Cum să vă bucurați de citirea cărților

Cărțile au fost dovedite științific pentru a îmbunătăți vocabularul, clasele, imaginația și chiar doar fericirea voastră. Din păcate, nu toată lumea se bucură de ea, care poate fi destul de devastatoare pentru viitorul dvs. - nu puteți scăpa de citire! Dar făcând citirea unui hobby pe care o bucurați, va face ceva mai bun. Puteți merge oriunde cu o carte în mână, deci continuați să citiți dacă doriți bucurați-vă de citind.

Pași

  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de citirea cărților Pasul 1
1. Alegeți cartea dreaptă. Care este genul dvs. preferat? Citirea a ceea ce vă place este adesea cheia pentru a vă bucura de citire. Dacă nu vă place tortul de ciocolată, nu înseamnă că nu vă place toate tipurile de tort. Este la fel cu citirea.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de citirea cărților 2
    2. Adresați-vă prietenilor și familiei despre cărțile lor preferate. Puteți începe să învățați despre diferite soiuri de cărți și acest lucru vă poate oferi câteva idei despre unde să vă uitați. De asemenea, întrebați ce le place aceste alte persoane despre lectură și de ce este.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de citirea cărților 3
    3. Citiți cartea despre filmul dvs. preferat. De multe ori, un film se bazează pe o carte și deoarece versiunea pe ecran poate fi atât de lungă, citiți cartea, veți obține mai multe detalii!
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de citirea cărților Pasul 4
    4. Găsiți un loc comficier pentru a citi. Dacă sunteți întotdeauna mâncărime sau Ahy în timp ce citiți, probabil că nu vă veți bucura de cartea dvs! Alegeți o zonă curată, liniștită, care va fi ușor de concentrat.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de citirea cărților Pasul 5
    5. Relaxa. Luați câteva respirații adânci înainte de a citi și aveți ceva fierbinte să beți lângă dvs. Relaxarea este o modalitate excelentă de a vă bucura de multe lucruri.
  • Dacă aveți un timp greu să găsiți un loc liniștit, încercați o curte sau parc. În aer liber sunt întotdeauna minunate.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de cărți de citire Pasul 6
    6. Înțelegeți ce citiți. Găsiți un nivel de lectură pentru dvs. Dacă nu cunoașteți cuvintele sau expresiile, veți găsi cartea foarte plictisitoare și frustrantă.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de citirea cărților 7
    7. Conectează-te cu povestea. Întrebați-vă ce se bucură fiecare personaj. Încercați să vă conectați-vă prin compararea hobby-urilor, talentelor, îi place și nu-i place. De asemenea, gândiți-vă dacă ați schimba caracterul deloc.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de citirea cărților Pasul 8
    8. Face toate lectura plăcută. Dacă citiți doar pentru că trebuie, schimbați asta. Nu alegeți o carte super plictisitoare despre subiect. Du-te la bibliotecă și încercați ficțiunea istorică bazată pe subiect! Poate fi mai ușor să digerați și să vă bucurați, dar totuși să fiți educațional! Când căutați cărți despre un anumit subiect, întrebați bibliotecarul pentru ajutor.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de citirea cărților Pasul 9
    9. Planificați timpul pentru citire. Păstrați totul echilibrat, astfel încât să aveți timp să citiți cel puțin puțin. Nu vă puteți bucura niciodată de citire dacă nu o faceți niciodată.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de cărți de citire Pasul 10
    10. Obiective stabilite. Încercați să citiți o pagină în fiecare zi timp de o săptămână și provocați-vă să citiți două pagini în următorul! Lucrați până când vă aflați într-o perioadă confortabilă de timp pentru dvs.
  • sfaturi

    Setați un cronometru atunci când doriți să vă opriți.
  • Întrebați dacă ați avut aceleași sentimente ca și personajul. Cu cât aveți mai mult în comun cu cărțile și caracterele, cu atât mai mult vă veți bucura de lectură!
  • Avertizări

    Nu pierdeți timpul!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar