Cum să citești shakespeare în mla

Citând Shakespeare in Stilul MLA poate fi complicat, deoarece este posibil să nu fiți sigur cum să citezi actul, versetul și numerele de linie, mai degrabă decât numerele de pagini. Pentru a urmări stilul MLA, va trebui să formați în mod corespunzător toate cotații de la Shakespeare în text și să utilizați în mod corespunzător citări în text. De asemenea, ar trebui să citezi Shakespeare în bibliografie la sfârșitul lucrării. Indiferent dacă citiți Shakespeare în MLA pentru o hârtie pentru clasă sau un eseu pentru o alocare de lectură, puteți obține citări chiar cu doar câțiva pași.

Pași

Metoda 1 din 3:
Formatarea citatelor Shakespeare în text
  1. Imagine intitulată Cite Shakespeare în MLA Pasul 1
1. Puneți o singură linie de verset în ghilimele. Dacă citiți doar 1 linie de versuri de la o lucrare de Shakespeare, utilizați ghilimele în jurul liniei versetului. Asigurați-vă că includeți toată punctuația în ghilimele.
  • De exemplu, puteți scrie, "Prospero se simte condamnat prin decizia sa, afirmând:" Iadul este gol."
  • Imagine intitulată citei Shakespeare în MLA Pasul 2
    2. Utilizați tăieturi atunci când citează 2-3 linii de verset. Dacă utilizați un citat care conține mai mult de o linie de verset, separați fiecare linie cu o slash (/). Acest lucru va ajuta cititorul să înțeleagă versetele apar pe linii separate. Nu este nevoie să puneți un spațiu pe ambele părți ale slash-ului.
  • De exemplu, puteți scrie "în piesă, Prospero se referă la temporalitatea vieții, menționând:" Suntem așa ceva, deoarece visele sunt făcute / și viața noastră mică este rotunjită cu un somn."
  • Imagine intitulată citei Shakespeare în MLA Pasul 3
    3. Setați mai mult de 3 linii de verset în ghilimele blocului. Dacă includeți o cotație mai lungă din piesa care se întinde cu 3 sau mai multe linii, începeți oferta pe o linie nouă, 1 inch (2.5 cm) din marginea din stânga. Nu utilizați cotațiile din jurul cotației.
  • De exemplu, puteți scrie, "Caracterul Ariel încearcă să se liniștească cu un cântec care descrie frica ca fiind trecătoare:

    FUNCȚIONALE FUNCȚIONALE CÂND Tatăl Tău se află-
    Din oasele sale sunt făcute de corali-
    Acestea sunt perle care erau ochii lui:
    Nimic din el nu se estompează,
    Dar duh suferă o schimbare de mare
    În ceva bogat și ciudat.
    Sea-nymphs sună pe oră genul său: Ding-dong
    Hark! acum le aud, -ding-dong, clopot."

  • Imagine intitulată cite Shakespeare în MLA Pasul 4
    4. Utilizați ghilimele blocului pentru a cota dialogul între caractere. Aplicați același format de citat bloc, 1 inch (2.5 cm) din marginea din stânga. Începeți fiecare secțiune de dialog cu numele caracterului în majuscule. Puneți o perioadă după numele personajului, urmată de citat. Indicați toate liniile ulterioare vorbite de caracter /4 inch (0.64 cm) de la marginea din stânga. Porniți o nouă linie atunci când dialogul se schimbă la un nou caracter și nu folosesc ghilimele.
  • De exemplu, puteți scrie: "Primul moment al redării implică două personaje abandonând autoritatea lor figura:

    Antonio. Haideți să scufundați regele.
    Sebastian. Să luăm concediu de el."

  • Metoda 2 din 3:
    Crearea unei citații în text
    1. Imagine intitulată citei Shakespeare în MLA Pasul 5
    1. Puneți paranteze la sfârșitul cotei. Citările în text trebuie să apară întotdeauna la sfârșitul cotei în paranteze, chiar dacă citiți 3 sau mai multe linii de text într-un citat bloc. Cotația ar trebui să apară după ultima linie din citatul blocului.
    • De exemplu, puteți scrie, "Prospero se simte condamnat prin decizia sa, afirmând:" Iadul este gol / și toți diavolii sunt aici.(1.2.15-16.) "
    • Un exemplu cu citate bloc ar fi, "Primul moment al redării implică două personaje abandonând autoritatea lor figura:

      Antonio. Haideți să scufundați regele.
      Sebastian. Să luăm concediu de el. (1.1.4-5)"

  • Imagine intitulată Cite Shakespeare în MLA Pasul 6
    2. Abreviate și italicize titlul piesei. Porniți citarea în text cu titlul piesei. Abreviați titlul piesei conform instrucțiunilor MLA și italicizează abrevierea.
  • Puteți găsi o listă completă de abrevieri pentru titlurile pieselor lui Shakespeare pe edițiile Internet Shakespeare: http: // internetSpeeare.Uvic.ca / foaier / orientări / abrevieri /.
  • Dacă discutați doar de o piesă de către Shakespeare în hârtie și vă referiți la redare o dată deja în lucrare, nu este necesar să includeți o abreviere a titlului în citările ulterioare.
  • De exemplu, puteți scrie o citare de la Macbeth Așa cum "Un bun exemplu de prefalare este vorba de a doua vrăjitoare", prin prăbușirea degetelor mele, / ceva rău în acest fel vine.(Mac. 4.1.57-58) "
  • Sau, dacă ați făcut deja referire la redare o dată, lăsați "Mac" din citare, folosind doar numerele "(4.1.57-58)."
  • Imagine intitulată citei Shakespeare în MLA Pasul 7
    3. Rețineți actul, scena și numerele de linie, separate prin perioade. Utilizați numerele, mai degrabă decât cifrele romane, pentru a nota aceste detalii. Nu trebuie să includeți cuvintele "ACT", "scenă" sau "linia", în citare, doar numerele. Utilizați o linie între numerele de linie dacă cotația se întinde mai mult de o linie.
  • De exemplu, puteți scrie: "Un bun exemplu de prefalare este vorbit de a doua vrăjitoare", prin prăbușirea degetelor mele, / ceva rău în acest fel vine.(4.1.57-58.) "Aceasta înseamnă că cotația provine din Legea 4, scena 1, liniile 57-58.
  • Imagine intitulată Cite Shakespeare în MLA Pasul 8
    4. Includeți o citare numerică când se referă la redare într-o propoziție. Dacă doriți să vă referiți la actul și scena cotațiilor într-o propoziție, utilizați numere mai degrabă decât cifre romane. Nu este nevoie să includeți cuvintele "ACT" sau "Scene" atunci când vă referiți la cotațiile într-o propoziție.
  • De exemplu, puteți scrie "în 4.1, a doua vrăjitoare oferă câteva linii de prefigurare."
  • Metoda 3 din 3:
    Citând Shakespeare într-o bibliografie
    1. Imagine intitulată citei Shakespeare în MLA Pasul 9
    1. Începeți cu autorul și titlul. Listează autor după numele de familie și apoi numele, Shakespeare, William. Rețineți titlul complet al piesei italice. Separați autorul și titlul cu perioade.
    • De exemplu, puteți scrie "Shakespeare, William. Furtuna."
  • Imagine intitulată cite Shakespeare în MLA Pasul 10
    2. Includeți numele editorului. Căutați numele editorului în textul de imprimare sau textul online. De obicei, apare pe partea din spate a paginii de titlu din text. Scrieți "Ed."Și apoi numele complet al editorului. Includ mai mult de un editor dacă există mai multe.
  • De exemplu, puteți scrie, "ed. Tucker brooke "sau" ed. John Keene și Lawrence Mason."
  • Imagine intitulată citei Shakespeare în MLA Pasul 11
    3. Listează informații despre editor. Observați orașul în care a fost publicat textul, precum și numele editorului și Anul publicării.
  • De exemplu, puteți scrie, "New Haven, Yale University Press, 1947."
  • Imagine intitulată Cite Shakespeare în MLA Pasul 12
    4. Rețineți mediul piesei. Scrieți "Imprimare" dacă ați accesat redarea în formularul de imprimare. Utilizați "Web" dacă ați accesat jocul online.
  • De exemplu, citația completă ar fi: "Shakespeare, William. Furtuna. Ed. Tucker Brooke. New Haven, presa Universității Yale, 1947. Imprimare."
  • Imagine intitulată citei Shakespeare în MLA Pasul 13
    5. Citează numele editorului mai întâi dacă citările dvs. sunt din activitatea editorului. Dacă ați folosit notele editoriale și modificările editoriale sau deciziile pentru majoritatea citatelor dvs., includeți numele editorului mai întâi în citarea dvs. De asemenea, va trebui să includeți informațiile despre editor.
  • De exemplu, puteți scrie, "Furness, Horace Howard, Ed. Furtuna. De William Shakespeare. New York, Dover, 1964. Imprimare."
  • Imagine intitulată citei Shakespeare în MLA Pasul 14
    6. Includeți informații suplimentare dacă citiți o antologie. Dacă accesați jocul dintr-o antologie sau o colecție de piese ale lui Shakespeare, asigurați-vă că citați acest lucru corect. Va trebui să includeți numele antologiei sau colecției în citarea, precum și informarea editorului și a editorilor. De asemenea, trebuie să includeți numerele de pagină pe care le-ați accesat antologia.
  • De exemplu, dacă ați citi o antologie cu un volum, ați scrie ", Shakespeare, William. Macbeth. Riverside Shakespeare. Ed. G. Blakemore Evans. Boston, Houghton Mifflin, 1974. 1306-42. Imprimare."
  • Pentru o antologie cu mai mult de un volum, ați nota numărul de volum pe care l-ați accesat: "Shakespeare, William. După cum vă place. Shakespeare adnotată. Ed. A. L. Rowse. Vol. 1. New York, Clarkson N. Potter, 1978. 334-89. Imprimare."
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar