Cum să deveniți o stea de film pentru copii


Există o piață uriașă pentru actorii de copii, deoarece în fiecare an cultura actuală crește și crește din rolurile lor. Numai canalul Disney angajează peste 1200 de actori în fiecare an, unele dintre ele fără o experiență profesională prealabilă. Există roluri pentru fiecare "aspect" în aceste zile: actorii nu trebuie să fie blonzi și cu ochi albastru, iar ochelarii sau bretele sunt adesea bine.

Pași

Partea 1 din 4:
Practicând meserii tale
  1. Imaginea intitulată deveni un copil de film de film Pasul 1
1. Acționați în teatrul local. Participați la producțiile școlare și comunitare. Veți învăța cum să citiți scripturile și să luați instrucțiuni de scenă și să obțineți performanțe confortabile în fața unui public. Veți întâlni, de asemenea, alți actori de toate vârstele, care vă pot ajuta să aflați despre cum este să fiți actor.
  • Familiarizați-vă cu ceea ce este în zona dvs. Multe școli, biserici și teatre locale au pus pe producții cu roluri pentru copii.
  • Imaginea intitulată deveni un copil de film Star Pasul 2
    2. Urmăriți clasicele. Du-te la producții locale sau vizionați acasă, dar urmăriți performanțe mari de către mari actori. Veți învăța ambarcațiunile dvs. și veți fi familiarizați cu poveștile și scripturile pe care le-ați putea vedea la o audiție.
  • Verificați aceste filme care oferă tineri actori pentru a obține o idee despre multe și variate roluri pentru copii.
  • Imaginea intitulată Deveniți un copil Film Star Pasul 3
    3. Curtea Camera foto. Faceți (și postați pe YouTube sau Vimeo, dacă doriți) videoclipuri ale dvs.Aflați cum să jucați la cameră și să vă confortabil să fiți steaua spectacolului.
  • Imaginea intitulată deveni un copil de film de film Pasul 4
    4. Luați cursuri de acțiune. Clasele pot fi disponibile prin teatre comunitare sau organizații locale. Taberele de staționare de vară sunt, de asemenea, populare. Luarea claselor arată un angajament de a acționa ca profesie și probabil că veți învăța despre industrie, precum și cu ambarcațiunile.
  • Partea 2 din 4:
    Prezentarea ta
    1. Imaginea intitulată deveni un film de film Pasul 5
    1. Obțineți fotografii.Actorii de vârstă de 10 ani și mai în vârstă ar trebui să aibă headshot-uri profesionale: fotografii digitale bune sunt, de obicei, bine pentru copiii mai tineri. Ar trebui să aveți un headshot clar și un singur corp cu corp. Nu purtați modele negre, albe sau ocupate. Păstrați fotografiile curente.
    • Un headshot bun ar trebui să fie construit în jurul mărcii dvs., care este o combinație a personalității dvs., aspectul dvs. și cum vă vede industria. În general, dacă sunteți copil, ar trebui să purtați haine tinere și să aveți o expresie prietenoasă și zâmbitoare.
  • Imaginea intitulată deveni un copil film de film Pasul 6
    2. A face o CV-ul care acționează. Includeți vârsta, înălțimea și greutatea și orice afiliere a agențiilor. Menționați clasele sau taberele de acțiune și experiența școlară și a teatrului comunitar. Lăsați agenții să știe ce ați făcut și ceea ce sunteți capabil să faceți.
  • Imaginea intitulată Deveniți un copil Film Star Pasul 7
    3. Evidențiați orice abilități speciale. Abilitățile speciale pot fi orice de la muzică la jonglerie la skateboarding la limbi străine la sport - lucruri care vă fac să stați la un agent sau ar putea fi util într-o scenă sau o setare comercială.
  • Partea 3 din 4:
    Obținerea reprezentării
    1. Imaginea intitulată deveni un copil de film Star Pasul 8
    1. Atenție. Există o mulțime de agenți profesioniști buni, dar, din păcate, această industrie are, de asemenea, o mulțime de oameni care doresc doar banii tăi. Agenții de talente legitimi sunt plătiți dacă și când un actor are loc de muncă. Dacă un agent solicită taxe de reprezentare sau vă cere să luați anumite clase sau să lucrați cu fotografi specifici, să fiți foarte atenți.
    • Obțineți foaia de apel. Backstage publică foaia de apel, disponibilă în librării sau online, care enumeră toate agențiile din New York City și Los Angeles. Contactați toate agențiile care au un departament de tineret.
    • Feriți-vă de înșelătorii în care agențiile false promite să vă facă celebre în schimbul unei taxe mari.
  • Imaginea intitulată deveni un copil de film de film Pasul 9
    2. Pregătiți-vă pentru interviul agenției dvs. Agenții doresc să vadă copii care sunt relaxați, confortabili și încrezători. Răspundeți la întrebări cu propoziții complete, nu doar un "da" sau "nu". Arătați că vă concentrați și puteți lua direcția bine și că veți fi capabil să vă concentrați această vizită într-o zi lungă pe set.
  • Imaginea intitulată deveni un film de film de film Pasul 10
    3. Rămâneți pozitiv. Este foarte posibil ca să nu fiți acceptat de primul sau al doilea agent pe care îl vedeți. Agenții au toate idei diferite despre ceea ce doresc și dvs "uite" ar putea să nu fie ceea ce caută. Păstrați interviurile și crearea de rețele.
  • Partea 4 din 4:
    Mergând la audiții
    1. Imaginea intitulată deveni un copil de film Star Pasul 11
    1. Audiția cât mai mult posibil. Este o practică minunată și veți întâlni directorii de turnare și alți actori pentru a vă crea rețeaua profesională.
    • Citiți backstage, care listează apeluri de turnare deschise pentru copii. Cele mai multe sunt în zona orașului New York, dar toate zonele sunt reprezentate.
    • Vizitați hub de apeluri de turnare, care listează apelurile de turnare și audiții pentru copii.
    • Verificați site-urile majore de turnare pentru apelurile pentru depunerea online. Este de obicei mai ușor să trimiteți audiții online, mai degrabă decât să călătoriți la audiție în persoană, astfel încât să puteți audita pentru mai multe roluri în acest fel.
  • Imaginea intitulată Deveniți un copil Film Star Pasul 12
    2
    Pregătiți-vă să vă audiția. Asigurați-vă că vă prezentați la timp, bine odihnit, cu o mulțime de CV-uri suplimentare și headshot-uri.
  • Cunoașteți produsul dacă este o audiție comercială. Agenții de turnare vă pot cere părerea dvs. și dacă puteți răspunde în mod științific și în mod natural, acesta va fi un plus mare.
  • Cunoașteți fundalul și caracterele dacă este o audiție pentru o piesă, emisiune TV sau film.
  • Imaginea intitulată Deveniți un copil de film Star Pasul 13
    3. Au un monolog gata. Agenții de turnare vă pot cere să efectuați. Dacă ați participat la producții școlare sau la nivel comunitar, este posibil să aveți un dialog memorat. Dacă nu, unele monologuri sugerate pentru copii sunt aici.
  • Imaginea intitulată deveni un copil de film Star Pasul 14
    4. Fi pregătit să facă a "Citește rece". Agentul de turnare vă poate oferi câteva pagini de script și câteva minute pentru a vă pregăti. Citiți-l cât de bine puteți, decideți ce abordare veți lua și mergeți la el!
  • Imaginea intitulată deveni un film de film de film Pasul 15
    5. Amintiți-vă de vechea zicală, "Nu există părți mici, doar actori mici."În realitate, există o mulțime de părți pe care majoritatea actorilor ar considera a fi "mic," și acestea sunt probabil ceea ce veți începe cu. Dacă aveți ceea ce doresc - și o mulțime de noroc - veți fi observați și acele părți vor deveni mai mari și mai mari. În caz contrar, puteți continua să fiți un pic jucător în timp ce învățați industria.
  • sfaturi

    Nu ignorați școala. Actorii de pe seturi sunt obligați să țină pasul cu educația lor, iar mulți agenți nu vor lua în considerare un actor fără cel puțin o medie "B".
  • Perfecționați hobby-urile. Agenții caută abilități cum ar fi echiparea bicicletelor, sport, muzică, limbi străine sau orice altceva care te face și CV-ul tău să iasă în evidență.
  • Dacă doriți să acționați, practicați-vă acasă înainte de a merge la audiții.
  • Nu vă descurajați dacă nu primiți un rol pe care îl doriți, niciodată nu știți ce se poate întâmpla în viitor.
  • Fii tu însuți și fii atent pentru haters. Care îi pasă ce spun ei, minunat!
  • Rămâneți liniștit tot timpul în audiții. Oamenii vor ști dacă ești speriat.
  • Înregistrați-vă să faceți scene de film și emisiuni TV vă place. Apoi, urmăriți scena înregistrată, pentru a vedea unde vă puteți îmbunătăți. Încercați să repetați acest proces până când vă simțiți confortabil să acționați în fața camerelor.
  • Avertizări

    Fi realist. Mii de copii doresc să fie filme și televizoare - foarte puțini dintre ei o fac. Am discutat despre unele dintre lucrurile pe care le puteți face, dar puteți face totul listat și încă nu fi următorul Star Disney. Gândiți-vă dacă doriți să fiți actor sau a "stea". Există o mulțime de oportunități pentru actorii din producțiile școlare și comunitare, iar dacă doriți să acționați, puteți fi foarte fericit să faceți acest lucru. Există mult mai puține oportunități "Stele", Deci, dacă acesta este scopul dvs., evaluați cât de greu sunteți dispus să lucrați pentru ao urmări și cum vă veți descurca dacă nu se întâmplă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar