce ți-ai luat piciorul în ușă, oportunitățile tale cu Nickelodeon se vor extinde cu siguranță.
  • Imaginea intitulată deveni o stea de nichelodeon Star Pasul 10
    2. Adresați-vă agentului să creeze o audiție. Agentul dvs. vă va ajuta să căutați audiții. Odată ce ați găsit unul bun pentru dvs., agentul va prelua pentru a rezerva audiția. Ei vor ști cine să contacteze și să se asigure că headshot-ul dvs. și reluarea se termină în mâinile persoanei potrivite la Nickelodeon.
  • Imaginea intitulată deveni o stea de nichelodeon Star Pasul 11
    3. Pregătiți-vă pentru rolul specific pe care îl auditori. În unele cazuri, vi se poate da un script pentru a studia, dar nu întotdeauna. Uneori, directorii de turnare vă pot cere să veniți și să efectuați un monolog. Alegeți un monolog dintr-una din emisiunile de televiziune din trecut și practica până când ați perfecționat-o.
  • Nu trebuie să alegeți un monolog dintr-un spectacol din trecut. Simțiți-vă liber să o schimbați! Utilizați materiale clasice sau recente care are sens pentru rolul pe care îl auditori.
  • În funcție de rolul, este posibil să vi se solicite să cânți o melodie de audiție.
  • Imaginea intitulată deveni o stea de nichelodeon Star Pasul 12
    4. Stați puternic și continuați să încercați! Nickelodeon este o comunitate prietenoasă, bubbibil, care vă va oferi întotdeauna a doua șanse. Dacă nu ați primit partea pentru prima dvs. audiție, nu lăsați să vă dați jos. Continuați să mergeți pe audiții. Acum că știu cine sunteți, audiția va fi mai ușoară de fiecare dată când o faceți. Doar lucrați la a fi cel mai bun actor pe care îl puteți fi. Stardom, de obicei, nu se întâmplă peste noapte. țineti ochii pe premiu!
  • Continuați audiția pentru roluri mai mici, cum ar fi reclamele și munca de voce, între audițiile dvs. de nichelodeon. În acest fel, puteți continua să câștigați experiență și să vă construiți CV-ul.
  • Imaginea intitulată deveni o stea de nichelodeon Pasul 13
    5. Luați în considerare audiția pentru alte rețele. Nickelodeon este minunat, dar rețeaua nu este singurul joc din oraș! Aveți agentul dvs. să lucreze la obținerea audițiilor cu Disney Channel, Familia ABC, rețeaua de desene animate și alte rețele tinere-adulți. Acționând pentru oricare dintre aceste rețele ar fi foarte cool. În plus, această experiență va arăta grozav pe CV-ul dvs. dacă vă decideți la audiția pentru Nickelodeon din nou în viitor.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că părinții dvs. sunt la bord dacă sunteți sub 18 ani.
  • Căutați mai multe oportunități de audiție după fiecare audiție.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar