Cum să deveniți celebru în actorie

Actorii și actritele celebre sunt peste tot: la televizor, în filme, pe scenă. Adesea arată ca o carieră plină de farmec și, deși este cu siguranță o mulțime de distracție, acționând este o urmărire pe tot parcursul vieții care necesită dedicare și pasiune. Dacă doriți să oferiți o fotografie, puteți începe prin obținerea unei experiențe și construirea portofoliului dvs. În cele din urmă, puteți încerca să deveniți un profesionist!

Pași

Metoda 1 din 3:
Câștigând experiența acționată
  1. Imaginea intitulată devine faimoasă în pasul de acțiune 1
1. Participați la piesele școlare și la skituri. Ori de câte ori școala dvs. are o piesă, nu fiți timidă! Nu veți obține niciodată parte dacă nu mergeți la audiții. De asemenea, puteți apela colegii locale, universități și organizații de acțiune și puteți întreba despre piese și producții care au poziții deschise. Intrarea în această rutină vă va ajuta să vă îmbunătățiți la actoria și a devenit observat În școala sau orașul dvs.
  • O mulțime de școli au întâlniri regulate pentru copiii interesați de a acționa. Participați-le și întâlniți cât mai mulți oameni, este o modalitate excelentă de a găsi producții care caută actori și de a întâlni prieteni cu aceleași interese.
  • Adresați-vă unui prieten la Videotape Performanțele - aceste videoclipuri vor veni la îndemână pentru bobina demo.
  • Imaginea intitulată devenim faimos în pasul 2
    2. Alăturați-vă unei organizații de talente pentru a face noi conexiuni. Efectuarea conexiunilor poate fi dificilă, mai ales dacă căutați actori. Dacă aveți probleme la găsirea unor oameni care le place să acționeze la fel de mult ca tine, căutați o organizație de talente locale să se alăture. Acestea vă pot oferi o mulțime de oportunități, cum ar fi grupurile de discuții, evenimentele și concursurile. Adresați școlilor elementare locale, liceelor, universităților și centrelor comunitare despre organizațiile de acțiune pe care le oferă.
  • Organizațiile de talente profesionale sunt concepute pentru actori cu o mulțime de experiență. Acestea includ organizații precum actorii de ecran Guild, Societatea de Turnare a Americii și Asociația Actorilor Equity.
  • Imaginea intitulată devine faimoasă în pasul de acțiune 3
    3. Căutați concerte de acțiune neplătite în zona dvs. prin intermediul unor anunțuri locale. Vizitați site-uri precum Craigslist și Kijiji și păstrați un ochi pentru concerte de acțiune plătite și neplătite. Aceste poziții enumeră orice de la locuri de muncă în filme, videoclipuri muzicale și lăstari de moda. Verificați în mod regulat aceste înregistrări și contactați cât mai mulți oameni. Dacă aveți vreo experiență, asigurați-vă că ați inclus-o în dvs relua!
  • Pentru a vă restrânge căutarea, introduceți-vă "Actor de voluntari" sau "Actor neplătit" în cadrul "TV, mass-media și modă" secțiunea de pe Kijiji, sau "talent" și "TV / film / video / radio" Secțiunea pe Craigslist.
  • Imaginea intitulată devenim faimos în actoria Pasul 4
    4. Practicați monologii pe cont propriu dacă nu găsiți roluri. Dacă aveți probleme cu găsirea unui concert, aveți răbdare și practică pe cont propriu! Separați monologii în diferite secțiuni pentru a le face mai ușor. Orice moment există o schimbare în subiect sau gândire, tratați-o ca o secțiune diferită. Întrebați-vă ce este tema fiecărei secțiuni - acest lucru vă va ajuta să vă amintiți.
  • Înregistrați-vă să efectuați monologi și urmăriți imaginile după - aceasta este o modalitate excelentă de a găsi modalități de îmbunătățire.
  • Imaginea intitulată devenim faimos în act pasul 5
    5. Asigurați-vă propriile videoclipuri dacă nu găsiți pe cineva care are nevoie de un actor. Nu trebuie să vă lipiți de monologi fie să veniți cu propriile dvs. povestiri și să le filmezi! Adresați-vă prietenilor să ajute și să joace roluri diferite. Crearea de videoclipuri este o modalitate excelentă de a afla ce roluri sunteți cel mai confortabil în. De asemenea, vă oferă material pentru un bobină demo până când obțineți experiență profesională.
  • Urmăriți videoclipurile dvs. când ați terminat și căutați modalități prin care vă puteți îmbunătăți.
  • Imaginea intitulată devine faimoasă în act pasul 6
    6. Închiriați un antrenor acționând bun pentru a vă ajuta să aterizați mai multe roluri. Chiar dacă sunteți un actor bun, un antrenor care acționează vă poate ajuta să vă faceți mai bine! Asigurați-vă că aveți un Reluare mare sau mic - înainte de a vorbi cu un agent. Adresați-vă antrenorului dvs. acționând dacă știu despre piesele și skiturile viitoare.
  • Căutați un antrenor cu acțiune care are experiență în multe domenii de divertisment (actor, agent, manager etc.).
  • Când căutați antrenori, întrebați-i ce fel de tehnici de acțiune sunt familiarizate și ce vă pot oferi. De exemplu, dacă doriți să fiți un actor de teatru, căutați un antrenor cu acest tip de experiență.
  • Metoda 2 din 3:
    Construirea portofoliului dvs.
    1. Imaginea intitulată devine faimoasă în act de pasul 7
    1. Închiriați un agent de reputație. Căutați agenți locali și faceți o cercetare în experiența lor. Contactați alți actori cu care au lucrat și întrebați despre conexiunile lor de personalitate și industrie. Agenții lucrează cu fotografi pentru a vă pregăti headshot-ul și apoi ei vor lua prea mult de acolo.
    • Dacă sunteți ocupați și găsiți că nu aveți timp să vă promovați, agenții sunt alegeri minunate pe care le vor trimite headshot-ul, arată tamburului și reluați la agenții de turnare pentru a vă aduce părți.
  • Imaginea intitulată devenim faimos în pasul de acțiune 8
    2. Obțineți un headshot de 8 până la 11 inch (20 cm × 28 cm). Un headshot este cartea actorilor de apelare și modalitate excelentă de a vă arăta la directorii de turnare. Găsiți un fotograf la care vă simțiți confortabil și are o personalitate similară cu a ta. De exemplu, dacă sunteți timid și lăsat înapoi - este OK! Lucrați cu fotografi care sunt similari și va aduce cele mai bune din tine.
  • Verificați site-ul web al potențialilor fotografi și uitați-vă la portofoliul lor. Asigurați-vă că întrebați cât de mult percep pentru o sesiune, cât timp durează fiecare și câte fotografii veți obține.
  • Discutați cu fotograful dvs. - dacă ceva nu se simte bine sau vă simțiți inconfortabil, spuneți-i să știe.
  • Încercați să arătați ca fiind natural cât se prefaceți camera nu este chiar acolo. Concentrați-vă pe comunicarea emoțiilor prin ochii voștri și să fiți la fel de subtil ca și cum nu puteți decide nimic.
  • Imaginea intitulată devine faimoasă în pasul de acțiune 9
    3. Creați un boboc demo cu cât mai multe imagini profesionale posibil. Păstrați-vă bobina de aproximativ 60 până la 90 de secunde în total și începeți întotdeauna cu cea mai bună scenă. Încercați să includeți aproximativ 3 până la 4 scene. Amestecați genurile pentru a oferi personalului de turnare o idee despre versatilitatea dvs. De regulă, aproximativ 75% din tambur ar trebui să se concentreze asupra dvs. Dacă nu aveți nimic cu o calitate bună a producției și acționați, încercați să așteptați până când faceți acest lucru.
  • Includeți numele, site-ul web și e-mail la începutul și sfârșitul tamburului.
  • Încercați să includeți imagini din seria Web, filmele studențești și filmele independente. Imaginile profesionale sunt cele mai bune, dar sunteți începător, orice material este bine - chiar imagini pe care prietenul tău o ia!
  • Păstrați legătura cu directorul, editorul și producătorul tuturor producțiilor dvs., astfel încât să aveți întotdeauna suficiente resurse pentru bobina dvs. Dacă sunteți vreodată scăzut pe imaginile de calitate, contactați cu toată lumea cu care ați lucrat și cereți-i să vă ajute!
  • Adresați-vă orice televiziune sau profesioniști de film știți pentru feedback despre bobina ta. Dacă nu știți nimic, întrebați-vă familia și prietenii sau căutați forumuri de acțiune online și postați-vă bobina.
  • Imaginea intitulată devine faimoasă în actoria Pasul 10
    4. Creați un CV concis cu informațiile corespunzătoare. CV-ul dvs. ar trebui să includă numele, numărul de telefon și adresa de e-mail este necesară, precum și starea Uniunii (EMC, AEA, SAG-AFTRA, SAG-Eligibil sau Nonunion). De asemenea, ar trebui să includeți toată experiența de acțiune pe care o aveți în domenii de: Comerciale - Film și Televiziune - Broadway - Teatru regional - Teatru național - Teatru Academic - Formare și grade - Abilități speciale.
  • Pentru toate creditele, includeți titlul de spectacol, rolul dvs., precum și directorii și companiile de producție.
  • Nu vă faceți griji cu privire la listarea vârstei dvs. sau a detaliilor personale generale - audiția dvs. va dezvălui aceste.
  • Pentru producțiile de film, includeți caracteristici fizice cum ar fi înălțimea, greutatea și culoarea ochilor și a părului. Dacă solicitați o audiție de teatru, probabil că nu aveți nevoie să includeți aceste detalii.
  • Includeți un link către role Demo, site-ul personal și / sau pagina IMDB dacă aveți camera. Dacă aceste adăugiri vor adăuga spațiu inutil, nu vă faceți griji cu privire la includerea lor.
  • Imaginea intitulată devenim faimos în pasul de acțiune 11
    5. Faceți publicitate prin site-uri web, social media și YouTube. Postați-vă bobina demo și headshot pe canalele sociale media. De asemenea, puteți promova toate producțiile locale și profesionale în care vă aflați.
  • Creați o pagină Fan Facebook și includeți informații despre activitatea curentă și anterioară, precum și informațiile dvs. de contact. Conectează-te cu fanii ori de câte ori este posibil - nu fi timid!
  • Postați lucrul dvs. de acțiune pe YouTube și cereți feedback. Păstrați un ochi pe ce videoclipuri primesc cele mai multe vederi.
  • Metoda 3 din 3:
    Devenind un profesionist
    1. Imaginea intitulată devenim faimos în pasul de acțiune
    1. Audiție pentru spectacole, filme și reclame. Căutați apeluri de turnare pentru spectacole, filme și reclame oriunde locuiți. Fiecare oraș are audiții, chiar și cele mai mici! La Găsiți audiții care acționează, Uită-te la Anunțuri online locale, vizitați teatrele locale, căutați social media și creați conturi pe site-urile de audiție.
    • Nu dezactivați lucrările decât dacă credeți că ar putea să vă rănească Carieră.
    • Afișați revista săptămânală de afaceri și anunțuri de publicitate în culise, oferă directorului cel mai actualizat privind agenții și directorii de turnare și au un indice teatral care detaliază piesele și muzicalele în diferite stări de producție.
    • Vizualizați baza de date a apelurilor de backstage de apeluri de către oraș aici: https: // de culise.com / turnare / apeluri deschise /.
  • Imaginea intitulată devenim faimos în pasul de acțiune 13
    2. Găsiți un manager care vă poate ajuta cariera să prospere. Căutați Anunțuri locale pentru manageri care se specializează în teatru sau filme care acționează - oricare vă concentrați. Începeți să trimiteți cererea dvs. la toți mangerii pe care îi restrângeți și să fiți pregătiți să vă explicați obiectivele, planurile de carieră, de ce credeți că aveți nevoie de un manager în acest moment în cariera dvs. și cum o importantă va ajuta succesul și creșterea dvs.
  • Aplicațiile ar trebui să includă un headshot, CV-ul, scrisoarea de intenție și rețul demo. Asigurați-vă că ați adresat personal fiecărui manager în setul dvs. de acoperire și explicați de ce credeți că sunt o potrivire bună.
  • Pregătiți întrebări pentru managerul dvs., cum ar fi, "Cum ați ajutat alți actori să-și dezvolte cariera?" și "Cum îmi poți ajuta în special cariera mea?"
  • Imaginea intitulată devenim faimos în act de pasul 14
    3. Explorați diferite stiluri de acțiune. Indiferent cât de mare de un actor sunteți, învățarea în afara zonei dvs. de confort este o modalitate excelentă de a obține mai bine. De exemplu, dacă vă simțiți confortabil cu roluri dramatice, încercați comedie. Încercați să jucați personaje pe care nu vă simțiți confortabil și încercați script-uri în genuri pe care nu le-ați încercat niciodată înainte. Unele dintre cele mai importante tehnici de acțiune sunt:
  • Strasberg
  • Stella Adler
  • Cehov
  • Meisner
  • Stanislavski
  • Estetica practică
  • Imaginea intitulată devenim faimos în act pasul 15
    4
    Încercați un loc de muncă Într-o industrie de divertisment conexe pentru a vă construi rețeaua. Conexiunile sunt importante, iar o modalitate excelentă de a le construi este în industrie - chiar dacă nu acționează la început. Încercați să căutați locuri de muncă ca un stuntman, tehnician de iluminat sau un loc de muncă cu guler alb la un studio de producție. Indiferent de ce este, luați oportunități pe care le puteți învăța industria. Mulți actori celebri au început în aceste locuri de muncă înainte de a-și obține pauza mare!
  • Unele exemple de locuri de muncă includ editorul, agentul de vânzări de film, asistentul departamentului de artă, asistentul de marketing, editorul de muzică, pictorul, personalul paramedical și artiștii de păr și make-up.
  • Întrebați-vă: Ce îmi place să fac cel mai mult? Utilizați răspunsul dvs. la această întrebare pentru a găsi cea mai bună slujbă pentru dvs.
  • Pentru o listă completă de locuri de muncă de divertisment, vizitați: http: // creativeSkillset.org / creative_industries / film / job_roli.
  • Imaginea intitulată devenim faimos în pasul de acțiune 16
    5. Treceți la un centru central de acțiune pentru a fi mai aproape de proiecte mai mari. Los Angeles, New York, Sydney, Melbourne și Mumbai sunt exemple de locații cu o mulțime de locuri de muncă de film și de televiziune. A trăi în aceste orașe nu este o garanție a succesului, dar șansele dvs. sunt mult mai mari atunci când sunteți în locul potrivit. Amintiți-vă: Când filmele majore folosesc locații mai mici pentru filmare, apelurile locale de turnare se concentrează, de obicei, pe caractere secundare și extras. Pentru rolurile de plumb, orașele mari sunt cel mai bun pariu.
  • Nu așteptați ca cercetașii de talente să vă vâneze în jos - mergeți la ei și să le arătați ce aveți!
  • Imaginea intitulată devine faimoasă în pasul acționând
    6. Obțineți o diplomă de licență în artele spectacolului pentru a vă mări performanța. Efectuarea gradelor de artă vă oferă o combinație de experiență și cunoștințe din viața reală care vă poate ajuta să deveniți un actor mai bun și să aflați mai multe despre profesie. Obținerea acestei experiențe vă va ajuta să deveniți mai de dorit angajatorilor. Clasele includ Text Shakespeare, ateliere de audiție și tehnici dramatice.
  • Luați în considerare aplicarea pentru o diplomă de masterat după finalizarea burlacului tău. Diplomele de masterat vă oferă o pregătire foarte specializată în actorie. De asemenea, puteți alege să vă concentrați asupra altor zone conexe, cum ar fi filmul, teatrul și drama - toate acestea pot fi un mare ajutor în cariera dvs. de acțiune.
  • Întâlniți și discutați cu cât mai mulți oameni puteți în timpul gradului dvs. - acest lucru este la fel de important ca ceea ce învățați!
  • Ia cursuri în afara acționării, cum ar fi scrierea, cântatul și dansul. Unii dintre cei mai de succes actori sunt versatili și cunoscuți în alte fațete ale artelor spectacolului.
  • sfaturi

    Apucați toate oportunitățile pe care le puteți!
  • Au o explozie! Dacă te duci la o agenție de talente, cu brațele, brațele încrucișate, respirația dragonului, părul încurcat și acționează ca și cum ai fi mai mult de 1.000.000 de locuri, nu vei mai fi niciodată.
  • Urmăriți videoclipuri instructive online și faceți cât mai multe cercetări cu privire la industrie! Cu cât știi mai mult, cu atât mai mult sunteți pregătiți!
  • Obțineți un antrenor acționând! Deși ați putea fi deja bun, ei vor fi ca primul tău agent de fel.
  • Întărit în sus. Dacă sunteți sensibili și veți izbucni în lacrimi dacă cineva spune ceva nepoliticos pentru dvs., nu veți face niciodată - dacă sensibilitatea este necesară pentru partea dvs., evident.
  • Dacă aveți frică de scenă, învățați cum să o acceptați. Dacă vă temeți de performanțe din cauza fricii de scenă și încercați să o luptați, vă veți stresa. Știți că frică de scenă este un lucru comun pentru toată lumea în special începători.
  • Toată lumea își are șansele într-o zi. Dacă nu sunteți acceptat acum, fiți maturi despre el și nu faceți stres.
  • Avertizări

    Citiți contractul agentului înainte de a semna ceva. Nu vă fie frică să puneți întrebări.
  • Asigurați-vă că nu vă pregătiți pentru faima imediat. Dureaza!
  • Nu te mișca doar la Hollywood. Trebuie să dovediți că vă puteți face la nivel local.
  • Comisia medie pentru un agent actor este de 10%. Aceasta înseamnă că orice bani faceți prin ajutorul lor, primesc 10%. Citiți contractul și asigurați-vă că nu este peste 15% (ceea ce este ridicat).
  • Asigurați-vă că aveți o diplomă înainte de a vă deplasa la Hollywood, dacă nu sunteți un copil. Oamenii care doar se ridică și merg nu ajung prea departe și fac puțini bani. Fi pregătit pentru cel mai rău.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar